|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4652 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VIII
Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko ładnie i szybko się zagoiło ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Moje gratulacje
|
|||
|
|
|
#4653 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratulacje ! ![]() Cytat:
|
|
|
#4654 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
pochmurno i ponuro ale powietrze tak cudownie chlodne, lubie taka pogoda. lepiej wtedy wygladam, chociaz dzisiaj mam powieki jaki sliwki, bo przeplakalam pol nocy. a w zeszylm tygodniu zrobilam zakupy na 50zl w rossmanie i jka juz pani policzyla to okazalo sie , ze nie wzielam portfela. pani byla zlaaaa. . a to wszystko dlatego, ze przed wyjsciem mialam w reku 3 torebki i nie moglam sie zdecydowac i tak przerzucalam rzeczy z jednej do drugiej.caate ahh caate twoje oczy lenka moj tz nigdy nie zauwaza co mam na powiekach i w ogole wszystko mu jedno czy jestem umalowana czy nie bo (podobno .dianulaa zdrowka zycze napewno zagoi sie zielone oko ![]() ja ide nalozyc biovaxa do ciemnych wlosow (najpierw powdycham troche ten jego zapach ze sloiczka
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
Anusik dlaczego płakałaś?
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() idę nadrabiać. z TŻ wciąż nie najlepiej, aż nie mam siły na nic... |
|
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
zielone oko bo tz powiedzial, ze woli ogladac mecze sam, niz jakis film ze mna, bo na liscie jego priorytetow w pierwszej kolejnosci jest praca, komputer, sport itd. bo nie okazuje mi ostatnio czulosci, bo nigdy nie moze posprzatac po sobie w kuchni, a jak zapytam dlaczego chociaz raz nie moze to mowi mi, ze przeciez wiesz, ze tego nie robie nigdy, bo nie potrafi zajac sie dzieckiem tylko na innych zwala, bo jest ost oziebly itd itd. no jakos mi sie zbieralo od paru dni. i wczoraj zwinelam sie na noc do pokoju dziecka.
|
|
#4658 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak sobie wczoraj myślałam, że dziś bym właśnie ten leclerc odwiedziła, bo wczoraj zapomniałam, że mi się żel do mycia twarzy kończy, wystarczy mi tylko na dziś jeszcze, a do tego leclerca będę miała po drodze, bo będę w jego okolicach i tak i tak, a i rossman tam jest blisko. No i spacer sobie zafunduję zamiast autobusem jechać. W sumie nie mam daleko do tego leclerca na Zana, ale zawsze mi do niego nie po drodze, już częściej jestem w tesco, w realu, czy w leclercu na Turystycznej, a do leclerca na Zana mam najbliżej |
|
|
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
zaraz Was nadrobie ![]() Dianula, ja juz Ci pisalam jak bardzo Ci wspolczuje... ![]() Buahhot, dziekuje, ciesze sie, ze rzesy sie podobaja ![]() Anusik, rowniez dziekuje ogolnie kolory kontrastujace poglebiaja nasze oko, ale jak je przyciemnic, to Cie nie powiem, bo nie wiem jakie masz oczy
|
#4660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój TŻ też mówi, że zawsze jestem piękna, a najpiękniejsza jestem z rana, ale lubi jak się maluję, a szczególnie na kolorowo oczy, zawsze to zauważa. Ale np. ścięcie włosów, czy zmianę ich koloru to już nie koniecznie... Ach Ci faceci... |
|
|
|
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój też nie może się pofatygować i spotkać ze mną przemyłam dziś twarz zieloną herbatą
|
|
|
|
|
#4662 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4663 |
|
Raczkowanie
|
caate brazowe
|
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
no to masz dobre pole do popisu
moze nie w przyciemnieniu, bo ja uwazam ze na to to tylko dobre sa soczewki, ale w wydobyciu kolorow smialo mozesz szalec z turkusem, niebieskim, zielonym, zoltym, pomaranczowym, a jak bedziesz opalona to Twoje oczka stana sie bardziej wyrazne, w takim kolorowym makijazuzielone_oko gratuluje ![]() umylam wlosy po olejowaniu wykonczylam odzywke do mycia, teoretycznie powinnam sie cieszyc, ale trzeba kupic nowa ![]() nalozylam odzywke alterre z pszenica i wosk z miodem pod kompres na pol h na koncowki b/s Joanna AB z miodem i proteinami mleka i teraz sobie schna
|
#4665 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wczoraj kupiłam tylko piżamkę na lato, kurtkę cz kapturem, dwustronną, spodnie i jedną bluzkę nic poza tym ładnego nie było, no i nie mieliśmy tyle czasu by wszystko obejśc, a poza tym okazało się że w Fashion House były od wczoraj duże wyprzedaże, oczywiście dowiedzieliśmy się na miejscu, a raczej w momencie kiedy dojeżdżaliśmy bo były takie korki że masakra...Cytat:
Cytat:
gratuluję, super ![]() Cytat:
Co do eksów współczuję, straszne to było... ![]() [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2742918 2]To chyba tylko ja nie będe robić wesela.[/QUOTE] Ja też bo ja jestem za cichym, skromnym ślubem z obiadem lub przyjęciem dla paru osób zresztą ani mnie ani Tż na nic innego nie stać, a nikt nam nie da ani nie zrobi.... ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, ze wykryją co to i szybko to się zagoi Cytat:
o kurcze, współczuję niedobrze... i dlatego obawiam związku, a już w szczególności ślubu... caate makijaż Lece suszyć włosy, bo Tż mnie na 13 do pracy zawiezie a jeszcze chcemy po drodze parę rzeczy kupić, miłego dnia ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- współczu ję, przykro mi może w końcu coś do niego dotrze.....
|
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Anusik no to nieciekawie..
On w ogóle się nie zajmuje dzieckiem? No i jego priorytety są niezłe, praca , komp, sport, a na którym miejscu jesteście Wy?
|
#4668 | |
|
Raczkowanie
|
hm pomarancz mnie kusi tylko taki delikatny nie neonowy, moze byloby dobrze. ost moim ulubionym cieniem jest mystic lemon z essence. mam go na zdjeciu w avku tylko raczej nie widac i wyszlam jak alien
a jaki to cien , ktory sprawia ze powieka wyglada jakby byla mokra, ale w swoim naturalnym kolorze?? nie wiem czy dobrze to opisalam. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
tz tak ma, ze przychodzi z pracy umyje rece i zaraz musi konicznie cos przy kompie robic.
|
|
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmawiałaś z nim o tym? A w weekendy też tak jest? A Twój tŻ pracuje przy kompie czy po prostu relaks po pracy?
|
|
#4670 | |||||
|
Zadomowienie
|
Czesc
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w tym ok 20 znajomych ![]() Ale wiecie jak to jest. Na liście uzbierało się tyle osób, a w rzeczywistości ktoś na pewno odmówi... Cytat:
współczu je! Mam nadzieję, że to nic groźnego!Oby było dobrze ![]() gratulacje ! ![]() Cytat:
mam nadzieje, że ułoży Ci się z Tż ![]() hmm..ale swoją drogą to na pierwszym miejscu tej listy powinna stac rodzina i dom.. Muszę dzisiaj zając się włosami ![]() Mam jeszcze tą maseczkę z jedwabiem to sobie nałoże i oczywiście moją ulubioną KWC odżywkę z gliss kura ![]() Wyprostuję sobie dzisiaj włosy(Tż lubi jak mam proste), a muszę się pochwalic, że cały tydzień nie prostowałam ![]() aaa caate zapomniałabym...makijaż powalający! Idealny
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-06-11 o 12:23 |
|||||
|
|
|
#4671 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, na jaki kolor pomalować paznokcie? Nie mogę się zdecydować a zastanawiam się między ciemnoniebieskim, czarnym, a takim fioletowo-różowym (też ciemnym)
|
|
|
|
#4672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4673 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowałam się na ten ciemnoniebieski
wybór kierowałam tym, że średnio mi się jego efekt podoba na paznokciach u stóp, a lubię mieć na ten sam kolor u rąk i stóp pomalowane, teraz zimno, w zakrytych butach chodzę, więc paznokcie u stóp odpoczywają od lakieru, na łapkach można szaleć
|
|
|
|
#4674 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() A np chrzestnej parę lat nie widziałam, w sumie nie z jej winy, bo mieszkałam z dziadkami i dziadek dał zakaz wstępu ![]() Teraz bym mogła odnowić kontakty, ale jakoś nie czuję potrzeby.
|
|
#4675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, bo bardzo zależy mi na ich kondycji - chcę zapuścić piękne, zdrowe włosy do linii bioder (jak będą pokręcone to chcę, żeby do linii bioder sięgało), a obecnie mam do pach (jak są proste ) więc przede mną bardzo długa droga, której nie chcę sobie przedłużać niszczeniem włosów (częstsze ścinanie) a skrócić bardzo troskliwą pielęgnacją (ścinanie jak najrzadziej)
|
|
|
|
|
#4676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
więc muszę je prostowac, bo inaczej mam wielkie siano i szopę na głowie
|
|
|
#4677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Też mam w rodzinie takie osoby, których nie lubię, ale jeśli np. bardzo lubię ciocię, wujka i dwoje ich dzieci, a trzeciego dziecka nie lubie bardzo, najchętniej bym go nie zapraszała, ale muszę, bo nie wypada nie zaprosić, albo lubię wujka, jego dzieci a ciotki nie lubię, to co? Zaproszę wujka bez ciotki? |
|
|
|
|
#4678 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dziewczyny oto co wyczytałam na jednej ze stron:
"Zgodnie z zaleceniami Komisji Europejskiej ds. zdrowia i✂konsumentów wystarczającą ochronę zapewniają preparaty z✂filtrami kategorii „średniej ochrony”, czyli o SPF 15 do 25. Używaj produktów słonecznych z filtrem co najmniej 15 SPF. SPF (sun protection factor) wskazuje o ile dłużej możesz przebywać na słońcu nie narażając się na poparzenie. Jeśli np. bez filtra u danej osoby rumień pojawi się po 20 minutach, to po zastosowaniu filtra z SPF = 15 czas ten wydłuży się do 15 x 20 minut i rumień rozwinie się wskutek przebywania na słońcu przez 5 godzin. Jeżeli produkt stosowany jest prawidłowo średni współczynnik SPF (np. SPF 15, 20 lub 25) wystarczy, aby ochronić przed poparzeniem skórę normalną. Tylko jeżeli krem jest stosowany w niewystarczających ilościach, potrzebne jest użycie produktu o wyższym współczynniku SPF." |
|
|
|
#4679 |
|
Zadomowienie
|
wyregulowałam sobie brwi i siedzę z maseczką na włosach
![]() Może uda mi się dzisiaj zrobic zdjęcia włosów Tż'ta telefonem bo najładniej wychodzą, to jutro wstawię ![]() Dziewczyny za niedługo nowy wątek ![]() Która tym razem pisze się na zakładanie ?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.

Ale to było do przewidzenia 

. a to wszystko dlatego, ze przed wyjsciem mialam w reku 3 torebki i nie moglam sie zdecydowac i tak przerzucalam rzeczy z jednej do drugiej.

A Twój tŻ pracuje przy kompie czy po prostu relaks po pracy?