|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Cytat:
dziękuję bardzo mocne za egzamin
|
|
|
|
|
#2792 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37
Freziiiii to już za tydzień!!! jejku, tak dawno mnie tu nie było, dobrze że pojawiłam sie wcześniej i nic nie przegapiłam!
Co tam u Ciebie Witam wszystkich jakies nowe zaręczynowe dziewuszki są?
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny baaaaardzo dziękuję za wszystkie gratulacje
To był bardzo ważny egzamin, teraz jeszcze postępowanie cywilne, obrona i będę podwójnym magistrem ![]() Frezia wariatko Nie stresuj się ![]() Lecę golić nogi i spryskać się samoopalaczem (polecam Sunozon w sprayu z Rosmanna, wygląda jak dezodorant, ale nie ma go na KWC, daje lekką, równomierną opaleniznę za 8 zł :P ). Potem idziemy do kościoła zabookować termin ślubu, a następnie fryzjer itp. bo mam wesele w remizie
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-06-11 o 07:57 |
|
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, sprzątanie po nocach i nad ranem jest zdecydowanie wykraczające poza granice mojego postrzegania normalności
Masakra, ty śpij dziewczyno, bo w dniu wesela uśniesz na stole ![]() Carmi, to będziesz mieć na drzwiach mgr mgr XY Bo szkoda, żeby nikt nie wiedział o byciu magistrem x2 ![]() Aleks, Może jeszcze moje kciuki Cię natchną ![]() Jak mi się nie chce sprzątać i pakować... TŻ powiedział, że drzwi ściągnie w niedzielę, bo szpachla szybko schnie Od razu mi lepiej.
|
|
#2795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli mam ostatnio jakieś dziwne akcje.... czyżby stres??? ![]() przygotowania pomalutku się już dopinają... ale zdaję sobie sprawę, że ten tydzień będzie najgorszy.... jakoś musimy przez to przejść potem już tylko sielanka i wyjazd na dwutygodniową podróż pośłubną no i oczywiście zapraszam wszystkie zazdrośnice na mój ślub do kościoła.... szczegóły w klubie ![]() Cytat:
nic na to nieporadzę.... starałam się usnąć i uważam, że godzina bezczynnego leżenia to wystarczająco długo żeby sfiksować będziesz dzisiaj najpiękniejsza zresztą dla mnie zawsze jesteś najpiękniejsza ![]() Cytat:
![]() co do porządku możesz mnie zatrudnić - ostatnio tym się staram uspokoić
|
|||
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed ślubem nie musiałam się narkotyzować melisą, bo byłam taka zmęczona dzień przed, po tym nieszczęsnym układaniu kwiatów na stół, że zasnęłam nawet nie wiem kiedy |
|
|
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdraszczam Ja bym chciała, a nie dam rady ![]() Proponuję Ci stawkę 5zł za godzinę pod warunkiem, że uwiniesz się w 2h, a potem będziesz pić ze mną herbatkę/kawę
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
hej, jak mnie główka boli
muszę się zwlec z łóżka, zrobić śniadanie, posprzątać chaupę (teście w nocy przyjeżdżają ) a tu taki mini kacorek męczy później nadrobię.
|
|
|
|
#2799 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętasz? Ja pamiętam tylko dlatego, że dostałam w urodziny - imieniny mojej mamy Gratulacje! Cytat:
![]() To ja za dobrych czasów mam 27/28! Teraz pewnie 29, bo wszystkie stare spodnie są ciasne. Więc nie jęcz, bo do wielkiej dupy to Ci daleko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Byłam wczoraj u N., zastanawiałam się, czy nie zostać, ale jednak - uwaga, uwaga - STARZEJĘ SIĘ. Więc uznałam, że muszę się wyspać przed pracą. Posiedziałam tam chwilę, buło super! znajomi z lic., stara paka, aż mam zakwasy na brzuchu ze śmiechu ale wyszłam od nich po północy i pojechałam do J., żeby zerknął na strunę. Koniec końców trochę pograliśmy (tzn. ja pobrzdękałam ), wyszłam od niego po 1:00 z inną gitarą (jego, bo wcześniej miałam jego taty). Ma cieńsze struny, więc palce mniej bolą ![]() Muszę też napisać, że jestem zachwycona (z każdym dniem bardziej) tym, jak mnie traktują u niego w domu. Rodzice znowu mnie miło powitali, pogawędka, muzycznie, na piętrze akurat babcia wyszła z pokoju (pomieszkuje u nich czasami) i tak się ucieszyła, że Justynkę widzi, że dawno mnie nie było, głaskała mnie po ramieniu i mówiła do psiny J.: "Justynka przyjechała, patrz! Justynka przyjechała! Bawi się z kotkami" itd., aż mi się ciepło na serduchu zrobiło ![]() ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- Cytat:
![]() Rain, miałam pytać, doszła książka? ![]() Podłamana trochę jestem, bo obawiam się, że nie dam rady przyjechać na ślub Frezi
|
|
|
#2800 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Med, gratulacje wielkie
![]() Ja mam z zerówki z psycho 3,5 i nie będę tego poprawiać, sasasa ![]() Z filozofii też zdane, nie wiem tylko jeszcze na co, jak zdobędę potrzebnych 7 wpisów w przyszłym tygodniu, to do Wawy jadę spokojna i żadnego września nie będzie
|
#2801 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zastałam w domu, oprócz Męża także awizo, po którym wnioskuję, że książka jest na poczcie
dzisiaj ją odbiorę, u rodziców namierzę tą dla Ciebie i w poniedziałek wyślę |
|
|
|
#2803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
A guzik, dzisiaj nie odbiorę, bo jest zamknięta poczta
![]() Wszystko w poniedziałek załatwię hurtem
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Miałam jechać dziś rano do rodziców, a wieczorem mama zadzwoniła, że siostra mojego dziadka umarła, więc jadą na pogrzeb pod Rzeszów. Wstałam rano i za godzinkę jadę z nimi. Nie znałam za bardzo tej cioci, tylko tyle co w dzieciństwie byłam tam kilka razy na wakacjach, ale przejadę się, daaaawno nie byłam w rodzinnych stronach mojej babci i dziadka
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Moje przemyślenia na dzisiaj:
życie jest piękne ...dziękuję za uwagę
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak przeczytasz, to napisz mi, czy Ci się spodobała, jestem ciekawa Twojej opinii ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Gdybyś była zwykłą, przeciętną kobietą pracującą, to bym celowała, że mąż kupił Ci kwiaty
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie powiem, wieczór bardzo przyjemnie spędziliśmy wczoraj ![]() ...tylko, że to w sumie nie ma nic do rzeczy - ja jakoś ogólnie jestem ostatnio do wszystkiego nastawiona tak pozytywnie, jak chyba jeszcze nigdy
|
|
|
|
|
#2809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akurat musieli mnie wywozić tak daleko![]() gratuluję Cytat:
![]() ![]() wczoraj byliśmy na grillowym weselu fajnie było - najedliśmy się i napiliśmy i było mi niezmiernie miło, że rodzice mojej byłej miłości mnie pamiętają
|
||
|
|
|
#2810 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, a już myślałam że kolejny storczyk
|
|
|
|
#2811 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Ha, filozofia też zdana, tylko ocenę ustali z nami babka w pon. po podsumowaniu aktywności i innych takich - egzaminy mam już z głowy, juhu!
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Frezi, moja mama jakiś czas temu kupowała sąsiadce tabletki ziołowe, które działały i miały wdzięczną nazwę "na sen"
|
|
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idź do apteki po jakieś ziółka Antosia, gratuluję Jusia, ja mam o sobie takie mniemanie tylko wtedy, gdy podczas zakupów w żadne spodnie nie wchodzę Witam panie w tę piękną sobotę widzę pierwsze efekty używania mleka, ale ciiii, bo zapeszę
|
|
|
|
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądałam namiary w klubie i ktoś (Britni) obiecywał uzupełnić dane po ślubie
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już uzupełniam kochana.A wiecie że wczoraj byłam na imprezie firmowej, dawno się tak nie wybawiłam i szef też był a koleżanka z pracy 6. sierpnia bierze ślub w Krk się dowiedziałam
|
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
Med Ty masz duży tyłek
przecież Ty sucha jak patyczek jesteś, a przez tą 30-tkę masz taaaaaaaaaaaaaaaaaką talię (ja mam 29 i jestem prosta jak chłop więc nie narzekaj, że masz po prostu piękne kobiece kształty )Frezi delikatnie uspokajająco działa hydroksyzyna- ja brałam w formie syropu, R. łyka tabletki, ale to jest chyba tylko na receptę. Z niereceptowych to chyba tylko melisa. Antosia gratuluję! też chciałabym być już PO wszystkim...
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cieszę się, że impreza udana i że z pracy jesteś zadowolona |
|
|
|
|
#2820 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Stygmatek, spokojnie, wszystkie brniemy już do finiszu
![]() ✂✂✂✂a, za dużo myślę o J. Jestem na etapie - zabiję, jak jakaś laska inna go będzie dotykać, całować, ehh. Dołuje mnie to
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

I za to Cię lubimy
bardzo mocne za egzamin 

Masakra, ty śpij dziewczyno, bo w dniu wesela uśniesz na stole
jakoś musimy przez to przejść 

muszę się zwlec z łóżka, zrobić śniadanie, posprzątać chaupę (teście w nocy przyjeżdżają
) a tu taki mini kacorek męczy
pamiętasz?
i ogólnie mam doła. mam tak wielką dupę, że w żadne spodnie się nie mieszczę. same rozmiary 26-27 w sklepach, mniejszych i większych jak na lekarstwo. jestem zła, smutna, schorowana i nie mam narzeczonego 

13.03.2008
talię