Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-11, 10:14   #3121
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez Nadia5 Pokaż wiadomość
Nastrój mam podły. Pół nocy ryczałam.

Dzień dobry

Połozyłam się koło 1 w nocy. A dziś po 8 już na nogach. Galaretka wstawiona do lodówki, sałatka zaczęta. Zaraz idę ją skończyć, drugą zrobię jak już goście będą, bo w lodówce nie mam miejsca. Potem ścieranie kurzy, łazienka, odkurzanie i mopowanie. Kąpiel i pierwsi goście o 14 z których nie jestem zadwolona, bo mieli być normalnie na 16

Miłego weekendu Kochane
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:39   #3122
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
tam gdzie zamiast pracownika może stanąć właściciel mogą być otwarte reszta jak tesco biedrona zamknięte

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

nuruś przeprowadzasz sie czy coś przeoczyłam???????
ooo to dobrze wiedzieć musze dziś zakupy zrobić co by jutro nie szukać czy gdzieś coś jest może otwrte
Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Nurek ja chyba też coś przeoczyłam.
tzn. sprawa wygląda tak, że umowe mieliśmy podpisana do końca czerwca i myśleliśmy, że może tam zostaniemy ale od kąd wiadomo, że dziś dokładnie zamkeli wszystkie ulice wokoło bo metro budują i to zamkeli aż na 2,5 roku to nie ma sensu żebyśmy tutaj zotawali więc szukamy czegoś nowego i oczywiście byliśmy i w ogłoszeniu było, że 3 pokoje niezależne a na miejscu oczywiście przechodnie a wszystko było okey i cena i lokalizacja i mieszkanie bardzo ładne ale truudno

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Dzień dobry

Połozyłam się koło 1 w nocy. A dziś po 8 już na nogach. Galaretka wstawiona do lodówki, sałatka zaczęta. Zaraz idę ją skończyć, drugą zrobię jak już goście będą, bo w lodówce nie mam miejsca. Potem ścieranie kurzy, łazienka, odkurzanie i mopowanie. Kąpiel i pierwsi goście o 14 z których nie jestem zadwolona, bo mieli być normalnie na 16
udanej imprezki życze ja dziś też robie galaretkę
obiadem się nie musze przejmować bo rodzice idą dziś do teatru na 19.30 i powiedzili, że przyjadą trochę wcześniej i zabiorą mnie na obiad

aaaa i byłam w rossmanie i kupilam śliczny kubek termiczny zakup nieplanowany zupełnie ale wiem, że mi się przyda
a i kupilam tabletki anty i 58zł nie moje
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:16   #3123
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Eh przeciwności losu...brak możliwości powiększenia rodziny.

Cytat:
Napisane przez Julka27 Pokaż wiadomość
Hey Sexy Ladies

Dudiiiiiiiiii ale mnie wystraszyłaś z tymi sklepami, jeszcze się chyba dobrze nie przebudziłam, i mi się przestawiło, że jutro jest dziś:cojest

Do nas też właściciel przychodzi po kasę, w spółdzielni jest narobione trochę długów bo on nie płaci za czynsz i dług rośnie, tyle razy się mu powtarza żeby wpłacił, a potem przychodzi miły pan ze spółdzielni strasząc że niedługo jak tak dalej będzie to komornik wejdzie. super naprawdę, no ale ostatnio jak był to mówił ze troche uregulował, mam nadzieję.Bo juz mnie zaczyna to denerwować. swoja drogą to jak się dzwoni żeby przyszedł po kaskę to ma zawsze czas, a jak się prosi zeby uregulował czynsz to zawsze mu coś wypada
oh jak dobrze ze u mnie sklepy otwarte

to widze ze ten wlasciciel nieladnie postepuje wy mu placicie a on co ?

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Dzień dobry

Miłego weekendu Kochane
udanej imprezy
ja pol nocy nie przespane mialam
a na 12 do pracy i tak caly dzien
jeszcze tylko jutro
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:18   #3124
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
My na naszym ślubie prosiliśmy o przybory szkolne. Zawieźliśmy je później do Domu dziecka.
Fajny myk

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
My wsumie zamiast kwiatów prosiliśmy o książki i mamy bardzo dużo ciekawych
Ja z pewnością bym to wybrała Uwielbiam książki

P.S. Nowa dusza, czy Cię nie kojarzę?

Cytat:
Przypomniałaś mi że mam w zamrażalce wątróbkę
Ja też mam Ale nie mogę bo to cholesterolowe

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
ja z tego co wymieniłaś to tylko wątróbkę
Ja też

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
ma apetyt niech zdrowo rośnie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
czasem trzeba sobie samej zrobić dobrze
Nawet częściej niż czasem

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
W ogóle powiem Wam, że jestem ostatnio załamana, myślałam, że macierzyństwo będzie trochę łatwiejsze
Bo przedstawia się je jako same superlatywy... Ostatnio trafiłam na fajny artykuł kliknij mnie

Cytat:
Eh przeciwności losu...brak możliwości powiększenia rodziny.

Cytat:
więc szukamy czegoś nowego i oczywiście byliśmy i w ogłoszeniu było, że 3 pokoje niezależne a na miejscu oczywiście przechodnie a wszystko było okey i cena i lokalizacja i mieszkanie bardzo ładne ale truudno
Nurku, w dobrym momencie szukacie, studenci pozwalniali albo zwolnią mieszkanka. Najgorzej to wrzesień/październik

Siedziałam wczoraj do 3 Nie chciało mi się spać Lubię takie noce

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:34   #3125
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Ostatnio trafiłam na fajny artykuł kliknij mnie

punto artykul jest zaj***ty oj jak ja dawno machiny nie czytalam
kiedys ogladalam jakis wywiad z nia na ten temat dobra jest z tymi textami
Stary 2011-06-11, 11:35   #3126
motylek1
Wtajemniczenie

Ja wyskoczyłam na chwilkę na miasto bo mama chciała żebym jej coś kupiła.

idę zaraz robić placek tylko jeszcze nie wiem jaki

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:41   #3127
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Nurku, w dobrym momencie szukacie, studenci pozwalniali albo zwolnią mieszkanka. Najgorzej to wrzesień/październik
no wtedy są starsznie poprzebierane wiem coś o tym teraz mamy jeszcze 2,5tyg więc myśle, ze coś znajdziemy
Stary 2011-06-11, 11:45   #3128
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:

Bo przedstawia się je jako same superlatywy... Ostatnio trafiłam na fajny artykuł kliknij mnie
przeczytałam ten artykuł i .............straszny, na prawdę straszny! Jeden morał mi się nasuwa, a mianowicie taki, że macierzyństwo nie jest dla każdego. U mnie, też były ciężkie chwile i oczy na zapałkach i spięcia z mężem i brak czasu na zwykłą kąpiel, czy posiłek. W głowie kołata się czasem nawet taka myśl, jakie będą moje dzieci jak dorosną? Może nie będą ze mną utrzymywać kontaktu, może nie powiedzą mi o swoich problemach, może powiedzą, lub zrobią coś przez co zaleje się łzami.....Jednak to co mi dają, to , że ja jestem dla nich teraz najpiękniejsza, najkochańsza i najlepsza utwierdza mnie w przekonaniu, że było warto Nikt nie mówił, że życie będzie łatwe. Ja na łatwiznę nie idę nigdy.No ale to tylko mój punk widzenia...
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:59   #3129
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość
przeczytałam ten artykuł i .............straszny, na prawdę straszny! Jeden morał mi się nasuwa, a mianowicie taki, że macierzyństwo nie jest dla każdego.
Nie o to chodziło w tym artykule Nikt nie mówi, że nie warto. Bardziej, że jest ciężko a dziewczyny są nieuświadomione...
Jak mi powiesz, że nigdy nie miałaś okresu zwątpienia (do tego przy dwójce) to i tak Ci nie uwierzę

Aaaaa, bojki mi się wytarły Ale to pięknie wygląda Pierwszy raz widziałam tarło na żywo I to Tolek z Białą

Stary 2011-06-11, 12:00   #3130
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
bordowa nosek do góry niebawem dzieciaczek ci sie unormuje
Mi nawet nie chodzi o to, że ona jest męcząca, absorbująca itd. Ona ma dopiero 9 miesięcy a ja już sobie z nią nie radzę Ostatnio biła mnie po głowie i pluła na twarz Nie powinnam mieć dzieci
Rozumie, gdy mówię "nie wolno" ale ostatnio robi mi na przekór i specjalnie robi to czego nie wolno z wielkim uśmiechem. Specjalnie ściąga coś ze stołu i patrzy, czy się zdenerwuję. Ja nie wiem co mam zrobić, jak ją wychować

Cytat:
Dzięki czytałam ten artykuł.
Tylko mi nie o to chodzi, wyżej napisałam.
A co do treści o karmieniu piersią - ja miałam te "erotyczne" przeżycia, o których ona pisze i to wcale nie jest fajne Przez to w ogóle nie chciałam karmić piersią.

Edytowane przez bordowa
Czas edycji: 2011-06-11 o 12:01
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:02   #3131
irenkaaa
Zakorzenienie

lilo ja ja inaczej odbieram
tak z przymrozeniem oka bo babka ma specysiczny styl jak mowi czy pisze ale niektore texty powalaja
wiadomo kikt nie mowil ze bedzie latwo
Stary 2011-06-11, 12:03   #3132
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Specjalnie ściąga coś ze stołu i patrzy, czy się zdenerwuję. Ja nie wiem co mam zrobić, jak ją wychować
Wszyscy się nabijają z Super Niani... ale wiesz co, moja bratowa stosuje coś w stylu "karnego jeżyka". I stosowała u małej już od samego początku nie zwracając uwagi na ryk. Może to byłoby jakieś rozwiązanie

Stary 2011-06-11, 12:03   #3133
201604250957
Konto usunięte

Dzień dobry moje najulubieńsze SPD

ależ dobrze mi się dzień zaczął ważenie na czczo i okazuje się, że jeszcze tylko 900gram i mym oczom ukaże się waga jaką miałam na początku studiów czyli 7 lat temu same korzyści z tych motyli, bez kitu

no Aaby faktycznie zapomniałam, że Matki Boskiej Pieniężnej, może dlatego, że ta podstawa którą dostaje 10 wystarcza raptem na opłacenie pokoju i rachunków (tel, net, sieciówka etc.) i tyle ją widziałam

Aaby, Hania pochwalcie się kreacjami weselnymi, bardzo jestem ciekawa i chciałam jeszcze powiedzieć, że mam dokładnie takie samo zdanie jeśli chodzi o ręczniki z haftowanymi napisami

nie wyspałam się bo wróciłam przed 1 a kot obudził mnie ok 9 a byłyśmy wczoraj z dziewczynami na babskim wieczorze w Mexicanie- powinnam mieć tam już kartę stałego klienta

Dodaja spóźnione życzenia dla Tż Twoja siostrzenica made my day dzieciaki są pod tym względem absolutnie genialne!

Nic trzeba by się ogarnąć, jakieś porządki i pranie uskutecznić, a o 17 koncert We call it a sound, oczywiście nie muszę mówić z kim się wybieram prawda?

Miłego weekendu Kochane
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:05   #3134
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Wszyscy się nabijają z Super Niani... ale wiesz co, moja bratowa stosuje coś w stylu "karnego jeżyka". I stosowała u małej już od samego początku nie zwracając uwagi na ryk. Może to byłoby jakieś rozwiązanie
Może coś więcej powiesz, bo nie rozumiem?
A ja się wcale z Super Niani nie nabijam Mądre rzeczy gada.
Stary 2011-06-11, 12:13   #3135
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

Nic trzeba by się ogarnąć, jakieś porządki i pranie uskutecznić, a o 17 koncert We call it a sound, oczywiście nie muszę mówić z kim się wybieram prawda?

Miłego weekendu Kochane
udanej randki
Stary 2011-06-11, 12:14   #3136
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Może coś więcej powiesz, bo nie rozumiem?
A ja się wcale z Super Niani nie nabijam Mądre rzeczy gada.
Jak mała np. Cię bije to jej tłumaczysz, że tak nie można bo mamę boli. Jak nie przestaje to zapowiadasz, że będzie kara, jak dalej robi co chce zanosisz ją w jedno do tego przeznaczone miejsce i musi tam być przez np. 3 minuty. Będzie wrzask ale po jakimś czasie ona zakuma, że jak się nie słucha to idzie w karne miejsce. Ważna jest konsekwencja i pochwały za słuchanie mamy.
Tak robi moja bratowa i powiem Ci, że widzę rezultaty

Stary 2011-06-11, 12:14   #3137
nurek119
Zakorzenienie

pokaże wam filmik który niestety bardzo dobrze pasuje do mojej obecnej nauki do której się zabrać nie moge
http://www.youtube.com/watch?v=BZMWU9jbomI
Stary 2011-06-11, 12:18   #3138
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak mała np. Cię bije to jej tłumaczysz, że tak nie można bo mamę boli. Jak nie przestaje to zapowiadasz, że będzie kara, jak dalej robi co chce zanosisz ją w jedno do tego przeznaczone miejsce i musi tam być przez np. 3 minuty. Będzie wrzask ale po jakimś czasie ona zakuma, że jak się nie słucha to idzie w karne miejsce. Ważna jest konsekwencja i pochwały za słuchanie mamy.
Tak robi moja bratowa i powiem Ci, że widzę rezultaty
Tylko gdzie ja mam ją zanieść, żeby mi stamtąd przez te 3 minuty nie wylazła?
Stary 2011-06-11, 12:23   #3139
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Tylko gdzie ja mam ją zanieść, żeby mi stamtąd przez te 3 minuty nie wylazła?
Na początku możesz ją przytrzymać a jak wyjdzie to sadzać z powrotem. Wiadomo, że dziecko nie będzie chciało siedzieć w miejscu, za karę i przez tyle czasu.

Stary 2011-06-11, 12:25   #3140
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
[FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=DarkSlateGray]Nie o to chodziło w tym artykule Nikt nie mówi, że nie warto. Bardziej, że jest ciężko a dziewczyny są nieuświadomione...
Jak mi powiesz, że nigdy nie miałaś okresu zwątpienia (do tego przy dwójce) to i tak Ci nie uwierzę
A no to chyba, że nie o to chodzi Pewnie, że miałam okresy zwątpienia, przeciez pisałam o tym, ale to są przejściowe sprawy . Ja nie wierze w to, że ktoś decydując się na dziecko, myśli, że to będzie sielanka

Cytat:
Mi nawet nie chodzi o to, że ona jest męcząca, absorbująca itd. Ona ma dopiero 9 miesięcy a ja już sobie z nią nie radzę Ostatnio biła mnie po głowie i pluła na twarz Nie powinnam mieć dzieci
Rozumie, gdy mówię "nie wolno" ale ostatnio robi mi na przekór i specjalnie robi to czego nie wolno z wielkim uśmiechem. Specjalnie ściąga coś ze stołu i patrzy, czy się zdenerwuję. Ja nie wiem co mam zrobić, jak ją wychować Dzięki czytałam ten artykuł.
Tylko mi nie o to chodzi, wyżej napisałam.
A co do treści o karmieniu piersią - ja miałam te "erotyczne" przeżycia, o których ona pisze i to wcale nie jest fajne Przez to w ogóle nie chciałam karmić piersią.
Musisz być stanowcza i nie załamywać się. Dziecko zawsze sprawdza na ile może sobie pozwolić u rodzica. Dasz radę

Cytat:
Napisane przez irenkaaa Pokaż wiadomość
lilo ja ja inaczej odbieram
tak z przymrozeniem oka bo babka ma specysiczny styl jak mowi czy pisze ale niektore texty powalaja
wiadomo kikt nie mowil ze bedzie latwo
No może i tak. W końcu teraz ochoczo wróciła do pieluch i ma córeczkę

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
pokaże wam filmik który niestety bardzo dobrze pasuje do mojej obecnej nauki do której się zabrać nie moge
http://www.youtube.com/watch?v=BZMWU9jbomI
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:28   #3141
irenkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lilo123 Pokaż wiadomość

No może i tak. W końcu teraz ochoczo wróciła do pieluch i ma córeczkę
no tak moze uroki macierzynstwa wziely gore nad mysleniem czy ten ssak zje mi cyca albo czy nie narobi dziecku podczas parcia

wiadomo zawsze sa plusy i minusy
wazne zebysmy widzieli wiecej plusow

lece do pracy kochane i nawet mi sie chce jak pomysle ze juz tylko dzis i jutro
Stary 2011-06-11, 12:36   #3142
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Na początku możesz ją przytrzymać a jak wyjdzie to sadzać z powrotem. Wiadomo, że dziecko nie będzie chciało siedzieć w miejscu, za karę i przez tyle czasu.
Masz rację. Muszę tylko znaleźć odpowiednie miejsce i wypróbuję. Dziękuję serdecznie
Stary 2011-06-11, 12:42   #3143
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Nikt nie mówi, że nie warto. Bardziej, że jest ciężko a dziewczyny są nieuświadomione...

ja przyznaję, że jest ciężko wychowywać dziecko i jakkolwiek to nie zabrzmi chwile zwątpienia są ciągle i ciągle pytania, jakby wyglądało moje życie jakby dziecka nie było
Ciągle mam w głowie pytania jakby wszystko było, jakbym na dziecko się nie zdecydowała i postawila na korzystanie z życia

z drugiej strony myślę, co by było jakbym dziecka nie miała, bo bym tylko korzystała z życia, kupowałabym ciuchy, podróżowałabym, imrezowałabym aż do 50, a później, gdy wszystkich odwiedzałyby dzieci, ja mogłabym się jedynie z koleżankami spotkać

poza tym dużo razy myślę, że mogłam zdecydować się na dziecko po 30-stce, bo jeszcze bym się wyhulała, ale to by nie było "to" dziecko co mam teraz

zaraz zobaczę ten artykuł

w ogóle to chcę się pochwalić, ze dietka w toku i mi dobrze idzie:
dziś na śniadanie- płatki fit z mlekiem 1,5 %
na obiad zamierzam zjeść fileta bez parnierki
w międzyczasie oczywiście jakieś warzywa, jogurt
nadal nie wchodzę na wagę, ale jestem pewna, że jestem lżejsza

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-11 o 12:48
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:50   #3144
motylek1
Wtajemniczenie

Biszkopt się już piecze

Cytat:
Rozumie, gdy mówię "nie wolno" ale ostatnio robi mi na przekór i specjalnie robi to czego nie wolno z wielkim uśmiechem. Specjalnie ściąga coś ze stołu i patrzy, czy się zdenerwuję. Ja nie wiem co mam zrobić, jak ją wychować
Bordowa mój bratanek też wszytsko ściągał z szafek wszystko i wywalał na zewnątrz. Zresztą robił to pewnie specjalnie bo podchodził do szafki odwracał się do mnie i patrzył jak zareaguje.
I strasznie drapał innych po twarzy jak coś mu się zabroniło. Zawsze jak coś zrobił to mówiliśmy mu tak że nie wolno itp. Teraz ma półtora roku i zauważyłam ostatnio że mu to już przechodzi hehe
Więc nie martw się jej też to przejdzie, ale ciężko było wtedy.

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:52   #3145
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja przyznaję, że jest ciężko wychowywać dziecko i jakkolwiek to nie zabrzmi chwile zwątpienia są ciągle i ciągle pytania, jakby wyglądało moje życie jakby dziecka nie było
Ciągle mam w głowie pytania jakby wszystko było, jakbym na dziecko się nie zdecydowała i postawila na korzystanie z życia
Też to mam kochana Urodziłam Małą jak miałam 20lat, więc ja w ogóle nie mogłam się wyszaleć, bo i kiedy? Rodzice dość rygorystyczni, więc dopóki mieszkałam z nimi nie było mowy o szaleństwach. Jak wyprowadziłam się na studia to po 3 miesiącach wróciłam w ciąży Ale żeby nie było, nie z nowo poznanym kolegą za studiów
Moi znajomi teraz studiują, szaleją a ja? Chociaż z drugiej strony podoba mi się bycie taką kurą domową, uwielbiam gotować, sprzątać, przebywać z córeczką Jest fajnie, tylko znajomych brak, bo wszyscy na studiach. Ale dzięki temu w końcu złapałam kontakt z mamą, bo mieszka kilka bloków dalej, jest na bezrobociu, więc praktycznie codziennie się widzimy Dobra, dość tych zwierzeń

Motylek Dzięki, trochę mnie pocieszyłaś Ona właśnie też tak robi, jak podchodzi do stołu np. to się odwraca i patrzy na moją reakcję. Jak zabraniam to się uśmiecha, cieszy i robi dalej. A że ja nerwus to się wkurzam

Edytowane przez bordowa
Czas edycji: 2011-06-11 o 12:54
bordowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:58   #3146
lili1987
Zakorzenienie

ale mi się ta polska piosenka podoba
http://www.youtube.com/watch?v=Z6A-7njTl3c

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Też to mam kochana Urodziłam Małą jak miałam 20lat, więc ja w ogóle nie mogłam się wyszaleć, bo i kiedy? Rodzice dość rygorystyczni, więc dopóki mieszkałam z nimi nie było mowy o szaleństwach. Jak wyprowadziłam się na studia to po 3 miesiącach wróciłam w ciąży Ale żeby nie było, nie z nowo poznanym kolegą za studiów
Moi znajomi teraz studiują, szaleją a ja? Chociaż z drugiej strony podoba mi się bycie taką kurą domową, uwielbiam gotować, sprzątać, przebywać z córeczką Jest fajnie, tylko znajomych brak, bo wszyscy na studiach. Ale dzięki temu w końcu złapałam kontakt z mamą, bo mieszka kilka bloków dalej, jest na bezrobociu, więc praktycznie codziennie się widzimy Dobra, dość tych zwierzeń

Motylek Dzięki, trochę mnie pocieszyłaś Ona właśnie też tak robi, jak podchodzi do stołu np. to się odwraca i patrzy na moją reakcję. Jak zabraniam to się uśmiecha, cieszy i robi dalej. A że ja nerwus to się wkurzam
ja też lubię gotować, sprzątać(jak nie mam lenia)
Zwykle jest fajnie, ale mam czasem taki żal do samej siebie, że nie poszalałam i mi czasem odbija z tego powodu
kto nie przeżył tego ten nie zrozumie
Ja już w wieku 16 lat byłam zbyt poważna i nazbyt odpowiedzialna, a teraz mi trochę odwala kiedyś nie przepadałam za imprezami, wychodziłam do koleżanek, itp. ale też w domu lubiłam posiedzieć

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-11 o 12:59
Stary 2011-06-11, 13:03   #3147
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Śmigam porządki w szafach robić. Czas zapakować nową komodę

Tymczasem Niewiasty

Stary 2011-06-11, 13:03   #3148
Julka27
Raczkowanie

Lili ja to Cię podziwiam, sama jesteś z dzieckiem większość czasu, możesz zawsze liczyć... na siebie. Wychowywanie dziecka to ciężkie zadanie, niektórzy mają do pomocy siostry, mamę czy teściową a i tak narzekają, że ciężko, więc tymbardziej doceniam kobiety, które zajmują się dzieckiem non stop tak jak Lili, Paulunia, czy Dudi.

Ja już jestem w tej fazie, że zaczynam się interesować tematem co prawda pracy na stałe nie mam, ale mąż ma dobrą, więc nie chce odkładać macierzyństwa mimo wszystkich trudności jakie ze sobą niesie mój TŻ dzień w dzień mi mówi o tym, że baaardzo chce dzidziusia, że sobie poradzimy. W moim przypadku najgorzej będzie mi podjąć decyzję żeby zacząć starania, już bym chyba wolała żeby los postawił mnie przed faktem dokonanym
Julka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 13:06   #3149
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja też lubię gotować, sprzątać(jak nie mam lenia)
Zwykle jest fajnie, ale mam czasem taki żal do samej siebie, że nie poszalałam i mi czasem odbija z tego powodu
kto nie przeżył tego ten nie zrozumie
Ja już w wieku 16 lat byłam zbyt poważna i nazbyt odpowiedzialna, a teraz mi trochę odwala kiedyś nie przepadałam za imprezami, wychodziłam do koleżanek, itp. ale też w domu lubiłam posiedzieć
Czy Ty nie jesteś moją siostrą bliźniaczką?

Cytat:
Ja już jestem w tej fazie, że zaczynam się interesować tematem co prawda pracy na stałe nie mam, ale mąż ma dobrą, więc nie chce odkładać macierzyństwa mimo wszystkich trudności jakie ze sobą niesie mój TŻ dzień w dzień mi mówi o tym, że baaardzo chce dzidziusia, że sobie poradzimy. W moim przypadku najgorzej będzie mi podjąć decyzję żeby zacząć starania, już bym chyba wolała żeby los postawił mnie przed faktem dokonanym
Mnie postawił Gdyby moje życie potoczyło się tak, jak chciałam to pewnie po 30 albo i później zdecydowałabym się na dziecko albo w ogóle bym go nie miała. Więc może to i dobrze
Stary 2011-06-11, 13:11   #3150
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Lili ja to Cię podziwiam, sama jesteś z dzieckiem większość czasu, możesz zawsze liczyć... na siebie. Wychowywanie dziecka to ciężkie zadanie, niektórzy mają do pomocy siostry, mamę czy teściową a i tak narzekają, że ciężko, więc tymbardziej doceniam kobiety, które zajmują się dzieckiem non stop tak jak Lili, Paulunia, czy Dudi.

ja 24/dobę z małą
łatwo nie jest, ale chodzą słuchy, że od 3 lat to już z górki
chociaż niektórzy straszą, że do 18

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Czy Ty nie jesteś moją siostrą bliźniaczką?

bardzo możliwe

czekam na Tż i nie wiem, może niech ze mną do ZOO wyjdzie, bo zgłupieję ładna pogoda dzisiaj, to bym może sobie połaziła

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

czytam ten artykuł i dwa fragmenty mnie rozśmieszyły
-"Koleżanki mi mówiły: Och, wiesz przy dziecku szybko się chudnie. Teraz wiem dlaczego. Bo nie ma się czasu zjeść"
-"Nigdzie nie przeczytałam o tym, że dziecko drze gębę. Znalazłam wzmianki o tym, że kwili, płacze, marudzi, gaworzy, ale nie ma nic o tym, że ma syndrom "Blaszanego bębenka", znaczy się, że szyby pękają, gdy zaczyna ryczeć od 16.00 do 23.30"

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości