|
|
#871 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
to cusownie
Cytat:
Cytat:
mam nadzieję że to bardzo chwilowy stan Cytat:
ale Kamena wypróbuje i nam może opowie, bo może np nie mamy racji w ogóle i są jednak fajne ![]() Idę dziś na pizzę w ramach obiadu. Na samą myśl jestem przejedzona
|
|||
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jeszcze 1h i do domu ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę się przysiąść do yt, bo nie znam prawie zadnego zespołu z CP ale ze mnie gothka, ffstyd ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-10 o 17:07 |
|
|
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie dziś znowu wywali to uznam że to znak i jestem tu niemile wiedziana, że wizaż mnie nie lubi i że mam sobie poszedł won. Przeczytałam Was, miałam cytować, dopytywać, ale munkupy mnie rozwaliły. Nie wiem czy jestem na nie czy na tak, ale jestem ciekawa, choć mnie nawet tampony przerastają
|
|
|
|
#875 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
nie mam pomysłu na siebie na ciastla drugi pomysł ujdzie, ale i tak się se nie podobam, więc kiła, mogiła i syfilis
|
|
|
#876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam kilka pomysłów, aż za dużo i nie mogę się zdecydować choć w myślach wydają się spoko, ale w gronie odpicowanych na tiptop ludzióff na zamku znóff bendeu wyglądać jak uboga fizycznie i umysłowo (bo że się sobie średnio podobam to oczywista oczywistość )w każdym razie niedzielę mam już zaklepaną, bo chyba z tydzień szyłam zimą strój i nie oleję teraz tyla roboty żeby tylko ciepło było ![]() zostało mi dumanie nad piątkiem i sobotą ![]() (20-letni długopiór z fotki będzie w Bolkowie - jakby któraś reflektowała... )edit: Pandziu, Ty jakby co, co zawsze możesz się skitelować http://api.ning.com/files/2ftSoEuBgQ...mbienurse3.jpg (w każdym razie nie musisz kupować stroju )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-10 o 17:20 |
|
|
|
|
#877 |
|
never say no to panda
|
nie te nogi i nie ten cyc
![]() ryj też nie
|
|
#878 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Zobaczcie jeszcze na te wynalazki - właśnie siedzę i się chichram jak głupi do sera ![]() - lejek do siusiania na stojąco - przenośna ubikacja na płyn (już prawie ją chcę! )Używał ktoś? Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2011-06-10 o 19:10 Powód: interpunkcja ;( |
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja wyobraźnia jest mocno ograniczona, ja bym nie wpadła na to żeby coś takiego wyprodukować i sprzedawać
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
marchwi surowej nie jadam w żadnej formie ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- słaba możność umycia w miejscach pracy, nauki itp, a kosze w klozeciorach są; a opcja wylewasz, przecierasz papierem, zapodajesz z powrotem i wychodzisz wydaje mi się cokolwiek nieświeża ![]() może to i sensowne do użytku domowego, ale do użytku domowego to sobie i można polegiwać w gniazdku z waty
|
|
|
|
|
#881 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Oj tam, przynajmniej będziecie schudnięte.
|
||
|
|
|
#882 |
|
Zakorzenienie
|
marne to pocieszenie, bo wszystkie ciuchy na mnie wiszą albo odstają, ale zawsze jakieś, w końcu tonący brzydko się chwyta
![]() A jak tam reszta frakcji schudzającej? ![]() słucham tych zespołów ciastlowych i czołówka to prawie same ebm/electro/trzeszczące industriale... niedopsz... trzeba będzie dużo pić ![]() edit: uff, Diary of Dreams wygląda na coś w moich klimatach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-10 o 19:17 |
|
|
|
#883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell, Kamena, Ewuś
Ju ![]() Oby szybko przeszło paskudne dołowanie ![]() Niech ten dzień się nie kończyyyyyyy... |
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no weźźźźźź - to jest natural miedzy kobitami, temat na pewno lajtowszy niż kupa, edit, czystszy
|
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, próbowałaś odinstalować i zainstalować na nowo drukarkę lub ściągnąć nowe sterowniki?
|
#889 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Synthesize meee ![]() Ja Wam okrutnie zazdroszczę Clan of Xymox (chyba że zachlałyście i nie poszłyście ) - mój ulubiony zespół ostatniego półrocza, przynajmniej wg last.fmA 2 lata temu Deathcamp Project |
|
|
|
|
#890 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na imprezie na zakończenie przedszkola u dziecka i 2 pafony mnie spotkały...
1. na dyplomie z podziękowaniami zmienili mi nazwisko na eksa... chociaż w żadnym formularzu nie występuję pod jego nazwiskiem, a innym rodzicom tego nie zrobili tylko na jednym dyplomie mieli Pani X i Pan Y... a my dostaliśmy dwa Pan i Pani Z 2. organizatorzy ze składkowych pieniędzy zakupili alkohol na tą imprezę i zaczęli proponować drinki. już sam pomysł alko wśród dzieciaków mi się nie spodobał, ale kiedy mnie pominięto i dwukrotnie nie zaproponowano drinka, to już była całkowita zniewaga ![]() poza tym będąc na diecie skusiłam się na ichniejszą kiełbasę z grilla i tymbardziej czuję się rzygliwie...
|
#891 | |
|
Zakorzenienie
|
będzie
![]() ![]() Nosferatu - jest gitara, jest dobrze ![]() Cytat:
(miejscówkę na behemłota se zajęłam i trzymałam
|
|
#892 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() na ostatnim ich koncercie smacznie spałam na trawce niedaleko wyjścia z zamku
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lotruła idzie w podpis |
|
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już obadałam ![]() Dope Stars niejzły są gitary, trochę darcia... tylko wokalista wygląda jak laska
|
|
#896 |
|
never say no to panda
|
w tym roku jak zasnę i dadzą taki popis, jak wtedy - bijcie mię z całej pary w ryj, żebym znowu nie przegapiła
|
|
#897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale znalazłam zespół: Zombie Ghost Train ![]() jakies psychobilly/gothabilly czy co tam jeszcze, ale niech no sprowadzą takie coś do Bolkowa, jeja, ale bym się przy takim pobawiła!
|
|
#898 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello,wróciłam z roboty,weekend
Słyszeliście to? klik
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#899 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ekhem, ekhem... no, strasznie się ochłodziło, i jaki wiatr smagający zimnem! Cytat:
Poza tym zawsze powtarzałem, że się człowiek Panu Bogu nie udał ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#900 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.

mam nadzieję że to bardzo chwilowy stan