![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27433111]
Alvesta, patrz czy pianki nie maja w skladzie alkoholu- strasznie wysucha i niszczy kudly, szczegolnie krecone (alko to tylko wewnetrznie ![]() ![]() póki co nie zauważyłam żeby mi masakrowały włosy, choć w sumie nie wiem czy jestem w stanie to obiektywnie ocenić. Farbuję średnio raz na pół roku, chyba że mi się jakoś wcześniej zachce. Farby w piance używałam ostatnie 2 x. A tak ogólnie to ktoś się zna która farba (w żelu, płynna, w kremie, w piance) jest najmniej inwazyjna? oprócz naturalnych sposobów typu henna? Na forum kręconowłosych bywam, robię żel lniany itp ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Wtajemniczenie
|
Hej,widze dzionek dzisiaj lepszy
![]() Ja przez caly tydzien zero slodyczy po to,zeby wlasnie zezrec duza paczke m&m'sow. Ale az mi lepiej! ![]() ![]() Tradycyjnie jak co piatek kopciuszek myka do sprzatania,a Wam zyczy wieczorku pelnego wrazen ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 |
Rozeznanie
|
a to fajnie, ja go ostatecznie nie kupiłam, bo mi matka przywiozła jakiś balsam brązujący który jej się nie podoba a mi nawet podpasował. Ale pewnie jak się skończy to się samoopalę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Zakorzenienie
|
Hehe, zadzwoniła do mnie znajomy, że urodziło mu się dziecko i zapasza na pępkówkę teraz, zaraz.... mojego eM, ale nie ma do niego numeru i czy mogłabym przekazać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27433111]
otorzylam winko, bede sie dzis alkoholizowac [/QUOTE] Miłego alkoholizowania ![]() Cytat:
![]() ![]() Oj, też bym sobie podrinkowała, ale nie ma z kim - muszę poczekać do jutra ![]() ![]() ![]() Ode mnie właśnie wyszli znajomi, opowiedziałam im tak mniej więcej o nas i pokazałam zdjecia z weekendu, ich miny - ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
No niestety, impreza męska(phi) a zdziwieni znajomi i koleżanki, niech się lepiej nie dziwią, tylko biorą przykład
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Lux Mundi
|
Nava - co do henny, musisz zobaczyć co jest dostępne u Ciebie na rynku. Na polskim naturalnej henny brak - nawet ta z ELD-a [póki co najlepsza jeśli porównać cenę i działanie] ma znikomy, ale jednak - dodatek chemii. Mówiąc o patykach miałam na myśli oryginalną hennę indyjską, która w zależności od dodatków [indygo, amla etc] nadaje inny kolor włosom. A im więcej patyków, które wydają się zbędne, tym henna ma lepsze właściwości odżywcze. Najlepiej gdyby Ktoś Ci przywiózł prosto z Indii
![]() ![]() http://www.khadi.pl/farby-do-wlosow http://mazidla.com/index.php?page=sh...mart&Itemid=27 Trochę zabawy z tym będzie [mazidła], ale gra jest warta świeczki ![]() Poczytać dodatkowo możesz tu : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=42193 Zapoznaj się, podumaj, a później wybierz, to co dla Ciebie i Twoich loków najlepsze ![]() Gipssis - z Weekendem się zaprzyjaźniłam ![]() ![]() Zamki, pałace, historia, a w szczególności heraldyka to koniki mojego TŻ. O Krzyżtoporze słyszałam tyle razy, że sama mogłabym robić za przewodnika i Was oprowadzić ![]() ![]() ![]() ![]() A dziś miałam "teżewe" przejeżdżając obok tego http://bursztynowypalac.pl/kick/pl/palac.html Bardzo podobny do Sobótki - Górki ![]() Co do tajemnic, zamków, sztolni etc polecam książki Joanny Lamparskiej ![]() Osobiście bardzo zainteresowała mnie historia Ślęży - do tego stopnia, że rozważam zakup wykrywacza metalu ![]() *** Dyskryminacja w kwestii opijania narodzin jest ochydna ;/ Co do zlotów- skoro fani WoW-a czy gier rpg on-line mogą się spotykać, że o użytkownikach cb radia nie wspomnę, to czemu My nie ? ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2011-06-10 o 21:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#371 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też mnie to zawsze zastanawiało ![]() Cytat:
![]() Wiecie co, ja już sama nie wiem, czy takie przedsięwzięcia są dziwne, czy nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cindy, wykrywacz metalu? Będziesz poszukiwać skarbów? ![]() Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-10 o 21:12 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Lux Mundi
|
Chętnie bym coś znalazła, nie powiem
![]() Aczkolwiek Niemcy nadal trzymają na tym łapę, więc wątpię ![]()
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jeśli któraś ma jeszcze wątpliwości, czy przyjeżdżać do Wro, myślę, że ten filmik powinien je rozwiać: http://www.youtube.com/watch?v=CBC5T...layer_embedded Nareszcie całkiem profesjonalna robota, której nie trzeba się wstydzić na świecie. Lou, wybacz, moim skromnym zdaniem jednak deklasuje Waszego dinozaura i wiedźmy, choć one też mają swój niezaprzeczalny urok
![]() Edit: choć może trochę z tą nazwą fonetyczną przeginają, bo ktoś się może trochę zdziwić, jak będzie szukał na mapie Vrotslove, ale czepiać się nie będę ![]() Edytowane przez Rilla82 Czas edycji: 2011-06-10 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po takiej reklamowce moge sie przeprowadzac ![]()
![]() |
#375 |
Lux Mundi
|
Rilla - raczej żadna się nie waha
![]() ![]()
![]() |
#376 |
Konto usunięte
|
Normalnie jestem dumna żem z Wrocławia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#377 |
Zadomowienie
|
Filmik genialny, ogląda się z prawdziwą przyjemnością
![]() ![]() ![]() Tylko ta nazwa mi się nie podoba - Vrotslove ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Wtajemniczenie
|
Daaa,Breslau piekny!
![]() Posprzatane i weekend dla siebie! ![]() ![]() Cindy ,szczerze podziwiam za przyjazn z Weekendem ![]() Pamietacie-tydzien temu w Olsztynie bylysmy?! Kurcze jak ten czas leci... ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Zadomowienie
|
Rilla - faktycznie, bardzo fajnie zrobiony film.
Zaciekawiłam się, czy może o (jeszcze) moim obecnym mieście jest jakiś filmik. Znalazłam coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=LPME_JFCNlY Co prawda to nie film a pokaz zdjęć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Znalazłam jeszcze film- efekt konkursu ogłoszonego przez ratusz: http://www.youtube.com/watch?v=5qsao...eature=related To tak trochę na poziomie kieleckich czarownic ![]()
![]() |
#380 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdjecia fajne, szczegolnie tez zimowe...
![]() |
#381 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy niestety nie byłam w Słupsku, a zdjęcia faktycznie bardzo zachęcające. Piosenka, no cóż... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Wtajemniczenie
|
No to i ja poszperalam czym sie moge pochwalic i kurna niczym!
![]() A w Slupsku ostatni raz bylam z 10 lat temu.Wyladnial przez ten czas....
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
grzebiac natknelam sie na calkiem przyzwoity filmik o Kielcach,
ma 20 min i jest w 2 czesciach ale warto luknac ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Va5BLw_LCGw a tu w wersji skroconej 3 minutowej http://www.youtube.com/watch?v=uTfsq...eature=related
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-10 o 23:32 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Konto usunięte
|
witam
![]() jak ja lubie wolne słoneczne weekendy kiedy nie trzeba nic robić ![]() ![]() co do miast to powiem tak: jak byłam młodsza to od razu po studiach chciałam uciec z wro a teraz bardzo doceniam to miasto głównie ze względu na wielkość i komunikacje. Bo jak np w Warszawie musiałam przejechać z jednego końca miasta na drugi to pół dnia zeszło ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() z nazwą - no cóż, przynajmniej Vrotslove wymawiany przez obcokrajowca najbardziej będzie przypominał Wrocław ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no właściwie ja TŻa tak poznałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#387 | |
Raczkowanie
|
Przyznać się Kobietki, któraś z Was?
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Ehh, eM wrócił z pępkowego o 5(!) i jakoś ciężko mi się z nim dziś skomunikować. Ma któraś wrocławianka dziś ochotę na kino/kawę/piwo? Grzech siedzieć dziś w domu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u mnie doopna pogoda- zimno, pada, wieje ![]() Rilla, chetnie bym sie z Toba na kawke wybrala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zadomowienie
|
Też się podpisuję pod tym artykułem
![]()
Everyone I know is getting married or pregnant. I'm just getting awesome. Edytowane przez bridgeta Czas edycji: 2011-06-11 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:29.