|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie boimy się końca świata bo Nasze śluby są za dwa lata!:)-PM 2013
Cytat:
![]() ![]() klask i:Ja to nawet nie wiem co ma ile kalorii
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety muszę✂się✂pilnować. Nie mam idealnej sylwetki. Gdybym się✂nie kontrolowała zapewne ważyłabym około 100kg. Nie wiem czy na pewno. Tak podejrzewam. Mi się✂wydaję✂że fajnie mają✂się✂osoby które nie muszą kontrolować tego co jedzą i nie muszą wstawać✂godzinę✂dwie wcześniej by poćwiczyć : ) Po jakimś czasie to się✂staje nużące niestety. A ja naprawdę jak się✂źle czuje w swoim ciele to mi się✂nic nie chce. (tzn mniej) Mój Tż poznał mnie nawet większą✂niż teraz jestem. Więc to siedzi po prostu we mnie. I te hormony. Nie miałam tak zawsze.
pm 13.07.13 Edytowane przez guu Czas edycji: 2011-06-12 o 00:38 |
|
|
|
|
#1383 |
|
BAN stały
|
ja tam nigdy nie bylam na zadnej diecie, nie mam az takiej silnej woli, teraz przydaloby sie jak pewnie kazdej z Nas zrzucic pare kilo, ale to nie dla mnie, nienawidze cwiczen, poza tym nie pije,nie pale, wiec nie moge sobie dodatkowo odmawiac przyjemnosci typu slodycze itp. nie mam idealnej figury juz niestety, taka miala jeszcze ze 3 lata temu byla ok, ale jemy z TŻtem duzo fast foodow, jedzenie to sens naszego zycia i nie potrafimy sobie niczego odmowic. dzien bez slodyczy, to dzien stracony. podziwiam osoby, ktore regularnie cwicza i sie dietuja za motywacje i mobilizacje, to nie dla mnie niestety. poza tym kobieta musi miec pupe i biust. plaska, wychudzona deska jest... nieapetyczna i nieatrakcyjna. poza tym wydaje mi sie, ze takie bardzo wysuszone panie sa chyba dosc niesympatyczne, bo wiecznie narzekaja i marudza. milego dnia, pozdrawiam.
:gotuj e:
|
|
|
|
#1384 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla wczorajsza pogoda była wprost idealna. Nie było deszczu ani przesadnego upału. Idealnie!Cytat:
Muszę o tym pomyśleć, ale pewnie z TŻ będzie problem, bo on nie bardzo lubi takie dziwne nowinki ![]() Ja też zazdroszczę. A najgorsze jest to, że ja z TŻ będziemy się bawić dopiero na swoim weselu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Moim zdaniem wszystko jest dla ludzi, ale trzeba znać umiar. Witam w tą słoneczną niedzielę ![]() My z TŻ wypiliśmy sobie trochę % we 2 i .... skończyło się dość ostrą kłótnią. Pierwszy raz poszłam spać wściekła na niego. Ja już na nogach, bo się od rana trochę uczyłam, a TŻ śpi. A mamy dziś jechać po mojego dziadka i potem na obiad do moich rodziców. Oj a nie wiem czy się pogodzimy. Wczoraj dowiedzieliśmy się, że ta kobitka powiedziała siostrze TŻ, że jest gotowa zamienić się z nami choćby dziś, bo tutaj zapłaci za czynsz 190zł, a tam płaci całę 550zł. Teraz trzeba urobić jej męża - co będzie teraz prostsze, bo przyjeżdża jego ukochana córeczka. I to ona będzie się starać coś wskórać. Oby coś z tego wyszło ---------- Dopisano o 07:29 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ---------- No i dziewczyny klikajcie mi dalej w banner proszę Bo chyba możecie codziennie raz kliknąć
|
|||||
|
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
Ja też witam słonecznie! Miłego dnia!
A ja nie jestem jakaś chuda bo przy wzroście 165 ważę 69- 70 kg. Mimo tej całej diety i ćwiczeń. Co do ślubów, to jak wiele z Was ma już✂upatrzoną✂/ zarezerwowaną sale?
pm 13.07.13 Edytowane przez guu Czas edycji: 2011-06-12 o 08:04 |
|
|
|
#1386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym wiem np. jak trudno Kotu załatwić urlop no i często się na początku roku w pracy ustala urlopy... Albo i jeszcze wcześniej.Cytat:
Tak jak wczoraj przykładowo. Chyba, że za dużo wypiję, to padam na pysk spać i po pticach Budź TŻta, nie ma leniuchowania!My dzisiasj idziemy do Kocich znajomych opić awanse K. i jego kolegi, więc będzie fajnie Póki co Kot odsypia pracowe maratony...---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- A, a prospos zaproszeń. Właśnie czytam jeden artykuł i się tak czysto teoretycznie zastanawiam. Prosic planujecie z dziećmi czy bez? U mnie cały "przychówek" jest już mocno wyrośnięty, a najmłodszy kuzyn, który jest na liście w tej chwili ma około 17 lat, więc ten problem mnie nie dotyczy, ale wiem, że prosiłabym bez dzieci... Dzieciaki za bardzo lubię mnie i TŻta [i na odwrót], żeby je zapraszać i pół wesela bawić się nimi :/
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|||
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
budzić go nie będę, bo wtedy wyjdzie na to, że uważam, że wczoraj pokłóciliśmy się z mojej winy. A tak nie jest.My będziemy zapraszać z dziećmi najbliższą rodzinę tzn. rodzeństwo TŻ przyjdzie z dziećmi i moje kuzynki z dziećmi. Znajomych itd. zapraszamy bez dzieciaków
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
No ale mieliście gdzieś iść, to zrozumiałam, że TŻ śpi, a czas goni... Te TŻty to są skomplikowane stworzenia...
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
o 11 mamy jechać dopiero, więc jeszcze sporo czasu
![]() Oj skoplikowane, obudził się, poleżał bez odzywania się (czekał na mój ruch), obrócił się i znów zasnął. Ahh
|
|
|
|
#1390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zresztą✂skończmy ten temat. Nie moja wina że jest jak jest. Nie będę✂się✂okłamywać że potrafię✂się zaakceptować w takiej wadze czy większej. Szczególnie jak któraś z was robi w okresie wakacyjnym ślub to warto poinformować gości znacznie wcześniej. Co do dzieciaczków. Moja jedna znajoma w dodatku do zaproszeń pisała bez dzieci. Głownie chodziło jej o to by znajomi się✂dobrze bawili a nie rozpraszali dziećmi, jednak zostało to odebrane przez gości całkowicie inaczej niż przewidywała.
pm 13.07.13 Edytowane przez guu Czas edycji: 2011-06-12 o 08:55 |
|
|
|
|
#1391 |
|
BAN stały
|
mnie to wkurza, ze praktycznie co rok trzeba swoj urlop dopasowywac pod czyjes wesele, niech sie ludzie oducza krzyzowac innym plany i niech robia wesela nie w wakacje, zgroza jakas. czlowiek chce raz do roku odpoczac, a tu nie, bo 10ta woda po kisielu slub bierze na 2gim koncu Polski. my w tym roku mamy zaproszenia na 2 sluby, na zaden na szczescie nie jedziemy
1en z nich wlasnie nam wypada w ten dzien kiedy jedziemy na wycieczke do Hiszpanii i nie zamierzamy rezygnowac. za ciezko pracujemy zeby sie bujac po cudzych weselach. |
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
Większość detali mnie absolutnie urzeka...
Suknie ślubne XIX i XX wieku: http://meggi. u. re. pl/blog/czytaj/24850.html Usuńcie spacje...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes Edytowane przez Linaewen Czas edycji: 2011-06-12 o 09:12 Powód: walka z linkiem |
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
guu- jeśli mimo 2h cwiczen i diety masz problemy z wagą powinnaś się zgłosic nie do dietetyka a do endokrynologa, bo twoje problemy mogą byc spowodowane hormonami, które trzeba uregulowac.
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
m Moim zdaniem masz troszkę skrzywiony światopogląd o ślubie raczej nie dowiadujesz się tydzień przed. To w zasadzie nie ma kiedy robić ślubu, bo w święta nie wypada, ludzie planują też ferie zimowe itp. Sama kiedy planujesz brać ślub?
|
|
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1396 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to chyba jedna z ważniejszych rzeczy, z tą stałością ceny Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam w gimnazjum koleżanke, była tak przeraźliwie chuda, prawie tak jak ja wtedy , i non stop jadła, w ciągu dnia zjadała więcej niż ja w ciągu dwóch na bank i nic nie utyła, choć bardzo chciała.. i spotkałam ją ostatnio i wkońcu udało się jej przytyć, ale mówiła mi, że jak zaczęła tyć to nie może przestać i ma już dużą nadwagę.. także ani w jedną ani w drugą stronę nie ma się co zapędzać A co do tych komentarzy ja najwięcej wysłuchałam od mojej mamy, mimo, że nawet ze swoją wagą wlazłabym cała do jednej nogawki jej spodni, ale przecież ona może.. więc znam problem ale wiesz, miałam też koleżankę, która ważyła grubo ponad 100 kg i to z własnej woli, bo tak uwielbiała jeść i nie była w stanie przestać - nawet w trakcie imprezy musiała wychodzić, zeby zjeść jakiegoś fast fooda, bo złapała smak ![]() Cytat:
Cytat:
ale mamy takie rodziny, ze większość już wie, kiedy nasz ślub i będą czelać na zaproszenia ![]() A co do tych dzieci. to chyba mój największy problem - który się chyba sam rozwiązał - na 100 gości dorosłych przypada mi 43 dzieci nawet by się nie pomieścili w naszej sali, więc pewnie będzie bez dzieci, rodzeństwo moje i TŻ tylko przyjdzie z pociechami, bo nie mieli by gdzie ich zostawić ![]() Cytat:
Twój TŻ zachowuje się całkiem jak ja, kiedy mam focha ![]() Dzień dobry ![]() W końcu po kilku dniach wyszło słonko Moja bratanica jest taka kochana ) już mówi i wyszło jej coś w stylu "co co" i tak na mnie wołała uwielbiam ją ![]() Mam nadzieję, że weekendy Wam mijają super! |
|||||||
|
|
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
Z TŻ już się pogodziliśmy
Po chwili zaczął się łasić no i... zaczęliśmy się godzić ![]() Teraz możemy się zbierać na rodzinny obiadek
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1399 | |||||
|
Zakorzenienie
|
no właśnie też się nad tym zastanawiam, boj uż się chyba pogubiłam
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:dokładnie tak, to jest bez sensu, ale jak kto woli... Cytat:
pogoda, jak dla mnie na wesele do :upy: fakt, że nie padało, ale brrr zimno było:/Cytat:
Cytat:
Cytat:
wariat i tyle![]() a tak w ogóle to witam u mnie nadal zimno i ponuro ale pozytyw jest taki, że jadę dziś do TŻta
|
|
#1400 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cieszę się, ze się pogodziliście ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Moje piękne
Ojj długi weekend zapowiada się pięknie jutro wolne,bo niemcy mają jakieś święto;pPogoda cudowna ![]() Wczoraj z TŻ wypiliśmy sobie winko i baaaardzo przyjemnie spędziliśmy noc hihiCo do odchudzania to ja schudłam 10 kg źle się czułam w swoim ciele. I nie zrobiłam tego dla kogoś tylko dla siebie. I nie jest tak, że jak tyle schudłam to się katuje. Nie odmawiam sobie słodkiego, naet fast foodów sobie nie odmawiam. Ale trzeba to jeść z umiarem. Nie wyobrażam sobie żebym rezygnowałą z każdej przyjemność. Jem po prostu mniej ale częściej. No i pije 3 kubki zielonej herbaty dziennie. Teraz jak schudłąm to nie ćwicze codziennie. Ćwicze 2-3 razyw tygodniu. Jak mi coś wypadnie i nie poćwicze to nic się wielkiego nie stanie. Mimo, że waże 53 kg to nie jestem jakiś chudzielec, bo mierze 156 cm. Ale teraz czuje się super. Mam brzuszek ale nie przeszkadza mi to. Akceptuje siebie teraz taką jaką jestem ![]() Dla mnie kobieta jest piękna i seksowna w rozmiarze 36, jaki 46. To tylko zależy od tego jak ona siebie postrzega, jeśli się akceptuje to jest super ![]() A o tych wrednych i niestmpatycznych chudzielcach wole przemilczeć...
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też mam, ale staram się czasem poruszać, bo u mnie to kwestia braku mięśni :P wyrobię mięśnie to i brzuch będzie lepiej wyglądał... Taaakk... Uczę się. Pokój sprzątnięty, na ciasto nie ma składników, odkurzacz zepsuty, książek nowych brak... Czyli nic innego niż nauka mi nie zostało
|
|
|
|
#1403 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(tzn jak możesz oczywiście wklej linka do ich stronki )Cytat:
Cytat:
|
|
#1404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam taka pania która piecze pyyszne ciasta ![]() http://www.osteria-tarnow.pl/galeria.html tam ta ostatnia część galerii gdzie sa też zdjęcia z kręgielni to ta sala ![]() hej piekne słonko świeci, piekna pogoda a ja mam jutro egzamin ale taki do którego w sumie nie można się nauczyć, więc nie będę sie wysilać ![]() TŻ biedny siedzi koło mnie i boli go głowa idę go przytulić
|
|
|
|
|
#1405 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Witam Ja chcę, o ile mi się nie zmieni mieć na pierwszy taniec Kayah i Kiljański - Prócz ciebie nic ![]() Wczoraj miło spędziłam wieczór z TŻtem, na szczęście brzuch mnie już nie bolał wiec nie marudziłam ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witam dziewczyny
Ale się rozpisałyście... Ja wczoraj poprztykałam się z TŻ, no może ja byłam na niego zła. Kurczę ile można siedzieć na laptopie i grać w gry. Wczoraj byłam na uczelni, bo obiecałam koleżankom wytłumaczyć coś przed poprawką, która mieli zaliczyć. Wróciłam ok 15 i jak wróciłam on non stop grał w tą chol.rną grę, której w dodatku nie cierpię. Ostatecznie żałowałam, że nie zostałam dłużej na piwku z dziewczynami tylko pędziłam do niego. Późneij się opanował ale dzień do d.py ![]() Dzisiaj jest w pracy. Kurcze mieliśmy zamiar w weekend przyszły jechać nad morze, ale okazało się, że w piątek musi iść do pracy. A tak się cieszyłam, ale my tak zawsze mamy jak coś sobie zaplanujemy, jakiś wyjazd na dłużej niż jeden dzień. ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak już ich wciągnie jakaś gra to nic nie widza co się naokoło nich dzieje. Ja to bym wyszła trzaskając drzwiami jak by mój TŻ tak zrobił
|
|
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To mój 3000 post
|
|
#1409 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Mój się śmieje, że chce tą piosenkę na pierwszy taniec ![]() http://wojjna.wrzuta.pl/audio/2kpzq5...ich_juz_nie_ma |
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
A moja piosenka na pierwszy taniec to Bed of Roses Bon Jovi
http://www.youtube.com/watch?v=NvR60Wg9R7Q
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.

klask i:

:gotuj e:
Dla wczorajsza pogoda była wprost idealna. Nie było deszczu ani przesadnego upału. Idealnie!
Jako absolutna pasjonatka wszelkich papierowych pierdółek ostatnio wpadłam na to, co wyślę ludziom jako save the date (może to i dziwny zwyczaj i u nas niespotykany, ale mi się podoba). W FotoJocker jest możliwość zamówienia fotokartek ;] Mamy takie dwa słodkie zdjęcia, chcę je umieścić na tej kartce i powysyłać ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Zazdroszczę
Budź TŻta, nie ma leniuchowania!

Przynajmniej nikt by na mnie nie patrzył jak na jakiegoś żarłoka jak raz na ruski rok się skuszę na jakieś śmieciowe żarcie... A czasami tak się czuję: o patrzcie ona ma nadwagę pewnie od wpier***dalania takiego świństwa... Dziwne tylko, że takie nieprzyjemne sytuacje zdarzają mi się tylko ze strony kobiet... U mężczyzn zawsze miałam duże powodzenie, nie ważne czy z 10 kg w tą czy w tą stronę. To przykre, że kobieta kobiecie tak potrafi dosunąc z czystej złośliwości...