|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
gdyby nie było chętnej to ja mogę
|
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam przerwę w nauce
Czekam aż tŻ się wykąpie i jedziemy do CH .
|
#4683 |
|
Zadomowienie
|
a ja zaraz poskaczę na skakance, pobiegam, posprzątam w pokoju, potem się wyspamuję i przyjeżdża TŻ
![]() dziś byłam w rossmanie i zastanawiałam się który produkt z Eveline wziąć czy ten do brzucha i posladków czy może do piersi czy jakiś inny... który polecacie? miłej reszty dnia
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
naprawa auta trwa dalej, wujek zaproponowal, zebysmy zrobili zamiane, on kupi nowe punto, ktore mi da, a ja oddam mo swojego focusa.
mam mase watpliwosci, bo focusa za punto? to chyba powinnam na glowe upasc... ale on mi tlumaczy jakie sa drogie naprawy, a ja mu tlumacze, ze sam kazal mi to auto kupic i mowil, ze jest super, a teraz chce mi je zabrac? wiem, ze chce dla mnie dobrze i to jest dla mnie dobra propozycja, miec auto z salonu a 9latka, znaczna roznica, ale co ja poradze jak kocham focusa? musze sie z tym przespac...
|
#4685 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Kupiłam dziś sobie kolejną sukienkę ale jestem rozgrzeszona bo Tż obkupił się jak szalony też iii kupiłam sobie jeszcze ten tusz z Eveline polecany przez Caate i balsam do ciała truskawkowy Joanny )Cytat:
![]() Cytat:
:glasiuCytat:
![]() Cytat:
bo faktycznie wizja nowego autka w zamian za 9latka jest bardzo kuszącą zrób jak Ci serduszko mówi bo wiem, że bardzo przywiązana jesteś do focusa chyba
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie wróciliśmy
Kupiłam sobie dwie koszulki, koszulę na krótki rękaw i pasek w H&M ![]() Snow ale śliczna ta sukienka Szkoda, że u mnie nie ma Breshki..
|
#4687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje, ze z tuszu bedziesz zadowolona ![]() a na sukienki zdjecie na Tobie czeeeekam ![]() te spodniczki byly gladkie jak Twoje i z takimi pasami w poziomie w tej samej cenie, nic nie bylo tanszego ![]() z autem to jest tak, ze to by byla wymiana na 2-3lata, a ja pozniej wracam do focusa, ktory bylby zakopcony, zabrudzony i z meeega przebiegiem... ogolnie jestem na nie i bede nieszczesliwa, jak przyjedzie mi dokonac zamiany, ale wujek za bardzo mi pomaga wiec odmowic mu nie bede mogla..
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
samochodzie, zwłaszcza, że jesteś do niego bardzo przywiązana. na skalp olejek rycynowy na włosy maska z 2 żółtek i miodu. |
|
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wujkowi znajde takie auto, ze sie zakocha i wybije mu z glowy focusa![]() ![]() pomalowalam paznokcie u rak odzywka u stop zrobilam peeling i pomalowalam na granatowo jak z TZtem?
|
|
#4690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
tylko ma silikonową szczoteczkę a ja za takimi nie przepadam ale mam nadzieję, że zmienię zdanie ![]() to dziwna sprawa z tymi spódniczkami ![]() a co do autka to ahaa rozumiem w takim razie również upierałabym się przy focusie oczywiście a zdj w sukience postaram się jutro zrobić
|
|
#4691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobra decyzja ![]() ja za 10godz mam egzamin na prawko ![]() już lepiej między nami, jesteśmy pogodzeni, ale nic z tego nie wynika (i tak się nie spotkamy na razie...) |
|
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
Soph w niedziele?
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u siebie nie widziałam tych gładkich ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- źle napisałam ![]() miałam na myśli - po wyjeżdżeniu jeszcze 10 godzin
|
|
|
|
|
#4694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie były w różnych kolorach i jeszcze w kropeczki
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
nikt się nie zgłosił do założenia wątku, więc zbieram się za to jeżeli pozwolicie
|
|
|
|
#4696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
wiem, wiem
![]() ale trzeba się trochę wcześniej za to zabrać
|
|
|
|
#4698 |
|
Raczkowanie
|
snow fajne zakupy
ja dzisiaj kupilam sobie tylko doppelherz na wlosy bo wydawalo mi sie, ze przestaly wypadac. a one tylko udawaly ![]() tz wrocil o 4 i gra w fife. ![]() ![]()
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do Tż to chyba czas poważnie porozmawiać
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny coś mi się pomyliło z ilością postów...
i faktycznie jest jeszcze czas, ale już wklepalam nowy temat oO |
|
|
|
#4702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam sobie dzisiaj niebieskie tenisówki, szampon gliss kur do włosów farbowanych i lorysa bambus i keratyna. najbardziej się cieszę z lorysa, bo już trochę go nie miałam i się stęskniłam ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mysle... dziecko tez by chcialo spedzic czas z ojcem, z rodzicami, Ty zapewne tez Anusik...
Snow, znowu mam prosbe, czy ta spodniczka ma ta sama dlugosc co ta chabrowa ![]() tez nie lubie silikonowych szczoteczek, ale ta jest taka 'inna', srodek ma zaglebiony i nim pieknie wyciaga rzesy do gory, a koncze szczteczki sa grubsze przez co ladnie pogrubia jak cale sie nimi przejedzie. dla mnie najlepsza silikonka ![]() Soph to w niedziele sa egzaminy ? bede trzymac kciukico do TZta, to ja bym poprosila o spotkanie, aby ustalic na czym stoisz i jakos ruszyc do przodu, a nie sie cofac... zebys sie nie meczyla... zrobisz jak uwazasz
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już sprostowałam tamten post ![]() ale jestem zakręcona.. jak ruski termos
|
|
|
|
|
#4705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam takie zdj robiłam wcześniej na szybko, przepraszam za brudne lustro
|
|
#4706 |
|
Zakorzenienie
|
dziś zamiast sobotniej pielęgnacji będzie wieczorne SPAmowanie
na wizażu
|
|
|
|
#4707 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2743135 5]A możesz coś więcej o tym powiedzieć. Ile czasu zajmuje rozniesienie jakieś partii ulotek, czy godziny i teren po którym roznosisz są dowolne, ile mniej więcej płacą?[/QUOTE] Wiesz ja mam to płacone za godzinę i mogę rozdawać maksymalnie 6h i to zależy ile mi wyjdzie mi tych klatek, ale z reguły trochę ich jest. Choć też nie spieszę się zbytnio. A mam płacone 6 zł netto to tak wychodzi 5,13 zł na rękę. ![]() Cytat:
![]() A makijaż cudny, takie delikatny i te usta. Ostatnio mam ochotę kupić swoją pierwszą szminkę. I mam pytanie ten róż z Bourjois ma brokat? Szukam różu bez brokatu. Mam teraz Miss Sporty, jednak on trochę ma. Chyba, że jakiś inny znasz bez brokatu to byłam bym bardzo wdzięczna. ![]() Cytat:
Współczuje rozstania. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jestem wykończona dzisiaj, a jutro muszę wstać o 7 i mam dwa zaliczenia. W ogóle, jak jadę na pierwsze na 11 to drugie mam dopiero o 18, więc wracam na chwile do domu. I też podnoszą u mnie próg stypendialny od przyszłego roku do 780 zł, więc raczej na 90% dostanę znowu. A i dzisiaj mierzyłam włosy i mają 49 cm, a że są lekko pofalowane to tak pewnie z 50 cm. mają, a w lutym miały 44 cm, więc wychodzi, że mi rosną 1,5 cm na miesiąc.
|
|
|
#4708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4709 |
|
Zakorzenienie
|
Caate napiszę Ci jeszcze już tutaj będzie szybciej niż na blogu :d żeeee jeśli masz kupować na all to równie dobrze jeśli byś chciała ja mogę Ci kupić u siebie i przesłać
|
#4710 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Czesc
![]() Ja wczoraj mialam suuuper wieczor z TZ, drineczki, filmik, przytulanka, lubimy sobie robic takie tylko "nasze" wieczory A dzis bylam w pracy ale przynajmniej sobie cos dorobilam, zawsze sie przyda Odebralam tez moje zamowienie z doz a w poniedzialek jestem umowiona na godzinny masaz antycell Ciekawe czy cos pomoze (mam wykupione 6) W ogole - ide sobie ostatnio i podchodzi pani z ulotkami, wrecza mi jedna i mowi - Tobie jako mlodziezy moze sie przyda - mnie wcielo, czytam a to ulotka liceum/szkoly policealnej Widzialam, jak zawsze ladnie ![]() Cytat:
![]() W 3 klasie kupilam sobie portfel i mialam go az do 6 roku studiow (a byl w zielona zebre, z NICI Na 6 roku zamienilam go na kolejny z NICI - i calkiem niedawno, jak juz zaczelam specje to kupilam sobie taki duuuzy z top secret - i lezy nowy z metkami, nadal mam ten z NICI Ale jutro chyba sie przepakuje ![]() A dokumenty od samochodu nosze osobno Ale prawko juz w portfelu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje ze to nie bedzie nic powaznego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A co do cieni - to hmm - ja mam palete 120, poza tym duuuuzo pojedynczych, zestaw pedzelkow a i tak tego nie uzywam, ale lubie miec.Tez tak macie czasem ze kupujecie bo macie nieodparta chcec posiadania a potem rzadko uzywacie, od swieta badz w ogole? Cytat:
Cytat:
I dlaczego Ty sie zwinelas? On nic nie robi a Ty mu jeszcze sypialnie odstepujesz? Trzeba bylo jego kopnac w tylek to moze by powoli cos zaczelo docierac. Z ciekawosci - ile macie lat? Brak mi slow Trzymam kciuki zeby Wam sie poukladalo ![]() Gratulacje
|
|||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.

ale jestem rozgrzeszona bo Tż obkupił się jak szalony też 

:glasiu

w efekcie TZ prowadzil, bo on mial chociaz prawo jazdy