|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 | ||||||
Raczkowanie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/a,i,16173,dieta_ujemnych_kalorii/2 http://twoja-dieta.blogspot.com/2009...h-kalorii.html http://dobrydietetyk.pl/czytelnia/64...miane_materii/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
O, ja też miewam - jak wielu ludzi - nerwobóle w klacie. To w tym miejscu, gdzie serce mniej więcej, czyli leciutko bardziej w lewo niż na środku samym albo odwrotnie, lekko w prawo, ale mniej więcej na poziomie mostka. To jest tak silny i nagły ból, że się zginam jak scyzoryk i nieraz wydaję z siebie głośny jęk. Nieprzyjemne bardzo. Przez jakiś czas nie mogę się wyprostować, bo tak boli i zaraz znów się nasila, ale po jakiejś minutce jest OK. Nie wiedziałam, że to ma jakąś nazwę. Aha, czyli nerwobóle międzyżebrowe. http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowi...rcu_34786.html Co do mostka. Niedawno czytałam o dziwnym przypadku osoby, która w średniowieczu dożyła wieku dojrzałego zupełnie bez mostka (asternia). Nie dość, że to rzadkie bardzo, to wówczas nie powinna tyle żyć. To była kobieta - święta, która zmarła mając jakieś 19 lat. Miała spore problemy zdrowotne, ale jakoś dociągnęła do okresu zwanego adultus. ![]() (Jak ktoś jest wrażliwy, to niech nie otwiera plików z fotkami - dwóch ostatnich, oddzielonych od reszty) http://martyrologium.blogspot.com/20...z-viterbo.html http://www.absoluteastronomy.com/topics/Rose_of_Viterbo http://www.nowpublic.com/world/scien...heart-blockage http://www.freerepublic.com/focus/f-chat/2533699/posts http://journals.cambridge.org/downlo...aadfcbedad50cd Nawet widziałam to jej dziwne serce, ale teraz nie mogę znaleźć ilustracji. Osoba bez mostka wygląda tak: http://www.indianpediatrics.net/july...mages/im-1.jpg Edytowane przez Zingiber Czas edycji: 2011-06-10 o 16:44 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
BAN stały
|
ahoj
![]() w nocy tez nie spałam bo co chwile otwierałam drzwi mojemu kocurowi ![]() dlatego chyba zaraz sie kimnę ![]() z rana pojechałam kupić w końcu depilator na który sie czaiłam ![]() ![]() dziś w pytaniu na śniadanie było o truskawkach, i dietetyczka mówiła, że sa mało kaloryczne, wyciągają wodę z organizmu, dobrze wypływaja na skórę i włosy ![]() no i jeszcze osoby chorujące na cukrzyce mogą je jeść ![]() dlatego tez dziś zjadłam sobie ich trochę i nie mam w ogolę wyrzutów sumienia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3124 |
Rozeznanie
|
ja zwijam sie do jakiejs roboty bo sie blakam po mieszkaniu bez celu od rana, bede tu do Was wpadac normalnie, chociaz zwijam sie od jutra na SB i pewnie spadki nie beda tak szybkie jak na protalu,ale te 5kg pewnie spadnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3125 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś niereformowalna. ![]() Ja się zastanawiam, dlaczego moja kocica jest taka podła i aspołeczna, że atakuje inne koty (próbuje, bo jej to uniemożliwiam, za co dwa razy mnie podrapała albo pogryzła) w ogóle ich nie ostrzegając. Wpierw powinna piszczeć czy warczeć, a ona to robi tylko wyjątkowo. Podła kreatura. Cytat:
![]() No, wczoraj przez szerokość uliczki truskawki i czereśnie mi pachniały. Ale się nie skusiłam. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3126 |
Rozeznanie
|
oj niepoprawna jestes, mialas mu nie otwierac okna chocby mial krtan zedrzec a wy sluch stracic
|
![]() ![]() |
![]() |
#3127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3128 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() jak będzie spadek na wadze to jutro tez zjem trussskaweczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Wtajemniczenie
|
nooo...jak się przywzyczai to mało porządnych noc będziesz Olu miała, a otwierać zimą mu drzwi co chwilę? brrr...
** mój TŻ mnie wkurza, bo cały czas mówi, że ma ochote na chipsy i piwo, pizzę i zrobił mi taką ochotę że mam ochotę przejść na III fazę teraz. ale idę poćwiczyć. i nie dam się. złą jestem za to;.
Utrwalam zrzucone 20 kg, bo chcieć to móc! ![]() Edytowane przez tchnienie-wiatru Czas edycji: 2011-06-10 o 18:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3132 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ehhh ci tż-ci widze, że tak mają że kusza ![]() ![]() ![]() pewnie dla Was to nie odkrycie, ale dziś pierwszy raz wypróbowałam kefir z lidla w takiej buteleczce i az sie zdziwiłam jak mnie nasycił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3133 |
Rozeznanie
|
chciałabym żeby mnie moj tak wkurzał, ale ostatnio to sie nawet nie mamy kiedy spotkac juz 10dni
tak mi jest ciężko i smutno, że nie wiem |
![]() ![]() |
![]() |
#3134 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3135 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3136 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() idę pod prysznic bo zdycham ![]() ![]()
![]() |
#3137 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny, melduję ze moja siostrzyczka Mandarynkka86 pojechala na urlop do Grecji i zapewne zda relację po powrocie
![]() Odnosnie DUKANIA jest na III fazie, ale ponoc nie bardzo przestrzega jesli chodzi o ilosc owoców, a mimo to bez wzrostow ![]() Ja melduję natomiast ze załozylam sklep na allegro z dietetycznymi produktami, ktore przywoże od siebie z Niemiec, sa tez rzeczy an DUkana. więc zapraszzam, póki co -ceny mam najniższe na allegro. Widac Ci, co jezdza tam po towar chcą wiecej zarobic. 3 mam kciuku za odchudzanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3138 |
Rozeznanie
|
to moj jak jestem na diecie to sam dietuje przy mnie
![]() ale teraz mu nie powiedzialam, bo ostatnio ciagle zaczynalam i nic nie wychodzilo, wiec wkoncu powiedzialam, ze zaczne ale nic nikomu nie powiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- a i sie jeszcze wkurzylam, otoz poszlam brac prysznic, a tu nagle znajomi mojej siostry (zapowiadali sie n ajutro) i jeszcze siostra usadzila ich w goscinnym pokoju z ktorego widac jak ktos wychodzi z lazienki siostra ma j utro urodziny i oni chcieli jej zrobic niespodzianke, ale na jutro. Chłopak jej dzwonil do mamy mojej z zapytaniem czy moga i sie z nim umowila ze sie zastanowi (chciala przegadac z tata) i dzis mial ten chlopak oddzwonic, ale nie zadzwonil. zastanawialam sie czy mam siedzec x godzin czy wyjsc w stroju niewyjsciowym (dobrze ze wzielam koszulke i spodnie, bo czasem nie biore i wychodze w reczniku) nosz jak obcy ludzi (bo ja ich nie znam ani nikt) moga przychodzic niezapowiedziani po 20 do domu a ta jeszcze ich posadzila na widoku zamiast w dalszej czesc gdzie mniej widac przedpokoju. A jeszcze pogoda taka nijaka to wiadomo ze sie na polu nie siedzi. ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- http://lula.pl/lula/1,111841,9760966...ckham,,ga.html alez mi sie podoba ta suknia a ona tak ladnie wyglada w niej. Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-10 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | |||
Zadomowienie
|
Witam Kochane,
![]() ![]() Jestesmy dalej na działce,dach załatany ale ile przeleciało to nasze,miski po całym domku były rozstawione ale już ok.(sory za offa) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3141 |
Rozeznanie
|
ona nie widzi problemu,eh
---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- jakby siedzieli w pokoju gdzie sa drzwi zamkniete to niech siedza, a tak to, no ale moze ja za stara jestem, bo oni maja po 21 lat wiec ten chlopak jej skoro sie umowialam z mama na tel. w piatek w sprawie soboty, to nawet pol godziny wczesniej mogl zadzwonic, ze jednak w dzis przyjada. Ale nie mialabym pretensji wcale jakby nie to ze bylam w tej lazience, a oni w salonie ktory nie ma dzwi i ma "widok na przedpokoj" lub gdyby byli w pokoju jej gdzie sa drzwi (no ale ze ma maly pokoj to lepiej bylo tam) No, ale co jak co ten chlopak zrobil plame w moim odczuciu. Poprostu to ja jestem ta zla bo i nie wiadomo o co mi chodzi, zakochana jest wiec go broni ślepo i stawia argumenty ze moj przyjezdza do mnie to jest w moim pokoju i ona sie czuje nieswojo itp. tylko ze ja sobie zamkne i juz. Ale coz wkoncu 8lat roznicy jest miedzy mna a nia Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-10 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#3142 |
Rozeznanie
|
kalae wbij do mnie,ja mam chate wolna, TZ imprezuje, a ja udaje ze sie ucze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3143 |
Rozeznanie
|
chyba teraz do krakowa to ciezko byloby sie dostac hmm?a nie mam prawka
![]() Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-10 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja bym wyszła i powiedziała im pare słów do słuchu,a jak są inteligentni to zobaczą,że jesteś prawie w negliżu i da im to do myslenia i może się zmyją ![]() ![]()
![]() |
#3145 |
Rozeznanie
|
to sie wyzalilam
nie pisze z łazienki wyszłam sobie, ale się źle czułam, stad ta złosć, na tego jej chlopaka. Ja poprostu neiznosze jak sie ktoś umawia tak a robi inaczej, nie informujac uprzednio o zmianie planu. ona nie wiedziała że oni przyjada bo to niespodzianka byla przyjechali z tortem. Tylko wiedziala ze w tej lazience siedze mialam perspektywe siedziec x godzin, lub wyleź w piżamie. dlatego ja chce zeby ona jego "opieprzyla" że skoro sie umawialam to powinien poinformowac. Edytowane przez kalae Czas edycji: 2011-06-10 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3146 |
Rozeznanie
|
to zrob koniecznie,wtedy wszystkie problemy mieszkaniowe rozwiazane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3147 |
Rozeznanie
|
juz sobie pogadalysmy i jest foch
|
![]() ![]() |
![]() |
#3148 |
Konto usunięte
|
kalae - najwyżej powiedz temu chłopakowi coś jak będą wychodzić, przynajmniej może na przyszłość coś zrozumie...
![]() a teraz ja się wyżalę - waga mi się zepsuła ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Rozeznanie
|
ale mnie kluje
|
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.