|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
dobry
My tez juz po weselu Bylismy krotko bo się fatalnie czułam ,ale było miło ![]() Tylko wróciłam z wesela głodna orkiestra byla ta sama co u nas tylko z wokalistką- moim zdaniem nie ten urok bo fałszowała i spiewała bardzo niewyraznie ale to pewnie kwestia gustu Młodzi zestresowani, wszystko chcieli perfekcyjnie zrobic. Widac ze impreza zaplanowana w najmniejszych szczegółach. chociaz nie wyszlo im to najlepiej bo mieli pare wpadek ![]() teraz wszystkie wesela bede porownywac z naszym, ale moim zdaniem dobrze ze duzo mielismy "na spontanie" bo nie bylo tego spięcia ze się coś nie uda i było jakoś tak luźniej tutaj nawet po wyjsciu z kosciola goscie mieli na 3 razy rzucać platki róż zeby bylo idealnie. Młodzi wyglądali ładnie , chociaz suknia nie w moim stylu:P Oczywiscie pittbull mnie wkurzył. Brat Tz, sie spoznił i dojechal dopiero na sale. W kosciele i po kosciele t. latała za nami jak za sraczka i tylko nadawała o sobie. Nie zapytała co u nas , jak sprawy sie maja jak się czuje . A ostatnio widziala nas 1 czerwca przez 5 min, kiedy to oznajmilismy jej miłą nowine. Zatem moim zdaniem zapytac mogła ale - Nic. A jak tylko zobaczyla brata tz to wpol zdania przerwała, zostawiła nas i poleciala do nich. I tak całe wesele. Nawet nie podeszła. Tylko chodziła to brata tz ktory siedzial obok nas Zazdrosna nie jestem, ale wg mnie tak się nie robi
Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-06-12 o 17:26 |
|
|
|
#3302 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
DCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a pitbullem się nie przejmuj... wiadomo, że się zle zachowała,ale nic na to nie poradzisz
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||||
|
|
|
#3303 |
|
Zakorzenienie
|
ssnow bylam bardzo zmeczona i glowa mnie bolała
a przyczyna na priv ;>
|
|
|
|
#3304 |
|
Zakorzenienie
|
Łooo matko, co za dzień!
![]() Spałam pół dnia, a drugie pół marudzilam. Już mi trochę lepiej, ale.. trochę. ![]() Mam przefatalne załamanie dietowe i Bóg mi świadkiem, że gdyby nie TŻ który zabrał mi portfel i trzyma w domu pod kluczem, już 18 razy byłabym w sklepie i zjadłabym 18 różnych rzeczy których mi zjeść nie wolno. ![]() Dobrze, że w domu nie ma nic, czym mogłabym zrobić sobie krzywdę. ![]() W ramach czegoś słodkiego, popijam coca-colę ZERO i zrobiłam kokosanki. (oczywiście zgodne z SB). Pycha są ![]() Na spacer planujemy zaraz iść, a później ciąg dalszy nic nie robienia z marudzeniem w tle. Nie sądziłam, że kiedykolwiek to powiem, ale chcę już bardzo jutrzejszy poniedziałek!!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-12 o 18:08 |
|
|
|
#3305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Opisałabym Wam całość (ze szczegółami ), ale to raczej na PW, bo tu ktoś niepowołany może trafić A co do tego, co napisałaś, to nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej! Zdaję sobie sprawę, że czasu będzie mega mało, ale chcielibyśmy do jak największej ilości gości podejść i choćby podziękować za przybycie ![]() Cytat:
Czytam TŻowi o Twoich zachciankach, dotarłam do końca (pizza i piwo), a TŻ na to "Powiedz, że to dowożą. Tylko niech szybko przez drzwi odbiera, zanim TŻ wygoni pizzaman'a" ![]() Haniulka, a Ty masz jakieś foto swojego look'a?
|
|
#3306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba w naturze musiałabym pizzermanowi zapłacić. ![]() On dodatkowo zdaje sobie sprawę, że gdybym coś takiego dorwała, to sam też by się skusił. Walczy więc podwójnie.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-12 o 18:30 |
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3308 |
|
Zakorzenienie
|
aaby mało mamy zdjęc, ale kawałek mojego imagu zaraz dodam do albumu
![]() Tymczasem nasz pituch |
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
Hello Seksowne
![]() Wczoraj miałam podły humor dziś jest trochę lepiej. Dzień spędziliśmy intensywnie,byliśmy w górach potem obiadek,kawka u rodzinki i niedziela zleciała. Nadia za egzamin ![]() Dodaja fajnie ze imprezka się udała ![]() Ijaa nie daj się pokusie ![]() Haniula czyżby Leoś u Was zawitał?
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Wrócilimy
![]() Tż znalazł nową trasę - wszystko ok poza przenoszeniem rowerów przez nasyp. Gites ![]() Czuje się przyjemnie wymęczona Teraz (Ijaa nie czytaj ) piję zimną wareczkę ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
|
#3311 |
|
Zakorzenienie
|
Powiem Ci, że już mi lepiej i wareczka nie jest taka pożądana.
Nawet postawionej przed nosem bym nie wypiła. ![]() Wszystko dlatego, że w ramach nudzenia się powywalałam ciuchy z szafy, zaczęłam przymierzać i bez problemu wlazłam w dwie pary spodni, w które nie mogła się w ogóle zapiąć od dłuuuuuugiego czasu. ![]() Kolejne dwie pary czekają na swoją kolej. ![]() W ogóle garderoba mi się chyba mocno powiększy, Ba! Niektóre leżą wręcz idealnie. ![]() Tym samym mój wredny humor prysł, a ja idę zarządzić jakaś dietkową kolację.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-12 o 19:46 |
|
|
|
#3312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dudi - przykro mi podwójnie, i za chłopaków, i za wredną t. olej babona, ale tak w ogóle to pożyczyliście? pewnie się zwiedziała o kredycie
i teraz nie odda tego co pożyczyła...Hania - też olej pitbula, szkoda Twoich nerwów, obca baba, co się będziesz przejmować, czy się interesuje, czy nie, jak zacznie, to dopiero będzie problem, wieczne kazania, porady sprzed 500 lat, rodem z "dzieńdobrytvn" i "ewa gotuje" albo z niedzielnej ambony Cytat:
![]() Lili - chcesz mnie wyzwać na pojedynek? ![]() ![]() Ijaa - sprawdź maila ![]() u mnie bez zmian, antybiotyk na tyle podziałał, że boli tylko troszkę, ale spać nadal na prawym boku nie mogę, jutro odbieram wyniki badań krwi i chyba się przejdę do lekarza z nimi, jak tylko będzie przyjmował do południa. gorzej, bo jestem taka słaba, że tylko leżałabym w łóżku, w głowie mi się kręci gardło mnie rozbolało dzisiaj, brzuch czuję cały czas mimo brania 3-ch kolejnych leków po to, żeby nie bolał nienawidzę być choraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i chcę na rowerP. złowił dziś okonia i mieliśmy rybkę na kolację, bardzo dobra idę do łóżka już, do jutra dziewczynki
|
|
#3313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdrówka kochana ![]() Nie chwaliłam się, tż zabiera mnie za tydzień na galę boku Nauczę się czegoś i jak będzie niegrzeczny to mu przywalę
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-06-12 o 20:07 |
|
|
|
|
#3314 |
|
kobieta za ladą
|
golden ona 300 to z kredytu pożyczyła :/
jesuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu jak mi sie nudzi
|
#3315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi też się nudzi pojadłam skrzydełek, dobre mi wyszły na dwójce dzisiaj Gwiezdne Wojny 3 więc zalegnę na łóżeczku
|
|
#3316 |
|
Konto usunięte
|
Beznadziejny weekend miałam
Wczoraj cały dzień bolała mnie głowa, dzisiaj cały dzień mnie brzuch boli. A trzeba było mieszkanie wysprzątać i pranie porobić. Na prasowanie już nie miałam siły - postaram się jutro tym zająć.Wieczór spędziłam na zabawie moim czytnikiem ebooków - zgrałam cały cykl książek i od jutra zacznie się czytanie w autobusie Spędzam w nim koło godziny dziennie, więc trzeba jakoś zabić czas.No i sprawdziłam sobie wyniki krwi (z wczorajszych badań) i jak patrzę na te przedziały, to na szczęście wszystko się mieści, więc chyba dobrze |
|
|
|
#3317 |
|
Zadomowienie
|
Wróciłam z pracy(ruch, że masakra i wszyscy się pytali kiedy wreszcie galerie otworzą, jeden dzień i ludzie wariują zamiast np na rowery iść), zrobiliśmy i zjedliśmy obiad, małe sprzątanie, pranie, rowery i zaraz siadam do notatek przy musie z truskawek, TZ przed chwilą zmiksował, mniam
Daneeaa i golden zdrówka kochane. Dudi trzymaj sie i nie dawaj się t. wyprowadzać z równowagi, nie rozumie takich rodziców Ijaa gratulacje ![]() Dodaja zapodaj przepis na ciasto z truskawkami, bo mi trochę ich zostało. Snow kciuki dla Ciebie ![]() Bordowa zaganiaj TZ do pomocy, bo później z dnia na dzień się nie nauczy jak pójdziesz do pracy. Nie ma co mieć wyrzutów sumienia, zmycie paru naczyń to nie noszenie kamieni. Co studiowałaś, jeśli można wiedzieć? Planujesz powrót?
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#3318 |
|
Konto usunięte
|
I w ogóle zapomniałam się pochwalić, że w końcu kupiłam wczoraj opiekacz do kanapek. W Kauflandzie za całe 23zł
Dzisiaj przetestowałam, wszystko ok
|
|
|
|
#3319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Byliśmy dzisiaj z TŻ cały dzień u znajomych. Ale było fajnie. Najpierw się wyleżelismy na słońcu,a pod wieczór zrobiliśmy grilla. Super było.
|
#3321 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja właśnie biore się za metodologie na środowy egzamin
|
|
|
|
|
#3322 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj cały dzień spędziłam u babci, niestety trochę chłodno było i większość czasu siedzieliśmy w domu ale i tak poleciałam na pole i objadłam się pysznych truskawek. Były wielkie i słodziutkie
Ijaa wysłałam ci wiadomość. Zmykam spać bo o 6 muszę wstać. Dobranoc
|
|
|
|
#3323 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Chyba niestety nie uda mi się Was nadrobić ... Pędzicie jak szalone ![]() Przez parę dni byłam niedostępna - TŻ zabrał mnie nad morze ![]() Zbytnio nie wypoczęłam, bo musiałam się uczyć na egzamin, który miałam wczoraj. Poza tym dostałam staż ![]() Nie tam gdzie chciałam, ale teraz nie mogę wybrzydzać ![]() Pozdrawiam Was
|
|
|
|
#3324 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() On to jest cieżki przypadek. Wiem, że musi mi pomagać, chce mi pomagać, ale nie pomaga bo "nie wie czemu". próbowaliśmy ustalać obowiązki i tak nic z tego nie wyszło. Naczyń nie każę mu zmywać bo myje cholernie niedokładnie a nie mam czasu poprawiać a na brudnych jeść nie będę Próbowałam już chyba wszystkiego i nie mam pomysłu.On nie jest z tych co uważają, że kobieta ma wszystko robić, wręcz przeciwnie. Ale i tak nie pomaga ![]() Ma bardzo odpowiedzialną pracę, długie dyżury, więc też muszę się dać mu wyspać. I zazwyczaj jak wstanie, zje, chwilę pobawi się z Małą i tak dzień zlatuje... Cytat:
![]() Cytat:
A z tą pomocą to też różnie bywa. Zostawiam Małą mojej mamie i jadę np. do Urzędu Pracy, ale jak tylko miałabym się spóźnić 5 minut to muszę dzwonić i przepraszać i prosić, żeby jeszcze została ![]() Cytat:
Z resztą zawsze uwielbiałam czytać. A teraz nie ma opcji ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Studia moich marzeń. Nie kontynuuję, bo zrobiłam niecały semestr, daleko od miejsca zamieszkania A tak o nich marzyłam
|
|
#3325 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny wybaczcie ale was doczytam i od dzis chyba jakies 2 tyg bede odpisywac tak w miare mozliwosci ale czytac sie was bede starala
teraz to ledwo z pracy wrocilam i musze spakowac caly pokoj przed remontem jeszcze tz sobie wymyslil ze mam go sciac jutro a potem urlopik EDIT: czytam was zrobilam sobie przerwe w ogarnianiu szaf itp odnosnie dzieci ja pamietam jak mialam moze 4 lata moi rodzice pracowali albo i wczesniej tyle ze az tak wszystkiego nie pamietam rodzenstwo mam starsze tyle ze wtedy jeszcze 2 bloki dalej mieszkala moja kochan babcia niby brat wieksze problemy stwarzal ( najstarszy ) ale trudno powiedziec bo tak naprawde to jak skonczylam jakies 9 lat to matki zaczelo brakowac w domu bo po prostu przestala sie interesowac owszem czasem przychodzila do domu ale co z tego jak ja interesowalo cos innego niz my wiec ojciec jakos musial dawac rade ze wszystkim jak praca, opieka nad 3 dzieci i wogole prowadzenie domu wszystko w sumie zaczelo sie bardziej psuc jak tylko zabraklo babci mojej kochanej bo jak ona jeszcze kochana byla na swiecie ( juz 19 lat minelo ) to z nia nawet mialam lepszy kontakt niz z mama co do tego czy jak dzieci pojda do szkoly bedzie gorzej .. ja tak nie uwazam swoich niemam ale jakies tam obserwacje i doswiadczenie w niankowaniu mam i uwazam ze moze nie bedzie gorzej ale napewno inaczej sama nie bede miala jakiejkolwiek pomocy ( siostra miala bo ojciec ciagle z nimi mieszka i za nianke dlugo robil i napewno bylo jej latwiej) no chybaze sie wyprowadzimy do Francji chcemy oczywiscie dziecko ale narazie z finansami i sytuacja kiepsko wiec jeszcze troszke poczekamy mam nadzieje ze nie za dlugo ale moze jakies 2 latka oj jak czytam jak mlodo wasi rodzice odeszli to sie lezka w oku kreci bardzo mi przykro dziewczyny trzymam kciuki za wszelkie potrzebujace/ zdajace egzaminy itd i poprosze o kciuki dla tz-a na wtorek i wogole na ten urlop bo mnostwo kontaktow bliskich z dentysta go czeka goldenku i danaea zdrowka zycze Martita gratuluje stazu
Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-13 o 00:42 |
|
|
|
#3326 |
|
Zakorzenienie
|
poniedzialek
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja już uciekam do mamy, Tż przed chwilą wrócił z nocki ja wstałam o 6 jak zwykle kończę kawę i idę\ zapomniałam się pochwalić że wygrałam na Wizażu zestaw Vipery
|
|
|
|
#3328 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzień dobry ![]() przyjechałam do pracy z Tatą bo byłam wczoraj u rodziców, bardzo fajnie ale 1 dzień to jest tak akurat na mojej zabitej dechami wsi byliśmy wczoraj u dziadka w szpitalu mam nadzieję, że poraz ostatni bo dziadek wychodzi dzisiaj w końcu do domu ![]() trochę się martwimy jak to będzie z opieką czy babcia da radę, ale rodzina to jest siła więc wspólnymi staraniami na pewno wszystko da się ogarnąć mówi też coraz lepiej niestety okazuje się, że częsci słów po prostu nie pamięta chce coś powiedzieć ale nie wie jak najważniejsze, że jest w dobrym nastroju i żarty się go trzymają sobota była super, randka nr 5 baardzo udana ![]() miłego poniedziałku moje Drogie |
|
|
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Dlaczego już poniedziałek
.No nic trzeba do pracy jechać. Do później piękne
|
#3330 | ||
|
Zadomowienie
|
oj poniedziałek- zaraz wstaję i idę na egzaminy- 2
tak więc kciuki bardzo wskazane![]() ![]() dobrego dnia wszystkim Spd życzę ![]() nuruś- za dzisiejsze zaliczenieCytat:
bardzo dobrze że dziadek już wychodzi i na pewno wspólnymi siłami dacie radę![]() i z randki się cieszę oczywiście na szczególy czekam![]() Cytat:
dla tż
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

My tez juz po weselu 
orkiestra byla ta sama co u nas
tylko z wokalistką- moim zdaniem nie ten urok bo fałszowała i spiewała bardzo niewyraznie ale to pewnie kwestia gustu
zeby bylo idealnie. 

a pitbullem się nie przejmuj... wiadomo, że się zle zachowała,ale nic na to nie poradzisz

, a ja swojej nawet na minutę nie mam komu zostawić![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
najważniejsze, że jest w dobrym nastroju i żarty się go trzymają
za dzisiejsze zaliczenie