|
|
#601 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Skoro on szuka to czemu ja nie mogę? Czuję się bezwartościowym człowiekiem, nie chcę tak. Czuję się brzydka itd, mam 24 lata! Chcę roztrzepać swoje myśli pośród inne osoby, czy to takie złe?
|
|
|
|
#602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Czasem inna jest w naszym mniemaniu dużo gorsza, a facet i tak na nią leci, więc tutaj nie znajduję żadnego wytłumaczenia. Mogę tylko podzielić się z Tobą moim doświadczeniem. Ja przy moim byłym stałam się zupełnie inną dziewczyną, zaczęłam przywiązywać wagę to szczegółów, bardzo dbać o siebie, wielokrotnie przykuwałam uwagę innych, co też było częstym obiektem uwag mojego exa. Dzięki temu moje poczucie wartości naprawdę poszybowało w górę i nawet nie dopuszczałam do siebie myśli, że mógłby mnie zdradzić. A jednak.. jak patrzyłam na te dziewczyny do których tak namiętnie wypisywał to w głowie mi się nie mieściło jak mając taką dziewczynę pisze do takich pierwszych lepszych, które mu się nawiną... Dlatego też moje poczucie wartości tak diametralnie spadło![]() [[/QUOTE] No daleko ![]() Zastanawiam się tylko czy on będzie miał na tyle odwagi, żeby się z nią kręcić koło mojego domu? chociaż już pokazał że odwagę to on ma. 2 msc temu ostatni raz do niego napisałam i postanowiłam, że z tym koniec bo nigdy się od niego nie uwolnię. A on jeszcze msc temu mi napisał smsa " Co tam u Ciebie?" Jednak na to trzeba czasu jednym wystarcza go mniej, a jednym więcej ja też się zaliczam do tej drugiej grupy, niestety. Chciałabym sobie móc z tym w końcu poradzić, żeby on nie budził we mnie już tyle emocji ale to nie tak hop siup. Ja wierzę że obie sobie poradzimy [/QUOTE]Nasuwa mi się tylko jedna myśl - co za beszczelny typ, ale skąd ja to znam . Parę miesięcy temu byłam na imprezie, on się o tym dowiedział i też dostałam sms-a " czy mam coś do ukrycia"
Edytowane przez emely Czas edycji: 2011-06-12 o 20:46 |
|
|
|
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
Leczę się psychiatrycznie. Psychologa w ostatnim czasie zaniedbałam. Obiecałam im, że zapiszę się na nadchodzący tydzień na wizyty.
Eh. Gdzieś tam nadal w głowie siedzą mi myśli "szkoda, że się nie udało". Wiem, że dla osób, które nigdy nie przeżyły takiego załamania, nie zrozumieją mnie. Najgorsze jest w tym wszystkim to, że eks po raz kolejny prosił mnie, żebym wyzbyła się nadziei w stosunku do nas... |
|
|
|
#604 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
? tak to już jest, jeśli ktoś zabiega o Twoje względy łatwiej jest Ci go olewac. a z drugiej strony nie daje o sobie zapomniec. Więc wychodzi na to, że jedyna droga do 'wylecznia' się z exa to ta cięższa- kiedy nie masz żadnego kontaktu, bo w końcu z dnia na dzień coraz mniej będziesz o nim myślala.. ja tak mam. przychodzą chwilę zwątpienia, tęsknoty, poczucia samotności, ale jest mi duuuużo lepiej, niż wtedy, gdy próbowaliśmy utrzymywac kontakt..
|
|
|
|
|
#605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie strasz nas!! Wszystkie damy ze wszyskim rade... Dzis ciezki dzien...placze...placze i placze
|
|
|
|
|
#606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakbym czytała siebie , ważne to w zyciu cos zmienić, nie mysleć obcesyjnie ,,ja juz jestem stara'' ,,moje kolezanki juz wyszly za maz a ja co?'' bez sensu pozytywne myslenie fajni przyjaciele a miłosc jak ma byc to będzie,prawda?
|
|
#607 |
|
Rozeznanie
|
Jak to płaczesz? Kochana co jest?
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z eksem taki uklad prowadziłam było super ale do czasu..przestal mnie interesowac pociągać nie bo ja mam słabosc do męskich i pachnących testosteronem facetów ale faceci sa tacy łatwi w obsłudze ze niewiele potrzeba
|
|
#609 |
|
Zadomowienie
|
OMG ale napłodziłyście stron...
Nie nadrobię tego w tydzień... Dobry wieczór tak w ogólę! Wszystkie, które lamentują, cierpią radzę : GŁOWA DO GÓRY ! PORA ZACZĄĆ DBAĆ O SIEBIE ! O SWOJE SAMOPOCZUCIE ! O SWOJE ŻYCIE ! TO jest NAJWAŻNIEJSZE !!! będzie dobrze, z czasem zrozumiecie, że to nie ten , nie ten jedyny i jeszcze nie jeden facet będzie w naszym de fakto wspaniałym życiu. Każda kiedyś będzie szczęśliwą żoną, matką czy ogólnie szczęśliwą kobietką stąpającą po tym za✂✂✂istym kraju jakim jest POLSKA ! ![]()
|
|
|
|
#610 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Czyli teraz będzie już tylko lepiej I będę trzymac kciuki
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
Dearlie
Nie mozesz tak robic.. Moze dziwnie zabrzmi ale uwierz inni maja gorzej. Sa ludzie chorzy /niepelnosprawni.. Masz zdrowie/rodzine/prace na swoim (sa rzeczy ktorych ja Ci zazdroszcze)urode! A po tym F.. poznasz napewno jeszcze kogos.. on nie jest ostatnim..a napewno nie jest warty bys Ty sobie cos robila.. Ogarnij sie!
|
|
#612 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moze tak byc jesli wogule koles ma uczucia, bo jesli to zimny drań to wątpie - takim to krzyżyk na drogę!
|
|
#613 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bo ja nie będę chodzić po tym kraju
|
|
|
|
#614 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak sobie radzisz w tych chwilach ?
|
|
#615 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#617 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. No i druga sprawa - dochodzą różne problemy natury psychicznej i to stwierdzenie też wymięka. I nawet świadomość, że są ludzie w cięższej sytuacji nie jest w stanie niczego wskórać. Cytat:
Niech zgadnę - u Ciebie pewnie nadal się tli pomimo tego że tak powiedział?
|
||
|
|
|
#618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję dziewczyny za wsparcie. Bardzo pogubiłam się w tym moim życiu. I na domiar złego tęsknię tak bardzo ze eksem... |
||
|
|
|
#619 |
|
Zadomowienie
|
przestań tak mówić. Napisałam ogólnie o naszym kraju, może być to każde miejsce na tej planecie, abyś była szczęśliwa ! uwierz, wszystko będzie dobrze. Miałam białaczkę - zwalczyłam ją. do 12ego roku życia lekarze leczyli mnie na całkiem co innego przez to do tego czasu nie miałam normalnego dzieciństwa jak inne dzieci w moim wieku. po 18 mojego chłopaka potrąciło go śmiertelnie auto... a jednak potrafię się uśmiechać iii wiesz niekiedy gdy jestem w domu idę na jego grób i wiem, że on nie chciałby widzieć mnie smutną, nie cieszącą się z życia. Nikt nie wie kiedy ono się skończy, nikt nie jest tego w stanie przewidzieć... Lecz niekiedy nachodzą mnie myśli co by było gdyby żył ? czy bylibyśmy razem ? czy już dawno zerwalibyśmy i w ogóle do siebie się nie odzywali ? To są tylko przypuszczenia, które powodują nostalgię, smutek. Więc proszę GŁOWA DO GÓRY !! Nie ma sensu martwić się na zapas. |
|
|
|
#620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#621 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zamarłam!! chciałaś sie zabic dla byłego faceta? nie rob tego wiecej a takiej przyjaciólce to bym w ryj dała!!nie chciałabym jej znać!to i tak sie posypie i facet ją rzuci zobaczysz? faceci sa bez wyobraźni! A przyjaciółka to fałszywa idiotka! Szczerze powiem ze na twoim miejscu bym sciany zburzyła z wsciekłości...psycholog jest dobry ,bardzo duzo spotykam sie z ludzmi ktorzy korzystaja z porad psychologa i ciesze sie to lepsze niz samobojstwo - nigdy nie dopuszczajcie sie tego slowa! Dla jednego chorego faceta z posrod 3 mld facetow na świecie nie warto sie zabijac!
|
|
#622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chodziło o to, że przecież ja wyjeżdżam i nie będę po Polsce dreptać HI HI szalona kobita No staram się być dobrej myśli i jest ok![]() Przykro mi z powodu tego co Cię spotkało Silna z Ciebie babka Ludzie powinni brać z Ciebie przykład. Masz w sobie wolę życia
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. Edytowane przez zverka Czas edycji: 2011-06-12 o 21:18 |
|
|
|
|
#623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jeeej aż się miło czyta
![]() Cytat:
ja dzisiaj miałam iść na fitness ale kac nie daje mi żyć, tzn taki zmęczeniowy - odkurzałam dzisiaj trochę i się zmęczyłam jakbym conajmniej ze 2 godziny na fitnessie spędziła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będzie lepiej
|
|
|
#624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez mam tyle lat co ty , głowa do góry nie jesteś sama
|
|
#625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to dobrze ![]() a już myślałam, że będę musiała dać Ci po pupci ![]()
|
|
|
|
|
#626 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znajdziesz sobie super faceta, który będzie Cię kochał i szanował. I wtedy będziesz szczęśliwa na 100% A psycholog dobra rzecz Czasem sama chodzę![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Jeśli chcesz możesz mi dać ... ale tak dla przyjemności
|
|
|
|
#627 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli o mnie też tu mowa to ja nie nowa! stety czy niestety
|
|
|
|
|
#628 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Znajdziesz wspaniałego faceta Zasłużyłaś sobie na to
|
|
|
|
#629 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#630 |
|
Rozeznanie
|
Dearlie jej, dobrze, że nic ci sie nie stało. Nie mozesz byc teraz sama, sprowadz do siebie przyjaciólke. Mam nadzieję, że leczenie ci pomoże...
howdoi widzę, ze dużo przeszłas, a jestes silna kobietka i zaraz będziesz miała swojego małego człowieczka na pewno bedziesz dobra mamusią, a i znajdziesz kogoś na prawde wartościowego kto was pokocha najbardziej na świecie... Jestem tego pewna!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

. Czasem inna jest w naszym mniemaniu dużo gorsza, a facet i tak na nią leci, więc tutaj nie znajduję żadnego wytłumaczenia. Mogę tylko podzielić się z Tobą moim doświadczeniem. Ja przy moim byłym stałam się zupełnie inną dziewczyną, zaczęłam przywiązywać wagę to szczegółów, bardzo dbać o siebie, wielokrotnie przykuwałam uwagę innych, co też było częstym obiektem uwag mojego exa. Dzięki temu moje poczucie wartości naprawdę poszybowało w górę i nawet nie dopuszczałam do siebie myśli, że mógłby mnie zdradzić. A jednak.. jak patrzyłam na te dziewczyny do których tak namiętnie wypisywał to w głowie mi się nie mieściło jak mając taką dziewczynę pisze do takich pierwszych lepszych, które mu się nawiną... Dlatego też moje poczucie wartości tak diametralnie spadło
[/QUOTE]
? tak to już jest, jeśli ktoś zabiega o Twoje względy łatwiej jest Ci go olewac. a z drugiej strony nie daje o sobie zapomniec. Więc wychodzi na to, że jedyna droga do 'wylecznia' się z exa to ta cięższa- kiedy nie masz żadnego kontaktu, bo w końcu z dnia na dzień coraz mniej będziesz o nim myślala.. ja tak mam. przychodzą chwilę zwątpienia, tęsknoty, poczucia samotności, ale jest mi duuuużo lepiej, niż wtedy, gdy próbowaliśmy utrzymywac kontakt..
pozytywne myslenie fajni przyjaciele a miłosc jak ma byc to będzie,prawda?

ale faceci sa tacy łatwi w obsłudze ze niewiele potrzeba

chciałaś sie zabic dla byłego faceta? nie rob tego wiecej a takiej przyjaciólce to bym w ryj dała!!nie chciałabym jej znać!to i tak sie posypie i facet ją rzuci zobaczysz? faceci sa bez wyobraźni! A przyjaciółka to fałszywa idiotka! Szczerze powiem ze na twoim miejscu bym sciany zburzyła z wsciekłości...psycholog jest dobry ,bardzo duzo spotykam sie z ludzmi ktorzy korzystaja z porad psychologa i ciesze sie to lepsze niz samobojstwo - nigdy nie dopuszczajcie sie tego slowa! Dla jednego chorego faceta z posrod 3 mld facetow na świecie
nie warto sie zabijac!