|
|
#361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27429807] Ostatnio pisałaś, że zostawia Ci wiadomości na gadu, na które odpisywałaś. i po co? dorośli ludzie, a za taką Cię mam, potrzebują kilku wiadomości, żeby umówić się na odbiór rzeczy, u Ciebie to ciągnie się nie wiadomo ile. gdybyś była konsekwentna od samego początku, było by inaczej. Pół roku minęło a Ty jeszcze tego nie zrobiłaś. żeby umówić sie na odbiór rzeczy nie musisz miec go i na gadu, i na fb, i na skype.[/QUOTE] Przeciez napisałam ostatnio, że usunełam go z gg! Dobra, nieważne, koniec tematu. |
|
|
|
|
#362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Skoro się boisz, to znaczy, że mu nie odmówisz. Jesteś na coś takiego gotowa? Padłam Wstrząsnął mną ten post, bo niedawno mi się śniło coś takiego i obuziłam się zlana potem.. więc nie wyobrażam sobie co musisz czuć Ty. W każdym razie nie trać swojej nadziei i wiary w to, że będzie dobrze, bo jak sama mówiłaś - jeszcze nie wiadomo do końca. A nawet jeśli, to myśl o tym ile już takich przypadków wyleczono. Dasz radę--- co do mnie - nie mam nawet teraz ochoty myśleć o eksie. Ani sił. Muszę się zabrać za 'siebie'. I to ostro ![]()
|
|
|
|
|
#363 |
|
Konto usunięte
|
Alka, ale w jakim sensie się bierzesz za siebie? Wygląd, nauka czy co?
![]() Lily, nie złość się na mnie
|
|
|
|
#364 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
hm, obecnie jestem w fazie, w której cokolwiek co przypomina mi mojego odpycha mnie. Najgorzej jest z muzyką, bo mieliśmy dokładnie taki sam gust i teraz nie mogę niczego słuchać xD łooo... wstrząsnęło mnie. Kiedy będzie wiadomo na pewno? Miałaś robione jakieś badania? Edytowane przez Cah Czas edycji: 2011-06-10 o 17:08 |
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27430396]Lily, nie złość się na mnie
[/QUOTE]Nie złoszcze! Narazie temat ucinam. Nie bede już z nim dyskutować, poprostu pójde i zabiore moje rzeczy. |
|
|
|
#366 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale za to teraz nam się gust muzyczny upodobnił i łapię czasami zawieszki na piosenkach. ah, głupi ludzie ![]() [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27430396]Alka, ale w jakim sensie się bierzesz za siebie? Wygląd, nauka czy co? [/QUOTE]Nie będę wywlekać niepotrzebnie brudów w tym wątku, bo szkoda. W opcji 'pokaż więcej postów użytkownika' znajdziesz odpowiedź
|
|
|
|
|
#367 |
|
Wtajemniczenie
|
Dałam chlopakowi chyba z 15 nr do ośrodków. Albo nie odbierali w ogole, albo chamsko traktowali, albo ,ze nie ma miejsc. Dzwonił przy mnie, wiec wszystko słyszałam.
Cholera ja tak bardzo potrzebuje miłosci, by mnie ktos przytulił, a tu jeszcze takie sytuacje ![]()
|
|
|
|
#368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jak długo jesteś ze swoim nowym chłopakiem? ![]() ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Malla, napisałabym, że jest mi przykro, ale skłamałabym w tej sytuacji ![]() Jak poznałaś Nowego? Przepraszam, że tak dopytuje, ale mam trochę do nadrobienia
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#370 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#371 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Pojedź po te rzeczy jak jest "wyjechany". Przecież jego rodzice Cię znają.
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- yellowbird - no powaga, wczoraj wieczorem o Tobie myślałam i o Waderce ![]() U mnie...nie wiem na jakim etapie się zatrzymałaś ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- zverka - skąd wiesz, przyszły już wyniki biopsji?
|
|
#372 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
- co znaczy "chamsko traktowali"? - zajętych zapytać, kiedy będą miejsca Cytat:
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
Hej,
padam dziewczyny na pyszczek jestem po praktycznym i zostałam wycyckana z całej wiedzy i sił jedyne o cyzm marze to łozko a czeka mnie jeszcze powrot do domu ale ciesze sie z tego faktu ![]() On dzownił w trakcie mojego egz wiec nie odebrałam ciekawe czego chciał? zverka- nie załamuj sie to moze nie byc grozne...jestesmy z Toba |
|
|
|
#374 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W niektórych nie te godziny, bo chłopak pracuje w firmie ojca, non stop w tygodniu są obroty, wiec nie da sie tego zostawić tak o. trzeba bedzie popytac o jakies wizyty na weekendy, chociaz z tym jest bardzo ciężko :/ |
|
|
|
|
#375 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co jak te rzeczy np. beda gdzieś schowane, przeciez nie bede mu grzebać... Ale może przez telefon powiedzieć matce gdzie są! Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-06-10 o 18:57 |
|
|
|
|
#377 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
Lilson wkurzony! ![]() Ochłoń! |
||
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślałam o tym. Jednak non stop słyszę od niego, że on nie będzie sie byle komu wyżalał. Że to musi byc zaufana osoba , a nie jakaś pierwsza lepsza. I inne tego typu mądrości. Że jak ma sie otworzyć to musi komuś zaufać, musi poczuć do niego sympatię. |
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Ja usunęłam konto na gg, i tak z tego nie korzystam, a jak ktoś chce się ze mną skontaktować to zapewne ma mój telefon.
|
|
|
|
#381 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#382 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Każdy popełnia błędy, ale nie wszyscy się na nich uczą niestety. ![]() Mam nadzieję, że wygrasz tę walkę Cytat:
|
|
#383 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Lily - załatw to z jego mamą. Serio, jak kobieta jest do rzeczy, to szybko będziesz miała temat z głowy.
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
Bo się spocisz
![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- a tak śpiewam od czasu do czasu, głównie w konkursach powiatowe, występy szkolne. Takie tam. Jutro będę śpiewać Blue Cafe - Baby, baby..
|
|
|
|
#385 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#386 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#388 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No raczej
i się wkurzy
|
|
#389 |
|
Rozeznanie
|
hejka! dawno sie nie odzywalam, bo u mnie w porzadeczku. mam prace,w koncu mam wymarzone wakacje, mam na wszystko czas. 3 obiekty westchnien, z czego z dwoma czasem sobie gadam, ale to nic wielkiego. przewartosciowuje swoje zycie. eks poszedl w odstawke, przyjaciolka tez. juz nawet przestalam o tym wszystkim myslec, wystarczy, ze w koncu przestalam ich widziec.
a chlopcow/facetow traktuje jak zwierzeta. wychodze z zalozenia, ze chca tylko jednego, przestalam wierzyc w uczucia. taka mnie refleksja dzis naszla jak zobaczylam typa wreczajacego kwiatka dziewczynie i tylko w myslach zdanie mialam 'dajesz, czy trzeba z toba chodzic?'. to smutne, ale dopiero teraz sama przekonalam sie, ze mozna sie z kims calowac nie przejmujac sie jego uczuciami. teraz to chyba oni beda zabawkami dla mnie i nie wiem co musialoby sie stac, zebym uwierzyla w czyjakolwiek szczerosc. minely 4mce, 3 mce bagna emocjonalnego wystarczy, a eksio? wkurza ludzi, wylecial z domu, ale nadal mysli o sobie bardzo dobrze. ludzie sie nie zmieniaja, a ja w koncu mam go w nosie. a bizuteria od niego wyleciala przez okno i nie mam zalu. w kulki lecial od samego poczatku, wiec nie ma co wspominac nawet...
She seems to be stronger, but what they want her to be is weak Edytowane przez ver_million Czas edycji: 2011-06-10 o 20:05 |
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

Młoda, niezależna kobieta z wyższym wykształceniem
:/