Plotkowy dla Avono-maniaczek - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-12, 13:04   #3271
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-maniaczek

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Jestem za Shakirą w kolorze niebieskim
Cytat:
Napisane przez sarraa Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od tego jaki masz biust, jeśli jest duży to wtedy też ciężki i w stroju wiązanym tak, jak Shakira będzie wisiał, za to Eliza go utrzyma.
A co do tego co mnie się podoba to Eliza koralowa
Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Kcem torta kceeem

a ja mam taki jak ten pierwszy i drugi tyle że turkusowy,i sobie go chwalę,ten koralowy jest piękny
Nie jestem posiadaczką dużego biustu, moje cycuszki są średnie raczej. Widzę, co każda to inne zdanie. ;-) Ale dalej czekam na innych opinie wtedy zliczę i się na jakiś zdecyduje ;-)Dzięki śliczne za odpowiedzi.
Stary 2011-06-12, 13:17   #3272
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Nie jestem posiadaczką dużego biustu, moje cycuszki są średnie raczej. Widzę, co każda to inne zdanie. ;-) Ale dalej czekam na innych opinie wtedy zliczę i się na jakiś zdecyduje ;-)Dzięki śliczne za odpowiedzi.
A może Ci sięjeszcze jakiś trzeci spodoba
a ja wrzucę swojego fotki,wyraźnie tam nie widać,ale zawsze coś
(ucięłam sobie łeb żeby mnie nikt nie poznał )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plaża1.jpg (92,9 KB, 67 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg plaża2.jpg (118,8 KB, 72 załadowań)
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 13:35   #3273
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Dziewczęta, dziś mam kolejne 18-te urodziny Zaraz idę wpierdzielać tort, który upiekła Mamuśka
Któraś chętna na kawałek?

Sto lat, Sto lat!!!! Kochana samych pięknych dni Ci życzę!!!!!
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 14:02   #3274
katniewojt
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale wtopa... Od jakiegoś miesiąca rodzicom ubzdurało się, żeby co niedzielę był u nas kurczak na butelce. Zawsze wychodził, a dziś się zbuntował i się przewrócił Dobrze, że Mamuśka przyczaiła i go podniosła, bo piwo zaczęło zalewać piekarnik

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Sto lat, Sto lat!!!! Kochana samych pięknych dni Ci życzę!!!!!
Dziękuję Wam wszystkim
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 14:48   #3275
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
UUu stanowcza jesteś... Ale tak byc musi, jak chcesz szefować, to uszą widzieć, ze nie mogą tobie na głowę wejść
Dokia, załóż moskitierę może u córki.. kosztują około 6 zł.. ja mam takie w każdym oknie w mieszkaniu, bo też się boję robactwa... okna pootwierane i zero much, robali i pająków
gdzie kupujesz moskitiery w takiej cenie? bo ostatnio patrzyłam, to kosztowały po 30 mniej więcej
Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry Dziewczynki
Mam problem: kupiłam nową bluzkę i wczoraj po festynie jak wracałam córcia mi bardzo uplamiła...nie mogę tego niczym zmyć...próbowałąm Vanish i mydełko odplamiające z Rosska...może Wy macie jakieś swoje sposoby na trudne plamy...???
Idę zalać kawkę to może trochę mi się humor poprawi...jakoś pochmurnie dzisiaj...słonka nie widać...
spróbuj odplamiacza z ariela do prania, ja robię tak vanish w sprayu i ariel później do prania właśnie na plamy po działalności mojej małej, jedyne co nie chce zejść to banany jak od razu nie zapierzesz
Cytat:
Witam was w niedzielę moje drogie ;-)

Mam do was małą prośbę i proszę o doradzenie mi w prawie stroje kąpielowego. A mianowicie nie potrafię się zdecydować na jakiś konkretny kolor oraz fason. Pokaże wam dwa fasony i dwa kolory, które najbardziej mi się podobają. Proszę was o radę.

Pierwszy z nich to fason/wzór Eliza w kolorze głębokiego niebieskiego oraz koralowym.
Drugi to Shakira i tutaj także niebieski lub malina.
jestem za elizą koralową, ten drugi moim zdaniem niewygodny, będzie się zsuwał i nie trzyma biustu za bardzo
Cytat:
Dziewczyny, ale wtopa... Od jakiegoś miesiąca rodzicom ubzdurało się, żeby co niedzielę był u nas kurczak na butelce. Zawsze wychodził, a dziś się zbuntował i się przewrócił Dobrze, że Mamuśka przyczaiła i go podniosła, bo piwo zaczęło zalewać piekarnik
powiedz mi jak robicie tkaiego kurczaczka, czym go nacieracie wcześniej? i jak długo mniej więcej go piec na takiej butelce z piwkiem? znajomi tak robili, ja się nigdy jeszcze nie odważyłam
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 14:51   #3276
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Dziękuję Wam wszystkim
mój tż robi na puszce
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 15:01   #3277
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nie wyobrażam też sobie sytuacji gdy mój przełożony pisze na forach internetowych o mnie czy moich koleżankach, cokolwiek by się działo... no i chyba żadna z nas by nie chciała z tych które pracują a by ich przełożony upubliczniał zdarzenia z pracy..
zgadzam się w 100 %

Co do pająków, to jak już pisałam, strasznie się boję i wydaje mi się, że mój organizm wyrobił już sobie przez to taki "system alarmowy" - czasem coś mnie tknie, spojrzę np. na ścianę, czy podłogę, a tam pająk Także Dokiu, może Ty po prostu nie zauważasz pająków, bo one Cię nie obchodzą, a Twoja córka też już jest tak wyczulona, że każdego zauważy.

Cytat:
Dziewczęta, dziś mam kolejne 18-te urodziny Zaraz idę wpierdzielać tort, który upiekła Mamuśka
wszystkiego najlepszego a torty uwielbiam

A ja właśnie się regeneruję po weselu
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 15:02   #3278
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
powiedz mi jak robicie tkaiego kurczaczka, czym go nacieracie wcześniej? i jak długo mniej więcej go piec na takiej butelce z piwkiem? znajomi tak robili, ja się nigdy jeszcze nie odważyłam
Mamuśka naciera go wszystkim, co wpadnie jej w ręce Ostatnio w ruchu jest przyprawa do kurczaka z vegety i oczywiście słodka papryka, majeranek (kochamy go), jakaś ziołowa przyprawa. Dziś widziałam jeszcze jakąś inną przyprawę do kurczaka
Najpierw przez 15minut w 200, a potem 1h i 45minut w 150-160 A przedtem rozgrzewa go przez 10 minut też w 200
I naszym zdaniem dużo smaczniejszy jest kurczaka robiony na butelce z wodą niż z piwem
Stary 2011-06-12, 15:09   #3279
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Wszystkiego Naj Kochana z okazji kolejnej 18-stki

Cytat:

Mam do was małą prośbę i proszę o doradzenie mi w prawie stroje kąpielowego. A mianowicie nie potrafię się zdecydować na jakiś konkretny kolor oraz fason. Pokaże wam dwa fasony i dwa kolory, które najbardziej mi się podobają. Proszę was o radę.

Pierwszy z nich to fason/wzór Eliza w kolorze głębokiego niebieskiego oraz koralowym.
Cytat:
oj Marko moja ulubiona firma chcesz sobie kupić strój na all? jeśli się zdecydujesz na malinę to upewnij się, że na pewno to malina bo możesz się zdziwić jak przyślą Ci w zamian brzydki pomarańczowy ( o mały włos a na hurcie bym taki dostała) najlepiej jakbyś miała możliwość przymierzenia. Tak jak Dziewczyny już wcześniej pisały wszystko zależy jaki masz duży biust. osobiście nawet nie brałyśmy Shakiry. u nas powodzeniem cieszy się "stalowa" Vicki Z tych dwóch to ja jestem za Elizą.

a oto Vicki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg vicky20m1392015020szaro.jpg (123,1 KB, 43 załadowań)

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 15:19   #3280
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
Co do pająków, to jak już pisałam, strasznie się boję i wydaje mi się, że mój organizm wyrobił już sobie przez to taki "system alarmowy" - czasem coś mnie tknie, spojrzę np. na ścianę, czy podłogę, a tam pająk Także Dokiu, może Ty po prostu nie zauważasz pająków, bo one Cię nie obchodzą, a Twoja córka też już jest tak wyczulona, że każdego zauważy.
hihi, pewnie tak.. jak ktoś będzie chciał na pająki zapolować to wypożyczę córkę - ona wytropi

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Dziękuję Wam wszystkim
Stóweczka , kochana, stóweczka i marzeń spełnienia
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 16:09   #3281
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Sarunieczka jak chcę mieć taką piękną figurę jak ty
Wyglądasz w tym stroju rewelacyjnie i chyba kupię sobie podobny

Cytat:
jestem za elizą koralową, ten drugi moim zdaniem niewygodny, będzie się zsuwał i nie trzyma biustu za bardzo
Przymierzyłam coś podobnego na targu, ale miało strasznie sztywne miseczki, więc raczej się nie skuszę na niego.
Dzięki za opinie ;-)
Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
oj Marko moja ulubiona firma chcesz sobie kupić strój na all? jeśli się zdecydujesz na malinę to upewnij się, że na pewno to malina bo możesz się zdziwić jak przyślą Ci w zamian brzydki pomarańczowy ( o mały włos a na hurcie bym taki dostała) najlepiej jakbyś miała możliwość przymierzenia. Tak jak Dziewczyny już wcześniej pisały wszystko zależy jaki masz duży biust. osobiście nawet nie brałyśmy Shakiry. u nas powodzeniem cieszy się "stalowa" Vicki Z tych dwóch to ja jestem za Elizą.

a oto Vicki
Chcę kupić sobie na alle, bo u mnie w mieścinie ani na targu z tej firmy nie widziałam niestety strojów. Chociaż na www.poqsa.pl mają te stroje w atrakcyjnych cenach. Nad wiki się zastanawiałam, bo ona jest 3 częściowa. Ale ubzdurałam sobie, że chce coś z takimi majtkami jak mają właśne te modele bo są na wzór klasycznych fig, a ja jednak trochę tłuszczyku posiadam i skąpego bikini nie chce. Nigdy nie miałam strójów z tej firmy i nie wiem czego mam się spodziewać. Babka która przywoziła zawsze stroje z Selfa nagle przerzuciła się na Mewa Style. A mam wrażenie, że ona mają strasznie zaniżoną rozmiarówkę.

Cytat:
Dziękuję Wam wszystkim
Wszystkiego najlepszego
Stary 2011-06-12, 16:28   #3282
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Aalicia24
Kochana, ja kupowałam w media markt i castoramie te tanie moskitierki
Stary 2011-06-12, 16:33   #3283
Tygrysek17
Wtajemniczenie

Cytat:
Chcę kupić sobie na alle, bo u mnie w mieścinie ani na targu z tej firmy nie widziałam niestety strojów. Chociaż na www.poqsa.pl mają te stroje w atrakcyjnych cenach. Nad wiki się zastanawiałam, bo ona jest 3 częściowa. Ale ubzdurałam sobie, że chce coś z takimi majtkami jak mają właśne te modele bo są na wzór klasycznych fig, a ja jednak trochę tłuszczyku posiadam i skąpego bikini nie chce. Nigdy nie miałam strójów z tej firmy i nie wiem czego mam się spodziewać. Babka która przywoziła zawsze stroje z Selfa nagle przerzuciła się na Mewa Style. A mam wrażenie, że ona mają strasznie zaniżoną rozmiarówkę.
Rozmiarówkę w marko mają dobrą.to lepiej może zdecyduj się na Elizę jeżeli chcesz mieć klasyczne majtki
aha staniki są sztywne. materiał dobry jakościowo. kolory nie zmieniają się po kąpielach nawet bardzo słonych wodach no i słonko im nic nie robi Marko powinno mi dobrze płacić za taka reklamę

Tygrysek17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 16:50   #3284
musso4
Zakorzenienie

córa śpi więc zasiadłam na chwię z wami pokłóciłam sie dzisiaj z tż, bo on za moimi plecami pożyczył na jutro auto swojej siostrze, przylecieli ze szkocji i nie chce im się komunikacją miejską zasuwać a dobrze wiedział, że ja mam inne zdanie, tzn. że im nie pożyczę oczywiście powiedziałam im co myślę, żeby nie było teraz chodzi i mi dziobie, żeby mnie udobruchać już raz chcieli auto jak byli w marcu, to powiedziałam, że nie to teraz nawet mnie nie spytali tylko tż musiałam sie pożalić
Stary 2011-06-12, 16:59   #3285
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
córa śpi więc zasiadłam na chwię z wami pokłóciłam sie dzisiaj z tż, bo on za moimi plecami pożyczył na jutro auto swojej siostrze, przylecieli ze szkocji i nie chce im się komunikacją miejską zasuwać a dobrze wiedział, że ja mam inne zdanie, tzn. że im nie pożyczę oczywiście powiedziałam im co myślę, żeby nie było teraz chodzi i mi dziobie, żeby mnie udobruchać już raz chcieli auto jak byli w marcu, to powiedziałam, że nie to teraz nawet mnie nie spytali tylko tż musiałam sie pożalić
Sprytna zagrywka z ich strony
Mam nadzieję, że autko wróci w nienaruszonym stanie
Stary 2011-06-12, 18:24   #3286
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Zwolniłam trzy osoby heh ale tak sie wkurzyłam !!
słusznie!
Cytat:
Powiedz mi jakiego patyczka używałaś? Ja teraz nie mam czasu, ale jak tylko skończy się sesja, to myślę na pokombinowaniu z lakierami
do rysowania po wodzie igły, do usuwania z wody resztki lakieru wykałaczki, a palec kremem smarowałam patyczkiem do uszu
Cytat:
Napisane przez ArnicaMontana Pokaż wiadomość
dianuseeek normalnie mi oko zbielało... Oj będą eksperymenty... a ja myślałam, że pękacze to ho ho
a ja jeszcze nie kupiłam sobie pękacza, więc sobie w ten sposób to zrekompensowałam

Cytat:
Sto latek!
Cytat:

Zdecydowanie koralowa Eliza
Cytat:
boską masz figurkę ja dychę młodsza od Ciebie a nie wyglądam tak ładnie (w sensie zadbanego ciałka - nie samej figury konkretnie )
Cytat:
mój też mi wczoraj wała zrobił więc kazałam mu na podłodze spać o 6 rano sie dopiero zlitowałam - dobrze mu tak!

Zrobiłam nowe pazurki na wodzie później zrobię foty
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 19:40   #3287
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Aalicia24
Kochana, ja kupowałam w media markt i castoramie te tanie moskitierki
dziękuję, najdziwniejsze bo u mnie w castoramie były ostnio same po 30 coś, w media nie patrzyłam
Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Pokaż, kusi mnie to, muszę spróbować
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 20:03   #3288
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

farbowałam dziś włoski farbą avonową jestem zadowolona choć jak zawsze nie wyszedł jednolity kolor ze względu na spory odrost i ciemniejsze końce.
nie umiem robić fotek a nie ma nikogo w domciu więc nie mam kogo wykorzystać
1. średni miedziany brąz
2. przed
3. po
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00198.jpg (110,8 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00195.jpg (82,2 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00204.jpg (124,4 KB, 42 załadowań)
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 20:11   #3289
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

jeszcze jedno....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00236.jpg (87,4 KB, 42 załadowań)
Stary 2011-06-12, 20:17   #3290
Sarunieczka

Cytat:
ja nawet nie wiedziałam że się robi na piwie no bo ja nie piekłam jeszcze całego,zwykle nóżki
Cytat:
Napisane przez nightsong Pokaż wiadomość
A ja właśnie się regeneruję po weselu
wooow to pewnie stopy bolą od spodu jak mnie zawsze? czy jednak kac?

Cytat:
Napisane przez Tygrysek17 Pokaż wiadomość
oj Marko moja ulubiona firma
Tak,Marko i Self mają super sroje,choć mam jeden który lubię Atmosphere,kupiłam go jak pierwszy raz jechałam nad morze,wezmę go ze sobą w tym roku,bo ma czerwone wzorki,a ja prawdopodobnie dostanę okres w trakcie więc w razie czego nie będzie widać ewentualnych śladów

Cytat:
Sarunieczka jak chcę mieć taką piękną figurę jak ty
Wyglądasz w tym stroju rewelacyjnie i chyba kupię sobie podobny
dziękuję

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
zrób,ja właśnie się bawiłam teraz,tzn nie na paznokciu,bo mam pękacza,ale kropiłam sobie lakiery do wody,niektóre nie chcą się kółka rozkładać...

Cytat:
bali się Ciebiepożyczanie samochodu niefajna sprawa,chyba tez bym nie pożyczyła

Ja oczywiście piję kawkę,mam uroczy kubeczek z tygryskiem

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
farbowałam dziś włoski farbą avonową jestem zadowolona choć jak zawsze nie wyszedł jednolity kolor ze względu na spory odrost i ciemniejsze końce.
nie umiem robić fotek a nie ma nikogo w domciu więc nie mam kogo wykorzystać
1. średni miedziany brąz
2. przed
3. po
Tak,na odrostach masz taki miedziany,ładny byłby jakby na całości taki był

A napisz proszę,jak się jej używało? jedno opakowanie wystarczyło? gęste masz włosy i jak długie?
Stary 2011-06-12, 20:23   #3291
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

aplikacja fajna - nie śmierdzi jak dla mnie
użyłam niecałych 2 opakowań, resztę kuzynka wypaćkała
tyle było w buteleczce po wymieszaniu farby - ale sama byłam zaskoczona,że na tak dużo pasm wystarczyło.
na suche włosy nakładałam preparat z saszetki przygotowujący do farbowania - pierwszy raz się z czymś takim spotkałam
włosy mam cienkie, ale sięgają do połowy pleców prawie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00196.jpg (85,2 KB, 17 załadowań)
Stary 2011-06-12, 20:28   #3292
Oja 84
Zadomowienie

dziewczyny ratujcie!!!!! chciałam na allegro kupić 3 szt opasek no i jestem juz przy zamawianiu i trzeba wpisać kwotę za przesyłkę, zapomniałam ile to było no i sie cofnęłam a jak chciałam wrócić to z 3 szt zrobiło się 6 a potem 7 i tego już nie da się zmienić!!! tak jak u nas w avonie przy zamawianiu il. szt. No i napisałam do nich co mam zrobić bo nie chcę 7 szt tylko 3, kurka ja próbowałam jakoś wrócić do tych 3 szt ale nic się nie dało zrobić!

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 20:30   #3293
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

bali się Ciebiepożyczanie samochodu niefajna sprawa,chyba tez bym nie pożyczyła

Ja oczywiście piję kawkę,mam uroczy kubeczek z tygryskiem
niech się boją porządek musi być

a ja piję desperadosa przyszły szwagier przywiózł a tż dziobie
Stary 2011-06-12, 20:37   #3294
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
aplikacja fajna - nie śmierdzi jak dla mnie
użyłam niecałych 2 opakowań, resztę kuzynka wypaćkała
tyle było w buteleczce po wymieszaniu farby - ale sama byłam zaskoczona,że na tak dużo pasm wystarczyło.
na suche włosy nakładałam preparat z saszetki przygotowujący do farbowania - pierwszy raz się z czymś takim spotkałam
włosy mam cienkie, ale sięgają do połowy pleców prawie
Dzięki za odp
Ja raz miałam jakąś farbę w której nakładało się coś przed aplikacją farby,ale nie pamiętam jakiej firmy...czyli ja pewni musze zakupić 2 pudełka,przypomnijcie,od którego katalogu wchodzą ?

---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
dziewczyny ratujcie!!!!! chciałam na allegro kupić 3 szt opasek no i jestem juz przy zamawianiu i trzeba wpisać kwotę za przesyłkę, zapomniałam ile to było no i sie cofnęłam a jak chciałam wrócić to z 3 szt zrobiło się 6 a potem 7 i tego już nie da się zmienić!!! tak jak u nas w avonie przy zamawianiu il. szt. No i napisałam do nich co mam zrobić bo nie chcę 7 szt tylko 3, kurka ja próbowałam jakoś wrócić do tych 3 szt ale nic się nie dało zrobić!
Do kogo napisałaś? do sprzedawcy? Jakim kurczę cudem Ci się zrobiło 7 szt trzeba sprzedawcę przeprosić,wytłumaczyć że jesteś początkującą allegrowiczką,oby był wyrozumiały a zapłaciłaś już? przez "płacę z allegro"?
Stary 2011-06-12, 20:40   #3295
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Kochane,

jestem wolontariuszką Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt w moim mieście i obecnie szukamy domu dla 5 kotków: czarnej mamy i czwórki jej szarych dzieci. Pan kici zmarł, a ona pozostawiona sama sobie okociła się w piwnicy.

Jeżeli znacie kogoś, najlepiej z woj. świętokrzyskiego, kto chciałby kotka, albo same chciałybyście, bardzo proszę o kontakt
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kici1.jpg (75,2 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kici2.jpg (48,9 KB, 28 załadowań)
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 20:43   #3296
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Kochane,

jestem wolontariuszką Stowarzyszenia Przyjaciół Zwierząt w moim mieście i obecnie szukamy domu dla 5 kotków: czarnej mamy i czwórki jej szarych dzieci. Pan kici zmarł, a ona pozostawiona sama sobie okociła się w piwnicy.

Jeżeli znacie kogoś, najlepiej z woj. świętokrzyskiego, kto chciałby kotka, albo same chciałybyście, bardzo proszę o kontakt
cudne te kicie, ale ja mam już 4 koty wszystkie uchronione przed "złym" losem
Stary 2011-06-12, 20:56   #3297
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:

Do kogo napisałaś? do sprzedawcy? Jakim kurczę cudem Ci się zrobiło 7 szt trzeba sprzedawcę przeprosić,wytłumaczyć że jesteś początkującą allegrowiczką,oby był wyrozumiały a zapłaciłaś już? przez "płacę z allegro"?
tak do sprzedawcy. 6się zrobiło bo tak jak już napisałam, cofnęłam zeby sprawdzić ile wynosi przysyłka i jak chciałam wrócić to były dwie możliwości albo wróc do ich głownej strony albo komunikat ze już kupiłam 3 szt i jesli chcę dodac 3 szt to mam nacisnąć kup teraz, nacisnęłam z myślą ze będzie można zmodyfikować ilość tych szt a tam już 6! no i jak ponowiłam to dodało kolejną 1 szt! kurde żeby dodawac to bez problemu ale żeby zmienić to już się nie da.

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Stary 2011-06-12, 20:57   #3298
zalotnica83
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za rady...kupię sobie ten Vanish w proszku, bo ten w płynie cos nie bardzo...Musso a jak to z tym proszkiem pocudować- moczyc w tym czy posypac i potrzec...???
ELIZA jest boska! Ten drugi mi się nie podoba
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 20:58   #3299
Oja 84
Zadomowienie

a jak chciałam zapłacić to mialam nadzieję że chociaz tam zmienię cenę na kwotę za 3 szt to też już była kwota od razu za te 7 szt bez mozliowosci zmiany

Stary 2011-06-12, 21:02   #3300
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
cudne te kicie, ale ja mam już 4 koty wszystkie uchronione przed "złym" losem
Ja za sprawą pewnej kici też zakochałam się w kotach Pewnego dnia zadzwoniła do mnie moja mama, cała roztrzęsiona. W jej zakładzie pracy mieszkała sobie kotka, co oczywiście było niezgodne z zasadami BHP etc, ale kierownictwo przymykało na to oczy. Za to kicia zaczęła przeszkadzać pracownikom. Moja mama ją dokarmiała, więc to jej zagrożono, że albo kotka zniknie do południa, albo wyląduje w studni, albo będzie zatłuczona łopatą. Pojechałam tam z moim T. najszybciej jak tylko mogłam, uzbrojona w koc i pudełko i nastawiona na kontakt z kocimi pazurami. A tu co... Bez problemu wzięłam kicię na ręce, a ona wtuliła się we mnie, jakby mnie znała już długo. W samochodzie wskoczyła sobie na tą półkę za tylnim siedzeniem i tak jechała, wyglądając przez tylnią szybę U mnie w domu na początku bardzo się bała, weszła za łóżko i nie chciała wyjść. Nie miałam nic dla niej do jedzenia, więc wyciągnęłam z lodówki pierś z kurczaka, którą miałam kupioną na obiad. Jak kicia poczuła mięsko to od razu przyszła do mnie i zaczęła się łasić, bez śladu wcześniejszego strachu

Jeszcze tego samego dnia Kici trafiła do nowego domu, gdzie zamieszkała na stałe

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
a jak chciałam zapłacić to mialam nadzieję że chociaz tam zmienię cenę na kwotę za 3 szt to też już była kwota od razu za te 7 szt bez mozliowosci zmiany
Poczekaj do jutra i najlepiej zadzwoń do sprzedającego

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2011-06-12 o 21:00
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości