Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37 - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-11, 06:13   #2791
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Carmi i Med gratuluję ocen. Kawie nowego etapu w życiu. Buziaki da was

TRZYMAJCIE ZA MNIE WASZE MAGICZNE KCIUKI BO O 8 MAM EGZAMIN

Edit: Frezi, tak jesteś nienormalna I za to Cię lubimy
dziękuję

bardzo mocne za egzamin
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 07:27   #2792
polka764
Rozeznanie

Dot.: Słonko świeci, ptaszek kwili- może byśmy się zaręczyli? zazdrośnic część 37

Freziiiii to już za tydzień!!! jejku, tak dawno mnie tu nie było, dobrze że pojawiłam sie wcześniej i nic nie przegapiłam!
Co tam u Ciebie

Witam wszystkich jakies nowe zaręczynowe dziewuszki są?

26.12.2010

polka764 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 07:51   #2793
carmelova
Zakorzenienie

Dziewczyny baaaaardzo dziękuję za wszystkie gratulacje To był bardzo ważny egzamin, teraz jeszcze postępowanie cywilne, obrona i będę podwójnym magistrem

Frezia
wariatko Nie stresuj się

Lecę golić nogi i spryskać się samoopalaczem (polecam Sunozon w sprayu z Rosmanna, wygląda jak dezodorant, ale nie ma go na KWC, daje lekką, równomierną opaleniznę za 8 zł :P ). Potem idziemy do kościoła zabookować termin ślubu, a następnie fryzjer itp. bo mam wesele w remizie

Edytowane przez carmelova
Czas edycji: 2011-06-11 o 07:57
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 08:38   #2794
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Frezi, sprzątanie po nocach i nad ranem jest zdecydowanie wykraczające poza granice mojego postrzegania normalności Masakra, ty śpij dziewczyno, bo w dniu wesela uśniesz na stole

Carmi, to będziesz mieć na drzwiach mgr mgr XY Bo szkoda, żeby nikt nie wiedział o byciu magistrem x2

Aleks, Może jeszcze moje kciuki Cię natchną

Jak mi się nie chce sprzątać i pakować... TŻ powiedział, że drzwi ściągnie w niedzielę, bo szpachla szybko schnie Od razu mi lepiej.

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 08:47   #2795
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
Freziiiii to już za tydzień!!! jejku, tak dawno mnie tu nie było, dobrze że pojawiłam sie wcześniej i nic nie przegapiłam!
Co tam u Ciebie
aaaaa jak widać z poprzednich postów dobrze

czyli mam ostatnio jakieś dziwne akcje.... czyżby stres???

przygotowania pomalutku się już dopinają... ale zdaję sobie sprawę, że ten tydzień będzie najgorszy.... jakoś musimy przez to przejść

potem już tylko sielanka i wyjazd na dwutygodniową podróż pośłubną

no i oczywiście zapraszam wszystkie zazdrośnice na mój ślub do kościoła.... szczegóły w klubie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Frezia[/B] wariatko Nie stresuj się

Lecę golić nogi i spryskać się samoopalaczem (polecam Sunozon w sprayu z Rosmanna, wygląda jak dezodorant, ale nie ma go na KWC, daje lekką, równomierną opaleniznę za 8 zł :P ). Potem idziemy do kościoła zabookować termin ślubu, a następnie fryzjer itp. bo mam wesele w remizie
nic na to nieporadzę.... starałam się usnąć i uważam, że godzina bezczynnego leżenia to wystarczająco długo żeby sfiksować

będziesz dzisiaj najpiękniejsza zresztą dla mnie zawsze jesteś najpiękniejsza

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Frezi, sprzątanie po nocach i nad ranem jest zdecydowanie wykraczające poza granice mojego postrzegania normalności Masakra, ty śpij dziewczyno, bo w dniu wesela uśniesz na stole

Jak mi się nie chce sprzątać i pakować... TŻ powiedział, że drzwi ściągnie w niedzielę, bo szpachla szybko schnie Od razu mi lepiej.
może aż tak źle nie będzie, ale właśnie zapisałam na swoją listę zakupów meliskę i może jakieś delikatne środki nasenne - znacie coś?

co do porządku możesz mnie zatrudnić - ostatnio tym się staram uspokoić
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 08:54   #2796
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
może aż tak źle nie będzie, ale właśnie zapisałam na swoją listę zakupów meliskę i może jakieś delikatne środki nasenne - znacie coś?
Ja polecam kropelki z melisy - te śmierdzące. Brałam, robiłam sobie dodatkowo herbatkę z melisy i szłam do łóżka - tam sobie czytałam jakieś pół godziny, a potem spokojnie mi się zasypiało. Działało przed każdym egzaminem
Przed ślubem nie musiałam się narkotyzować melisą, bo byłam taka zmęczona dzień przed, po tym nieszczęsnym układaniu kwiatów na stół, że zasnęłam nawet nie wiem kiedy
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 09:01   #2797
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:

przygotowania pomalutku się już dopinają... ale zdaję sobie sprawę, że ten tydzień będzie najgorszy.... jakoś musimy przez to przejść

no i oczywiście zapraszam wszystkie zazdrośnice na mój ślub do kościoła.... szczegóły w klubie

nic na to nieporadzę.... starałam się usnąć i uważam, że godzina bezczynnego leżenia to wystarczająco długo żeby sfiksować

będziesz dzisiaj najpiękniejsza zresztą dla mnie zawsze jesteś najpiękniejsza

co do porządku możesz mnie zatrudnić - ostatnio tym się staram uspokoić
Zdecydowanie

Zazdraszczam

Ja bym chciała, a nie dam rady

Proponuję Ci stawkę 5zł za godzinę pod warunkiem, że uwiniesz się w 2h, a potem będziesz pić ze mną herbatkę/kawę

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 09:18   #2798
Claris
Zakorzenienie

hej, jak mnie główka boli muszę się zwlec z łóżka, zrobić śniadanie, posprzątać chaupę (teście w nocy przyjeżdżają) a tu taki mini kacorek męczy później nadrobię.
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 09:23   #2799
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Hahaha, właśnie sobie przypomniałam, że a propo @ to dziś jest 10-lecie mojego @
pamiętasz? Ja pamiętam tylko dlatego, że dostałam w urodziny - imieniny mojej mamy
Cytat:
Zdałam kliniczną na 4 i jestem dopuszczona do sesji
Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
a teraz żałujcie mnie! nic nie kupiłam (luby kupił koszulę, to wszystko), do tego strułam się ohydnym jedzeniem z Mr Hamburgera i ogólnie mam doła. mam tak wielką dupę, że w żadne spodnie się nie mieszczę. same rozmiary 26-27 w sklepach, mniejszych i większych jak na lekarstwo. jestem zła, smutna, schorowana i nie mam narzeczonego
Głupia jesteś. O. Ale Ci nawrzucałam!
To ja za dobrych czasów mam 27/28! Teraz pewnie 29, bo wszystkie stare spodnie są ciasne. Więc nie jęcz, bo do wielkiej dupy to Ci daleko
Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Od wczoraj siedzę i ryczę. Pożałujcie mnie
Nagle się promotorce tyle poprawek w mojej pracy uzbierało, że całą noc siedziałam nad tym z tżtem żeby dziś to wydrukować i prawie cały ten czas przepłakałam. Czuje się jak debil
no zdarza się, niestety...
Cytat:
w poniedziałek mogę - pracuję do 18 edit: nie możesz mieć 30. mój ogromny tyłek to 31. i pomyśleć, że ze 3-4 lata temu nosiłam 28
ech, no nic, jutro chyba na targowisko się przejdę, może tam mają coś dla słonia
Najka, Tobie to trzeba porządnego kopa, serio. Niepokoi mnie Twoje podejście do siebie, zwłaszcza że NAPRAWDĘ nie masz ku temu powodów

Byłam wczoraj u N., zastanawiałam się, czy nie zostać, ale jednak - uwaga, uwaga - STARZEJĘ SIĘ. Więc uznałam, że muszę się wyspać przed pracą. Posiedziałam tam chwilę, buło super! znajomi z lic., stara paka, aż mam zakwasy na brzuchu ze śmiechu ale wyszłam od nich po północy i pojechałam do J., żeby zerknął na strunę. Koniec końców trochę pograliśmy (tzn. ja pobrzdękałam ), wyszłam od niego po 1:00 z inną gitarą (jego, bo wcześniej miałam jego taty). Ma cieńsze struny, więc palce mniej bolą
Muszę też napisać, że jestem zachwycona (z każdym dniem bardziej) tym, jak mnie traktują u niego w domu. Rodzice znowu mnie miło powitali, pogawędka, muzycznie, na piętrze akurat babcia wyszła z pokoju (pomieszkuje u nich czasami) i tak się ucieszyła, że Justynkę widzi, że dawno mnie nie było, głaskała mnie po ramieniu i mówiła do psiny J.: "Justynka przyjechała, patrz! Justynka przyjechała! Bawi się z kotkami" itd., aż mi się ciepło na serduchu zrobiło

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
hej, jak mnie główka boli muszę się zwlec z łóżka, zrobić śniadanie, posprzątać chaupę (teście w nocy przyjeżdżają) a tu taki mini kacorek męczy później nadrobię.
szkoda, że się ten czas błogi kończy... Ale o ile milsza musi być teraz perspektywa wybudowania z mężem domku
Rain, miałam pytać, doszła książka?

Podłamana trochę jestem, bo obawiam się, że nie dam rady przyjechać na ślub Frezi

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 09:27   #2800
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Med, gratulacje wielkie

Ja mam z zerówki z psycho 3,5 i nie będę tego poprawiać, sasasa
Z filozofii też zdane, nie wiem tylko jeszcze na co, jak zdobędę potrzebnych 7 wpisów w przyszłym tygodniu, to do Wawy jadę spokojna i żadnego września nie będzie

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 09:27   #2801
polka764
Rozeznanie

Cytat:

no to sie ciesze!!:jupi :byle do następnej soboty!!!:cmo k:

26.12.2010

polka764 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 09:30   #2802
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość

Rain, miałam pytać, doszła książka?
Wczoraj zastałam w domu, oprócz Męża także awizo, po którym wnioskuję, że książka jest na poczcie dzisiaj ją odbiorę, u rodziców namierzę tą dla Ciebie i w poniedziałek wyślę
Stary 2011-06-11, 09:40   #2803
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Wczoraj zastałam w domu, oprócz Męża także awizo, po którym wnioskuję, że książka jest na poczcie dzisiaj ją odbiorę, u rodziców namierzę tą dla Ciebie i w poniedziałek wyślę
No to super

Stary 2011-06-11, 09:41   #2804
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
No to super
A guzik, dzisiaj nie odbiorę, bo jest zamknięta poczta
Wszystko w poniedziałek załatwię hurtem
Stary 2011-06-11, 09:43   #2805
magda2109
Zakorzenienie

Cześć.

Miałam jechać dziś rano do rodziców, a wieczorem mama zadzwoniła, że siostra mojego dziadka umarła, więc jadą na pogrzeb pod Rzeszów. Wstałam rano i za godzinkę jadę z nimi. Nie znałam za bardzo tej cioci, tylko tyle co w dzieciństwie byłam tam kilka razy na wakacjach, ale przejadę się, daaaawno nie byłam w rodzinnych stronach mojej babci i dziadka
Stary 2011-06-11, 09:45   #2806
raingirl
Zakorzenienie

Moje przemyślenia na dzisiaj:

życie jest piękne

...dziękuję za uwagę
Stary 2011-06-11, 09:46   #2807
justyna_dt
Zakorzenienie

Cytat:
A guzik, dzisiaj nie odbiorę, bo jest zamknięta poczta
Wszystko w poniedziałek załatwię hurtem
Noł problem jak przeczytasz, to napisz mi, czy Ci się spodobała, jestem ciekawa Twojej opinii

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ----------

Cytat:
Moje przemyślenia na dzisiaj:

życie jest piękne

...dziękuję za uwagę
Gdybyś była zwykłą, przeciętną kobietą pracującą, to bym celowała, że mąż kupił Ci kwiaty

Stary 2011-06-11, 09:51   #2808
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Gdybyś była zwykłą, przeciętną kobietą pracującą, to bym celowała, że mąż kupił Ci kwiaty
Nie kupił ale nie powiem, wieczór bardzo przyjemnie spędziliśmy wczoraj
...tylko, że to w sumie nie ma nic do rzeczy - ja jakoś ogólnie jestem ostatnio do wszystkiego nastawiona tak pozytywnie, jak chyba jeszcze nigdy
Stary 2011-06-11, 09:59   #2809
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
oczywiście,że dam

Ty będziesz w Jachrance koło Raszyna? musimy się zgadać, to bym podjechała po Ciebie, tylko dobrze by było się wyrobić przed godzinami szczytu, bo inaczej utknę w masakrycznym korku do Raszyna a potem utkniemy w masakrycznym korku z powrotem

No to mamy mikro zlocik
Gwizdak Jachranka jest przy jez. Zegrzyńskim - właśnie patrzę i to jest prawie 40 km od W-wy... kurczę może autobusem jakimś podjadę do W-wy akurat musieli mnie wywozić tak daleko
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
MAM 4 z KPK !!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
gratuluję
Cytat:
Napisane przez Anuszka89 Pokaż wiadomość
Carmi GRATULACJE!!!! normalnie jestem z Ciebie mega dumna

I przy okazji też się trochę pochwalę, dzisiejszy egzamin z angielskiego zdany na 4,5
gratuluję
Cytat:
Zdałam kliniczną na 4 i jestem dopuszczona do sesji
gratuluję

wczoraj byliśmy na grillowym weselu fajnie było - najedliśmy się i napiliśmy i było mi niezmiernie miło, że rodzice mojej byłej miłości mnie pamiętają
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:01   #2810
Choji
Zakorzenienie

Rain, a już myślałam że kolejny storczyk

Choji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:08   #2811
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Ha, filozofia też zdana, tylko ocenę ustali z nami babka w pon. po podsumowaniu aktywności i innych takich - egzaminy mam już z głowy, juhu!

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2011-06-11, 10:10   #2812
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Cześć.

Miałam jechać dziś rano do rodziców, a wieczorem mama zadzwoniła, że siostra mojego dziadka umarła, więc jadą na pogrzeb pod Rzeszów. Wstałam rano i za godzinkę jadę z nimi. Nie znałam za bardzo tej cioci, tylko tyle co w dzieciństwie byłam tam kilka razy na wakacjach, ale przejadę się, daaaawno nie byłam w rodzinnych stronach mojej babci i dziadka
a gdzie dokładnie?

Frezi, moja mama jakiś czas temu kupowała sąsiadce tabletki ziołowe, które działały i miały wdzięczną nazwę "na sen"

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:14   #2813
magda2109
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
a gdzie dokładnie?

Frezi, moja mama jakiś czas temu kupowała sąsiadce tabletki ziołowe, które działały i miały wdzięczną nazwę "na sen"
Napisałam Ci dokładną miejscowość na PW
Stary 2011-06-11, 10:15   #2814
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
DZIEŃ DOBRY ŚPIOCHY

chyba zaczyna być ze mną coś nie tak....

nie śpię od 3:30... i to właściwie nie wiem czemu... bo w głowie z pełną świadomością mogę powiedzieć, że się nie stresuję... a jednak czuję okropny ścisk żołądka i nie mogę spać

aaaaa!!!

i właśnie robię porządki w pokoju

jestem nienormalna?????
trochę tak idź do apteki po jakieś ziółka

Antosia, gratuluję

Jusia, ja mam o sobie takie mniemanie tylko wtedy, gdy podczas zakupów w żadne spodnie nie wchodzę

Witam panie w tę piękną sobotę widzę pierwsze efekty używania mleka, ale ciiii, bo zapeszę
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:21   #2815
Biska
Zakorzenienie

Przeglądałam namiary w klubie i ktoś (Britni) obiecywał uzupełnić dane po ślubie

Stary 2011-06-11, 10:30   #2816
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Przeglądałam namiary w klubie i ktoś (Britni) obiecywał uzupełnić dane po ślubie
hehe "przeglądałam namiary w klubie" już uzupełniam kochana.

A wiecie że wczoraj byłam na imprezie firmowej, dawno się tak nie wybawiłam i szef też był a koleżanka z pracy 6. sierpnia bierze ślub w Krk się dowiedziałam
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:46   #2817
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
w poniedziałek mogę - pracuję do 18 edit: nie możesz mieć 30. mój ogromny tyłek to 31. i pomyśleć, że ze 3-4 lata temu nosiłam 28
ech, no nic, jutro chyba na targowisko się przejdę, może tam mają coś dla słonia
o mój bobrze, no i co ? Mój tyłek to 30-32 i musimy zaakceptować swoje krągłości. Uwielbiam szczerze Twoją kobiecą figurę, P. rąk nie może oderwać, przez co wysłuchujemy tu o tym i żyć nie umierać

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:50   #2818
stygmatek
Zakorzenienie

Med Ty masz duży tyłek przecież Ty sucha jak patyczek jesteś, a przez tą 30-tkę masz taaaaaaaaaaaaaaaaaką talię (ja mam 29 i jestem prosta jak chłop więc nie narzekaj, że masz po prostu piękne kobiece kształty )

Frezi delikatnie uspokajająco działa hydroksyzyna- ja brałam w formie syropu, R. łyka tabletki, ale to jest chyba tylko na receptę.
Z niereceptowych to chyba tylko melisa.

Antosia gratuluję! też chciałabym być już PO wszystkim...

stygmatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:53   #2819
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
hehe "przeglądałam namiary w klubie" już uzupełniam kochana.

A wiecie że wczoraj byłam na imprezie firmowej, dawno się tak nie wybawiłam i szef też był a koleżanka z pracy 6. sierpnia bierze ślub w Krk się dowiedziałam
Czy coś w tym dziwnego?

Cieszę się, że impreza udana i że z pracy jesteś zadowolona

Stary 2011-06-11, 10:55   #2820
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Stygmatek, spokojnie, wszystkie brniemy już do finiszu

✂✂✂✂a, za dużo myślę o J. Jestem na etapie - zabiję, jak jakaś laska inna go będzie dotykać, całować, ehh. Dołuje mnie to

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości