|
|
#301 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
Tak dawno tu nie pisałam, że aż nie wiem od czego zacząć... Może od eksa, bo w końcu przez niego się tu zjawiłam. Kiedyś chyba napisałam Wam, że się z nim pogodziłam. Spotkaliśmy się, przeprosił mnie, sprawa zakończona. Jednak biedactwo myślało, że do siebie wrócimy, wyznawał mi miłość, obiecywał poprawę i tak dalej Ja jednak byłam nieugięta i już po krótkim czasie ten zakochany we mnie mężczyzna był już w nowym związku Od tamtej pory nie mamy kontaktu, ale raczej nie żywię już do niego urazy ![]() Od tamtego czasu miałam kilka epizodów z facetami. Był bliski kolega, z którym chciałam się przyjaźnić, podczas gdy on chciał czegoś więcej, a także kolega eksa z drużyny , który sam nie wie czego chce, bo raz skacze wokół mnie, a następnym razem mnie olewa, no i mój ostatni chłopak, z którym zerwałam jakiś czas temu, bo nie zachowywał się jak osoba dojrzała do związku... ![]() Tyle odnośnie spraw sercowych, szczerze mówiąc... nabrałam mega dystansu Chyba aż za dużego... W ogóle się nie przejmowałam ostatnim rozstaniem, mimo że szalałam za tym facetem... Jakoś mam już w*✂✂✂ongo na to wszystko, nie potrafię tego przeżywać tak, jak kiedyś. Mam nadzieję, że nie stałam się jakaś bezuczuciowa... A w pozostałych sprawach praktycznie wszystko się układa, jestem szczęśliwa, nie mogę narzekać. No, może sprawy zdrowotne w rodzinie troszkę kuleją, ale ogólnie jest dobrze ![]() A co tam u Was, Elve, Malla, juniorka? |
|
|
|
|
#302 |
|
Zakorzenienie
|
A daj spokój! Ja już rzygam nim dosłownie...
Nie moge już tego pseudoczłowieka. Działa mi strasznie na nerwy... Chce żeby zniknął z mojego życia, nie wiem, odciął kontakt, wyjechał na zawsze, utopił się, żeby go żywcem zakopali w lesie, cokolwiek!!! Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-06-10 o 12:36 |
|
|
|
#303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Po raz kolejny pozostawię to bez komentarza....
OLEJ TO DO CHOLERY ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Żyję,mam się dobrze Sesja,nawał roboty i nowy facet w moim życiu...Nie wiem czy długo to potrwa bo już coś zaczyna mi przeszkadzać jak zawsze I widzę, że nie ja jedna mam proces "wdupiemania" ![]() Eksiątko zagranicą zaprosiło mnie do siebie na wakacje, odżył nasz kontakt od jego wyjazdu... Świat sie dalej kręci w szalonym tempie
Edytowane przez juniorka89 Czas edycji: 2011-06-10 o 12:49 |
|
|
|
|
#304 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widze, że gg to nie wszystko. Usune go ze skypa, fejsa, wywale wszystkie foty z nim z portali + z kompa, choc sa w folderze "debilizmy" w ktorym jest folder "zapomniane"! Moj telefon też ma opcję blokowania numerow. A rzeczy odzyskam. Jak? Napisze sms do jego matki, żeby wzięła z łaski swojej i przyjde do niej do sklepu po to! O! Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-06-10 o 12:58 |
|
|
|
|
#305 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lekarz o nieposzlakowanej opinii nie pozwoliłby sobie na aferę aborcyjną.
U mnie podobnie Jestem w związku, ale raz się klei, raz olewa, a ja coraz bardziej obojętnieję ![]() No błagam... Odebrałaś rzeczy? O, doczytałam. Odzyskaj swoje rzeczy i zakończ wreszcie tę "piękną" historię.
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-06-10 o 12:54 |
|
|
|
#306 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#307 |
|
Nie depcze krokusów
|
A co znowu wymyślił?
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#309 |
|
Nie depcze krokusów
|
Tysiąc razy Ci dziewczyny pisały - idź do niego, odbierz rzeczy i po problemie.
|
|
#310 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dokładni. Zbyt długo się to ciągnie ja mam jeszcze większość rzeczy w mieszkaniu u byłego. Praktycznie tylko najważniejsze rzeczy mam teraz przy sobie. Niestety pod koniec czerwca znow się przeprowadzam wiec dopiero wtedy to wszystko odbiorę ![]() ale mam klucze od tamtego mieszkania, więc po prostu przyjdę jak go nie będzie i tyle
|
|
|
|
|
#311 |
|
Zadomowienie
|
dzień doberek
![]() a mój eks zaprosił mnie dzisiaj na małą randkę
|
|
|
|
#312 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#314 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
Nie wiem co to się z nami dzieje... ![]() A w związku jeszcze z Ciachem czy to ktoś nowy?
|
||
|
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Obroniłam się dziś
Młoda, niezależna kobieta z wyższym wykształceniem |
|
|
|
#316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo pierwsze co mi się nasuwa na myśl "jest napalony i szuka łatwej okazji"
|
|
#317 |
|
Nie depcze krokusów
|
1. Nie zapraszaj go do domu.
2. Nie idź do niego do domu. 3. Załóż dziurawą bieliznę. 4. Nie depiluj się. ![]() Gratulacje! ![]() Z ciacha został zakalec... Słodko było, ale się skończyło, odkochał się.
|
|
#318 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#319 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#320 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#321 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
tak bardzo się cieszę, że mam to już z głowykolejny etap za mną! |
|
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pier.dolę no normalnie brak słów. Dziewczyno czy Ty masz 3 lata że sobie nie poradzisz???????? Uczepiłaś się ćpuna który ma Cię głęboko w poważaniu i kiedy jesteś mu potrzebna mami Cię pięknymi słowami, a Ty lecisz jak pies za suką z cieczką. Ogarnij się. Sama dasz sobie świetnie radę, bez takiego dupka, który zatruje życie Tobie i dziecku. Chcesz aby wychowywalo się w takiej patologii?????????
|
|
|
|
#323 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Dearlie;27421099]Pewnie, zapraszamy
Opowiadaj co się stało ![]() Jeszcze się nic nie stało niby, ale czekam. Mój mężczyzna nie wie, czy jeszcze mnie kocha czy nie.A ja z dnia na dzień jestem na niego coraz bardziej zła, bo nie robi nic żeby się dowiedzieć. Gdyby nie to, że jesteśmy razem ponad 5 lat pewnie powiedziałabym mu dziękuje, nie chce mi się na Ciebie tracić czasu, ale narazie nie umiem..Popełniliśmy mnóstwo błędów, tylko, że ja po szcerej rozmowie próbuje naprawić swoje, a on pozostaje bierny...coraz mniej chce mi się czekać, aż wydarzy się cud... |
|
|
|
#324 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję
![]() Cytat:
Idź zarośnięta, w dziurawych, szarych majtasach taty
|
|
|
|
|
#325 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Sam z siebie nie zacznie się starać, choćbyś wypruwała z siebie falki. Najczęstszym bodźcem do starań jest nasze odejście i kwitnienie bez nich.
|
|
|
#326 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zawsze masz wybór, tylko Ty nie chcesz go dostrzec.. i nie pie***ol, że nic nie da się zrobić [wybacz za ostre słowa], Ty po prostu nic nie chcesz z tym zrobić.. cycki mi opadły normalnie... ![]() GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!! dobrze powiedziane [ napisane ] !
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-06-10 o 14:34 |
|
|
|
|
#327 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#328 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Narazie się zdystansowałam, wyprowadziłam na jakiś czas i zajęłam się swoimi sprawami nie znajdując dla niego czasu. To wszystko na co mnie stać w tym momencie. Na powiedzenie ostatecznego: nie chcę z Tobą być,jest dla mnie za wcześnie, ale wiem, że najprawdobodobniej będę musiała to zrobić, bo od niego słyszę tylko: nie wiem.... Pewnie to głupie i naiwne, ale chcę dać mu szansę, żeby się określił, przynajmniej odrobinę czasu. Chodzę na terapię od kilku miesięcy i jestem coraz silniejsza z dnia na dzien. Tydzień temu, po naszej rozmowie umówiliśmy się, że i on zacznie chodzić (problemy ze swoją osobowością, nieumiejętność rozmowy, nazywania rzeczy, brak asertywności, uwięzienie emocjonalne przez rodziców), ale narazie nie wykonał nawet telefonu, żeby umówić się na wizytę - to miałam na myśli poprzez bierność i brak chęci dowiedzenia się.. wiem, jak wygląda to z boku. co więcej z mojej perspektywy zaczyna to wyglądać tak samo. dziękuję Malla... |
|
|
|
|
#330 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27416366] zajmij się sobą, to o wiele lepszy pomysł [/QUOTE]To jest bardzo dobry pomysł! Cytat:
Cytat:
. Mi też sie ostatnio zdarzyło, ale dało mi to do myslenia, pt. "ogarnij się do jasnej cholery!!!". Ty też się ogarnij![]() Tak jest! Świat stoi przed Toba otworem! Gratulacje Boskie . Aczkolwiek obawiam się, że u mnie mogłoby nawet to nie poskutkować w pewnych okolicznościach...![]() A ja wczoraj poimprezowałam, głupot nie narobiła, dowartościowałam się... I chyba zaczynam wkraczać w fazę akceptacji...Aczkolwiek to bardzo świeże, więc mam nadzieję że nikt (były) ani nic (sentymenty ) mnie z tego podejścia nie wybije. Dzisiaj będe miała sprawdzian![]() a tak w ogóle...ku przestrodze http://hanter.pl/articles/2061-tak-k...ierc-w-kominie Jeszcze trochę bym pociągnęla w takim związku i tak by się to mogło skończyć
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

Ja jednak byłam nieugięta i już po krótkim czasie ten zakochany we mnie mężczyzna był już w nowym związku
Od tamtej pory nie mamy kontaktu, ale raczej nie żywię już do niego urazy 
Chyba aż za dużego... W ogóle się nie przejmowałam ostatnim rozstaniem, mimo że szalałam za tym facetem... Jakoś mam już w*✂✂✂ongo na to wszystko, nie potrafię tego przeżywać tak, jak kiedyś. Mam nadzieję, że nie stałam się jakaś bezuczuciowa... 
Nie moge już tego pseudoczłowieka. Działa mi strasznie na nerwy... Chce żeby zniknął z mojego życia, nie wiem, odciął kontakt, wyjechał na zawsze, utopił się, żeby go żywcem zakopali w lesie, cokolwiek!!! 

Młoda, niezależna kobieta z wyższym wykształceniem
Gratulacje!