![]() |
#391 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szczerze to nie znam żadnej normalnej matki z którą by dało się pogadać na inne tematy niż jej oczywiście genialne w każdej dziedzinie dziecko ![]() temat gazet przemilczę.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#393 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Elo
![]() Cytat:
![]() WO zaprzestalam zbierac ze 2 lata temu, nawet nie wiedzialam, ze teraz to juz pismo dla ciezarnych i dzieciatych ![]() wlasnie wrocilam z Biedy, zaniu, dziekuje za namiar na piekny atlasik ![]()
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 |
Rozeznanie
|
wrcam do was, miałam trochę głupi tydzień ale wszystko się jakoś poukładało. Przede wszystkim - zrobiłam sobie wyniki badań i jest o niebo lepiej niż w kwietniu, leczyłam się na hiperprolaktynemię, no i w końcu moja prolaktyna wróciła do normy. Ale muszę jeszcze brać leki kilka miesięcy. Tak się bałam że okaże się że nie zadziałały a tu proszę - spadek ze 100 do 18
![]() ja sobotę spędzam w domu ale aktywnie - najpierw sprzątanie (niecierpię) a teraz wskakuję na orbitreka i czeka mnie z godzinka biegania. Wieczorem pewnie poczytam, któraś z was wspomniała Metro 2033 i 2034, właśnie jestem w trakcie tej drugiej. Całkiem niezła. Rilla szkoda że nie zauwazyłam wcześniej Twojego pytania, to może dałabym się skusić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam sobie wczoraj dwie tuniki, polar, trochę kosmetyków i w ogóle ![]()
![]() |
#398 |
Wtajemniczenie
|
![]() leniwa niedziela bo cisza na wątku może kaca leczycie? ![]()
![]() |
#399 |
Zakorzenienie
|
Nooo, a dostałam tylko 100 euro
![]() Szaleję, ale wypłata dopiero w środę ![]()
#400 | |
Matka buldoga
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
![]() Nie bylo picia, nie ma kaca ![]() Ja przed chwila sniadanie zjadlam, wynioslam posciel na balkon, niech sie przewietrzy, a po poludniu sie zmieni poszewki i bedzie git. Leniwa niedziela, prawie jak u Kory ![]()
![]() |
#401 |
Konto usunięte
|
niedzielny dzin doberek
![]() tez mam lenia- giganta co tu taka cisza nastala, gdzie sie podziewacie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 |
Zakorzenienie
|
Dot.: KoĹo 30-stki a niemyĹlÄ
ce o dzieciach cz. II
Ja wyznaje, ze mam kaca i troche wczoraj poszalalam... Jak dojde do siebie, to sie Wam przyznam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zadomowienie
|
A ja byłam na spacerku nad morzem
![]() ![]()
![]() |
#404 |
Wtajemniczenie
|
Laska nawet nie pisz takich rzeczy
![]() Rilla,cos nawyrabiala? ![]() A ja wczoraj grillowalam,dzisiaj obiadek u mamki i pekam w wszwach.Na deser byl od niepamietnych czasow budyn,a my jeszcze na dokladke wracajac do domku kupilismy sobie lody Grycana-kawowe Latte ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Poczytalam sobie o diecie zgodnej z grupa krwi.I nie wiem co o tym myslec,bo gegeralnie w wiekszosci jem wszystko to,co niby nie powinnam. A po to,co zalecaja rzadko kiedy siegam.
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Zadomowienie
|
Ja jestem lepsza - nawet nie wiem jaką mam grupę krwi...
![]() |
#406 |
Konto usunięte
|
no wlasnie
![]() czekamy na obszerna relacje ![]() zmylam caffe late z wlosow- szampon koloryzujacy ![]() siwulce precz ![]() ![]() przebimbalam caly dzien i czuje sie z tym wspaniale, poczytalam o bra fittingu ![]() ![]() Gipssis, a co to za dieta zgodna z grupa krwi? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
Wtajemniczenie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27469067]no wlasnie
![]() czekamy na obszerna relacje ![]() zmylam caffe late z wlosow- szampon koloryzujacy ![]() siwulce precz ![]() ![]() przebimbalam caly dzien i czuje sie z tym wspaniale, poczytalam o bra fittingu ![]() ![]() Gipssis, a co to za dieta zgodna z grupa krwi? ![]() ![]() Nava,Twojej cudownej dietki nic nie pobije ![]() ![]() Jednak szampon wybralas? ![]() ![]() Bridgeta,no jak to nie znasz swojej grupy? ![]() ![]() ![]()
Wolę byc niedoskonałą wersją samej siebie,niż najlepszą kopią kogoś innego.Bo lepiej zaliczać sie do niektórych niż do wszystkich ![]() Życie to nie konkurs na złożenie najzdrowszego ciała w grobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#408 | |
Wtajemniczenie
|
![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27469067] zmylam caffe late z wlosow- szampon koloryzujacy ![]() siwulce precz ![]() ![]() [/QUOTE] ja może jutro się wezmę za farbowanie... o ile nie dostanę ataku lenistwa ale coś trzeba zrobić bo mam odrost około 10 cm ![]() Cytat:
i ta też była z tego co pamiętam to chyba nie polecali jak chcesz to mogę zeskanować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
Ano nie znam. Jak się urodziłam był wyż i nie badano grupy krwi. Nidgy nic mnie nie było, więc mi krwi nie pobierali. 2 razy chciałam odda krew i przy okazji się dowiedzieć. Niestety raz zapomniałam dowodu, drugi raz miałam powiększone węzły chłonne i nie chcieli mojej krwi... Tak se myślę, że chyba czas pójść zrobić badania krwi..
![]() |
#410 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() wczesne siwienie odziedziczylam po mamie ![]() ![]() pocieszam sie tym ze to tylko pare siwulcow, ale niestety z czasem bedzie ich wiecej ![]() kolorek ten: http://www.drogistdrogist.nl/verzorg...atte_95_166809 Gipssis, rzeczywiscie zapobiegawcza jestes ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny a jaka macie grupe krwi? ja mam B Rh(-) ![]() podobno (u mnie sie sprawdza) komary nie lubia Rh(-) pamietam jak chodzilam do postawowki jezdzilismy z rodzicami na wakacje- moj brat zawsze byl pozarty przez komary (ma Rh+), a ja mialam zaledwie kilka ukaszen. Do tej pory tak jest ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 | ||||||
Zadomowienie
|
Cześć, Laseczki
![]() Króciutko mnie nie było tutaj, a już się zdążyłam stęsknić za Wami ![]() ![]() Wróciłam właśnie z imprezowania z moją warszawską paczką, baaardzo fajnie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Poka, poka ![]() U mnie z kolei było picie, a nie ma kaca - ufff, jak fajnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27469067] przebimbalam caly dzien i czuje sie z tym wspaniale, poczytalam o bra fittingu ![]() ![]() [/QUOTE] Nava, a jaki wyszedł Ci rozmiar po obliczeniach brafittingowych? U mnie wcześniej było nieśmiertelne 70B, po oświeceniu brafittingowym dowiedziałam się, że mam 65E ![]() Dorzucam piosenkę, którą puszczała sobie grillująca Warszaffka ![]() ![]() ![]() http://www.dailymotion.pl/video/x2ra...of-your_people Edytowane przez nafnaf Czas edycji: 2011-06-12 o 19:29 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27469955]poczytam o diecie i pewnie na tym sie skonczy
![]() wczesne siwienie odziedziczylam po mamie ![]() ![]() pocieszam sie tym ze to tylko pare siwulcow, ale niestety z czasem bedzie ich wiecej ![]() kolorek ten: http://www.drogistdrogist.nl/verzorg...atte_95_166809 Gipssis, rzeczywiscie zapobiegawcza jestes ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny a jaka macie grupe krwi? ja mam B Rh(-) ![]() podobno (u mnie sie sprawdza) komary nie lubia Rh(-) pamietam jak chodzilam do postawowki jezdzilismy z rodzicami na wakacje- moj brat zawsze byl pozarty przez komary (ma Rh+), a ja mialam zaledwie kilka ukaszen. Do tej pory tak jest ![]() ![]() ![]() ![]() Kolorek ciekawey ![]() No to ja muszę mieć Rh+ bo jak w namiocie jest 5 osób i 1 komar to mnie trzy razy ugryzie a reszte nie...
![]() |
#413 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() od dluzszego czasu (po oswieceniu ![]() ![]() probowalam 65E/F ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() babranie z henna na razie zostawiam na inna okazje, ale sprobuje ![]() Bridgeta, zrob badania, zawsze dobrze znac grupe krwi ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 |
Wtajemniczenie
|
![]() mimo że mieszkaliśmy w sąsiednich miejscowościach około 7km od siebie to nigdy się nie widzieliśmy nawet ![]() no i jak to za moich panieńskich czasów ![]() ![]() ![]() i tam kiedyś zagadał do mnie TŻ gadaliśmy długi czas i super nam to szło, ale TŻ nigdy mnie nie zaprosił na randkę ani nic takiego ![]() po jakimś czasie zagadał do mnie jego kolega no i raz na piwo poszliśmy, raz gdzieś indziej. Ogólnie nie mój typ, ale tak w ramach nudy od czsu do czsu gdzieś wyskoczyliśmy oczywiście wszystko niezobowiązująco i kiedyś od tego kolegi pożyczyłam płytkę z filmami, po pewnym czsie okazało się że to płyta TŻa była ![]() TŻ domagał się od kolegi zwrotu a że ten wtedy gdzieś był na wyjazdach to poprosił żeby odebrał ode mnie TŻ się zgodził no i przez net podałam mu adres przyjechał wieczorem dosłownie na sekundę w dodatku teściowa była w aucie bo właśnie ją odebrał z pracy ![]() ja wyszłam z lekko podtłuścionymi włosami, bez makijażu bo przecież on nic do mnie nie teges ![]() dialog wyglądał następująco ja:cześć TŻ:cześć ja: no to twoja płyta TŻ; dzięki.....yyyyyyyyyyyyy. .. (krępująca cisza) no to cześć ja: cześć i każde w swoją stronę ![]() także full wypas ![]() jakieś 10min po tym dostałam sms od TŻa 'Jaka jesteś czarna.' pierwsza myśl WTF!? ![]() okazało się, że TŻ został oczarowany moją mhroczną aurą i czernią włosów ![]() po tym jeszcze było jedno spotkanie przed że tak powiem randkowaniem też śmiesznie było ![]()
![]() |
#415 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Matka buldoga
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27469955]
wczesne siwienie odziedziczylam po mamie ![]() dziewczyny a jaka macie grupe krwi? ja mam B Rh(-) ![]() podobno (u mnie sie sprawdza) komary nie lubia Rh(-) pamietam jak chodzilam do postawowki jezdzilismy z rodzicami na wakacje- moj brat zawsze byl pozarty przez komary (ma Rh+), a ja mialam zaledwie kilka ukaszen. Do tej pory tak jest ![]() ![]() ![]() ![]() Ale to wlasnie komarzyce gryza, suki jedne ![]() Ja mam A Rh+, a do 20 roku zycia myslalam, ze mam B ![]() ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27469067]no wlasnie ![]() czekamy na obszerna relacje ![]() zmylam caffe late z wlosow- szampon koloryzujacy ![]() siwulce precz ![]() ![]() przebimbalam caly dzien i czuje sie z tym wspaniale, poczytalam o bra fittingu ![]() ![]() Gipssis, a co to za dieta zgodna z grupa krwi? ![]() ![]() Widze, ze mamy dzis dzien farbowania ![]() ![]() Co do diet...wszystkie o dupe rozbic. Sluchaj swojego organizmu. Tzn przynajmniej na mnie nic nie dzialalo, co kazalo mi jesc to, a tamtego nie. Jiuna, boska historia ![]()
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-06-12 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Zadomowienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27470602]
probowalam 65E/F ![]() ![]() ![]() ![]() [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27470602]zarcie jednoczy ![]() Zwłaszcza kiełbachy z grilla ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do szukania samczej połówki przez portale randkowe, to moim zdaniem to naprawdę dobry sposób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#418 |
Konto usunięte
|
Przebimbałam cały weekend
![]() ![]() wstyd się przyznać ale też nie wiem [1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27469067]przebimbalam caly dzien i czuje sie z tym wspaniale, poczytalam o bra fittingu ![]() ![]() mnie kiedyś uświadomiła pani w triumphie, która miała chyba dość donoszenia mi różnych rozmiarów biustonoszy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie miał chłopak najmniejszych szans u mnie ![]() dobrze, że ja już nie muszę szukać... wiecie to takie męczące ![]() napiszę jeszcze, że po tej historii to ja wcale nie zczaiłam, że mu się podobam, a co pomęczę Was trochę może dlatego że poprzedni boyfriend mnie zniechęcił skutecznie do romansów ![]() więc po jakiś 2tyg kolejnego klikania zepsuł mi sie komp a że TŻ informatyk to liczyłam na usługę gratis..no ewentualnie za ciacho i soczek ![]() TŻ przyjechał około16 i tak się wyginał, wypinał i naprężał przed kompem do 22 ![]() oczywiście potem ściemnił że wszystkiego jeszcze nie zrobił i musi jutro przyjechać ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
No niestety w dorosłym życiu ciężko kogoś normalnie poznać.
Mojego ex poznałąm na czacie. Zaczęliśmy gadać wieczorem, tak się dobrze gadało, że od razu chcieliśmy się spotkać. Była już północ, umówiliśmy się na nocny spacer. Podjechałam samochodem, spotkaliśmy się, poszliśmy na spacer. Po drodze on spotkał kolegę z podstawówki, ten zaprosił nas na wódkę. No to poszliśmy ![]() ![]() ![]() Ogólnie praktycznie od razu zamieszkał u mnie, po mies wynajęliśmy razem mieszkanie. Niestety później wyszły różne niedopasowania... Zresztą chyab to moja wina, nie nadaję się na mieszkanie z facetem. Ale historię i tak będę zawsze miło wspominać ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Jak dobrze, że nie jestem sama ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.