|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3751 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
heeej
![]() własnie wstalam ![]() ![]() ![]() Cytat:
150 balonów własnymi płucami?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3752 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
dzień dobry
![]() gosza_m zgadzam sie z Toba w kwestii dekorowania sali i stołów ![]() Cytat:
![]() ![]() ja też nie zdążyłam zobaczyć ![]() ![]() witam serdecznie nowe PM-ki ![]() kurcze jakoś ostatnio nie mam kompletnie czasu na podczytywanie Was ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3754 |
Zakorzenienie
|
![]() pogoda za oknem nie za ciekawa a mój tata wymyślił sobie wycieczkę ![]() miłego weekendu
#3755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() (kicia) udanej wycieczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3756 | ||
Rozeznanie
|
Hejka Wszystkim Pięknym Paniom
![]() 3mam ![]() ![]() A Ty, ewika, moja Droga ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czasem robiło się tylko 3 kawałki. Czasem więcej niż 6. Trzeba się dopasować i zgrać. Ostatecznie bardziej się Nam spodobał ten zespół z Lublina-agat. Bije od nich taką pozytywną zakręconą energią ![]() ![]() ![]() 2.Oni już grali w tym zamku, a ma on niesamowicie trudne warunki do grania, należy się na serio znać na tym, najlepiej być/mieć operatora dźwięku, który się tym zajmie... A najlepiej byłoby mieć kogoś, kto już styczność miał z tym zamkiem. Tam jest nieco pogłos- takie delikatne echo, jak na dużej sali. Mury są grube, ale odbijają nieźle dźwięk i trzeba tak pokombinować żeby nikomu uszy nie popękały.. I nie wiem ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Też sądziłam, że wokalistka w tym zespole z Krk będzie bawić ludzi, tzn. coś tam zagadywać, zapraszać do zabawy itd. Ale widocznie nie... A z tym wodzirejem, widzisz, też czegoś nowego mnie nauczyłaś, nie miałam pojęcia, że on tak się bawi na parkiecie z ludźmi!!!! ![]() ![]() Zapowiada się u Was świetna imprezka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3757 | ||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
![]() ALEEEE ![]() ![]() ![]() Teraz to już mają i 15:00, i 16:00, i 14:00 zajętą ![]() Tak więc szukaj numeru do parafii, w której chcecie się pobrać i dzwoń!!! ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3758 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe no teraz spojrzałam i faktycznie ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2011-06-11 o 11:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3759 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Haaa ja sama byłam w szoku jak zobaczyłam wrzesień ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mieszkam na Śląsku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3760 |
Wtajemniczenie
|
NightButterflyVIP dzieki!! w takim razie w pon zadzwonie i sie zapisze o ile bedzie mozliwe bo jak patrze na stronce to teraz kancelaria juz nie jest czynna dopiero w pon. ;/
czy ktora z Was bedzie miala drink bar??? bo sie nad tym zastanawiam! chcialabym cos innego miec a ten drink nawet mnie przekonuje. Czy ktora z Was moze byla na takim weselu gdzie byl taki drink bar??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3761 |
Rozeznanie
|
Kurde!!! Sztuczka!!!! Weszłam na krakowski salon LF !!!! I oni tu mają tą demetrios (520,tak?) 3220zł a OreaSposa za 1570zł !!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3762 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle widzę ze większość z Was ma poradnię indywidualnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ona ma chyba teraz problem z dostępem do komputera ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obijałam się cały poranek więc idę popracować trochę ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3763 |
Rozeznanie
|
Czesc Dziewczyny!
![]() Mam do Was pytanie z innej beczki... ![]() ![]()
#3764 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3765 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3766 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Później były dwa spotkania z babką z poradni ze wszystkimi parami. Gadała o miłości, zaufaniu. Dało się jej słuchać ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3767 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze 378 dni, jeszcze 12 dni i będzie równy rok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3768 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3769 |
Rozeznanie
|
Gorska_Kozica - Dziękuję
![]()
#3770 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane PMki!
![]() ewika19, udanej zabawy dzisiaj! tusia_m, trzymam kciuki za zaliczenie i również życzę udanej zabawy na urodzinkach! kasiamniam, sala bardzo ładna, fajny taki dworkowy styl. W ogóle to jesteś kolejną PMką z lubelskiego na naszym wątku ![]() ![]() ![]() (kicia), udanej wycieczki! Przynajmniej nie pada ![]() NightButterflyVIP, każdy ma swoje preferencje co do coverów, hehe ![]() ![]() Udanej soboty!
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-06-11 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#3771 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3773 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A wy mieliście pecha, że tak to wszystko wyglądało. A szkoda, bo uważam, że takie rzeczy powinny być przedstawiane na poziomie, żeby coś z nich wynieść ![]() pogoda - brat TŻ miał wesele 7 października i.... wszyscy byli w krótkich rękawkach, bo pogoda była słoneczna i było ciepło ![]() Tam da da da da da dammmmmm - wróciłam z uczelni. Kolejne dwie 5 w indeksie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3774 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co dziewczyny właśnie sobie jechaliśmy przez taka miejscowość gdzie jest piękna bazylika. No i tata chciał wejść zobaczyć. Akurat był ślub. Gdy weszliśmy do środka akurat mloda mówiła "i ślubuje Ci miłość wierność i uczciwość...." i potem obrączki sobie zakładali. Aż się popłakalam. A jednak TŻ że mną pojechał bo zdążył wrócić i tak tam staliśmy w przedsionku i taka lekka zazdrość. Ja też już chce
![]()
#3775 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratulacje, dziewczyny! ![]() A co do filozofii, to nie wiem czemu na każdym kierunku ją wciskają ![]() ![]()
![]() |
#3776 |
Zakorzenienie
|
Już kiedyś pisałam, że nie lubię zakupów.
Po dzisiejszej akcji moja niechęć wzrosła ![]() O ile kupowanie ciuchów przez net opanowałam do perfekcji, o tyle po jedzonko i środki czystości udaję się do sklepu. I tak się jakoś nazbierało, że konieczne były zakupki chemiczne w Rossmannie. Przy okazji stwierdziłam, że zakupie sobie jakąś świeżą paciajkę na facjatę, z uwagi na zbliżające się wesele kumpla, coby innych nie straszyć ![]() ![]() Klientów nie było dużo, był za to ochroniarz (to rozpoznawalny gatunek ochroniarza-debila w tym sklepie :/). Już się do tego przyzwycziłam, że łażą za człowiekiem jak cień, conajmniej, jakby się miało zamiar wynieść pół sklepu razem z kasjerkami ![]() Tym razem trafiłam na gatunek, który nie udawał cienia, tylko cyklicznie zmieniał miejsce swoich postojów. Na moje nieszczęście wybrał sobie miejscówkę przy regale z mazidłami, tuszami, podkładami. Normalny by się odsunął widząc, że zaczynasz oglądać, paćkasz testerem, czy się coś nadaje, czy nie. Ale ten osobnik - nie. Nie odrywał stóp od miejsca, w którym stał. Jak po coś sięgałam, wykonywał bliżej nieokreślony unik ciałem. Czy tak ciężko odejść. ![]() ![]() Normalnie takiego jełopa, bezmózgiego Yeti (nie obrażając Yeti ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oo tak takie bezmózgie Yeti ( ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#3778 |
Zakorzenienie
|
A ja zaczęłam zastanawiać się nad fontanna czekoladową, na ostatnim weselu była i podobała nam się. Tylko musze zapytać tż co o tym sądzi.
Drinki też fajna sprawa tylko obawiam się,że ktoś musiałby nad tym czuwać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3779 |
Zadomowienie
|
Na szczecińskiej stronie tez są takie ceny ale za modele "używane" które sa tylko na pokaz i do przymierzania. podejrzewam że nowe są w takich cenach jak podała sztuczka.
![]() |
#3780 |
Zakorzenienie
|
Uf na dzisiaj koniec edukowania się, ale ale... jutro o 8 rano znowu wyruszam na zaliczonko i po wpisy... nienawidzę tego
![]() A i ogromne dzięki za kciukasy ![]() Jeszcze wczoraj spotkaliśmy się ze znajomymi u kumpla w ogrodzie, flaszeczki poszły, fajnie się gadało, a ja w japonkach byłam i do 2 w nocy siedziałam w ogrodzie to mnie przepizgało konkretnie. Dzisiaj już chrypa i główka boli (ale to możliwe z czegoś innego). Nie wyspałam się, wiadomo. A dzisiaj robimy tą samą ekipą grilla, do tego mój TŻ ma nocne zawody strażackie, więc będę kursować między wioskami, a o 7 rano pobudka... Jakiś żart! Spadam jakiś obiad z TŻcikiem zrobić, bo u mnie na chacie nic mi nie zostawili ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:17.