Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-11, 10:13   #3751
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

heeej

własnie wstalam cudownie jest tak pospac do ktorej sie chce i zaden budzik nie dzwoni a TZ jednak dzisiaj w pracy, wiec nie mial kto mi przeszkadzac

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość

Ja za chwilkę jadę do fryzjera i o 12:15 wyjeżdżamy do domu Pani Młodej a potem to kościół itd. Wczoraj z TŻem dmuchaliśmy balony- 150 sztuk i wszystko własnymi płucami , potem przyczepialiśmy takie krawaciki, muszki i podwiązki na szyjkę wódki dla ozdoby, a na samym końcu to już ładowaliśmy cukierki do balonów dla dzieci. Mam nadzieję, że całe wesele super wyjdzie

150 balonów własnymi płucami?? no podziwiam ja bym poszla po jakąś pompkę:P Zycze udanej zabawy na pewno bedzie super i czekamy na relacje i fotki oczywscie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Dziekie dziewczyny za tak mile przyjecie A mam pytanie czy jest ktos tu z Was kto jesz za granica i tam bral slub cywilny? jakie papiery nalezy zlozyc w koscielnym? i czy jak sie idzie do ksiedza zamowic termin slubu to sie odrazu mu kase daje? czy dopiero pozniej? przepraszam jesli pytam o blahe i glupie sprawy ale ja o tym zielonego pojecia nie mam
a jesli chodzi o nasza sale do bedzie ta
z tego co sięorientuję, to zadna z Nas nie brala cywilnego za granica a papiery sklada sie 3 miesiące przed slubem dlatego jeszcze sie tym nie martw a kase tez sie daję chyba dzien przed slubem takze teraz jak bedziesz w PL to sie zapytaj czy juz zapisują na wrzesien 2012 i tylko zaklepujesz termin i ksiądz Ci wszystko wytlumaczy

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Kochane moje, nie mam czasu od wczoraj
Wybaczcie!!!
Za godzinkę jadę na zaliczenia i egzaminy, dlatego baaaaaaaaaaaardzo proszę o Wasze cudowne kciuki!!!!!!!
Mam nadzieję, że mój zerowy poziom wiedzy do godz 12.50 wzrośnie.

Do napisania! Pa!
a i udanego weekendu!!!!!
kciuki sie trzymają
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:15   #3752
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

dzień dobry
gosza_m zgadzam sie z Toba w kwestii dekorowania sali i stołów

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Wogóle słuchajcie...odezwał się do mnie mój były, który zaprosił mnie na facebooka i który ma już status "żonaty". Wysłał mi wiadomość co tam u mnie i takie tam. Odpisałam, że w przyszłym roku zmieniam stan cywilny, na co on mi odpisał, żebym podała mu gdzie i kiedy mam ślub, to on wpadnie i powie "sprzeciw" w kościele Zastanawiałyście się nad zapraszaniem swoich byłych na ślub/wesele?? Ja mam ze swoim bardzo dobre kontakty, aż się sama dziwię, ale nie wiem czy na poważnie mu podać tę datę...a co jeśli rzeczywiście wpadnie i takie coś rzuci???
żadnych byłych zresztą nawet żadne z nas nie ma z nimi kontaktu

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
vesna - nie widziałam Twojej sukni dasz jeszcze raz zdjecie???
ja też nie zdążyłam zobaczyć

witam serdecznie nowe PM-ki

kurcze jakoś ostatnio nie mam kompletnie czasu na podczytywanie Was muszę sie wziąć za siebie i regularnie do was zaglądać
Stary 2011-06-11, 10:22   #3753
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Wybaczcie!!!
Za godzinkę jadę na zaliczenia i egzaminy, dlatego baaaaaaaaaaaardzo proszę o Wasze cudowne kciuki!!!!!!!

Do napisania! Pa!
Stary 2011-06-11, 10:24   #3754
(kicia)
Zakorzenienie

za wszystkie egzaminy wizażankowych PMek

pogoda za oknem nie za ciekawa a mój tata wymyślił sobie wycieczkę i muszę z nimi jechać a tak mi się nie chce bo TŻ ma egzamin i nie jedzie z nami ehhh

miłego weekendu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:46   #3755
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Wybaczcie!!!

Do napisania! Pa!

(kicia) udanej wycieczki
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:50   #3756
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Hejka Wszystkim Pięknym Paniom

3mam za goszę i melody !!!! POWODZENIA KOCHANE!!!

A Ty, ewika, moja Droga mam nadzieję, że się super wybawisz tam dzisiaj i że będzie co opowiadać Nam tutaj później Bo My wszystkie takie ciekawskie jesteśmy i nie możemy się już doczekać na relacje

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Nie no ale kombinują.
I te 20 minut przerwy to też przesada. Rozumiem, że jak będzie podane jakieś ciepłe jedzonko, to tak, bo wtedy raczej wszyscy wracają do stołów, ale bez konkretnie podanego dania to przez te 20 minut to się można zanudzić. Byłam raz na takim weselu, gdzie orkiestra tak właśnie kombinowała. Robili, żeby się nie narobić
No 20min. przerwy też mnie w pierwszej chwili wbiły w ziemię...., ale jak przemyślałam sprawę....to powiem Ci, że to 40min. grania to też nie jest wcale mało... Jeśli tyle wychodzi na 8 piosenek, to ja z zespołem w takim razie nie graliśmy tyle.... Przeważnie robiliśmy 5-6 piosenek, ale to też w zależności od pory dnia/wesela -podawanych akurat potraw/tortu- czy "humorów" gości...czy jeszcze są.. czy już..
Czasem robiło się tylko 3 kawałki. Czasem więcej niż 6. Trzeba się dopasować i zgrać.
Ostatecznie bardziej się Nam spodobał ten zespół z Lublina-agat. Bije od nich taką pozytywną zakręconą energią Ten drugi, z krk, to zespół nieco bardziej poważny... Agat ma lekko wokal lepszy, choć oba są super. No i są tańsi o jakieś 500zł w tej chwili, a niewiadomo ile w rezultacie, jeśli dodałoby się tego wodzireja czy drugą solistkę To, co mocno przemawia jednak za tym zespołem z Krk, to dwie sprawy...1.Są zespołem z prawdziwego zdarzenia, liczącym więcej niż 3os., gdzie nie ma sytuacji, że jedna osoba gra na klawiszach, z których podkład i tak leci z dyskietki.... Taki zespół chciałam....wokal, gitara, perkusja, basior, może jeszcze jakiś dodatkowy saks lub coś takiego....
2.Oni już grali w tym zamku, a ma on niesamowicie trudne warunki do grania, należy się na serio znać na tym, najlepiej być/mieć operatora dźwięku, który się tym zajmie... A najlepiej byłoby mieć kogoś, kto już styczność miał z tym zamkiem. Tam jest nieco pogłos- takie delikatne echo, jak na dużej sali. Mury są grube, ale odbijają nieźle dźwięk i trzeba tak pokombinować żeby nikomu uszy nie popękały.. I nie wiem Szukam póki co jeszcze innych zespołów......ehhh

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A co do wersji NEM w wykonaniu żeńskim, to mi się podoba jeszcze ta śpiewana przez Bif Naked, na tym filmiku chyba właśnie do tej wersji tańczą: http://www.youtube.com/watch?v=Rpq3s3Z_HUw

Drogi Motylku, w kwestii wodzireja, to u nas to będą bracia, którzy działają w teamie, jeden jest DJem, a drugi wodzirejem. I ten, który wodzirejuje to tak jakby prowadzi całe wesele, do każdego momentu wesela ma jakąś swoją zabawną gadkę, która wprawia gości w dobry nastrój Próbkę swoich umiejętności dał nam już na spotkaniu z nami, gdy buzia nie zamykała mu się przez dwie godziny... Zachęca gości na różne sposoby do zabawy, sam jako pierwszy idzie na parkiet i się dobrze bawi A wiadomo, że jak jeden się odważy to potem i te bardziej nieśmiałe osoby dołączą. Poza tym nasz wodzirej prowadzi też różne zabawy taneczne i integracyjne dla gości, a do tego jeszcze świetnie śpiewa, bardzo podoba mi się jego głos, więc do niektórych piosenek on po prostu robi za wokal i śpiewa do podkładów i wg mnie bardzo fajnie mu to wychodzi. Tak więc podsumowując wodzirej to osoba, która aktywnie prowadzi całą zabawę i trochę też się "wygłupia", ale tak pozytywnie, żeby cały czas był dobry klimat. Tu możesz zobaczyć jak śpiewa: http://www.youtube.com/watch?v=gQyKZQyEcLo A tu taki mix z wesela, które prowadzili: http://www.youtube.com/watch?v=a9nNO3YfsUg&featu re=related
Wyślę Ci też coś na priv Ale ogólnie to dziwi mnie jeśli zespół proponuje usługę wodzireja jako dodatkowo płatną opcję - wydaje mi się, że zespół czy tez jego lider powinien być na tyle charyzmatyczna osobą, żeby sam umiał rozkręcić imprezę.
Nie znałam wcześniej tej Bif Naked i pierwszy raz teraz przesłuchałam jej wersję NEM. Średnia Wolę Lucy albo apokaliptykę

Też sądziłam, że wokalistka w tym zespole z Krk będzie bawić ludzi, tzn. coś tam zagadywać, zapraszać do zabawy itd. Ale widocznie nie... A z tym wodzirejem, widzisz, też czegoś nowego mnie nauczyłaś, nie miałam pojęcia, że on tak się bawi na parkiecie z ludźmi!!!! Spoko
Zapowiada się u Was świetna imprezka Dziękuję
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 10:58   #3757
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
NightButterflyVIP - my zdecydowaliśmy się na zespół TEXAS z Zamościa. Oto ich strona: http://zespoltexas.pl/
Aaaa to ja już byłam na ich stronie!!!! Nie wiem czy ktoś ich tu czasem już nie brał z dziewczyn??? Nena ..nie Ty czasem??? A to już wiem co za zespół masz. Nam się nie podobają.... Ale najważniejsze, że Wam spasowali Każdy szuka czegoś innego, czegoś innego oczekuje od swoich usługodawców Dzięki, że się podzieliłaś

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a teraz śpiewa aktualny hit weselny
albo chooodź przytul mnieeee alb oooodeeeejdź i przebacz
NO BA! Ten zespół AGAT ma to nawet już w ofercie swojej

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ja ci powiem że ogólnie pozytywnie wspominam ten miesiąc bo tyle u nas trwały. No co do poradni to wiadomo zero zabezpieczeń itp. Ale jakoś nawet to nie było takie straszne. A te nauki pozostałe to takie dość interesujące były bo pokazywały nam na jakie rzeczy trzeba zwracać uwagę będąc małżeństwem
Zazdroszczę Ci w takim razie. Byliśmy wczoraj na dwóch konferencjach/2h nauk i okropnie było! Opowiadanie o Bogu, Jezusie, Adamie i Ewie...Kainie i Ablu....i to w taki sposób, że koleś zamiast skupić się na faktach, na tym jak było, to chcial być chwilami śmieszny i przekręcał coś/dodawał od siebie niepotrzebnie, ojjjjjjj ale mu nie wychodziło Druga godzina była z kobietą- jego żoną- która na słowo "seks" miała cytuję: "aż dreszcze"....ehhhh A trójkę dzieci mają....to jaką drogą doszło do jej zapłodnienia jak nie poprzez właśnie ten SEKS??? Po 1/2h chcieliśmy już iść do domu..... Nie wyobrażam sobie jak dziś tam wy3mamy 4h.... W ndz/jutro/Mamy poradnię (godzinkę) i mszę podsumowującą (skupiającą?) . Indeksy już dostaliśmy wczoraj. Było sporo osób...aż liczyłam wyszło mi jakoś 34-36. Dobrze, że to tylko jeden weekend!!!! To mnie tam 3ma

Cytat:
Hej dziewczyny moge dolaczyc do Was? mam nadzieje ze jakos sie wkrece tutaj jesli pozwolicie my spontanicznie zaklepalismy dopiero tylko termin sali na 1 wrzesnia 2012 reszte bedziemy zaklepywac jak bede w lipcu w Pl - mam nadzieje ze uda mi sie jakos to ogarnac. Sama jeszcze jestem w szoku ze to w sumie malo czasu zostalo a my nic nie mamy ;P trudniej jest o tyle gdyz mieszkamy za granica na stale i organizacja bedzie napewno trudna, ale damy rade mam nadzieje przynajmniej! Mamy slub cywilny a teraz nadszedl czas na koscielny.
Hejo Bardzo ładną datę sobie wybraliście Tak szybko zwinęłaś salę, że na pewno nawet połowa z Nas nie zdążyła na nią jeszcze rzucić okiem Gdzie imprezę robicie? Nas tutaj jest kilka piszących spoza Polski więc looz, jakoś damy radę z organizacją imprezy w Polsce

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
witaj na pewno dasz rade nie Ty jedyna tutaj "zagraniczna" a wrzesien jest juz chyba takiem spokojniejszym miesiacem
Jakim spokojniejszym???? Jakim spokojniejszym???? Widziałaś kalendarzyk ??? Czerwiec jest najbardziej oblegany.... A wrzesień to raczej na równi z lipcem i sierpniem

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Dziekie dziewczyny za tak mile przyjecie A mam pytanie czy jest ktos tu z Was kto jesz za granica i tam bral slub cywilny? jakie papiery nalezy zlozyc w koscielnym? i czy jak sie idzie do ksiedza zamowic termin slubu to sie odrazu mu kase daje? czy dopiero pozniej? przepraszam jesli pytam o blahe i glupie sprawy ale ja o tym zielonego pojecia nie mam
a jesli chodzi o nasza sale do bedzie ta
No, Kochana, nic mi nie wiadomo na ten temat, raczej żadna z Nas nie brała cywilnego poza Polską. Nie pomogę
ALEEEE Co do kościoła- nie, nie płaci się od razu. Ja np. DZWONIŁAM do księdza Zapytać czy można już sobie datę ślubu zarezerwować na 2012- odpowiedział, że TAK, więc zapytałam wtedy o godzinę i....okazało się, że na 1.09 już mają 15:00 i 16:00 zajęte
Teraz to już mają i 15:00, i 16:00, i 14:00 zajętą
Tak więc szukaj numeru do parafii, w której chcecie się pobrać i dzwoń!!! Nie czekaj do lipca Ja 2 tygodnie po tym uzgodnieniu znów musiałam dzwonić, by na 100% potwierdzić to i zaklepać na dobre- ksiądz wtedy zgumował zapis ołówkiem i wpisał Nas już długopisem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-11, 11:09   #3758
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość

Jakim spokojniejszym???? Jakim spokojniejszym???? Widziałaś kalendarzyk ??? Czerwiec jest najbardziej oblegany.... A wrzesień to raczej na równi z lipcem i sierpniem

hehe no teraz spojrzałam i faktycznie zawsze mi sie wydawalo, ze czerwiec i sierpien jest najbardziej oblegane ale i tak dadzą rade na wrzesien wszystko zaplanowac a sale kasimniam mozesz obejrzec klikając na ta w Jej poscie

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:

No, Kochana, nic mi nie wiadomo na ten temat, raczej żadna z Nas nie brała cywilnego poza Polską. Nie pomogę
ALEEEE Co do kościoła- nie, nie płaci się od razu. Ja np. DZWONIŁAM do księdza Zapytać czy można już sobie datę ślubu zarezerwować na 2012- odpowiedział, że TAK, więc zapytałam wtedy o godzinę i....okazało się, że na 1.09 już mają 15:00 i 16:00 zajęte
Teraz to już mają i 15:00, i 16:00, i 14:00 zajętą
Tak więc szukaj numeru do parafii, w której chcecie się pobrać i dzwoń!!! Nie czekaj do lipca Ja 2 tygodnie po tym uzgodnieniu znów musiałam dzwonić, by na 100% potwierdzić to i zaklepać na dobre- ksiądz wtedy zgumował zapis ołówkiem i wpisał Nas już długopisem
a gdzie Ty mieszkasz w PL? bo sorki, ale zapomnialam bo to zalezy chyba od wielkosci parafii... wiem, ze w niektorych parafiach nawet jeszcze nie zapisują na 2012, a jak ja bylam, co prawda mnie zapisal, ale jeszcze nikogo nie mial na 2012 to Ty pewnie mieszkasz w jakims duzym miescie, gdzie duzo ludzi jest i stąd juz zajęte terminy...ale lepiej jest zadzwonic i sie spytac, zeby nie bylo zonka

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-06-11 o 11:05
Stary 2011-06-11, 11:20   #3759
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Cytat:
hehe no teraz spojrzałam i faktycznie zawsze mi sie wydawalo, ze czerwiec i sierpien jest najbardziej oblegane ale i tak dadzą rade na wrzesien wszystko zaplanowac a sale kasimniam mozesz obejrzec klikając na ta w Jej poscie

a gdzie Ty mieszkasz w PL? bo sorki, ale zapomnialam bo to zalezy chyba od wielkosci parafii... wiem, ze w niektorych parafiach nawet jeszcze nie zapisują na 2012, a jak ja bylam, co prawda mnie zapisal, ale jeszcze nikogo nie mial na 2012 to Ty pewnie mieszkasz w jakims duzym miescie, gdzie duzo ludzi jest i stąd juz zajęte terminy...ale lepiej jest zadzwonic i sie spytac, zeby nie bylo zonka
Oj dobrze, już dobrze, już się tak nie wymądrzaj Już wiem gdzie kliknąć
Haaa ja sama byłam w szoku jak zobaczyłam wrzesień bo myślałam, że słabiej wypadnie od czerwca-lipca-sierpnia a tu proszę! Ale zanim sama zdecydowalam się na wrzesień rozmawiałam z moją qzynką na temat ślubu....miejsca itd. itp i Ona mi wtedy mówi-czekaj, ja byłam u mojej znajomej na weselu w zameczku parę lat temu, pokażę Ci foty... piękne zdjęcia i widać, że upał....pytam więc w jakim to miesiącu było, a tam data: 1.09 Potem pokazala kolejne fotki, z wesela innej kolezanki, na ktorym byla rok czy 2 lata temu a tam tez wrzesien drugi czy trzeci
Ja mieszkam na Śląsku Ale TŻta mam z sąsiedniej Małopolski Na Śląsku nie było żadnych zameczków ładnych na wesele.... za to w małopolsce wyszukaliśmy kilka i wesele będzie w Niepołomicach, mała miejscowość 25km od Krakowa tuż obok zamku jest uroczy malutki kościołek i też nie spodziewałam się, że w ogóle już zapisują na 2012...a co dopiero, że już mają pozajmowane godziny na wrzesień..... Cieszę się, że zadzwoniłam teraz, a nie czekalam z tym
Stary 2011-06-11, 11:23   #3760
kasiamniam
Wtajemniczenie

NightButterflyVIP dzieki!! w takim razie w pon zadzwonie i sie zapisze o ile bedzie mozliwe bo jak patrze na stronce to teraz kancelaria juz nie jest czynna dopiero w pon. ;/
czy ktora z Was bedzie miala drink bar??? bo sie nad tym zastanawiam! chcialabym cos innego miec a ten drink nawet mnie przekonuje. Czy ktora z Was moze byla na takim weselu gdzie byl taki drink bar???
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:27   #3761
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Kurde!!! Sztuczka!!!! Weszłam na krakowski salon LF !!!! I oni tu mają tą demetrios (520,tak?) 3220zł a OreaSposa za 1570zł !!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-11, 11:55   #3762
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
hej hej hej

my właśnie wróciliśmy z kościoła... i nauki mamy oficjalnie zakończone. Dostaliśmy indeksy i książkę o wychowaniu dzieci

Cytat:
My nie mieliśmy żadnych egzaminów. Wątpię, żeby ktoś miał, bo i z czego?
Rozejrzycie się już za naukami, jeśli macie trochę czasu, będziecie mieli z głowy i później nie będziecie musieli się martwić. W różnych parafiach różnie to czasowo wygląda, więc musicie się zorientować.
My zaczynaliśmy w lutym i były z nami pary, które miały daty ślubów na maj czerwiec i ledwo się zmieścili z poradnią, bo babka przyjmuje tylko 1 rax w tygodniu, a par było dużo i normalnie wojnę uskuteczniali, żeby się zapisać.
A my lightowo, zapisaliśmy się ostatni i niczym się nie musieliśmy przejmować
no właśnie, ja też uważam że zrobienie nauk w tym roku jeszcze to dobry pomysł (dlatego my już zrobiliśmy )
W ogóle widzę ze większość z Was ma poradnię indywidualnie my mieliśmy razem z inną parą która była z nami na naukach i całe szczęście bo babka nie skupiała się na nas cały czas
Cytat:
Hej dziewczyny moge dolaczyc do Was? mam nadzieje ze jakos sie wkrece tutaj jesli pozwolicie my spontanicznie zaklepalismy dopiero tylko termin sali na 1 wrzesnia 2012 reszte bedziemy zaklepywac jak bede w lipcu w Pl - mam nadzieje ze uda mi sie jakos to ogarnac. Sama jeszcze jestem w szoku ze to w sumie malo czasu zostalo a my nic nie mamy ;P trudniej jest o tyle gdyz mieszkamy za granica na stale i organizacja bedzie napewno trudna, ale damy rade mam nadzieje przynajmniej! Mamy slub cywilny a teraz nadszedl czas na koscielny.
witaj
Cytat:

PS gdzie się podziała jagodzia ??
ona ma chyba teraz problem z dostępem do komputera
Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
mykam spać dziewczyny.. Kurcze przy TŻ to nawet nie dałam rady powtórzyć z tej Filozofiiii więc proszę Was o kciuki jutro o 14.30... Kici pomagały więc może i mi pomogą... A mam niesamowitego stresa :/ Nie wyobrażam sobie nauki znów tego samego na poprawce ....

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość

Ja za chwilkę jadę do fryzjera i o 12:15 wyjeżdżamy do domu Pani Młodej a potem to kościół itd. Wczoraj z TŻem dmuchaliśmy balony- 150 sztuk i wszystko własnymi płucami , potem przyczepialiśmy takie krawaciki, muszki i podwiązki na szyjkę wódki dla ozdoby, a na samym końcu to już ładowaliśmy cukierki do balonów dla dzieci. Mam nadzieję, że całe wesele super wyjdzie

A swoją drogą to dostałam 3 balony na cukierki od mojej kuzynki bo jej zostały ;P Pierwszy szczegół mojego wesela już jest ;P
baw się dobrze
Cytat:
Wybaczcie!!!

Do napisania! Pa!

Obijałam się cały poranek więc idę popracować trochę tłumaczonko na mnie czeka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 11:56   #3763
martuha24
Rozeznanie

Czesc Dziewczyny!
Mam do Was pytanie z innej beczki... Powiedźcie mi jak zastąpić adres suwaczka np buźką abo jakimś opisem...bo nie mogę sobie z tym poradzić i wyświetla mi się w podpisie cały adres a niektóre z Was mają zastąpione np buźkami właśnie...pomożecie??
Stary 2011-06-11, 12:01   #3764
ibyza
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
no więc właśnie wróciłam z salonu i...nie było Glorii!!!!! oddali ja do czyszczenia bo wypożyczają suknie na sesje fotograficzne, będzie w przyszłym tygodniu

mierzyłam za to Giselle, jest podobna do Glorii, ma tylko dłuższy gorset bez szarfy, bardziej wycięty dekolt
powiem Wam szczerze, że ja czułam się w tej sukni rewelacyjnie, pójdę tam oczywiście mierzyć Glorię, ale fason mi przypasował, patrząc w lustro pomyslałam- tak właśnie chcę wyglądać
ja też nie widziałam, ale będę na wizażu dopiero później wieczorkiem

Cytat:
Wybaczcie!!!

Do napisania! Pa!
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:18   #3765
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
NightButterflyVIP dzieki!! w takim razie w pon zadzwonie i sie zapisze o ile bedzie mozliwe bo jak patrze na stronce to teraz kancelaria juz nie jest czynna dopiero w pon. ;/
czy ktora z Was bedzie miala drink bar??? bo sie nad tym zastanawiam! chcialabym cos innego miec a ten drink nawet mnie przekonuje. Czy ktora z Was moze byla na takim weselu gdzie byl taki drink bar???
tez sie nad tym zastanawialam i nawet pislam juz do firm barmanskich, ale takich profsjonalnych. Jeden mi odpisal, ze 2500 ze wszystkim (bar, owoce, szkla, lod, alkohol, 2 barmanow, no i doslownie wszystko co tam potzrebuja)na 80 os, a drugi, ze 2000zł ale bez alkoholu, a to na pisał, ze na 80 os. wyjdzie u nich ok. 1500zł, czyli drozej niz pierwszy. Ale wiem, ze ktoras z PMek pislala, ze mają barmana za 1000 zł, wiec ceny są rozne. A my sie jeszcze nie zdecydowalismy do konca czy chcemy czy nie a bylam na weselu gdzie byl drink bar, ale to bylo bardzo nudne wesele, bez muzy prawie, nikt sie nie bawil, wiec kazdy tam chodzil:P

Cytat:
Kurde!!! Sztuczka!!!! Weszłam na krakowski salon LF !!!! I oni tu mają tą demetrios (520,tak?) 3220zł a OreaSposa za 1570zł !!!!
no ja wlasnie tez wczoraj patrzalam na salon LF w Gdyni i tez są takie promocje! 1570 za nową suknie to jak za free
Stary 2011-06-11, 12:18   #3766
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Magiczne się trzymają.

Cytat:
pogoda za oknem nie za ciekawa a mój tata wymyślił sobie wycieczkę i muszę z nimi jechać a tak mi się nie chce bo TŻ ma egzamin i nie jedzie z nami ehhh
Udanego wypadu. Przyda Ci się po tych wszystkich zaliczeniach

Cytat:

Nie znałam wcześniej tej Bif Naked i pierwszy raz teraz przesłuchałam jej wersję NEM. Średnia Wolę Lucy albo apokaliptykę
Wersję Lucy lubię, ale na Apocalyptice mam ciary Piękne wykonanie.
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no właśnie, ja też uważam że zrobienie nauk w tym roku jeszcze to dobry pomysł (dlatego my już zrobiliśmy )
W ogóle widzę ze większość z Was ma poradnię indywidualnie my mieliśmy razem z inną parą która była z nami na naukach i całe szczęście bo babka nie skupiała się na nas cały czas
No u nas były 4 spotkania z księdzem (na każdym spotkaniu inny). Mówili o miłości w oparciu o Pismo Święte ale super to odnosili do rzeczywistości Jeden z księży czytał nam część pytań, jakie są w protokole przedślubnym i mówił o przeciwskazanich do zawarcia małżeństwa. W protokole jest jedno pytanie o to, czy nie stwierdzono impotencji, to powiedział: Co ja Wam tu będę pierdoły gadał, jak Wy już sobie wszystko sprawdziliście W ogóle ten ksiądz jest mega.

Później były dwa spotkania z babką z poradni ze wszystkimi parami. Gadała o miłości, zaufaniu. Dało się jej słuchać Później 1 spotkanie razem z 3 innymi parami z tą kobitką i jedno indywidualne. Było OK
Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!
Mam do Was pytanie z innej beczki... Powiedźcie mi jak zastąpić adres suwaczka np buźką abo jakimś opisem...bo nie mogę sobie z tym poradzić i wyświetla mi się w podpisie cały adres a niektóre z Was mają zastąpione np buźkami właśnie...pomożecie??
W edycji podpisu napisz to co chcesz by się wyświetlało, np. Nasz Dzień. Zaznacz to wyrażenie, tak jakbyś zaznaczała tekstw w Wordzie. Jak masz zaznaczone to kliknij ikonkę link (ten globusik) i pojawi Ci się okienko, gdzie wpiszesz adres (link) swojego suwaczka
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:21   #3767
moooniaaaa
Zakorzenienie

Jeszcze 378 dni, jeszcze 12 dni i będzie równy rok
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:27   #3768
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
tez sie nad tym zastanawialam i nawet pislam juz do firm barmanskich, ale takich profsjonalnych. Jeden mi odpisal, ze 2500 ze wszystkim (bar, owoce, szkla, lod, alkohol, 2 barmanow, no i doslownie wszystko co tam potzrebuja)na 80 os, a drugi, ze 2000zł ale bez alkoholu, a to na pisał, ze na 80 os. wyjdzie u nich ok. 1500zł, czyli drozej niz pierwszy. Ale wiem, ze ktoras z PMek pislala, ze mają barmana za 1000 zł, wiec ceny są rozne. A my sie jeszcze nie zdecydowalismy do konca czy chcemy czy nie a bylam na weselu gdzie byl drink bar, ale to bylo bardzo nudne wesele, bez muzy prawie, nikt sie nie bawil, wiec kazdy tam chodzil:P

o kurde to duzo ja pisalam narazie do jednego w naszej okolicy i napisal ze 800 zl plus 150 zl za dojazd a alkohol, soki my placimy albo mozna z nimi sie dogadac ze oni kupia wszystko dadza nam paragony a my im oddamy - my na ok.70 osob robimy. Ale to tez pewnie zalezy od wielkosci miasta w ktorym sie robi wesele.. szukam jeszcze innych zeby miec rozeznanie bo bardzo bym chciala miec taki drink bar, zawsze to cos hmm.. innego..
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 12:27   #3769
martuha24
Rozeznanie

Gorska_Kozica - Dziękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-11, 13:53   #3770
tenebrosa
Wtajemniczenie

Witajcie Kochane PMki!

ewika19
, udanej zabawy dzisiaj!

tusia_m, trzymam kciuki za zaliczenie i również życzę udanej zabawy na urodzinkach!

kasiamniam, sala bardzo ładna, fajny taki dworkowy styl. W ogóle to jesteś kolejną PMką z lubelskiego na naszym wątku Coraz więcej nas A co do drink baru, to u nas będzie, ale w wersji bez profesjonalnego barmana. My tylko kupujemy alkohol i wybieramy jakie drinki mają być serwowane, a jedna z kelnerek w lokalu będzie je robić w miarę potrzeb gości. Cała obsługa jest po kursach barmańskich, więc pojęcie mają, a i nas to wyniesie dużo taniej, bo w zasadzie tylko koszt produktów, nic za to dodatkowo nie dopłacamy. Kiedyś byłam też na weselu, gdzie na osobnym stoliku były poustawiane różne kolorowe alkohole i goście sami mogli sobie robić dowolne drinki. Bardzo fajnie się to sprawdziło, dlatego ja jestem za stołem z drinkami (chociaż niekoniecznie za pokazami barmańskimi) i myślę, że zwłaszcza w gorących miesiącach drinki będą cieszyć się dużym powodzeniem. Ja dodatkowo planuję zrobić w okolicach stołu z drinkami także wyspę owocową, więc będzie taki "tropikalno-orzeźwiający" kącik na weselu

(kicia)
, udanej wycieczki! Przynajmniej nie pada

NightButterflyVIP, każdy ma swoje preferencje co do coverów, hehe Mi się Apocalyptica już osłuchała, co nie zmienia faktu, że ich wersja naprawdę jest MEGA. Wersja Lucy bardziej mi się podoba instrumentalnie niż wokalnie. Anyway, w jakiej wersji by nie było NEM, to i tak jest to bardzo wyjątkowa piosenka na pierwszy taniec

Udanej soboty!

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-06-11 o 13:54
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 14:22   #3771
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

kasiamniam, sala bardzo ładna, fajny taki dworkowy styl. W ogóle to jesteś kolejną PMką z lubelskiego na naszym wątku Coraz więcej nas A co do drink baru, to u nas będzie, ale w wersji bez profesjonalnego barmana. My tylko kupujemy alkohol i wybieramy jakie drinki mają być serwowane, a jedna z kelnerek w lokalu będzie je robić w miarę potrzeb gości. Cała obsługa jest po kursach barmańskich, więc pojęcie mają, a i nas to wyniesie dużo taniej, bo w zasadzie tylko koszt produktów, nic za to dodatkowo nie dopłacamy. Kiedyś byłam też na weselu, gdzie na osobnym stoliku były poustawiane różne kolorowe alkohole i goście sami mogli sobie robić dowolne drinki. Bardzo fajnie się to sprawdziło, dlatego ja jestem za stołem z drinkami (chociaż niekoniecznie za pokazami barmańskimi) i myślę, że zwłaszcza w gorących miesiącach drinki będą cieszyć się dużym powodzeniem. Ja dodatkowo planuję zrobić w okolicach stołu z drinkami także wyspę owocową, więc będzie taki "tropikalno-orzeźwiający" kącik na weselu

oo zgadzam sie z Toba w 100% co do tych drinkow jak masz taką obsluge po kursach barmanskich i nie doplacasz nic to super! bo 2500-3000zł za profeche to za duuzo... lepeij wydac te pieniądze na cos innego a nad stolikiem z kolorowymi alkoholami i owocami, z parasolkami do drinków, lodem, to juz tez myslelismy moze tez byc takie drinkowe menu, tj. nazwa i jak się go robi
Stary 2011-06-11, 15:29   #3772
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
sie trzymają powodzonka
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!!

melod_y kciuki się trzymają

w Kraku dziś chłodno....już wolę jak jest duszno....
i zapowiadaja deszcz no jasne jest weekend jest deszcz...
Cytat:
za wszystkie egzaminy wizażankowych PMek
Cytat:
Hejka Wszystkim Pięknym Paniom

3mam za goszę i melody !!!! POWODZENIA KOCHANE!!!
Dzięki Wam dziewczyny Jej, egzamin poszedł całkiem dobrze. W sumie myślę że będzie zaliczony, ale padam na twarz. Ta filozofia to już mi no....... bokiem wychodzi

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 15:30   #3773
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Wybaczcie!!!

Do napisania! Pa!

Cytat:
Zazdroszczę Ci w takim razie. Byliśmy wczoraj na dwóch konferencjach/2h nauk i okropnie było! Opowiadanie o Bogu, Jezusie, Adamie i Ewie...Kainie i Ablu....i to w taki sposób, że koleś zamiast skupić się na faktach, na tym jak było, to chcial być chwilami śmieszny i przekręcał coś/dodawał od siebie niepotrzebnie, ojjjjjjj ale mu nie wychodziło Druga godzina była z kobietą- jego żoną- która na słowo "seks" miała cytuję: "aż dreszcze"....ehhhh A trójkę dzieci mają....to jaką drogą doszło do jej zapłodnienia jak nie poprzez właśnie ten SEKS??? Po 1/2h chcieliśmy już iść do domu..... Nie wyobrażam sobie jak dziś tam wy3mamy 4h.... W ndz/jutro/Mamy poradnię (godzinkę) i mszę podsumowującą (skupiającą?) . Indeksy już dostaliśmy wczoraj. Było sporo osób...aż liczyłam wyszło mi jakoś 34-36. Dobrze, że to tylko jeden weekend!!!! To mnie tam 3ma
jak widać wszystko zależy od osób które prowadzą nauki/poradnię. Jak trafi się takie osoby to przechlapane.
A wy mieliście pecha, że tak to wszystko wyglądało. A szkoda, bo uważam, że takie rzeczy powinny być przedstawiane na poziomie, żeby coś z nich wynieść

pogoda - brat TŻ miał wesele 7 października i.... wszyscy byli w krótkich rękawkach, bo pogoda była słoneczna i było ciepło

Tam da da da da da dammmmmm - wróciłam z uczelni. Kolejne dwie 5 w indeksie Wszystko już mam zaliczone !!!!! Tylko jeszcze jedną rzecz muszę przesłać babce, ale to już pikuś. Czuję się taka.....wolna

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-11, 15:58   #3774
(kicia)
Zakorzenienie

Wiecie co dziewczyny właśnie sobie jechaliśmy przez taka miejscowość gdzie jest piękna bazylika. No i tata chciał wejść zobaczyć. Akurat był ślub. Gdy weszliśmy do środka akurat mloda mówiła "i ślubuje Ci miłość wierność i uczciwość...." i potem obrączki sobie zakładali. Aż się popłakalam. A jednak TŻ że mną pojechał bo zdążył wrócić i tak tam staliśmy w przedsionku i taka lekka zazdrość. Ja też już chce
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 16:02   #3775
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
oo zgadzam sie z Toba w 100% co do tych drinkow jak masz taką obsluge po kursach barmanskich i nie doplacasz nic to super! bo 2500-3000zł za profeche to za duuzo... lepeij wydac te pieniądze na cos innego a nad stolikiem z kolorowymi alkoholami i owocami, z parasolkami do drinków, lodem, to juz tez myslelismy moze tez byc takie drinkowe menu, tj. nazwa i jak się go robi
Pomysł z menu też jest bardzo dobry U nas właściciel sam zaproponował to rozwiązanie z obsługą, bo już na pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy, że chcemy stół z drinkami i pytaliśmy go czy jest taka możliwość. Najtrudniej będzie chyba przewidzieć ile kupić tego alkoholu na drinki, ale tu też liczymy na fachową radę właściciela.

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Dzięki Wam dziewczyny Jej, egzamin poszedł całkiem dobrze. W sumie myślę że będzie zaliczony, ale padam na twarz. Ta filozofia to już mi no....... bokiem wychodzi
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Tam da da da da da dammmmmm - wróciłam z uczelni. Kolejne dwie 5 w indeksie Wszystko już mam zaliczone !!!!! Tylko jeszcze jedną rzecz muszę przesłać babce, ale to już pikuś. Czuję się taka.....wolna

Gratulacje, dziewczyny! Ja też się cieszę, że już mi tylko obrona została, w końcu mamy dla siebie czas z TŻ - nareszcie!

A co do filozofii, to nie wiem czemu na każdym kierunku ją wciskają Chociaż u nas była dosyć bezbolesna i tak naprawdę niewiele z filozofią miała wspólnego. Ciągle przewijał się tylko temat interkulturowości oraz pojęcia wyobcowania i genderu w kulturze, bo to temat-konik tego doktora, który to prowadził. A egzamin polegał na napisaniu wypracowania o dowolnym tekście kultury, gdzie odnajdujemy interkulturowość... Wszyscy z gotowcami przyszli i dostali 5...
Stary 2011-06-11, 16:13   #3776
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Już kiedyś pisałam, że nie lubię zakupów.
Po dzisiejszej akcji moja niechęć wzrosła
O ile kupowanie ciuchów przez net opanowałam do perfekcji, o tyle po jedzonko i środki czystości udaję się do sklepu.
I tak się jakoś nazbierało, że konieczne były zakupki chemiczne w Rossmannie. Przy okazji stwierdziłam, że zakupie sobie jakąś świeżą paciajkę na facjatę, z uwagi na zbliżające się wesele kumpla, coby innych nie straszyć
Klientów nie było dużo, był za to ochroniarz (to rozpoznawalny gatunek ochroniarza-debila w tym sklepie :/).
Już się do tego przyzwycziłam, że łażą za człowiekiem jak cień, conajmniej, jakby się miało zamiar wynieść pół sklepu razem z kasjerkami
Tym razem trafiłam na gatunek, który nie udawał cienia, tylko cyklicznie zmieniał miejsce swoich postojów. Na moje nieszczęście wybrał sobie miejscówkę przy regale z mazidłami, tuszami, podkładami.
Normalny by się odsunął widząc, że zaczynasz oglądać, paćkasz testerem, czy się coś nadaje, czy nie.
Ale ten osobnik - nie. Nie odrywał stóp od miejsca, w którym stał. Jak po coś sięgałam, wykonywał bliżej nieokreślony unik ciałem.
Czy tak ciężko odejść. Mógłby zmienić regał, żeby się inne opuszczone nie poczuły
Normalnie takiego jełopa, bezmózgiego Yeti (nie obrażając Yeti ) jeszcze me oczy nie widziały.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 16:26   #3777
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Już kiedyś pisałam, że nie lubię zakupów.
Po dzisiejszej akcji moja niechęć wzrosła
O ile kupowanie ciuchów przez net opanowałam do perfekcji, o tyle po jedzonko i środki czystości udaję się do sklepu.
I tak się jakoś nazbierało, że konieczne były zakupki chemiczne w Rossmannie. Przy okazji stwierdziłam, że zakupie sobie jakąś świeżą paciajkę na facjatę, z uwagi na zbliżające się wesele kumpla, coby innych nie straszyć
Klientów nie było dużo, był za to ochroniarz (to rozpoznawalny gatunek ochroniarza-debila w tym sklepie :/).
Już się do tego przyzwycziłam, że łażą za człowiekiem jak cień, conajmniej, jakby się miało zamiar wynieść pół sklepu razem z kasjerkami
Tym razem trafiłam na gatunek, który nie udawał cienia, tylko cyklicznie zmieniał miejsce swoich postojów. Na moje nieszczęście wybrał sobie miejscówkę przy regale z mazidłami, tuszami, podkładami.
Normalny by się odsunął widząc, że zaczynasz oglądać, paćkasz testerem, czy się coś nadaje, czy nie.
Ale ten osobnik - nie. Nie odrywał stóp od miejsca, w którym stał. Jak po coś sięgałam, wykonywał bliżej nieokreślony unik ciałem.
Czy tak ciężko odejść. Mógłby zmienić regał, żeby się inne opuszczone nie poczuły
Normalnie takiego jełopa, bezmózgiego Yeti (nie obrażając Yeti ) jeszcze me oczy nie widziały.

oo tak takie bezmózgie Yeti () to bym udusiłą! jak widzę takie coś od razu wychodzę - zero swobody. NIenawidze jak ktos sie na mnie gapi!! Po to są testery zeby sobie sprawdzic, powąchac - no są do uzytku klientow do cholery! wogole moim zdaniem "ochroniarze" w hipermarketow / drogerii to najwieksi nieudacznicy... i przewaznie wygladają jak patyki, to co to za ochroniaż?!

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Pomysł z menu też jest bardzo dobry U nas właściciel sam zaproponował to rozwiązanie z obsługą, bo już na pierwszym spotkaniu wiedzieliśmy, że chcemy stół z drinkami i pytaliśmy go czy jest taka możliwość. Najtrudniej będzie chyba przewidzieć ile kupić tego alkoholu na drinki, ale tu też liczymy na fachową radę właściciela.
hmmm.. jeszcze nie myslalam ile alkoholu.. a myslę, ze to chyba tylko kobiety będą korzystać z tych drinków, bo faceci to raczej wolą czysta tak wiec przesadnie duzo nie będziemy kupowac albo to sobie jakoś obliczymy jeszcze troche czasu zostalo do namyslow
Stary 2011-06-11, 16:33   #3778
moooniaaaa
Zakorzenienie

A ja zaczęłam zastanawiać się nad fontanna czekoladową, na ostatnim weselu była i podobała nam się. Tylko musze zapytać tż co o tym sądzi.

Drinki też fajna sprawa tylko obawiam się,że ktoś musiałby nad tym czuwać Bimber na wiejskim stole potrafi nieźle namieszać,a dodać do tego drinki to wolę nie myśleć co by się działo. Mamy barrrdzo rozrywkowych znajomych
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 16:41   #3779
paulinka009
Zadomowienie

Cytat:
Na szczecińskiej stronie tez są takie ceny ale za modele "używane" które sa tylko na pokaz i do przymierzania. podejrzewam że nowe są w takich cenach jak podała sztuczka.

paulinka009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 16:49   #3780
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Uf na dzisiaj koniec edukowania się, ale ale... jutro o 8 rano znowu wyruszam na zaliczonko i po wpisy... nienawidzę tego
A i ogromne dzięki za kciukasy, ale oceny i tak mnie nie satysfakcjonują... na sam koniec obniżają nam jak tylko mogą.

Jeszcze wczoraj spotkaliśmy się ze znajomymi u kumpla w ogrodzie, flaszeczki poszły, fajnie się gadało, a ja w japonkach byłam i do 2 w nocy siedziałam w ogrodzie to mnie przepizgało konkretnie. Dzisiaj już chrypa i główka boli (ale to możliwe z czegoś innego). Nie wyspałam się, wiadomo. A dzisiaj robimy tą samą ekipą grilla, do tego mój TŻ ma nocne zawody strażackie, więc będę kursować między wioskami, a o 7 rano pobudka... Jakiś żart!

Spadam jakiś obiad z TŻcikiem zrobić, bo u mnie na chacie nic mi nie zostawili:cry : Jak oni mogli!!!!!!!!!! A jutro sklepy pozamykane i jednym słowem upa!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości