|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
kobieta za ladą
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
cholercia widze cię
co u ciebie???![]() ja mam noc z bani julka padla sama w łózku po 16 i śpi ![]() ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- ja nie lubie ani wątróbki ani żołądków ani serc ani dudów bleee jedyne co mogę zjeść to flaczki
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3063 |
|
Zadomowienie
|
Malutka bawi się z TŻ więc mam chwilkę dla siebie. Mieliśmy jechać na zakupy ale doszłam do wniosku, że trzeba lodówkę rozmrozić i najpierw zjemy to co jest. Z sukienki też nic nie wyjdzie. Lepiej malutkiej farby kupię, żeby mogła większą rozpierduchę w domu robić
A tak poważnie to jest gorzej niż się spodziewałam i trzeba zacisnąc dwa pasy bo jeden to za mało
|
#3064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle to ja w tym miesiącu nie odczuwam, że się będę musiała ograniczyć, bo dostanę te lumpki i to mi poprawia humor będziemy się razem motywować w oszczędzaniu ![]() właściwie to jak nie jem tych słodyczy to mnie wszystko taniej wychodzi ![]() powinnam dzisiaj zrobić zakupy, bo mam pustki w lodówce, ale chyba Tż ze mną nie pojedzie , więc sama do Biedrony pójdę ![]() muszę się naszykować i pójdę do tej Biedrony po mleko dla małej i kilka rzeczy do jedzenia, bo za dużo to sama nie uniosę
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-10 o 18:49 |
|
|
|
|
#3065 |
|
Copyraptor
|
Dudi-szpieg
![]() Ja się właśnie zbieram na urodziny znajomego, później jadę odwiedzić rodzinę w Tychach, i wracam jutro po nocy. I zaczynam ostre wkuwanie do sesji Więc miłego weekendu, baby |
|
|
|
#3066 |
|
Zadomowienie
|
Ijaa wysłałam meila.
Ale się zlatałam po sklepach, dopiero wróciłam. Z jednej strony dobrze, że nic mi się nie podoba, bo nie ma kasy na wydatki, ale z drugiej chodziłam 3 godz, żeby wybrać coś dla siostry. Lili na ostatnim weselu młodzi dostali śliczną ramkę z grawerem z data ślubu i imionami. Taki coś chciałabym dostać. Te ręczniki to czarno-białe mi się podobają. Ja ogólnie lubię mieć pamiątki. A z maskotek to fajnie na ślub kupić bociana, widziałam takie na mieście ![]() Robię pizze, ale pieczarek nie było i drozdzy zwyklych i mam tylko suche, żeby wyszła I impreza zostala przeniesiona do pubu z powodu pogody, więc jeszcze muszę się odstroić, na ognisko bym nie musiała.Snow już się cieszę na kolejne spotkanie SPD. Punto też musisz zagospodarować sobie chwilkę ![]() Dodaja najlepsze życzenia dla TZ. Kraven a gołąbki masz na liście? Bo ja bym zjadła z młodej kapusty.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3067 | |||
|
Rozeznanie
|
Helou
![]() fajnie, że piatek, ale ja jeszcze jutro do pracy.. ![]() Ijaa, napisałam maila mam nadzieję, że dotarł ![]() w ogóle to równiez jestem pod wrażeniem efektów diety SB ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a z brzuszkiem już lepiej?Anastazja, dobrą decyzje podjęłaś
|
|||
|
|
|
#3068 |
|
Zadomowienie
|
Dudi ratuj
Kupiłam suche drodzze innych nie bylo i tam jest, ze zastepuja 25 g świeżych. I teraz nie wiem robić z połowy składników? I czy mleko grzać??
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3069 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My jutro wybierzemy się na zakupy o ile nigdzie nie pojedziemy. TŻ chce do chrzesnego Julci ale to się jeszcze zobaczy Troszkę żal mi tej sukienki ale lepiej ratę za pralkę zapłacę i szybciej ją spłacimy![]() Cytat:
W Tychach mam dużo rodzinki i z chęcią bym ich odwiedziła gdyby fundusze na to pozwalały
|
|
#3070 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Ale naprodukowałyście, chyba 2 godziny was nadrabiałam ![]() Dzisiaj strasznie czas mi się wlekł do 12 ale później to już szybciutko zleciało ![]() Ijaa napisałam ci maile ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję SSnow , niestety w pracy nie mam dostępu do neta, tzn jest ale strony chyba są zablokowane. Więc mam czas tylko po pracy lub wieczorami. Cytat:
|
|||
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
ale cicho się zrobiło ... moje spa się przeciąga , bo muszę poczekać aż rodzice piec uruchomią ... ale za to zrobiłam sobie manicure i wyszedł mi super
jeszcze tylko malowanie zrobiłam próbę kręconych włosów i jednak idę w prostych .... mam zbyt wycieniowane i nie podoba mi się efekt ... mam pytanie...pogoda niezbyt ładna a ja nie mam za bardzo nakrycia na jutro ... jak myslicie, lepiej wziąść za małą czarną marynarkę ( w sensie ciut brakuje, żebym się dopieła ) czy lepiej czarną ekoskórkę ??? ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- już jest ok i dziś jadłam normalnie ![]() Cytat:
|
|
|
#3072 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
naprawdę nie wiem nigdy nie robiłam z suchych drożdzy żadnego ciasta nawet drożdzówki![]() może daj 2 łyżeczki kurde kostka to ile ma gram matkoo??
|
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
W Twoim przepisie jest 5 dg , zrobiłam więc z połowy. Mam nadzieje, że wyjdzie. Czekam aż trochę wyrośnie, wted grubsza będzie??
|
|
|
|
#3074 |
|
kobieta za ladą
|
marcia u cholerki na blogu jest przelicznik kuchenny przeliczaj szybciutko!!
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
a w ogóle rozmawiałam z mamą na temat brzusia i żaliłam się jej, że tak źle się czułam i że obwiniłam za to truskawki. Z przykrością mama powiedziała, że to pewnie od tego, ale nie, że za dużo zjadłam tylko, że za bardzo pryskane czymś były...i przypomniała mi to jak "umierałam" po jabłkach które prawie miesiąc stały w domu i nawet skórka się nie zmarszczyła ...
|
|
#3076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę pomyśleć ![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
ja sobie nie kupię nic w tym miesiącu... miałam kupić sukienkę na wesele, ale ciocia mi chce ją kupić także ja mam tylko wybrać![]() nie wiem czy nie mam z nią za dobrze w tym miesiącu ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- w ogóle to byłam w Biedronie i sklepie osiedlowym po kartę. Straciłam 100 zł i dlatego czuję, że muszę się wyspowiadać z zakupów no więc kupiłam: ![]() -monte 8 sztuk dla małej -jogurt agrestowy jogurt brzoskwiniowy jogurt wiśniowy -2 duże danone dla małej -chleb (dla Tż )-szynka -ser -rajstopy -mydło w płynie -cukier -2 wody gazowane -2 wody niegazowane -biszkopty (dla małej) -sałata ![]() ![]() ![]() ![]() -karta plus za 30 w osiedlowym ![]() -paluszki dla Tż (dobrze, że nie przepadam )-mleko dla małej -17 zł ![]() -mleko 1,5% ![]() ![]() ![]() -kawa prima sypana dla Tż (ja rozpuszczalkę piję) -musli fit ![]() ![]() ![]() ![]() -chusteczki dla małej nawilżane ![]() o ile mnie diabeł nie pokorci ogólnie to muszę jeszcze warzywa i owoce kupić, mięsa też wcale nie mam
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-10 o 20:45 |
||
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
ale napisałyście o tych porodach
![]() ja się boję ciąży i porodu ale na razie o tym nie myślę![]() Lili- super kiecka i ręczniki też mi się podobają Dudi- ale lecicie z tym remontem super ![]() wróciłam jestem wykończona 5 razy odsysałam dzisiaj mamę nawet zastrzyk z antybiotyku jej robiłam bo mnie pielęgniarka uczyła w razie czego oczywiście, tak to będzie przychodzić rano i wieczorem na zastrzykmama przez 10 dni będzie dostawała zastrzyki i później zrobią wymaz i zobaczymy czy jakieś bakterie znikną ![]() nadźwigałam się dzisiaj straszliwie jak mamę przebierałam, przewijałam i myłam, ale jest ok ![]() dzisiaj rozmawiałam ze znajomą która pracuje w domu spokojnej starości i jak będzie miała wolne to będzie przychodzić na jakąs godzinkę i nam pomagać umyć mamie głowę czy ją całą umyć ![]() ogólnie jest bardzo ciężko, ja czuwam w dzień a tata w nocy, w dzień jak jestem tata śpi, ale chłopina też musi odpocząć jakoś damy sobie radę ![]() Tż poszedł na drinka a ja wykąpałam się i zaległam w łóżku, ale jeszcze nie spię, robię schab duszony na jutro bo nie będzie czasu jutro zrobić |
|
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ty się narobisz przy mamie ![]() mam nadzieję, że wyzdrowieje ![]() moja mała właśnie zjadła Danio ten 220
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że Twój trud zostanie nagrodzony ![]() ja czekam na Tż, bo wybył na ważne spotkanie ten tydzień to jest w ogóle nieosiągalny, ale w przyszły się ustabilizuje jutro o 12 właściciel przychodzi jak ja uwielbiam takie spotkania w środku dnia
|
|
|
#3081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a po co ten właściciel przychodzi?
|
|
|
|
|
#3082 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
zgadnij
![]() po kasę przychodzi co miesiąc, bo nie chce przelewu ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- żebyś wiedziała ![]() a w ogóle to Tż jutro ma sobotę pracującą Ps. chciałam w Biedronie otręby pszenne kupić i nie widziałam. chyba nie ma hmm
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-10 o 21:13 |
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Są obok płatków i produktów sojowych, kaszek itd A SPD z moich okolic polecam Gniazdka w Biedronce - pyyyszne są
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-06-10 o 21:17 |
|
|
|
|
#3085 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm ja szukałam obok musli i nie było
![]() muszę popatrzeć w inne rejony mnie te otręby tak zapychały i byłam syta, jak kiedys byłam na dietce
|
|
#3086 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje
![]() Dzięki Kochana ![]() Sto lat dla TŻa. ![]() Cytat:
Jestem ZA! ![]() Cytat:
Bez kolejnych faz dieta prawdopodobnie się nie uda, a wszystko co straciłaś zostanie nadrobione. Jasne, że później jest dużo przyjemniej (na II fazie mało jest konkretnych rzeczy z których trzeba zrezygnować), ale trzeba uważać na cukier, mąkę - ogólnie węglowodany. ![]() Cytat:
Też mam kilka ciuchów w których się ledwo dopinam (mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni ) i noszę je rozpięte. Nie widać "wady" ![]() Cytat:
I życze jeszcze więcej sił. Normalnie nawet nie wiem kiedy zleciał wieczór i jest 21:30. Po pracy byłam na zakupach, później padliśmy z TŻ na godzinę. Obiad o 19, spacer z psem, na chwilę usiadłam do kompa i jest prawnie noc. Nic więcej nie zarobiłam, a plany były. ![]() No trudno. Zaraz muszę jedzonko przygotować i siebie ogarnąć, bo jutro na te targi co wiąże sie z pobudką o 6. ![]() Dziewczyny, staram się na maile i PW odpisywać na bieżąco, ale trochę tego jest ![]() Gdyby któraś pisała, a długo nie dostawała odpowiedzi proszę o upominanie się.
|
|
|
#3087 |
|
Zadomowienie
|
Lili w sumie mogłabym kupić tą sukienkę ale doszlam do wniosku, że jednak zapłacę rate. W sumie 22 czerwca TŻ ma urodziny więc muszę jeszcze na tą okazje coś wymyślić. Jakoś to będzie
![]() Anastazja oby mamusia szybko wróciła do zdrowia. Każdy by był dumny z takiej córki jak ty. Wspaniała jesteś naprawdę Julunia od 30 min śpi. Chodzi spać jak w zegarku. TŻ poszedł się jeszcze ogolić i zaraz do łóżka bo jutro pracuje zresztą jak w każdą sobotę.
|
#3088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ma urodziny to mu torta zrób ![]() my sobie z Tż rzadko prezenty kupujemy, a może to minus
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-10 o 21:35 |
|
|
|
|
#3089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie po lenistwie w wannie z pianą + peeling teraz przeczytam jeszcze z jeden tekst i spać pójdę
|
|
|
|
|
#3090 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:52.

co u ciebie???

A tak poważnie to jest gorzej niż się spodziewałam i trzeba zacisnąc dwa pasy bo jeden to za mało

I impreza zostala przeniesiona do pubu z powodu pogody, więc jeszcze muszę się odstroić, na ognisko bym nie musiała.

, niestety w pracy nie mam dostępu do neta, tzn jest ale strony chyba są zablokowane. Więc mam czas tylko po pracy lub wieczorami.