![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ** Chloe, Gucci, Urban Decay, Estee Lauder, Sephora, Mac, Inglot i inne **
Cytat:
coś u mnie? to jest edp czy edt |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ** Chloe, Gucci, Urban Decay, Estee Lauder, Sephora, Mac, Inglot i inne **
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- a może tak: - L'oreal Lash Architect 4D - najnowsza maskara tej marki - nówka, nieotwierana - Lovely Crystal Strenght w kolorze lawendy (pastelowy) - pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza za któryś z kremów ponieważ wiem że T&G jest najdroższy a teraz doczytałam że może sklejac włosy więc z niego zrezygnuję ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
wyslałam rano ksiązke
![]()
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że nie pisałam.
Chętnie wymienię staniczek za: - Avene mała woda termalna kilka razy użyta - Inglot pomadka w odcieniu Nude (nr 319) - NYX biała kredka (idealna na linię wodną) - lokówka Elesko ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- to może Golden Rose Care + Strong nr 128 (mleczny róż - idealny do french manicure) nowy ![]()
![]() |
#98 |
Zadomowienie
Przekupka: 11 pkt / 100% pozyt.
|
Za Chloe Pani raczej sie nie wymieni...
wiec nic nie znalazlam dla siebie... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Za tą wodę i może jeszcze dla mamy, bo widziałam ,że szukasz dla niej dobrej pielęgnacji (Champneys Age Excellence Ultimate 24 Carat Gold Serum 30 ml - rewelacyjne serum z 24-karatowym złotem do cery dojrzałej, likwidujące zmarszczki, ma działanie liftingujące, przywraca skórze elastyczność i odpowiednie napięcie, wygładza zmarszczki)
chciałabym od Ciebie - Estee Lauder Signature paletka 4 cieni w odcieniu: G06 Truffle - z kartonikiem, folią ochronną i pędzelkami (oddam za coś super i o podobnej wartości!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
tym razem nic
![]()
![]() |
#103 | ||
BAN stały
|
Odpisałam
![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Kurczę, a ja za maczka to raczej tylko innego przygarnę.. ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- 11 g ;-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Kissku, nie widze zadnego zapachu o podobnej pojemności u Ciebie ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Odpisałam. ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Oczywiście. Wklejam do Twojego wątku ;-) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Zaproponowałam tą paletkę,żeby było podobnie wartościowo za tą wodę i za serum, ale może być inaczej. Za wodę S&G Pink L'oreal Lash Architect 4D - najnowsza maskara tej marki - nówka, nieotwierana . Woda to jakieś 70 zł, tusz widziałam za 40 zł, jest różnica 30 zł
A dla mamy za serum ze złotem paletka Clinique, ale coś jeszcze musiałby mama dobrać, żeby wyrównać wartość. Serum kosztuje 30 funtów, czyli jakieś 130 zł, więc jeszcze jakieś 40 złociszy wisi dla mamy , uwzględniając twoje 30 zł, to zostaje 10 zł, za które mogę zaproponować krem na noc w tubie. Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
"Cos u mnie za roz kobo?"
Przepraszam, że odpisuję tak późno byłam w trakcie wymianki z inną wizażanką, gdy napisałaś posta i nie wiedziałam czy dojdzie ona do skutku. Wymieniłam ten róż Kobo niestety.
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
Przekupka: 29 pkt / 100% pozyt.
|
Zużycie podałam takie maxymalne, ale na pewno tyle nie zużyłam, bo pomalowałam się ze 3 razy. Wolę zawsze więcej napisać, niżby ktoś miał się rozczarować.
Z tymże rezygnuję, bo dostałam sms z Sephory i kupię coś sobie na Vipach. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Sorry,że tak z opóżnieniem odpowiadam,ale niestety nic nie znajdę za kremiki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i Aloe Vera Deo Roll-on - antyperspirant z aloesem bez alkoholu - nowy, albo jedną z tych rzeczy, bo nie znam wartości szczerze mówiąc. Edytowane przez iskra103 Czas edycji: 2011-06-11 o 08:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Spróbuję jeszcze taką wersję: - L'oreal Lash Architect 4D - najnowsza maskara tej marki - nówka, nieotwierana - Lovely Crystal Strenght w kolorze lawendy (pastelowy) - pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza za Dermedic Regenist, lifting, 24 h, 15 g 06-2013 Ziaja Med, Kuracja Lipidowa, Fizjoderm, Kremowa baza myjąca 09-2012 co ty na to?
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się :
sephora kredka turkus sephora duo miss wax co moglabys dolozyc??? ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- a moze byc turkusowa kredka? ![]()
![]() |
#113 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
niema wad
![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
a czy znalazlabys cos za paletkę inglot lub róz z maca ;> ? oprocz kremu bioderma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, może znajdziesz coś w zamian za:
- Babydream krem pielęgnacyjny z nagietkiem Miss Wax plastry do depilacji o zapachu jeżynowym - pędzel Essence of Beauty podwójny - do różu i rozświetlacza - pędzel Essence of Beauty do rozcierania cieni Zapraszam do siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
fotki wstawione, zapraszam ponownie
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Skoro są w trakcie negocjacji, t osobie odpuszczę, bo na nich zależało mi najbardziej. Chyba, że się zwolnią, wtedy poproszę o cynk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
to mi się chyba nie opłaca, bo paletka w inglocie kosztuje 10 zł
![]() a one sa z włosia naturalnego? bo kiedyś chciałam kupić takie same pędzle na allegro i było napisane, że z sztucznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
no to super, ja się tak boję, bo od sztucznych od razu robią mi się na twarzy cuda....
![]() a mogłabym cię prosić o dołożenie lakieru z essence? tego brązowego ![]() w każdym razie możemy się wymienić adresami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:14.