|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |||||||
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Dzień dobry Niewiasty
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale cieszę się, że mam to z głowy plus luźniej na półkach ![]() Cytat:
bardzo Wam współczuję ![]() Cytat:
klikCytat:
Cytat:
Cytat:
Znowu się dziś źle czuję... kolejny dzień Chyba potrzebuję urlopu...Dokończyłam wczoraj zlecenie i dzisiaj biorę się za kurs. Nie pamiętam do kiedy muszę skończyć
|
|
|
#3212 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moze masz gorszy dzien i Twoja mama jak zadzwonilas to tez byla czyms poirytowana i tak sie zlozylo akurat, nie placz ![]() Cytat:
A co do ceny - u mnie je widzialam najdrozej za 44 zl ![]() Ja wczoraj kupilam za 32 z groszami, ale wczesniej w tej aptece byly po 29.90 i w ogole kolejek nie bylo, to jest najlepsze Nam czasem przedstawiciele mowia gdzie bedzie co najtansze bo oni negocjuja ceny z aptekami Ale aktualnie teraz jestem najbardziej zorientowana w okulistycznych |
|||
|
|
|
#3213 |
|
Konto usunięte
|
Rozumiem Cię doskonale - też tak mam. Ale mam taką niepewność z pracą, że będę musiała pewnie zrewidować poglądy...
Edytowane przez 201701300931 Czas edycji: 2011-06-12 o 10:40 |
|
|
|
#3214 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3215 |
|
Wtajemniczenie
|
Zawsze tak uważałam, ale jak tylko komuś o tym mówię to słyszę właśnie, że on tyle pracuje, więc sama powinnam dom ogarniać, bo jak jest w domu to ma odpocząć i się z dzieckiem pobawić. Tylko kiedy niby ja mam odpocząć?
|
#3216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakby pracował po 8 godzin to co innego wg mnie Ja jak wrócę do pracy to nie zamierzam sama wszystkiego robić. Musi mi Tż pomóc ![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-12 o 10:38 |
|||
|
|
|
#3217 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak do tematu: http://demotywatory.pl/3144900/ON-je...N-nosi-ubrania
"Pamiętaj: wszystko Ci wolno - ale nie wszystko warto." Edytowane przez bordowa Czas edycji: 2011-06-12 o 10:44 |
|
|
|
|
#3218 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
A może on nie zdaje sobie sprawy z tego, że opieka nad dzieckiem to praca 24/24
|
|
|
#3219 |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane
Dudi u mnie też skrzydełka, brakło mi ziemniaków więc będą z ryżem i warzywami z tego przepisu http://www.mojegotowanie.pl/przepisy...em_i_warzywami
~Bywają w życiu chwile, których ból daje się zmierzyć dopiero po jego przeżyciu, i wówczas dziwi nas, iż zdołaliśmy go znieść.~ — Maria Kalergis Edytowane przez senioritta19 Czas edycji: 2011-06-12 o 10:46 |
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim wypadku uważam, że powinien trochę pomóc Mój miał inną sytuację, bo pracował od rana do późnego wieczora najczęściej, plus zwykle w sobotę, na odpoczynek zostawała mu tylko niedziela, więc wtedy raczej relaks- spacer , a nie sprzątanie
|
|
|
#3221 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#3222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to goń go do roboty, jeden dzień odpoczynku i niech coś porobi ![]() mój nigdy kilka dni wolnego nie miał, także sytuacja jest w ogóle inna ![]() tak jak pisałam- mój miał tylko nd zwykle wolną, więc wtedy to już mu dawałam spokój (teraz ma więcej czasu wolnego )---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-12 o 10:45 |
||
|
|
|
#3223 | |
|
Zakorzenienie
|
Że w ogóle Cię brzuch pobolewał czy jak coś spóźniłaś się z wzięciem tabletek?
Ja przez jakiś czas brałam inne tabletki niż teraz i musiałam zmienić bo właśnie mnie brzuch bolał. Cytat:
A wiem ze względów "zawodowych" Ludzie ze śpiworami, poduszkami gdzieś między regałami zalegają. Nie mam ochoty wychodzić dzisiaj z łóżka. Anoola wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!! |
|
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faceci po prostu uważają, że siedzenie w domu z dzieckiem to zaleganie przed tv tylko ![]() mój zawsze "zapomina" o takim szczególe, że sprzątam, gotuję, kąpię małą, idę na spacer i za nią biegam, bo ucieka z prędkością błyskawicy , robię zakupy ![]() relaks jak nic ![]() muszę Tż obudzić, bo wyro może w końcu przestawimy, bo zwariuję, mała ciągle na parapecie
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-12 o 10:51 |
|
|
|
|
#3225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ze spaniem to jest kolejny problem - żeby się wyspać potrzebuje 12h snu Jak śpi 8h to dobudzić go nie idzie. On tylko by spał, jego ojciec też tak ma.To na szczęście nie ten typ, który uważa że ja w domu maluję paznokcie i od czasu do czasu zajmę się córką, on wie że to praca, jak go pytam czemu nie pomaga to zawsze słyszę "nie wiem". Nigdy nie potrafi wytłumaczyć. Przez cały czas. Jakiś miesiąc-dwa od kiedy zaczęłam brać.
|
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
daj mu mopa lub odkurzacz do ręki i niech sprząta kilka dni siedzi, mnie by rozniosła wściekłość ![]()
|
|
|
#3227 |
|
kobieta za ladą
|
mój właśnie mnie wyrzucił do kompa bo to on pozmywa więc posłusznie wróciłam
danaee a jak urodzisz po 30 to co swiat sie zawali czy co?
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mój nie chce wstać ![]() ![]() kurcze, nie wiem jak my mamy ten nieszczęsny narożnik przestawić, jak on nigdzie niż tu gdzie jest nie pasuje
|
|
|
#3229 |
|
kobieta za ladą
|
lilii a jakoś tak żeby kaloryfer zasłaniał lato mamy nie będzie ci potrzebny?on jest prawy lewy czy uniwersalny?
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() popróbujemy i dam znać
|
|
|
#3231 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wystarczy, że do Małej ciągle wołam "nie wolno, nie rób, zostaw" to jeszcze do niego "odkurz, zmyj" "zaraz". wracam zaraz i znów to samo, czasem mam ochotę go walnąć
|
|
#3232 | |
|
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Pogoda u mnie bardzooooo przyjemna. Mam nadzieję, że się utrzyma i po obiedzie będziemy mogli skoczyć na rowery. Wcinam pycha śniadanko i zalegam na kanapie. TŻ powinien niedługo wrócić, więc też pewnie zje i pewnie się zdrzemnie.Ja planuję całkowity relaks co najmniej do obiadu. A później się zobaczy. ![]() Ja również chciałabym urodzić dziecko ok. trzydziestki. Jak wyjdzie to i wcześniej. Nie będę też już super młodą mamą, ale... też nie "starszą" - jak np. moja. ![]() Wynika to głównie z tego, że moja mama urodziła mnie mając 34 lata i niestety skutkuje to absolutnym brakiem zrozumienia między nami. Nie twierdzę, że to jest reguła bezwzględa, ale tak niestety jest w naszym przypadku. Jasne rozmawiamy, kochamy się, ale.. jest wręcz przeważająca ilość poglądów, opinii i postępowań które są u nas różne i niestety wywołują one co wywołują. ![]() Z otoczenia własnego widzę, że moi rówieśnicy mający młodszych rodziców, nie posiadają tego problemu. Zawsze lepiej dogadują się z nimi, natomiast Ci którzy faktycznie mają z rodzicami dużą różnicę wieku, już zdecydowanie gorzej.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-12 o 11:28 |
|
|
|
#3234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do tabletek to brałam Novynette, a brałam je ze względu na nieregularność i bolesność, ale brzuch zaczął mnie pobolewać i lekarz zmienił mi na Cilest. Ponad 30 zł za trzy opakowania. A ostatnio mama w innej aptece tańsze dużo dostała, chyba za 20 zł jakoś. Tylko że opakowanie jest inne i co mnie zdziwiło ulotka inna, aż zgłupiałam. Aha. Moja mama urodziła mnie jak miała 28 lat. Jeżeli chodzi o mnie to na razie chyba nie jestem gotowa. Poród to jedno, ale na pewno w świetle całego macierzyństwa jest to mały pikuś, który wart jest tego. Na dzień dzisiejszy głównie przeraża mnie fakt, że w trójkę nie bylibyśmy w stanie się utrzymać. Edytowane przez Kelpie Czas edycji: 2011-06-12 o 11:17 |
|
|
|
|
#3235 |
|
kobieta za ladą
|
dziewczyny ide własnie sie tak wkurzyłam ze masakra
zajzre potem
|
#3236 |
|
Rozeznanie
|
Ojej co się stało
Co do zajścia w ciążę to właśnie spóźnia mi się okres(3 dni) jak będzie dzidziuś to będę się cieszyć a jak nie no to trudno..jeszcze widocznie nie czas Ja tak sobie myślę że nie ma odpowiedniej pory na dziecko bo zawsze coś..i chyba jak nie wpadniemy to nie się zdecyduję
|
#3237 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jak byłam w ciąży często słyszałam od "życzliwych", że nie dam rady pogodzić szkoły, domu i bycia matką, jeszcze z dwoma dzieciakami. Słyszałam komentarze, że jeszcze jednego nie odchowałam, a już mam drugie.Bardzo bolały mnie te komentarze, bo przecież inne było moje wyobrażenie o własnym "domu". Ja jak stawałam się matką nie miałam pracy, macierzyńskiego, wychowawczego, było ciężko. Dziś jest inaczej. Dałam rade, mam dobrą pracę, mój szef zadowolony bo wie, że nie myślę już o dzieciach, prowadzę dom i jest ok. Mam jednak wrażenie, że wiele osób ocenia negatywnie fakt, że dziewczyna 20-letnia chce, lub musi być matką, wmawiając jej, że to już koniec życia towarzyskiego. Tak nie jest To tylko przerwa, cudowna mimo zwątpienia, taka do której wraca się wspomnieniami. Po prostu życie w trochę innej kolejności ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
Anoola wszystkiego naj na nowej drodze zycia
jesli chodzi o mojego i sprzatanie to roznie bywa czasem sam z siebie mi wysle sms jak w pracy jestem i poinformuje mnie ze posprzatal mile nie powiemmy wynajmujemy pokoj wiec mamy do sprzatania ten pokoj + lazienka kuchnia jest wspolna wiec kazdy po sobie sprzata widze ze jakbysmy mieli tylko swoja to by sie tez bardziej garnal do gotowania a tak to odczasu do czasu go namowie na jego spagetti czy cos co do cen tabletek to rzeczywiscie ja jak plastry kupowalam lub tabletki to czasem w paru aptekach byla roznica jakies 20pln najtaniej udawalo mi sie chyba kupic plastry za 43pln a i po 68 byly ale to jakies 4 lata temu wiec niewiem po ile sa teraz wogole chyba bede musiala jutro podskoczyc po pare rzeczy bo kompletnie niemam ciuchow na wyjazd teraz to tylko ,,robocze " a po pracy jakies spodnie jedne czy 2 pary na krzyz i ze 2 bluzy eh cos sie wymysli pogoda wogole straszna dzis az wlaczylismy ogrzewanie bo zimno sie w domu zrobilo ( domy z kartonu ) i nawet pranie nie schnie a jeszcze ze 2 musze zrobic do jutramilej niedzieli |
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#3240 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Udała się, udała
![]() Cytat:
Moje kondolencje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do omo, moja mama kiedyś miała. Mówił, że kiepsko się rozpuszcza i coś jej zatyka. Więcej nie kupiła. Cytat:
![]() Witam ![]() Impreza jak najbardziej się udała Siostra niech żałuje, że jej nie było Jedzonko wszystkim samkowało. Mamcia moja się rozkręciła, było bardzo przyjemnie Góra naczyć czeka na tż Ja dziś dostałam okres i wręcz umieram, a na 16 kolejni goście Dam radę. Maksymalnie do wtorku muszę skończyć zlecenie i brać sie za robienie pytań do obrony i uczenie się ich, bo troche ich jest
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.

Ale cieszę się, że mam to z głowy plus luźniej na półkach 

Chyba potrzebuję urlopu...

Po takim długim dyżurze jest kilka dni w domu. I tak w kółko. I nie wiem czy to fair, że oczekuję pomocy?