Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011 - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-11, 20:21   #4441
pomarancza24
Zadomowienie

Dot.: Słońce coraz mocniej świeci, czas do ślubu szybko leci PM 2011

Cytat:
Napisane przez madziares25 Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Laseczki, ja uciekam do pracki na 14 ,bedę dopiero po 23 i na szybo , bo w sobotę idę na zakrętkę na 6 rano...a w sobotkę mamy z TŻ 4 rocznicę bycia razem.
To była moja propozycja daty na ślub, ale on nie chciał...
A w niedzielę rozwozimy zaproszonka...także weekend zaplanowany.
Uciekam miłego weekendu i ładnej pogody paa
Mrrrrrrau:-D
za rocznice
Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość
Mam
pytanie do dziewczyn, które planują kolorowe buty do ślubu- w tym samym kolorze planujecie też bukiet i ewentualnie ozdobę do włosów? Ja planuję czerwone buty, chciałam do nich bukiet z czerwonych róż, ale zastanawiam się jak wpiąć taką różę we włosy?
tak buty, kwiaty i kwiat we wlosach w czerwieni a jak wpiac to moj fryzjer pomysli
Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Hej Dziś mi już troszkę lepiej, ale w nocy i tak płakałam...
"sobie" - tylko pisałam z telefonu i mi się duża litera wcisnęła. Nie jestem w ciąży - to byłoby lepsze niż to co mnie spotkało - zasiłek bym dostała dla samotnej.

Ja czekam aż mi odpisze, czy jesteśmy zapisani na kurs.

Z racji, że mi lepiej troszkę to wam napisze co się stało. Więc nie jestem już na stażu. Byłam, aż całe 3 dni. W środę przyszła moja umowa z UP i się okazało, że coś jest nie tak. Zakład pracy wycofał się więc ze stażu. Dokładnie nie wiem o co poszło, ale chyba o to, że UP napisał w umowie coś o zatrudnieniu mnie potem. A na to się pracodawca nie zgodził. Więc UP przedobrzył i mnie odesłali do domu. Jestem taka rozżalona i smutna, że ledwo się trzymam. Tak się cieszyłam na ten staż. Wkurzona też jestem, bo jakby UP wysłał tą umowę wcześniej, a nie jak już byłam na tym stażu, to może szłoby to odkręcić. A tak dupa. Dziś mi powiedzieli w U, że mogę sobie szukać nowego stażu, jak chce.
Sama nie wiem co mam myśleć i kogo zamordować. Myślałam, że zarobie trochę kasy przed weselem, to nie będę musiała na wszystko brać od mamy i TŻ, a tu nic z tego. Przecież jestem tylko bezrobotną, można mnie wyrolować... Obdzwoniłam dziś kilka firm za stażem, ale na razie nic z tego ;/

super wierszyk - masz talent
nie martw sie wszytko bedzie dobrze....:przyt ul:
ps: ja myslalam ze ci ktos zmarł... albo ze TŻ cie rzucił....
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Prosze

U mnie zawsze mszyce zjadały a w tym roku pieknie kwitnąAż się łamią od cięzaru takie dorodne
piekne!!!!

Cytat:
Jaki piekny bukiet slubny z piwonii
cudny
Cytat:
Zakochałam się...
http://moda.allegro.pl/mario-bolucci...649901584.html
Szkoda, że taka cena ;/ no i nie bardzo mi koronka pasuje - ale boskie są...
dosyc fajne
Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Obrączki kupowaliśmy we wrześniu (matko, ponad rok przed ślubem ), była mi wtedy odrobinę za luźna, było dość chłodno. Teraz jest gorąco, mam problem, żeby zaręczynowy zdjąć bez żadnego problemu, a obrączka i tak luźna Ale nie noszę obrączki jeszcze, więc nie wiem dokładnie, jak się zachowa po całym dniu, bo jest dość szeroka (6 mm).

Tak mi się teraz przypomniało - nasze obrączki wyglądają obok siebie komicznie Moja - 6mm, rozmiar 16 (zaręczynowy mam 13, szerokość jednak sporo robi ), TŻa obrączka - szerokość 9 mm, rozmiar 29,5 Gdyby nie różnica w szerokości dodatkowa, to nie byłoby tak tego widać, ale tak, to za każdym razem co na nie patrzę kwiczę ze śmiechu

Właśnie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Świniaczek 9mmWow! Chcę po ślubie zdjęcie dłoni Twego małża !!

dobrj nocy
ja tez!!!

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
ja nie kasuję, jak mi koszyk postawią, siedzę i patrzę o tak

Kiedyś babka mi postawiła koszyk pełny, ja na nią patrzę a ta: "ile płacę?"

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Dopiero dziś się odzywam, bo wczoraj od razu po pracy pojechaliśmy do kancelarii. TŻ spóźnił się godzinę, bo miał mega akcję w pracy i wpadł prawie przed zamknięciem. No ale na szczęście ksiądz był taki miły, że nas przyjął Wziął od nas wszystkie dokumenty, dał nam kartki do spowiedzi i TŻtowi kartkę na zapowiedzi. Moje wyjdą już jutro na mszy o 8 rano i za tydzień. Chyba nie powinnam iść ich słuchać (?) choć bardzo mi się chce Protokół w Katedrze spisuje się dopiero w tygodniu przedślubnym. Ks. prosił też, że jeśli jest taka możliwość, to żeby pojawili się wtedy świadkowie. Obgadaliśmy też naszą nietypową sytuację 3 świadków. Pożartowaliśmy trochę z księdzem, że nasi bliźniacy są jak nierozerwalny organizm i nie możemy ich rozdzielać
Za ślub płacimy 700 zł. Jest w tym strojenie Kościoła i organista.
Z organistą będziemy się kontaktować indywidualnie, bo na mszy będzie nam śpiewać mój wujek i brat. Oprawa mszy w ich wykonaniu jest
No i chciałabym jeszcze, żeby ktoś zagrał mi na saxofonie no ale to jeszcze do obgadania.
Po załatwieniu spraw kościelnych pojechaliśmy do teściowej na placki ziemniaczane a potem zostaliśmy na pępkówce. Opijaliśmy przyjście na świat siostrzenicy TŻ. Narobiliśmy sobie masę zdjęć z taką wielką tekturą na której farbą TŻ zrobił napis POLA 06.06.11 WITAJ W DOMU DZIECIAKU KOCHANY - Mała będzie mogła za parę lat zobaczyć jak się wszyscy wujkowie i ciocie z niej cieszyli
Do domu dotarliśmy po 2 w nocy i już nie miałam siły, żeby tu wejść
idę nadrabiać
za zalatwione sprawy koscielne

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

bylam dzis na zakupach i wyobrazcie sobie ze kupilam 6 par butow dobrze ze mojego TŻ-ta nie ma bo były by jaja
pomarancza24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 20:37   #4442
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24;27452974[COLOR=Silver

[/COLOR]bylam dzis na zakupach i wyobrazcie sobie ze kupilam 6 par butow dobrze ze mojego TŻ-ta nie ma bo były by jaja
WOW!! To zakupy na pewno udane

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 20:38   #4443
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość

bylam dzis na zakupach i wyobrazcie sobie ze kupilam 6 par butow dobrze ze mojego TŻ-ta nie ma bo były by jaja
o ja pierdziu!

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 20:42   #4444
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
WOW!! To zakupy na pewno udane
Cytat:
o ja pierdziu!

miałam dzien na zakupoy, tafialam szybko na ładne buty w fajnych promocjach !!!!
Stary 2011-06-11, 20:43   #4445
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:

W tej chwili moja matka przy Tobie wymiękła, myślałam zawsze, że ona ma bzika na punkcie butów Jakbym tyle butów w jeden dzień kupiła i TŻ by się dowiedział, to by mnie chyba nimi zabił

Za zdjęciem jego "malutkiej rąsi z cieniuteńką, delikatną obrączką" musicie poczekać jeszcze 5 miesięcy i 1 dzień (w sumie 154 dni ). O żesz, jutro równe 5 miesięcy Zaczynam się bać

A w ogóle, to zaraz mnie TŻ zawozi na wypad z babami z pracy na kręgle

TŻ właśnie nazwał mnie uroczo bezmózgiem, bo potraktowałam się pachnidłami w kuchni

Edytowane przez Świniaczek
Czas edycji: 2011-06-11 o 20:45
Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 20:45   #4446
pomarancza24
Zadomowienie

ostatnio mi mi moja świadkowa wysłąla stronke i maja dostyc ciekawe ozdoby na sale zapraszam jakby ktoras chciala sie zainspirowac-> http://www.dekoracjemarzenie.pl/k-de...na-sale-4.html
Stary 2011-06-11, 20:45   #4447
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
miałam dzien na zakupoy, tafialam szybko na ładne buty w fajnych promocjach !!!!
super

Cytat:
Za zdjęciem jego "malutkiej rąsi z cieniuteńką, delikatną obrączką" musicie poczekać jeszcze 5 miesięcy i 1 dzień (w sumie 154 dni ). O żesz, jutro równe 5 miesięcy Zaczynam się bać
Na niektóre rzeczy warto poczekać

Stary 2011-06-11, 20:46   #4448
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
W tej chwili moja matka przy Tobie wymiękła, myślałam zawsze, że ona ma bzika na punkcie butów Jakbym tyle butów w jeden dzień kupiła i TŻ by się dowiedział, to by mnie chyba nimi zabił

A w ogóle, to zaraz mnie TŻ zawozi na wypad z babami z pracy na kręgle

TŻ właśnie nazwał mnie uroczo bezmózgiem, bo potraktowałam się pachnidłami w kuchni
przyznaje sie mam totalnego jest to rodzinne po rodzicach
Stary 2011-06-11, 20:58   #4449
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytrusku poka buciki

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 21:09   #4450
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
o żesz.....
Cytat:
Na niektóre rzeczy warto poczekać
ale dlaczego tak długo niech czas szybciej leci

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 23:15   #4451
happy2gether
Wtajemniczenie

Wpłaciliśmy kolejną część zaliczki za salę no i zamieniliśmy ją na tą ładniejszą Dziś były tam ustawione i przystrojone stoły na wesele. Wyglądało to bosko TŻ nawet wchodził za stół młodych
Za oknem mieliśmy imprezę YCD i TZG ale nic nie było słychać, więc nie ma obawy, że coś nam zakłóci nasze wesele

p.s. Pola jest cudna

Cytat:
Happy a wierszyk dla świadka też masz?
jeszcze nie.

Cytat:
czesc
wow
ps. pozwole sobie to skopiowac
proszę bardzo
Coś rzadko się odzywasz ostatnio

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość

kolejny Twój wierszyk zapisuję - jestem Twoją fanką
hehehe dobrze, że zapisujesz bo już kilka na to forum wymyśliłam i żadnego nie pamiętam

Cytat:
ooooostrooo 6 par!!
Pokazuj jakie
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 23:22   #4452
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
a ty akurat szklanej kuli zapomniałas
postawiłam szybko tarota i wisielec mi podpowiedział
Cytat:

[/COLOR]bylam dzis na zakupach i wyobrazcie sobie ze kupilam 6 par butow dobrze ze mojego TŻ-ta nie ma bo były by jaja
ja mam ogólnie tyle par

Karolinusienka pewnie już po ślubie wszystkieeegooo dobreeego, udanego życia z mężem
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-11, 23:28   #4453
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Wpłaciliśmy kolejną część zaliczki za salę no i zamieniliśmy ją na tą ładniejszą Dziś były tam ustawione i przystrojone stoły na wesele. Wyglądało to bosko TŻ nawet wchodził za stół młodych
Za oknem mieliśmy imprezę YCD i TZG ale nic nie było słychać, więc nie ma obawy, że coś nam zakłóci nasze wesele
za sale no i fajnie, że od razu mogliście sprawdzić jak w pobliżu była impreza tam gdzie ja będę miała wesele w tym samym budynku jest również mała sala i akurat trafiliśmy, że ktoś na małej miał wesele i nic nie było słychać no i ludzie się nie kręcą bo jest osobne wejście a teraz też pobudowali po drugiej stronie kolejną sale (średnią) ale też jestem dobrej myśli, że nikt nie będzie sobie wchodził w paradę

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Stary 2011-06-12, 01:01   #4454
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:

dobrze przeczytałam .. 6 ?? wow to poszalałaś

Cytat:
fajnie ze kolejna sprawa załatwiona i ze sala tak fajnie wygląda. bardzo mi się podobała ze zdjęć !

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
za sale no i fajnie, że od razu mogliście sprawdzić jak w pobliżu była impreza tam gdzie ja będę miała wesele w tym samym budynku jest również mała sala i akurat trafiliśmy, że ktoś na małej miał wesele i nic nie było słychać no i ludzie się nie kręcą bo jest osobne wejście a teraz też pobudowali po drugiej stronie kolejną sale (średnią) ale też jestem dobrej myśli, że nikt nie będzie sobie wchodził w paradę
teraz widze ze modne staje sie robienie 2, 3 sal na jednym terenie - biznes ślubny sie kręci

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 07:23   #4455
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Happy Ty pisałaś, że jedziesz zobaczyć salę na godz. 20.00?
Albo to nie było tutaj W każdym razie strasznie późny ślub

Stary 2011-06-12, 09:37   #4456
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
teraz widze ze modne staje sie robienie 2, 3 sal na jednym terenie - biznes ślubny sie kręci
a no w moim mieście się kręci i to bardzo tym bardziej, że te 3 sale są jednego właściciela

Justi to zależy czy tak późno bo jeśli nawet ślub był o 18 (w moich okolicach to normalna pora) to z kościoła młodzi wyszliby po 19 do tego życzenia, które też mogą troche zejść no i oczywiście dojazd do sali a jeśli ślub był na 19 no to już po 20 i to sporo napewno by byli. Ale to wiadomo kwestia przyzwyczajenia w swoich okolicach ja nie wyobrażam sobie ślubu o 12

Happy widziałam tą katedrę w telewizji, jest boska u nas jest, ale taka malutka w środku i strasznie tam dużo wszystkiego, że oczopląsu można dostać a sali nie zauważyłam

Witam się!

Miałam dziś sen ślubny śniła mi się ceremonia, ale po niej nikogo nie było wszyscy od razu pojechali na sale, nie było rzucania w nas pieniążkami i ryżem co najbardziej mnie zmartwiło no i nie umieliśmy tańczyć z TZ, a przypomniało to nam się w drodze na sale weselną Ale mimo wszystko sen i tak był

Jako jedność :
Stary 2011-06-12, 09:43   #4457
zaraza3
Rozeznanie

Cytat:
Hej Dziś mi już troszkę lepiej, ale w nocy i tak płakałam...
"sobie" - tylko pisałam z telefonu i mi się duża litera wcisnęła. Nie jestem w ciąży - to byłoby lepsze niż to co mnie spotkało - zasiłek bym dostała dla samotnej.

Ja czekam aż mi odpisze, czy jesteśmy zapisani na kurs.

Z racji, że mi lepiej troszkę to wam napisze co się stało. Więc nie jestem już na stażu. Byłam, aż całe 3 dni. W środę przyszła moja umowa z UP i się okazało, że coś jest nie tak. Zakład pracy wycofał się więc ze stażu. Dokładnie nie wiem o co poszło, ale chyba o to, że UP napisał w umowie coś o zatrudnieniu mnie potem. A na to się pracodawca nie zgodził. Więc UP przedobrzył i mnie odesłali do domu. Jestem taka rozżalona i smutna, że ledwo się trzymam. Tak się cieszyłam na ten staż. Wkurzona też jestem, bo jakby UP wysłał tą umowę wcześniej, a nie jak już byłam na tym stażu, to może szłoby to odkręcić. A tak dupa. Dziś mi powiedzieli w U, że mogę sobie szukać nowego stażu, jak chce.
Sama nie wiem co mam myśleć i kogo zamordować. Myślałam, że zarobie trochę kasy przed weselem, to nie będę musiała na wszystko brać od mamy i TŻ, a tu nic z tego. Przecież jestem tylko bezrobotną, można mnie wyrolować... Obdzwoniłam dziś kilka firm za stażem, ale na razie nic z tego ;/

super wierszyk - masz talent
To ja myślałam, że jakieś wesołe nowiny
Trzymaj się, niech to szlag
Stary 2011-06-12, 09:47   #4458
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:

p.s. Pola jest cudna

proszę bardzo
Coś rzadko się odzywasz ostatnio

ooooostrooo 6 par!!
Pokazuj jakie
ostatnio mam bardzo duzo pracy i jestem konczona...

6 par ale z takich promocji ze grzech bym zrobila jakbym ich nie kupila, a załoze sie e jak przyjedie moja siostra to 3 pray znikna

ps za załatwiona jst piekna

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
a no w moim mieście się kręci i to bardzo tym bardziej, że te 3 sale są jednego właściciela

Justi to zależy czy tak późno bo jeśli nawet ślub był o 18 (w moich okolicach to normalna pora) to z kościoła młodzi wyszliby po 19 do tego życzenia, które też mogą troche zejść no i oczywiście dojazd do sali a jeśli ślub był na 19 no to już po 20 i to sporo napewno by byli. Ale to wiadomo kwestia przyzwyczajenia w swoich okolicach ja nie wyobrażam sobie ślubu o 12

Witam się!

Miałam dziś sen ślubny śniła mi się ceremonia, ale po niej nikogo nie było wszyscy od razu pojechali na sale, nie było rzucania w nas pieniążkami i ryżem co najbardziej mnie zmartwiło no i nie umieliśmy tańczyć z TZ, a przypomniało to nam się w drodze na sale weselnąAle mimo wszystko sen i tak był
co miasto to inaczej do mnie by goscie nie przyjechali jakbym miala slub na sali na 20....
ja tez osttanio mialam sen slubny niby byo ok ale nie do konca
Stary 2011-06-12, 09:59   #4459
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:

co miasto to inaczej do mnie by goscie nie przyjechali jakbym miala slub na sali na 20....
dlatego mówie, że co okolica to jest inaczej hehe, a co do gości to jakby im zależało to i by na 23 dotarli

Jako jedność :
Stary 2011-06-12, 10:06   #4460
zaraza3
Rozeznanie

Cytat:
ostatnio mam bardzo duzo pracy i jestem konczona...

6 par ale z takich promocji ze grzech bym zrobila jakbym ich nie kupila, a załoze sie e jak przyjedie moja siostra to 3 pray znikna

ps za załatwiona jst piekna

Pokaż buty
Stary 2011-06-12, 10:10   #4461
lipus89
Rozeznanie

witam Was w niedzielny poranek

ale jestem dzisiaj niezbyt w humorze ...
Pisałam Wam że jadę w sobotę rano na wyszkolenie strzeleckie do Kielc.
Miałam być tam na 2 dni, ale wyszła możliwość że mogę wrócić już w sobotę na ok.19-stą.
Wiedziałam, że Tż umówił się z jakimiś kolegami z pracy.
Chciałam mu zrobić niespodziankę, i mówię że może dojadę do Was,a on że nie, nie potrzeba i się rozłączył ...
I do dzisiaj mam jakiegoś takiego doła, nie pisał w nocy ani jak wrócił ...

lipus89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 10:39   #4462
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
witam Was w niedzielny poranek

ale jestem dzisiaj niezbyt w humorze ...
Pisałam Wam że jadę w sobotę rano na wyszkolenie strzeleckie do Kielc.
Miałam być tam na 2 dni, ale wyszła możliwość że mogę wrócić już w sobotę na ok.19-stą.
Wiedziałam, że Tż umówił się z jakimiś kolegami z pracy.
Chciałam mu zrobić niespodziankę, i mówię że może dojadę do Was,a on że nie, nie potrzeba i się rozłączył ...
I do dzisiaj mam jakiegoś takiego doła, nie pisał w nocy ani jak wrócił ...

Jako jedność :
Stary 2011-06-12, 10:56   #4463
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj się kur*wy posypały z ust klientów, kolejka miała całe 4 metry, nie więcej, a wiadomo jak stoją z wózkami to zajmują dużo miejsca, uwijałam się naprawdę szybko, bo wszystko się git nabijało, żadnych problemów i towarów bez kodów, ale i tak w tyłkach źle, w efekcie na druga kasę trzeba było chłopaka z przerwy ściągać, po czym i tak jeden stękał, że "do góry sobie przesiaduje zamiast pracować" Przerwa się kasjerom wg niektórych nie należy

W moim markecie (budowlanka - bricomarche) nikt by go nie przepuścił, odkąd tam pracuję przekonuję się, że chamów po tej ziemi chodzi o wiele więcej niż zawsze myślałam Żeby było ciekawiej - budowlańcy są najmilsi i najcierpliwsi, najgorsi są ci wszyscy eleganccy panowie, którzy wszystkie rozumy pozjadali. Jeszcze trochę a nie zdziwię się, jak usłyszę po podaniu kwoty do zapłaty "to ja mam zapłacić?! przychodzę na zakupy do was i jeszcze każecie mi płacić?!"
Cytat:
Świniaczek mnie też już nic nie zdziwi u ludzi kiedyś paniusię ą ę wysłałam od kasy żeby sobie klapki (notabene za 3,99) wymieniła na jakieś z kodem, albo żeby folię po tych klapkach przyniosła z kodem, bo takich "gołych" jej nie skasuję. A ona z mordą: a to MNIE zależy żeby te klapki skasować? nie wytrzymałam powiedziałam tylko że mnie najbardziej na tym zależy, chociaż miałam na ustach już inne słowa
Cytat:
ja nie kasuję, jak mi koszyk postawią, siedzę i patrzę o tak

przewalone masz z tymi ciężkimi sprawami, ja tylko mam ziemię, żwirki i zgrzewki wody

aaa jeszcze mnie wnerwia jak kupują jogurty i pakują np 6 różnych do worków każdy oddzielnie albo wszystkie naraz w 3 worki włożone w siebie.

Kiedyś babka mi postawiła koszyk pełny, ja na nią patrzę a ta: "ile płacę?"
to widzę, że nie jestem tutaj sama
też nie cierpię jak ludzie postawią koszyk i czekają. i jeszcze im towar zapakuj.
czy u was klienci jak płacą kartą to też zaraz uciekają nim zapłacą???

Świniaczek pracujemy w tej samej branży, tyle, że ja w konkurencji.

Cytat:
Po załatwieniu spraw kościelnych pojechaliśmy do teściowej na placki ziemniaczane a potem zostaliśmy na pępkówce. Opijaliśmy przyjście na świat siostrzenicy TŻ. Narobiliśmy sobie masę zdjęć z taką wielką tekturą na której farbą TŻ zrobił napis POLA 06.06.11 WITAJ W DOMU DZIECIAKU KOCHANY - Mała będzie mogła za parę lat zobaczyć jak się wszyscy wujkowie i ciocie z niej cieszyli
Do domu dotarliśmy po 2 w nocy i już nie miałam siły, żeby tu wejść
idę nadrabiać

Cytat:
Napisane przez caamillaa Pokaż wiadomość
Jakaś deprecha mnie chyba dopada...we wszystkim widzę jakiś problem...wszystkim się za bardzo przejmuję
Jednym z głównych powodów jest brak świadka, który był już ustalony od dnia zaręczyn (2 lata) a co za tym idzie samochodu, którym mieliśmy pojechać do ślubu. Jedna wielka porażka...mój Tż nadal nie umie tańczyć i w ogóle nie kwapi się do tego, aby się nauczyć. W ogóle mam wrażenie, że on tylko akceptuje bądż nie moje propozycje, a sam się z niczym nie wychyli, a to przecież nasz dzień...
głowa do góry, wszystko się ułoży

Karolinusienka, Niunia20, Karo89 Wszystkiego najlepszego na NOwej Drodze Życia

eh... a ja się bronię we wrześniu. niestety nie wiem jak koleś sprawdzał wczorajszy egzamin ale trochę osób oblało. :/

Malinka

Haniusia

Edytowane przez niunia32
Czas edycji: 2011-06-12 o 10:57
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 11:05   #4464
MiciaKicia
Zakorzenienie

Karolinusienka, Niunia20, Karo89 Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia !!!! Dużo szczęścia i miłości przede wszystkim
Cześć dziewczyny
Nadrobiłam, uśmiałam się z historyjek sklepowych hehe ja też miałam niektóre bardzo dziwne klientki...

"a sprzeda mi pani ten strój kąpielowy za złotówkę? Bo w sumie ja i tak potrzebuję tylko z niego gumkę wypróć" --- a co mnie obchodzi do czego komuś potrzebne to bikini hehe kupuje całe a nie samą gumke...

mam wyprzedaż 50%. Sukienka z 15zł przeceniona na 7,50 a babka podchodzi i pyta czy jej za 5zł sprzedam a co to ja licytacja na allegro? niech sie cieszy, że wogóle połowa ceny była.. No i wiecie.. oczywiście jak powiedziałam, że nie bo to i tak już za połowę ceny jest i więcej nie zniżę to poszła ją odwiesić. Chyba myślała, że mnie to ruszy

Nie było mnie długo. Sama siebie nie poznaję ale ostatnio ciągle baluję.. Wczoraj i przedwczoraj też

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 11:06   #4465
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
czy u was klienci jak płacą kartą to też zaraz uciekają nim zapłacą???
ale jak uciekają

Stary 2011-06-12, 11:13   #4466
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Hej
Piękny dzień

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 11:17   #4467
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Piękny dzień
u mnie teeeeż
chyba sobie pójdę na wystawę kotów idzie ktoś ze mną?
apropo http://jaramsie.pl/2kw8rp5_5sk728#postbox

Kroimy: 2016(?)

Edytowane przez MiciaKicia
Czas edycji: 2011-06-12 o 11:53
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 12:34   #4468
pomarancza24
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Piękny dzień
czesc własnie piekny dzien ale miałabym pogode na slub i poprawiny bo wsumie nie wiecie ale pierwsza data slubu mojego była na 11 czerwca oby sie pogoda sprawdzila 13 sierpnia

Karolinusienka, Niunia20, Karo89 wszytkiego dobrego na nowej drodze zycia!!!
Stary 2011-06-12, 12:54   #4469
izaa1916
Raczkowanie

Witam Dziewczyny Dawno się nie odzywałam ale śledze Wasze wypowiedzi Chciałam się troszkę pochwalić co udało nam się już załatwić.
A więc mamy już zaproszenie - w tym już 8 rozdanych, spisany protokół w kościele i odebrane zapowiedzi i wczoraj udało mi się dostać piękną bieliznę ślubną
J
izaa1916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 13:15   #4470
enchufla
Raczkowanie

Cytat:
My będziemy się musieli szybko zabrać za dzidziusia, bo nam wszystkie fajne imiona w rodzinie zabiorą

ale z Ciebie grzeczna dziewczyna

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Zapomniałam Wam powiedzieć
oglądajcie dzisiaj Bitwę YCD kontra taniec z gwiazdami. Jak kamera będzie odwrócona tyłem do sceny w stronę publiczności, to będzie widać moją salę weselną i Katedrę
hehhe, bo grzecznie też czasem trzeba kogos ochrzanić

Cześc w ogóle, j aoczywiscie na chwilke,bo dzis znów mam mnostwo rzeczy do zrobienia.Wpadłam na chwilkę wkleic zdjęcie naszego zapro Także buzka i może wpadne wieczorkiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zapro.jpg (79,8 KB, 33 załadowań)

http://www.suwaczek.pl/cache/3bf40dcb5f.png

Zachęcam dziewczyny , by zamiast kwiatów prosić o karmę dla zwierząt, która później możemy podarować schronisku

http://www.pustamiska.pl/ <--- klikajmy
enchufla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości