Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-11, 13:14   #3151
bordowa
Wtajemniczenie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
chociaż niektórzy straszą, że do 18[COLOR="Silver"]
Nie no chyba nie będzie tak źle

Ja się zastanawiam, po co decydują się na dzieci ludzie, którzy wygadują rzeczy w stylu: "Teraz to będziesz miała. Najpierw karmienie piersią co 5 minut, potem zacznie raczkować to Ci wszędzie wejdzie, zacznie chodzić to będziesz za nim tylko biegać cały dzień, potem będzie większy to będzie niegrzeczny, potem pójdzie do szkoły to jeszcze gorzej, w liceum papierosy, alkohol i narkotyki, a jak się zakocha albo focha złapie to już całkiem przesrane. Wyprowadzi się to znów będziesz żyć"
Nawet nie wiecie ile razy to słyszałam i to od niby szczęśliwych rodziców! Po co Ci ludzie mają dzieci, skoro to tylko problemy, społeczne wyobcowanie i zero radości?
Stary 2011-06-11, 13:18   #3152
dudipopka
kobieta za ladą

ojj potem już z górki teraz to mam luss blusss sama zje siku zawola zajmie sie sobąpuzle poukłada i 30 minut z głowy

byłam na mieście obleciałam kilka szmateksów ale kupiłam tylko dla julki 3 bluzeczki ,potem tesco(już mi połowa personelu w alejkach dzień dobry pierwsza mowi zrobiłam surówkę do krokietów(kupnych bo 2 paczki wzięłam a za 14 zł to mi sie 3 h przy kuchni na samodzielne nie chce stać)
no i upatrzyłam sobie lampy do kuchni mam nadzieje ze będą dwie bo takie same w lerłanmerłen kosztują 110/szt a u mnie 69 zł

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 13:28   #3153
Lilo123
Rozeznanie

Cytat:
ja 24/dobę z małą
łatwo nie jest, ale chodzą słuchy, że od 3 lat to już z górki
chociaż niektórzy straszą, że do 18

No to już z górki
i coraz dłużej, i coraz więcej.
Lilo123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 13:51   #3154
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
potem pójdzie do szkoły to jeszcze gorzej
tez to często słyszę

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
ojj potem już z górki teraz to mam luss blusss sama zje siku zawola zajmie sie sobąpuzle poukłada i 30 minut z głowy

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ----------

normalnie non stop słucham tej piosenki Łez Zatańcz ze mną
w ogóle wokalistka w tej piosence mi przypomina z wyglądu Kasię Kępkę z Vivy

kurcze, faktycznie jutro sklepy nieczynne to muszę coś na obiad dokupić i chleb na poniedziałek

sobie nic nie kupuję- mam 2 jogurty, wodę i warzywa

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-11 o 13:52
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 14:09   #3155
ssnowdrop
Zadomowienie

hejo wyczytałam co naskrobałyście widze że temat dzieciaczków na tapecie- my wczoraj bylismy u znajomych, którzy termin porodu mają za 2 tygodnie- ale ma brzuszek J. taaaaaaaaaaaaaaaki okrągły jak balonik

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
więc szukamy czegoś nowego i oczywiście byliśmy i w ogłoszeniu było, że 3 pokoje niezależne a na miejscu oczywiście przechodnie a wszystko było okey i cena i lokalizacja i mieszkanie bardzo ładne ale truudno
trzymam kciuki żeby mieszkanko szybko się znalazło, a szukacie sami z tż czy też z osobami z którymi teraz wynajmujecie?
jeśli chodzi o naukę to podzielam Twój ból w pon mam exam a wcale mi sie nie chce otwiera xerówek

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość

Bo przedstawia się je jako same superlatywy... Ostatnio trafiłam na fajny artykuł kliknij mnie
boski artykuł

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Nic trzeba by się ogarnąć, jakieś porządki i pranie uskutecznić, a o 17 koncert We call it a sound, oczywiście nie muszę mówić z kim się wybieram prawda?
udanej randki kochana i oczywiście liczę na relacje po najlepiej z fotoreportażem:rolley es:

aaby, haniula- udanej zabawy na weselichach życzę i fot, fot, fot

dodaja- siostrzenica Tż boska
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 15:05   #3156
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
dodaja- siostrzenica Tż boska
Toż to moja siostrzenica

Hej

Wszystko naszykowane i czekamy na gości. Siostra z mężem i dzieckiem wpadła o 13 i złożyła tylko życzenia po czym poszli. Powiedziałam im do słuchu, że jestem bardzo zła, bo to dla nich była przekładana impreza, a oni wybrali grila Nic mi po ich przeprosinach. Niech żałują. Będzie pyszny tort, ciacho z truskawkami, sałątki, kanapeczki, kiełbaski, ody i mnóstwo innych smakołyków

Co do dzieci to z pewnością jest to bardzo ciężki, szczególnie, że często mieliśmy mnóstwo wolności i wiadomość o dziecku pojawia się niespodziewanie. Aczkolwiek uważam, że do każdej sytuacji można się przygotować, a poza tym trzeba ponieść konsekwencje swoich decyzji. Wierzę też, że jak jest trochę więcej kasy to trochę łatwiej jest, bo zawsze można pójść na jakąś salę zabaw, wyjść do kawiarni z koleżąnką itp i nie jest wtedy tak źle.
Ja sobie często myślę, że ja nie zdecyduje się na dziecko dopóki nie poczuję, że finanse mi na to pozwalają i będzie mnie stać na to, żeby pokazać dziecku trochę świat itp. Nie wiem czy to dobre podejście. Teraz nie chciałabym, bo sama praktycznie z domu nie wychodzę i mogłoby pojawić się uczucie niedosytu, a tego bym nie chciała.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 18:41   #3157
nurek119
Zakorzenienie

a cóz to za cisza??
ja własnie wróciłam z obiadku i deserku pycha myślałam, ze pękne rodzice pojechali do teatru a ja do nauki
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 19:12   #3158
201701300931
Konto usunięte

Ja mam dzisiaj zły dzień Wczoraj się okazało, że rezonans będę miała we wtorek, więc rano musiałam lecieć przez pół miasta zrobić badania krwi, które mi tam będą potrzebne. Bo w poniedziałek bym nie miała jak. Oczywiście jak po przebudzeniu mnie głowa rozbolała, to z każdą minutą bolała mocniej. Nie wytrzymałam o 14, wzięłam mocną tabletkę przepisaną mi przez lekarza (dwa ostatnie razy pomogła; obiecałam sobie brać najrzadziej jak się da) i odrobinę przeszło. Niestety tylko o połowę i dalej mocno boli A już miałam nadzieję, że pomoże. Więc dzień pod znakiem masakrycznego bólu głowy
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 19:38   #3159
Kelpie
Zakorzenienie

Cytat:
hehe nie całodobowa nie jest ale biblioteka unwersytetu warszawskiego jest w czasie sesji czynna do 5
i powiem wam więcej ja ciagle tu jestem
a o 24 można posłuchać Violetty Villas.

Bry

Nadrobiłam wszystko, ale mi chyba z 1,5 h zeszło...
Popracowałam sobie dzisiaj. Jutro i pojutrze wolne, ale trzeba się uczyć, a mi się tak nie chce.

Skusiłam się dzisiaj na oscypki bo było stoisko w ch

W ogóle ostatnio mnie brzuch coś pobolewa tak okresowo, a jestem w drugim tygodniu brania tabletek. Zdarzyło mi się zapomnieć tabletki, a właściwie to zamiast wieczorem wzięłam ją rano czyli tak z 10 godzin później, więc się "zmieściłam"...ale nie wydaje mi się żeby to od tego mogło być...
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 19:39   #3160
wiznatalka
Rozeznanie

Hej

miałam dziś sobotę pracującą, potem zakupy, sprzątanko czyli standard sobotni..

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Połozyłam się koło 1 w nocy. A dziś po 8 już na nogach. Galaretka wstawiona do lodówki, sałatka zaczęta. Zaraz idę ją skończyć, drugą zrobię jak już goście będą, bo w lodówce nie mam miejsca. Potem ścieranie kurzy, łazienka, odkurzanie i mopowanie. Kąpiel i pierwsi goście o 14 z których nie jestem zadwolona, bo mieli być normalnie na 16
udanej imprezy, same pyszności przzygotowałaś

Co do artykułu Chylińskiej, to ja nie mam odczucia, że macierzyństwo przedstawiane jest jako sielanka za to ona opisała wszystko dość dosadnie
ja czekam, aż mi się "instynkt" zjawi i jak na razie się nie zanosi, a latka lecą..

TŻ se wyszedł na wieczór kawalerski, sama będę siedzieć

idę robić sałatkę..
wiznatalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 20:04   #3161
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
a o 24 można posłuchać Violetty Villas.
oooo a skąd wiesz??
niestety można nie wiem po co to i komu ale ok
Stary 2011-06-11, 20:05   #3162
ssnowdrop
Zadomowienie

a ja dzisiaj nic nie zrobiłam konstruktywnego, a miałam się uczyć;/ czekam na opole i może porobie notatki w międzyczasie???
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 20:27   #3163
irenkaaa
Zakorzenienie

ja ciagle w pracy i zapowiada sie jakas godzinka dluzej
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 20:42   #3164
dudipopka
kobieta za ladą

u mnie taki sobie dzień
marcina siostra cioteczna przeżywa własnie straszną tragedię jej 19 letni syn zginął w wypadku a 9 letni leży zmasakrowany w szpitalu
tydzień temu Radek był u komunii

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-06-11, 20:50   #3165
senioritta19
Rozeznanie

Cytat:
u mnie taki sobie dzień
marcina siostra cioteczna przeżywa własnie straszną tragedię jej 19 letni syn zginął w wypadku a 9 letni leży zmasakrowany w szpitalu
Boże Dudi tak mi przykro Bądźcie dobrej mysli

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 20:51   #3166
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie taki sobie dzień
matko...bardzo mi przyko, nawet nie wiem co powiedzieć bo w takich sytuacjach nic nic nie da się powiedzieć....Bardzo mi przykro i mam nadziję, że Radek z tego wyjdzie....
a co się dokładnie stało?
Stary 2011-06-11, 20:53   #3167
dudipopka
kobieta za ladą

http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...UN03/705601644

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2011-06-11, 20:58   #3168
nurek119
Zakorzenienie

.....brak słów ale w jakim szoku musiał być ten młodszy skoro wiedział, ze trzeba iść po pomoć i wogóle...
Stary 2011-06-11, 21:00   #3169
senioritta19
Rozeznanie

Nie wiem co powiedzieć...ogromna tragedia

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 21:31   #3170
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__

Dobry wieczór Kochane SPD

Cytat:
Szczerze to ja ją podziwiam!
W ogóle wszystkich podziwaim, którzy mają sporo do zrzucenia i osiągają sukces. TO jest ogromny wysiłek, bo ja jeść kocham i jestem tak słaba, że wciąż nie potrafię zrzucić 5 kilogramów
Im więcej do zrzucenia tym większa motywacja i łatwiej zawsze zrzucić 10 niż 5 kg.

Cytat:
a ja mam w zaproszeniu napisane, ze zamiast kwiatów chcą pluszaki
powiedzcie mi, bo ja niekumata, czy to znaczy, ze ja mam pluszaka kupic??
Pierwszy raz widzę zaproszenie, ze jest napisane, ze pluszaki zamiast kwiatów i nie wiem czy to odbierac dosłownie ??
Pluszaki pewnie oddadzą do domu dziecka. Ja już byłam na weselu na którym państwo młodzi prosili o wkładanie do skarbonki "drobnych" na komputery do domu dziecka, były pluszaki i przybory szkolne. Aaa no i lotek też był u kuzynki

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Kochana Ty mnie weź w ogóle nie denerwuj! dlaczego Ci jest głupio? głupio to jest kraść , nie jest łatwo prosić o pomoc i nie jest łatwo ją przyjąć ale my tu wszystkie doskonale wiemy, że gdybyśmy to my jej potrzebowały to Ty byś też nam pomogła jak dla mnie w ogóle nie ma dyskusji, a jak się bedziesz opierała to wiedz, ze wsiadam w pks na szczecin, biorę od Irenki namiary na Twoje mieszkanie i w zębach Ci te pieniądze przyniosę. Ale wtedy już nie będzie miło. Nie no Anastazja, wiem, że Ci niezręcznie ale sądze, ze jesteśmy sobie wszystkie tutaj tak bliskie że nie powinnaś się wstydzić tylko przyjąć naszą pomoc . szczególnie ze jest dobrowolna i płynąca z serca
Podpisuję się pod słowami Kashmirki i pozostałych dziewczyn. Anastazja tu nie ma co być głupio. Niestety żyjemy w takim a nie innym kraju więc musimy sobie na wzajemn pomagać. Ostatnio na tż forum prowadzilismy też zbiórkę na leczenie 5 letniego Piotrusia który miał guza mózgu i nic mu nie pomagało z dostępnych w kraju możliwości leczenia.
Kashmirko nic się nie stało ale jak będziesz u rodziców na weekend to koniecznie daj znać to się umówiony na jakieś spotkanko A co do randki nr 4 no to zaczyna się dziać, aż jestem ciekawa kolejnego odcinka tych motylków

Cytat:
Paulunia- Aaby i Dudi napisały już w sumie wszystko co chciałam napisać, ale dodam tylko, że Ty nam się tak naprawdę nie zwierzasz z tego co u Was, piszesz tylko na zmianę ze skrajności w skrajność, że kochasz męża bo jest wspaniały albo że masz go dosyć i że Cię wykańcza psychicznie, nie dziw sie wiec że my to odbieramy jako ogromną niestabilność emocjonalną z Twojej strony ja od siebie powiem tylko,że w większości przypadków wina leży po środku i trzeba iść na kompromis, inaczej się nie da
Paulunia ja też tęsknię za domem, za życiem w moim mieście niestety ciągnie mnie do miasta bardzo np. lubię Berlin a od 5 lat w ogóle tam nie byłam zanim poznałam tż nie było miesiąca aby tam nie była. Teraz żyję na wsi, jest praca - dom, praca - dom. Powiem że do pracy mam jakieś 400 metrów. Nie raz się złoszczę na tż i płaczę, że nie chce jechać ze mną do rodziców na weekend a kiedyś jeździł co tydzień. Jak znowu jesteśmy u moich rodziców to tż się wkurza bo mnie ciągle nie ma, a bo to z mamą na zakupy za chwilę z siostra jadę na zakupy, to brat chce żeby go podrzucić do baru to ja z nim zajdę to chwilę posiedze, lub na mecz czy do kolegów, zajadę do koleżanki na kawę (tż za nią nie przepada więc zostaje z moim tatą w domu) a ja siedzę ze 2-3 godzinki u niej. Jak przyjerzdzamy w piątek to po 15 minutach już trzeba gdzieś iść czy jechać. I ja to lubię tak się nauczyłam żyć i mi tego brakuje tego tępa.

Z drugiej strony kocham tż i też chcę z nim być więc jakoś przystoswałam się do tego życia na wsi. Ale często mam kryzys - tęsknotę do rodzinnych stron. I myślę, że pewnie tak będzie póki swoich dzieci mieć nie będę i całkowicie nie poczuję, że moje miejsce to jest teraz tu u tż. Ale zawsze będzie się tęsknić za zakamarkami miejscowości z dzieciństwa i młodzieńczych lat gdzie w każdym kącie kryją się wspomnienia.

Cytat:
Lilo jesteś ładną kobietą i naprawdę nie wyglądasz na swoje lata, moim zdaniem powinien to być dla Ciebie powód do radości bardzo fajne masz te córcie
Piękna młoda, dwie pannice. Super. Ja też nieraz myślę, że mogła bym mieć już tak duże dzieci. A ja dopiero będę się bawić w pieluchy a Wy będziecie balować bo dzieci odchowane będą.

Cytat:
Aaby biednemu zawsze wiatr w oczy mam nadzieję, ze Wasze lata chude własnie dobiegają końca i zaraz zacznie się 7 tłustych
Aaby główka do góry

Cytat:
Ok, a teraz pora na moje "zmagania kochania" powiedzcie jak zaczniecie mieć dość mojego randkowania, to zaczne pisać posty na biało
wczoraj miała miejsce randka nr 4 było świetnie bo poszliśmy na koncert charytatywny mający wspomóc leczenie małej Tosi chorej na nowotwór oka na którym grały młode zespoły które były w eliminacjach X Factor, m.in genialna Marta Podulka z zespołem 7sekund ktora odpadła przed ścisłym finałem naj fajniejsze jednak było to, że M. się w końcu przemógł więc byłam przytulana cały koncert i było mi tak błogo, że myślałam, że tam się rozpłynę jestem pozamiatana bez kitu

ja wiem, ze to sa początki, motyle etc. ale z P. nawet na początku tak nie miałam, zakładam więc że będzie się działo

[[/SIZE][/FONT]
No właśnie Kash zazdroszczę utraty wagi. Może chcesz od mnie tak ze 2-4 kg?? Jak CI teraz tak dobrze spalanie idzie to nie będziesz miała z tym najmniejszego problemu a Ty i ja będziesz zadowolona

Cytat:
Napisane przez Julka27 Pokaż wiadomość
Lili ja to Cię podziwiam, sama jesteś z dzieckiem większość czasu, możesz zawsze liczyć... na siebie. Wychowywanie dziecka to ciężkie zadanie, niektórzy mają do pomocy siostry, mamę czy teściową a i tak narzekają, że ciężko, więc tymbardziej doceniam kobiety, które zajmują się dzieckiem non stop tak jak Lili, Paulunia, czy Dudi.
Ja już jestem w tej fazie, że zaczynam się interesować tematem co prawda pracy na stałe nie mam, ale mąż ma dobrą, więc nie chce odkładać macierzyństwa mimo wszystkich trudności jakie ze sobą niesie mój TŻ dzień w dzień mi mówi o tym, że baaardzo chce dzidziusia, że sobie poradzimy. W moim przypadku najgorzej będzie mi podjąć decyzję żeby zacząć starania, już bym chyba wolała żeby los postawił mnie przed faktem dokonanym
Bo SPD są zdolnymi babkami i radzą sobie same, stawiają czoła największym przeciwnością losu I to tak, że każdy pozazdrości takiej zaradności

Ojj Julka27 też bym wolała żeby los postawił mnie przed takim faktem, ja mówiłam że może zaczniemy się starać na lato o dzidziusia ale ja jestem tchórzem i chyba się nie odważę boję się. A nieraz myślę, że jestem zaostrożna i aż się tego boję, a najbardziej to chyba tego że mogło by się okazać za parę lat, że np. nie mogę mieć dzieci a ja głupia tabletki brałam, zabezpieczałam i strachałam się zamiast się relaksować i odprężać. No ale zobaczymy co życie przyniesie. (Tak tak wiem głupia jestem z tymi moimi schizami ale już tak mam).

Cytat:
Toż to moja siostrzenica

Hej
Wszystko naszykowane i czekamy na gości. Siostra z mężem i dzieckiem wpadła o 13 i złożyła tylko życzenia po czym poszli. Powiedziałam im do słuchu, że jestem bardzo zła, bo to dla nich była przekładana impreza, a oni wybrali grila Nic mi po ich przeprosinach. Niech żałują. Będzie pyszny tort, ciacho z truskawkami, sałątki, kanapeczki, kiełbaski, ody i mnóstwo innych smakołyków

Co do dzieci to z pewnością jest to bardzo ciężki, szczególnie, że często mieliśmy mnóstwo wolności i wiadomość o dziecku pojawia się niespodziewanie. Aczkolwiek uważam, że do każdej sytuacji można się przygotować, a poza tym trzeba ponieść konsekwencje swoich decyzji. Wierzę też, że jak jest trochę więcej kasy to trochę łatwiej jest, bo zawsze można pójść na jakąś salę zabaw, wyjść do kawiarni z koleżąnką itp i nie jest wtedy tak źle.
Ja sobie często myślę, że ja nie zdecyduje się na dziecko dopóki nie poczuję, że finanse mi na to pozwalają i będzie mnie stać na to, żeby pokazać dziecku trochę świat itp. Nie wiem czy to dobre podejście. Teraz nie chciałabym, bo sama praktycznie z domu nie wychodzę i mogłoby pojawić się uczucie niedosytu, a tego bym nie chciała.

Dodaja
siostrzenica jest boska Sama chciała bym dostać taki prezent od dziecka
Kraven prześliczna sukienka ślicznie wyglądasz A jaki buiust zakochałam się :p

A teraz przepraszam, że więcej nei zacytowałam ale zapomniałam skopiować do notatnika i mi się usunęło z okna odpowiedzi.

Więc tak, wczoraj w pracy niby do 13 ale i tak wyszłam o 14:30 podgrzałam zupę zjadła batona i jechaliśmy na dzień dziecka. Impreza fajna gril, konkursy dla pracowników, nagrody dla dzieci, Ciasto, grill, kielbaski z rusztu, lody dla dzieci, paczki ze słodyczami. pieczony prosiak hektolitry piwa i wódki ;p (oczywiście ja jako kierowca więc nie skorzytsałam). W domu byliśmy o 1:30. A o 2 położyłam się do łóżka więc 20 godzin na nogach jak już wracaliśmy to powoli jechałam bo podwójnie widziałam tak mi się spać chciało. Ale było miło.
Dziś wstaliśmy o 10:20 oczywiście pobudka o 8 bo na podwórku hałas, później tż tata wydzwaniał telefonem więc dłużej pospać nie było nam dane. Tak więc wstałam wykąpałam się i o 11 wyruszyłam na zakupy bo jutro chrzciny więc znowu trzeba było zakupić kartkę i jakiegoś pluszaka, no i o czywiście nie miła niespodzanka mnie w grodzisku zastała bo ulice pozamykane jakiś bieg/maraton i wieczorem impreza z koncertem Kombi no ale co z tego jak ja na zakupy a tu przjechać się nie da. Tak więc straciłam 2 godziny.
Najlepsze bylo, że pierwszy punkt zakupów było odwiedzenie bankomatu i jak wysiadałam z samochodu to mi guzik od spódnicy jeansowej puścił bo on się tak ruszał no i całe zakupy biegalam w spódnicy bez guzika śmiesznie musiało tu wyglądać I przez to kupiłam sobie spodenki bo szukałam agrafki i jak weszłam wpadły mi one w oko i wzięlam. Fajna też sukienka była ale nie mój rozmiar. Złamałam przepisy wjechałam pod prąd nawróciła i sobie zaprkowałam. Odwiedziałm zoologiczny, warzywniak i pokłóciłam się ze strażakami pod PiP bo mi nie pozowoli zaprakować ale i tak stanęło na moim. Na koniec powiedzialam im że jak mi nie pozwolą stanąć to będą tachać mi zakupy do samochodu.
Dziś również nic nie sprzątałam. Żyję w totalnym syfie i brudzie ale nie mam siły ani nawet chęci by sprzątnąć.
Lecz moje drogie SPD dzięki WAM w czwartek nadrabiając wątek tak pisałyście namiętnie o tym prasowaniu, że zamiast wam odpisać poprostu wstałam poszlam i wyprasowałam wszytsko od lutego co mi zalegało w szafie. Wystarczyła dobra motywacja A Wy mnie tak zmotywowalyście, że tak mi to eksperosowo poszło, że aż w szoku byłam. Jeszcze raz dziękuję
Więcej nie pamiętam co miałam pisać więc przepraszam.
Miłego wieczorku.

A Dodaja jak zostanie CI trochę torta to proszę wysłać :P

A czy ja coś mieszam czy jedna z SPD dziś ślubowała???

Edytowane przez oliwka__
Czas edycji: 2011-06-11 o 21:43 Powód: coś mi się cytowanie w notatniku pomieszało
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 21:51   #3171
lili1987
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie taki sobie dzień

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 21:59   #3172
Talullah
Wtajemniczenie

Czesc Spd

Przyznaje sie z bolem serca ze nie nadrobilam bo po prostu nie mialam kiedy - dzis z pracy wrocilam troche po 20 (pacjent za pacjentem, nawet nie jadlam w ciagu dnia) ale jutro mam nadzieje nadrobic

Wiec tak na szybciutko:

Ijaa - mail poszedl

Anastazja
- dobra decyzja, bardzo sie ciesze ze taka podjelas

Dziewczynki od sukienek
- bardzo ladne, wszystkie bez wyjatku
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 22:08   #3173
marta1986222
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Ja po pracy
Jutro wolne

Ijaa jak dasz radę to proszę o wiadomość pw w wiadomej sprawie.

Dudi bardzo mi przykro,to straszna tragedia

Nadia rozumiem Cię doskonale

Ja Wam powiem że też odwlekałam decyzję o dzidzi choć jesteśmy prawie już 4 lata po ślubie,prawie rok temu podjęliśmy decyzję że chcemy oboje,damy radę finansowo i co?
To wcale nie jest takie proste.
Jak patrzę na małe dzieci to zastanawiam się jak Ci ludzie to robią że im się udaje a nam nie?
Trochę żałuję że nie wpadliśmy wtedy jakoś by się na pewno ułożyło ale cóż w końcu musi się udać prawda

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 22:19   #3174
ijaa
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Ale mi sobota mignęła.

Pobudka o 6, pociąg po 7. Parę godzin w Stolicy - targi fatalne. Powrót do domu ok. 16 i padłam.
Od samego rana pobolewała mnie głowa i brzuch (w końcu przyszła moja @ - serio małpa, tak się spóźniać o 8 dni ), a w drodze powrotnej to już mnie konkretnie zaatakowało.
Obiad jedliśmy po 18 i pojechaliśmy na zakupy bo uświadomiła mnie mama, że jutro sklepy zamknięte. Dzięki bogu ze powiedziała, bo byśmy nie jedli.
Wróciliśmy i mimo, że bardzooooo nam się nie chciało (TŻ też dzisiaj pracował) to w 5 sekund podjeliśmy decyzję, że sprzątamy.
I posprzątaliśmy w godzinę wszystko (ja zmywanie, kuchnia i łazienka, TŻ salon i sypialnia - jak zwykle). Spacer z psem, kolacja i po 21 siedliśmy.

Jutro upragniony wolny dzień. TŻ niestety na chwilę do pracy wybywa, a ja planuję leniwe śniadanie uwielbiam to, a po południu w ruch idą rowery.

Dudi bardzo mi przykro. Kondolencje dla TŻa i jego rodziny.

Dodaja mam nadzieję, że kawałek tortu dla nas zostawiliście.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-11 o 22:20
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 22:29   #3175
irenkaaa
Zakorzenienie

wrocilam z pracy
na szczescie nie musialam zostawac zbyt dlugo tylko pol godzinki
jeszcze tylko jutro

wlasnie wlasnie a Anula to niema slubu dzis?

Dudi strasznie mi przykro

zabieram sie zaraz za jakies sprzatanie i salatke sobie zrobie
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 22:36   #3176
oliwka__
Zakorzenienie

Dudi bardzo mi przykro najszczersze kondolencje dla tż, siostry ciotecznej i dal całej rodzinki aż mi się łezka w oku zakręciła jak czytałam i zobaczyłam ten samochód. Straszna tragedia.
Stary 2011-06-11, 22:46   #3177
Anastazja86
Zakorzenienie

Dudi- bardzo mi przykro

Oliwka- ja też kocham Berlin

Dodaja- słodka siostrzenica

witam

o 6 wyszłam z domu i wróciłam o 22 jestem wykończona każdy dzień jest pełen wrażeń, jest bardzo ciężko niestety, bolą mnie nogi i kręgosłup, ale muszę dać radę
dzisiaj rozmawiałam z dwoma kobietami co pracują w domu pomocy społecznej, jedna pielęgniarka, druga opiekunka i za tydzień będą mogły pomóc nam trochę np umyć mamę bo teraz jadą na szkolenie, więc dobre i to
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 22:47   #3178
oliwka__
Zakorzenienie

Zapomniałam, Punto Kochana prośba z mojej strony, mogę prosić linka do tej torebki ponownie myślałam, że w domu dodałam do ulubionych ale jednak to było w pracy. A jako, że wczoraj wypłata to zaszaleję i kupię
Stary 2011-06-11, 22:49   #3179
Talullah
Wtajemniczenie

Dudi bardzo mi przykro Najszczersze kondolencje dla calej rodziny.
Talullah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 22:52   #3180
dudipopka
kobieta za ladą

dziękuje dziewczynyprzekaże rodzinie dla nas to szok tak faktycznie to mojego teścia siostrzenicy dzieci więc jeszcze pogrzeb przed nami

żeby jutro mieć czas
````kękę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości