|
|
#571 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
ciesze się ma razie tym co tu i teraz i czasem chciała bym umieć po prostu wyłączyć emocje, rozkminy i cieszyć się chwilą ![]() pika jeśli nie spotkałaś odpowiedniego na horyzoncie to nie ma na pewno sensu szukać kogoś na siłe - jak sie zjawi to się zjawi
Edytowane przez plu Czas edycji: 2011-06-12 o 18:38 |
|
|
|
|
#572 |
|
Rozeznanie
|
ja nigdy nikogo sobię na siłe nie szukałam i teraz też nie chce ale obawiam się, że mogę nikogo fajnego nie poznać przez jeszcze długi czas, a chciałabym. kiedyś moje życie było trochę inne, ciągle kogoś poznawałam, a teraz mam sporo zajęć, krąg znajomych też się uszczuplił i szanse na poznanie kogoś fajnego spadaja.
|
|
|
|
#573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale..? Nie szukaj nic na siłę, wkońcu ktoś się pojawi - w najmniej niespodziewanym momencie ![]() A u mnie.. Niby po powrocie wszystko wporządku. Ł. szanuje mnie, zapewnia, że kocha.. Ale.. No właśnie, tuż po powrocie i motylki w brzuchu były, czysta namiętność. A teraz? Monotonnia. Powoli wszystko się robi takie proste. Nie oczekuje od niego żeby codziennie przynosił mi kwiaty ale..czegoś mi brakuje. Może zbyt dużo wymagam.. Aj dont noł |
|
|
|
|
#574 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A teraz trochę od innej strony. Dziewczyny, pomimo że to ja zerwałam ze swoim eks też potrafiłam się rozkleić czy mieć namieszane w głowie jak się z nim spotkałam/rozmawiałam czy dostałam jakąś informację o nim (typu że widziany był z ykhm). Dlatego trochę Waszych eksów rozumiem, on miał w pewnej chwili przebłysk, że zrobi wszystko żeby do mnie wrócić - ale ja już zdecydowałam, to nie jest to. I musiałam nieźle walczyć, żeby zostawił mnie w spokoju. I pomimo tego, że nie kocham tego człowieka to zabolałoby mnie znowu spotkanie z nim. Dlatego dajcie swoim eksom odejść, zapomnieć (nawet z inną), jeśli NIE chcą z Wami być to KONIEC. Nawet jeśli ciągle mieszanie im w głowach telefonami, wyznaniami itp. to prawda jest taka że większość z nich tylko to irytuje, a nie sprawia ciepłych emocji w Waszą stronę. Ja wiem, że to przykre i ciężkie, ale skoro Wam nie wyszło - dajcie im spokój, im szybciej i WY o nich zapomnicie tym lepiej. Tak więc rach ciach, usuwamy telefony, usuwamy z portali społecznościowych i gg i NIE piszemy. Wymyślcie sobie jakąś okropną karę dla siebie za napisanie i nie piszcie. Wiadomo że się cierpi, ale nie tak, żeby z tego doła wyjść i żyć normalnie. Ufff, 150 brzuszków,50 km rowerem za mną, zostało: 150 brzuszków i godzinne bieganie wieczorne, pełna mobilizacja, bo jak ja założę kostium na plażę? |
||
|
|
|
#575 |
|
Rozeznanie
|
a ja chce tego seks-przyjaciela, ale dobrze byloby jakby sie nikt nie kapnal. ani nawet nie domyslal. kurde;]
|
#576 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#577 |
|
Rozeznanie
|
Z opóźnieniem, ale melduję się i ja
Prawie rok po rozstaniu, 3 miechy bez kontaktu z eks i nadal do końca nie jestem wyleczona. Po drodze spławiam potencjalnych przyszłych i niedoszłych
|
#578 | |
|
Rozeznanie
|
no Jego matka śni mi się wraz z Nim jakiś 3-4 raz..
Ona zawsze przy mnie, On gdzieś tam.. coś razem z Nią robię, On przychodzi.. kurcze dziwne to.. nie powodują te sny jakiś szczególnych emocji, ale budzę się z takim "niesmakiem", a dodam, że rzadko mi się coś śni i zazwyczaj mało co pamiętam po przebudzeniu.. mi się raz śnił taki mój jeden znajomy.. wczoraj nawet rozmawialiśmy do późna na fb ![]() i myślałam, że po tej naszej rozmowie znów mi się przyśni, a tu....zaś ten... no dżizass... niech ktoś to wyłączy! no i elegancko ![]() Cytat:
przygotowujesz się za rok do Londynu na olimpiadę ?? :P swoją drogą też myślałam o wieczornym joggingu...
|
|
#579 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To pierwsze łatwiejsze, ale drugie też do zrobienia. Aczkolwiek po tym drugim potem kumpelstwo się może posypać, bo przestaniecie się czuć komfortowo w tej sytuacji ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
Byłam u kuzynek dziś i kuzyna, wszyscy znali moją sytuację, tzn że taki zazdrosny był itd. Kuzynka mi wyjaśniła kilka spraw i wsparła mnie tym samym.
Jak myślicie, czy w każdym facecie pojawia się tesknota po jakimś czasie i poczucie braku tej osoby którą zostawili? Taka wiecie, refleksja... Każdy mi powtarza, że tak się stanie. |
|
|
|
#581 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#582 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
i jeszcze do tego dochodzi, co w takim razie było ze mną nie tak? gdzie zrobiłam błąd?Cytat:
![]() Rozbił mnie dzisiaj jego widok jak jechał do niej, poczułam się beznadziejnie
|
|
#583 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#584 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
zazdrooości ![]() Wróciłam już do miasta, w którym studiuje, czyli znów cudowne prawie 300 km od eksa. Uświadomiłam tylko sobie, że ten wyjazd zburzył wszystko, co starałam się wypracowac przez 1,5 miesiąca wk.urwia mnie niesamowicie fakt, że minęły 3 miesiące od rozstania, ja dalej nie moge sie pozbierac, a eks wiedzie beztroskie i szczęśliwe życie ze swoim pustakiem.kur.ewsko za nim tęsknie koooopnijcie mnie. |
||
|
|
|
#585 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co na to poradzić? Jest jakiś sposób na to żeby owa stabilizacja nie była aż tak monotonna? Co zrobić z nudą w związku? Jak rozpalić na nową tą iskrę? |
|
|
|
|
#586 |
|
Rozeznanie
|
Co Ty masz z tym odchudzaniem i 15 kg ?
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
Da się to wytrzymać?
Zostawił mnie dzisiaj, wszystko przeze mnie, przeczytał rozmowę z koleżanką o spotkaniu z jednym chłopakiem, o której mu nie powiedziałam. Nie wiem czy jest lepszy, bardziej kochający i dbający o dziewczynę facet. A ja to wszystko zepsułam i chyba nie ma odwrotu. Jak mam to wytrzymać? |
|
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27469200]dalej cisza?
[/QUOTE] Niestety Kochana Cisza. Dziś był sms i dwa telefony i cisza :/ Ech normalnie jak ja go spotkam .... ech Nic nie zrobię sese ale pogadać se mogę Mam więcej klasy od niego Lece biegać
|
|
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27469200]
wk.urwia mnie niesamowicie fakt, że minęły 3 miesiące od rozstania, ja dalej nie moge sie pozbierac, a eks wiedzie beztroskie i szczęśliwe życie ze swoim pustakiem. kur.ewsko za nim tęsknie koooopnijcie mnie.[/QUOTE] U mnie to samo! nie przypuszczałam, że może być tak ciężko
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
Muszę wziąść się w kupę, wiem, że macie rację ale to była chwila słabości. Założę konkretny profil na portalu randkowym tylko... na jakim? Poradzicie coś?
|
|
|
|
#591 |
|
Konto usunięte
|
jabłuszko, skąd wiesz, że to do niej dziś jechał?
a skąd jesteś? ![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- kurde, flanelka, czemu na siłę musisz kogoś mieć? daj sobie trochę czasu. |
|
|
|
#592 |
|
Raczkowanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27469438]jabłuszko, skąd wiesz, że to do niej dziś jechał?
a skąd jesteś? [/QUOTE]A do kogo on może jeździć codziennie? i ciągle w tamtą stronę. Pewnie to tylko kwestia czasu jak ją do nas do miasta przywiezie i obym na nich wtedy nie wpadła![]() A powiedz mi czy nie ruszył Cię widok eksa z tym pustakiem? Spod Lublina
Edytowane przez zielonejabluszko Czas edycji: 2011-06-12 o 19:58 |
|
|
|
#593 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Moje jest tak głębokie niczym rów Marjański..
|
|
#594 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() jeśli masz rację, to pewnie nieuniknione będzie wasze spotkanie. a ile czasu minęło od waszego ostatniego kontaktu? bo ja myślałam, że jak minęło 1,5 miesiąca to jakoś zniose ich widok, ale sie pomyliłam. nie rozpłakałam się ani nic, nawet się dobrze trzymałam, śmiac mi się z niego chciało, ale potem dopadły mnie durne myśli i się rozpieprzyło wszystko. wierze, że sobie lepiej poradzisz z tym niż ja |
|
|
|
|
#595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko, ze nie chodzi o wygadanie sie tylko o to, ze sami sie domysla. wczoraj mielismy impre a ja po alko to przytulasna sie robie... tak czy owak nie moge tyle pic/zwiekszyc mase
|
|
#596 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27469774]oooj to daleko ![]() jeśli masz rację, to pewnie nieuniknione będzie wasze spotkanie. a ile czasu minęło od waszego ostatniego kontaktu? bo ja myślałam, że jak minęło 1,5 miesiąca to jakoś zniose ich widok, ale sie pomyliłam. nie rozpłakałam się ani nic, nawet się dobrze trzymałam, śmiac mi się z niego chciało, ale potem dopadły mnie durne myśli i się rozpieprzyło wszystko. wierze, że sobie lepiej poradzisz z tym niż ja No daleko ![]() Zastanawiam się tylko czy on będzie miał na tyle odwagi, żeby się z nią kręcić koło mojego domu? chociaż już pokazał że odwagę to on ma. 2 msc temu ostatni raz do niego napisałam i postanowiłam, że z tym koniec bo nigdy się od niego nie uwolnię. A on jeszcze msc temu mi napisał smsa " Co tam u Ciebie?" Jednak na to trzeba czasu jednym wystarcza go mniej, a jednym więcej ja też się zaliczam do tej drugiej grupy, niestety. Chciałabym sobie móc z tym w końcu poradzić, żeby on nie budził we mnie już tyle emocji ale to nie tak hop siup. Ja wierzę że obie sobie poradzimy
Edytowane przez zielonejabluszko Czas edycji: 2011-06-12 o 20:22 |
|
|
|
|
#597 | ||
|
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27469200]
zazdrooości ![]() [/QUOTE] ehh nie wiem czy jest czego, bo jak na razie to chyba tylko jednostronne ![]() [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27469200] Wróciłam już do miasta, w którym studiuje, czyli znów cudowne prawie 300 km od eksa. Uświadomiłam tylko sobie, że ten wyjazd zburzył wszystko, co starałam się wypracowac przez 1,5 miesiąca wk.urwia mnie niesamowicie fakt, że minęły 3 miesiące od rozstania, ja dalej nie moge sie pozbierac, a eks wiedzie beztroskie i szczęśliwe życie ze swoim pustakiem.kur.ewsko za nim tęsknie koooopnijcie mnie.[/QUOTE] ehh no pewno będzie ci lepiej z dala od niego... najgorsze jak jest się skazanym na widywanie byłych :/ nie martw się, teraz jak znów będziesz daleko od niego szybko uda Ci sie powrócić do rownowagi Cytat:
Ważne jest, aby spędzać razem czas, robić coś razem <yes> zróbcie coś ciekawego, nie wiem hmm zapiszcie się na taniec towarzyski ![]() Cytat:
zamiast lepiej będzie Ci tylko gorzej
Edytowane przez plu Czas edycji: 2011-06-12 o 20:24 |
||
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mój dzisiejszy dzień to horror. Mam za sobą pierwszą ( i mam nadzieję ostatnią) próbę samobójczą. Nadal nie wierzę, że to wszystko wydarzyło się naprawdę.
Co prawda problemy dotyczące eksa były tylko tłem tej sytuacji. Głównym czynnikiem był konflikt rodzinny. Co do eksa to też odegrał w dniu dzisiejszym dużą rolę. Przywiózł do mnie moją najlepszą przyjaciółkę i oboje odbyli ze mną bolesną, szczerą rozmowę, której chyba potrzebowałam bardziej niż łykania tych cholernych tabletek. |
|
|
|
#599 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:28.

chyba jestem gotowa, żeby kogoś mieć, ale odpowiedniego faceta brak. niby nie jest źle, bo spotykam się z ludźmi, chodzę na imprezy i nie płaczę z samotności, ale..

i jeszcze do tego dochodzi, co w takim razie było ze mną nie tak?