|
|
#902 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
![]() urządzonka fajne, a jakie przydatne w tojtojach ![]() a propos sheewee, kiedyś trafiłam na stronkę poświęconą siusianiu na stojąco, podobno można wyćwiczyć odpowiednią postawę, kąt nachylenia i napięcie mięśni żeby trafiać prosto do celu ![]() Cytat:
![]() niech następny będzie taki sam ![]() Cytat:
nie wiem który pafon gorszy ![]() --- czy w niedzielę jest jakieś święto?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymczasem ja powiedziałam W.- po awanturze - że nie umiem z nim rozmawiać, że mi nie odpowiada i jest miznim źle. I wsiadł w samochód i pojechał. a poszlo o to, że zaczął komentować- na zasadzie "powinnas/nie powinnaś" mój pomysł, żeby zmienić sposób ubierania się- że ogólnie nie podoba mu się, że się szastam i powinnam inaczej do siebie podchodzić itd. a ja po prostu zobaczyłam siebie w bajecznych szpilkach (czarnych, więc nie kupiłam) i zachciało mi się bardziej być kobietą, a mniej malarką z pracowni I On wtedy wygłosił półgodzinną przemowę, że mam złe podejście i w ogóle zmany nie powinny się w taki sposób odbywać- a jak powiedziałam, że nie życzę sobie takiego oceniającego i przytłaczającego komentarza, tylko mając ciuchy 15zł/kg mogę się pobawić- to powiedział, że On wcale tak nie komentuje i to jest mój kompleks i problem, że tak to widzę i nic mi nie można powiedzieć i w ogóle wmawiam Mu, że jest, jaki nie jest
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
a tak pragnęłam odmówić oburzona...
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
ale myslałam ze juz poratowanaś ze wątku- to nie wbijałąm - moze cza było na nutkę komu komu bo ide do domu, "jajec pani nie potrzebuje" jak sprzedafcy amrzęń domokrążcy za chwilę powinnam wiedzieć ile z 10 ml dokładnie zostanie
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Ju...
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
cheba - bo u ans stroją Lidla - jakieś stragany i inen bzdeta msuzę stlenić sie na wieś
![]() ojej Ju - doprawdy nic nie poradzę - trafiam często podobnym grochem o podobną scianę oni siebie nie słyszą z boku - chłopi, często, nie mófie ze wszyscy i zawsze ale w takich sytuacjach nie słyszą się wiem jednak ze pod jednym dachem trudniej, choc czy na pewno ? nieważne, wiem zę to łokropne kurde może wróci ochłonąwszy, moze dotrze do niego, może zrozumie, a nawet jeśli nie to może zrozumie ze warto się komunikować - starać sie zrozumieć że czasem trzeba bezkrytycznie przyjać czyjeś "ja" jako fakt i pogodzić się z tym, nie przerabiać na swoje, po swojemu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-10 o 20:09 |
|
|
|
#908 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Zielone Świątki
Mam jeszcze pytanie do ciastlowiczek, bo chce zobaczyć zamek w Świnach: - był ktoś? warto? Bo z Bolkowa wygląda super - i od razu drugie - byłby ktoś chętny na ewentualną wycieczkę? Raptem 2 kilosy, to w godzinę ta i z powrotem z buta. O ile się tę godzinę czasu znajdzie...
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-10 o 20:09 |
|
|
|
#910 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
betty83- pomysł z piciem alko w przedszkolu wg mnie beznadziejny
![]() noooo...BORu ![]() Cytat:
taaaa...snam to bosz...jakie to beznadziejne.....ja odpowieadam ze po prostu przedstawiam swoj punkt widzenia i nikt mi nie moze m.ówic ze tak nie jest-przeciez to ja do ✂✂✂✂y nedzy czuje co czuje, i jesli mowie ze tak to czuje to tak czuje czyli tak jest ( complikejted) . dlaczego chuopy nie pomyslą ze moze by sie sami nad sobą zastanowili, a nie ze moja racja jest najmojsza .....spoko-moj mowi ze ja tez sie moge zastanowic ze moze jednak nie moja racja tylko jego i kolko sie zamyka ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- ja nie wiem czy wszyscy faceci są tacy beznadziejni? zwłaszcza jesli chodzi o sprawy relacji miedzyludzkich czasem jedna odpowiedz potrafi mnie w✂✂✂✂ic np.-okazujesz mi za mało czułości -nie prawda no jak ✂✂✂✂a nieprawda? skoro mowie ze mało, to czuje ze mi za mało nie? to stwierdzenie nie moze byc nie prawdą
|
|
|
#911 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dla kameny:
12 czerwca - Święto 2 Pułku Artylerii Legionów im. Króla Władysława IV 12 czerwca - Święto 5 Batalionu Dowodzenia w Rząsce k/Krakowa
|
|
#912 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#913 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#914 |
|
grozi wypollizowaniem
|
boszzzzzz jaka jestem zła
|
|
#915 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#916 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ło kurna...zielone swiątki...wszystko bedzie zamkniete
|
|
#917 |
|
BAN stały
|
Polly, srup sobie drina lepiej
Tylko nie pisz, że nie masz ochoty, bo ja wiem lepiej |
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - ✂✂✂✂✂✂✂eni humaniści
![]() nie mieli logiki we szkole ![]() miałam to samo na mysli mówiąc rebusem o grochu i ścianie - nie fiem czy fszyscy trochu mało życia na poeksperymentowanie dojgłębsze na większej liczbie - bo trza czasu jednak na takie rewelacje |
|
|
|
#919 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#920 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam ochotę na pizzę
I na drinka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#921 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad.2 zielone świątki, wszystko zamknięte, jutro trza więsze zakpu zrobić... zmienić sposób ubierania się- że ogólnie nie Cytat:
Ju, więcej nie pomogę, do facetów szczęścia nie mam to się nie wypowiadam.
|
||||
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no pisałam o kobietach bo zaczeło się od krwi menstruacyjnej - tak tak dokładnie nie inaczej - no a to nasz chlep powszedni i niestety chcąc nie chcąc faceci czasem musieją tego słuchać, nie można udawać że tego "nie ma" |
|
|
|
|
#923 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
czasem nie wierzę jak ludzie się potrafią kłócic..Cytat:
![]() ![]() nie wiem co powiedzieć.. chyba jednak na niewiele by się zdały ![]() aaa, to będzie to! czyli musze pamiętać żeby zrobić jutro zakupy żarciowe ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-06-10 o 20:33 |
|||
|
|
|
#924 | ||
|
BAN stały
|
Telepatia!
![]() Cytat:
Ale ktoś winny być musi do cholery ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#925 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myslę, że W nerwowo reaguje na moje "nałogowe myślenie"- i to rozumiem - ale z kolei nie przymuje do wiadomości, że np mnie jest źle z tym, co On mówi (w jaki sposób mówi)- bo On tego nie mówi ("przekręcasz"), a źle mi jest, bo zmiany powinnam zacząć od siebie, a nie zmieniać otoczenie i brak mi empatii - jakby było inaczej, to nie byłoby mi źle Krótko mówiąc, bardzo często czuję się przy Nim jak strofowana córeczka- i nie mówię, że problem nie tkwi również we mnie- ale po prostu nóż mi się w kieszenie otwiera, że ZNOWU ktoś wie lepiej - co dla mnie dobre, ✂✂✂✂a żesz ✂✂✂ana mać!!!!!
|
|
#927 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie, to nie ![]() Spotkamy się w połowie drogi, pensjonat "Agatka"
|
|
|
|
|
#928 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
o boziu jedyny - niezła wizualizacja |
|
|
|
|
#929 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ty musisz wynająć pokój
Ja,jako mężatka nie mogę zbytnio "szastać" swoimi danymi
|
|
|
#930 | |
|
Zakorzenienie
|
ja się już kiedyś wypowiadałam na ten temat, a to już przegięcie...
na szczęście szybko się zmyliśmy... ale ostro wkokufiona szłam przez miasto... Cytat:
to mi coś przypomniało ex miał kiedyś taką kochankę starszą od siebie i oczekiwał od niej więcej czułości niż ona chciała mu dać, to mu powiedziała "może twoja mama może ci jakoś pomóc" do mnie też pod koniec miał pretensje, że jestem zimna, chociaż wszystkie lata wcześniej było odwrotnie i to ja zagłaskałabym na śmierć... ale jak się sypnęło to patrzeć nawet na niego nie mogłam... więc mi wyskoczył z pretensją 'wyprowadziłem się, bo byłaś dla mnie zimna, mogłaś chociaż udawać że mnie kochasz! i wszystko było by dobrze...' ![]() Ju
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:33.

nie wiem który pafon gorszy 

czasem jedna odpowiedz potrafi mnie w✂✂✂✂ic np.

Poza tym zawsze powtarzałem, że się człowiek Panu Bogu nie udał :brzydal:
tró tró, no ale cza brać na klatę to co jest, będąc z kobietą - zleksza nieuniknione