|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Dzień dobry ![]() Połozyłam się koło 1 w nocy. A dziś po 8 już na nogach. Galaretka wstawiona do lodówki, sałatka zaczęta. Zaraz idę ją skończyć, drugą zrobię jak już goście będą, bo w lodówce nie mam miejsca. Potem ścieranie kurzy, łazienka, odkurzanie i mopowanie. Kąpiel i pierwsi goście o 14 z których nie jestem zadwolona, bo mieli być normalnie na 16 ![]() Miłego weekendu Kochane
|
|
|
|
#3122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn. sprawa wygląda tak, że umowe mieliśmy podpisana do końca czerwca i myśleliśmy, że może tam zostaniemy ale od kąd wiadomo, że dziś dokładnie zamkeli wszystkie ulice wokoło bo metro budują i to zamkeli aż na 2,5 roku to nie ma sensu żebyśmy tutaj zotawali więc szukamy czegoś nowego i oczywiście byliśmy i w ogłoszeniu było, że 3 pokoje niezależne a na miejscu oczywiście przechodnie![]() Cytat:
ja dziś też robie galaretkę![]() obiadem się nie musze przejmować bo rodzice idą dziś do teatru na 19.30 i powiedzili, że przyjadą trochę wcześniej i zabiorą mnie na obiad ![]() aaaa i byłam w rossmanie i kupilam śliczny kubek termiczny ![]() a i kupilam tabletki anty i 58zł nie moje |
||
|
|
|
#3123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to widze ze ten wlasciciel nieladnie postepuje wy mu placicie a on co ? ![]() Cytat:
ja pol nocy nie przespane mialam a na 12 do pracy i tak caly dzien jeszcze tylko jutro |
||
|
|
|
#3124 | ||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Cytat:
Uwielbiam książki![]() P.S. Nowa dusza, czy Cię nie kojarzę? ![]() Ja też mam Ale nie mogę bo to cholesterolowe Ja też ![]() Nawet częściej niż czasem Cytat:
![]() Cytat:
Siedziałam wczoraj do 3 Nie chciało mi się spać Lubię takie noce
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
punto artykul jest zaj***ty oj jak ja dawno machiny nie czytalam kiedys ogladalam jakis wywiad z nia na ten temat dobra jest z tymi textami |
|
|
|
|
#3126 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wyskoczyłam na chwilkę na miasto bo mama chciała żebym jej coś kupiła.
idę zaraz robić placek tylko jeszcze nie wiem jaki
|
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3128 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nikt nie mówił, że życie będzie łatwe. Ja na łatwiznę nie idę nigdy.No ale to tylko mój punk widzenia...
|
|
#3129 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Nikt nie mówi, że nie warto. Bardziej, że jest ciężko a dziewczyny są nieuświadomione...Jak mi powiesz, że nigdy nie miałaś okresu zwątpienia (do tego przy dwójce) to i tak Ci nie uwierzę Aaaaa, bojki mi się wytarły I to Tolek z Białą ![]()
|
|
|
#3130 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mi nawet nie chodzi o to, że ona jest męcząca, absorbująca itd. Ona ma dopiero 9 miesięcy a ja już sobie z nią nie radzę
Ostatnio biła mnie po głowie i pluła na twarz Nie powinnam mieć dzieci Rozumie, gdy mówię "nie wolno" ale ostatnio robi mi na przekór i specjalnie robi to czego nie wolno z wielkim uśmiechem. Specjalnie ściąga coś ze stołu i patrzy, czy się zdenerwuję. Ja nie wiem co mam zrobić, jak ją wychować ![]() Cytat:
Tylko mi nie o to chodzi, wyżej napisałam. A co do treści o karmieniu piersią - ja miałam te "erotyczne" przeżycia, o których ona pisze i to wcale nie jest fajne
"Pamiętaj: wszystko Ci wolno - ale nie wszystko warto." Edytowane przez bordowa Czas edycji: 2011-06-11 o 12:01 |
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
lilo ja ja inaczej odbieram
tak z przymrozeniem oka bo babka ma specysiczny styl jak mowi czy pisze ale niektore texty powalaja wiadomo kikt nie mowil ze bedzie latwo
|
|
|
|
#3132 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
|
|
|
#3133 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry moje najulubieńsze SPD
ależ dobrze mi się dzień zaczął ważenie na czczo i okazuje się, że jeszcze tylko 900gram i mym oczom ukaże się waga jaką miałam na początku studiów czyli 7 lat temu same korzyści z tych motyli, bez kitu ![]() no Aaby faktycznie zapomniałam, że Matki Boskiej Pieniężnej, może dlatego, że ta podstawa którą dostaje 10 wystarcza raptem na opłacenie pokoju i rachunków (tel, net, sieciówka etc.) i tyle ją widziałam Aaby, Hania pochwalcie się kreacjami weselnymi, bardzo jestem ciekawa ![]() nie wyspałam się bo wróciłam przed 1 a kot obudził mnie ok 9 a byłyśmy wczoraj z dziewczynami na babskim wieczorze w Mexicanie- powinnam mieć tam już kartę stałego klienta Dodaja spóźnione życzenia dla Tż ![]() Nic trzeba by się ogarnąć, jakieś porządki i pranie uskutecznić, a o 17 koncert We call it a sound, oczywiście nie muszę mówić z kim się wybieram prawda? Miłego weekendu Kochane |
|
|
|
#3134 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja się wcale z Super Niani nie nabijam
|
|
#3135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3136 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
Tak robi moja bratowa i powiem Ci, że widzę rezultaty
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
pokaże wam filmik który niestety bardzo dobrze pasuje do mojej obecnej nauki do której się zabrać nie moge
http://www.youtube.com/watch?v=BZMWU9jbomI |
|
|
|
#3138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3139 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Na początku możesz ją przytrzymać a jak wyjdzie to sadzać z powrotem. Wiadomo, że dziecko nie będzie chciało siedzieć w miejscu, za karę i przez tyle czasu.
|
|
#3140 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie, że miałam okresy zwątpienia, przeciez pisałam o tym, ale to są przejściowe sprawy . Ja nie wierze w to, że ktoś decydując się na dziecko, myśli, że to będzie sielanka Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
no tak moze uroki macierzynstwa wziely gore nad mysleniem czy ten ssak zje mi cyca albo czy nie narobi dziecku podczas parcia
wiadomo zawsze sa plusy i minusy wazne zebysmy widzieli wiecej plusow lece do pracy kochane i nawet mi sie chce jak pomysle ze juz tylko dzis i jutro |
|
|
|
#3142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciągle mam w głowie pytania jakby wszystko było, jakbym na dziecko się nie zdecydowała i postawila na korzystanie z życia ![]() z drugiej strony myślę, co by było jakbym dziecka nie miała, bo bym tylko korzystała z życia, kupowałabym ciuchy, podróżowałabym, imrezowałabym aż do 50, a później, gdy wszystkich odwiedzałyby dzieci, ja mogłabym się jedynie z koleżankami spotkać ![]() poza tym dużo razy myślę, że mogłam zdecydować się na dziecko po 30-stce, bo jeszcze bym się wyhulała, ale to by nie było "to" dziecko co mam teraz ![]() zaraz zobaczę ten artykuł ![]() w ogóle to chcę się pochwalić, ze dietka w toku i mi dobrze idzie: ![]() ![]() ![]() dziś na śniadanie- płatki fit z mlekiem 1,5 % na obiad zamierzam zjeść fileta bez parnierki w międzyczasie oczywiście jakieś warzywa, jogurt nadal nie wchodzę na wagę, ale jestem pewna, że jestem lżejsza
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-11 o 12:48 |
|
|
|
|
#3144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Biszkopt się już piecze
![]() Cytat:
I strasznie drapał innych po twarzy jak coś mu się zabroniło. Zawsze jak coś zrobił to mówiliśmy mu tak że nie wolno itp. Teraz ma półtora roku i zauważyłam ostatnio że mu to już przechodzi hehe Więc nie martw się jej też to przejdzie, ale ciężko było wtedy. |
|
|
|
|
#3145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Urodziłam Małą jak miałam 20lat, więc ja w ogóle nie mogłam się wyszaleć, bo i kiedy? Rodzice dość rygorystyczni, więc dopóki mieszkałam z nimi nie było mowy o szaleństwach. Jak wyprowadziłam się na studia to po 3 miesiącach wróciłam w ciąży ![]() Moi znajomi teraz studiują, szaleją a ja? Chociaż z drugiej strony podoba mi się bycie taką kurą domową, uwielbiam gotować, sprzątać, przebywać z córeczką Jest fajnie, tylko znajomych brak, bo wszyscy na studiach. Ale dzięki temu w końcu złapałam kontakt z mamą, bo mieszka kilka bloków dalej, jest na bezrobociu, więc praktycznie codziennie się widzimy Dobra, dość tych zwierzeń ![]() Motylek Dzięki, trochę mnie pocieszyłaś Ona właśnie też tak robi, jak podchodzi do stołu np. to się odwraca i patrzy na moją reakcję. Jak zabraniam to się uśmiecha, cieszy i robi dalej. A że ja nerwus to się wkurzam
"Pamiętaj: wszystko Ci wolno - ale nie wszystko warto." Edytowane przez bordowa Czas edycji: 2011-06-11 o 12:54 |
|
|
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
ale mi się ta polska piosenka podoba
http://www.youtube.com/watch?v=Z6A-7njTl3c ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
)Zwykle jest fajnie, ale mam czasem taki żal do samej siebie, że nie poszalałam i mi czasem odbija z tego powodu kto nie przeżył tego ten nie zrozumie Ja już w wieku 16 lat byłam zbyt poważna i nazbyt odpowiedzialna, a teraz mi trochę odwala ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-11 o 12:59 |
|
|
|
|
#3147 |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Śmigam porządki w szafach robić. Czas zapakować nową komodę
Tymczasem Niewiasty
|
|
#3148 |
|
Raczkowanie
|
Lili ja to Cię podziwiam, sama jesteś z dzieckiem większość czasu, możesz zawsze liczyć... na siebie. Wychowywanie dziecka to ciężkie zadanie, niektórzy mają do pomocy siostry, mamę czy teściową a i tak narzekają, że ciężko, więc tymbardziej doceniam kobiety, które zajmują się dzieckiem non stop tak jak Lili, Paulunia, czy Dudi.
Ja już jestem w tej fazie, że zaczynam się interesować tematem co prawda pracy na stałe nie mam, ale mąż ma dobrą, więc nie chce odkładać macierzyństwa mimo wszystkich trudności jakie ze sobą niesie mój TŻ dzień w dzień mi mówi o tym, że baaardzo chce dzidziusia, że sobie poradzimy. W moim przypadku najgorzej będzie mi podjąć decyzję żeby zacząć starania, już bym chyba wolała żeby los postawił mnie przed faktem dokonanym
|
|
|
|
#3149 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Gdyby moje życie potoczyło się tak, jak chciałam to pewnie po 30 albo i później zdecydowałabym się na dziecko albo w ogóle bym go nie miała. Więc może to i dobrze
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łatwo nie jest, ale chodzą słuchy, że od 3 lat to już z górki ![]() chociaż niektórzy straszą, że do 18 ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- bardzo możliwe ![]() czekam na Tż i nie wiem, może niech ze mną do ZOO wyjdzie, bo zgłupieję ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- czytam ten artykuł i dwa fragmenty mnie rozśmieszyły -"Koleżanki mi mówiły: Och, wiesz przy dziecku szybko się chudnie. Teraz wiem dlaczego. Bo nie ma się czasu zjeść" -"Nigdzie nie przeczytałam o tym, że dziecko drze gębę. Znalazłam wzmianki o tym, że kwili, płacze, marudzi, gaworzy, ale nie ma nic o tym, że ma syndrom "Blaszanego bębenka", znaczy się, że szyby pękają, gdy zaczyna ryczeć od 16.00 do 23.30"
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

swoja drogą to jak się dzwoni żeby przyszedł po kaskę to ma zawsze czas, a jak się prosi zeby uregulował czynsz to zawsze mu coś wypada
wy mu placicie a on co ? 

Nie chciało mi się spać

Nikt nie mówi, że nie warto. Bardziej, że jest ciężko a dziewczyny są nieuświadomione...
ważenie na czczo i okazuje się, że jeszcze tylko 900gram i mym oczom ukaże się waga jaką miałam na początku studiów czyli 7 lat temu