Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX - Strona 112 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-13, 07:48   #3331
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
przyjechałam do pracy z Tatą bo byłam wczoraj u rodziców, bardzo fajnie ale 1 dzień to jest tak akurat na mojej zabitej dechami wsi
byliśmy wczoraj u dziadka w szpitalu mam nadzieję, że poraz ostatni bo dziadek wychodzi dzisiaj w końcu do domu nie macie pojęcia jak bardzo się cieszył, że nareszcie stamtąd wyjdzie

trochę się martwimy jak to będzie z opieką czy babcia da radę, ale rodzina to jest siła więc wspólnymi staraniami na pewno wszystko da się ogarnąć Dziadek chodzi samodzielnie (ale trzeba mieć na niego oko) zastanawiamy sie tylko jak będzie z załatwianiem sie, mamy nadzieje, ze nie przywykł aż tak bardzo do cewnika i pampersów mówi też coraz lepiej niestety okazuje się, że częsci słów po prostu nie pamięta chce coś powiedzieć ale nie wie jak najważniejsze, że jest w dobrym nastroju i żarty się go trzymają

sobota była super, randka nr 5 baardzo udana cały czas mam wrażenie, że jestem tą ślepą kurą, której trafiło się ziarno, ale coraz bardziej wierzę w to że z tej mąki może wyjść bardzo smaczny chleb

miłego poniedziałku moje Drogie
Kochana, cóż za zbiór dobrych nowin od samego rana!
Nie masz pojęcia, jak bardzo się cieszę, że Dziadek wraca do zdrowia Zobaczysz, że w domu rekonwalescencja będzie przebiegać jeszcze szybciej i ani się obejrzycie, a Dziadek znów będzie tym Dziadkiem sprzed okresu choroby. Wam wszystkim dużo sił

A randki nie komentuję, bo musiałabym napisać "A nie mówiłam?!", a tego bardzo nie lubię
I'm so happy for you

Dzień dobry SPD!
Poniedziałek... Chyba nic więcej nie trzeba mówić
Wczorajszy dzień miałam koszmarny. Cały dzień bolała mnie głowa, leżałam praktycznie cały czas na kanapie, zrobiłam tylko obiad (oczywiście bez strat się nie obyło) i znów zaległam. Po obiedzie wypiłam Solpa, ale pomogło może na pół godziny... TŻ od 18.30 oglądał F1, zatem włączyłam sobie "Przerwane objęcia", które czekały na mnie chyba już od dwóch miesięcy. Cudowny film Penelope, Angela Molina i przede wszystkim sam Almodovar Poproszę więcej takich filmów!

Pod koniec seansu głowa zaczęła mi tak pękać, że po filmie wyłączyłam laptopa i poszłam się umyć, by szybko zalec pod kołdrą. Ostatkiem sił zrobiłam sobie jeszcze Solpę i jak doczołgałam się do łóżka, to umierałam. Przewracałam się w łóżku niemiłosiernie, ból był tak silny, że nie wiedziałam, gdzie ten łeb wsadzić. Płakałam i błagałam o jakieś imadło. W końcu, nawet nie wiem kiedy, zasnęłam. Przed północą obudził mnie TŻ, bo skończył się dopiero wyścig i przyszedł do łóżka. Ale otworzyłam tylko oko i zasnęłam ponownie.
Dziś odpukać głowa ok, ale siedzę tutaj i czuję się bardzo słabo, głowę mam ciężką, jakby lekkie zawroty, mdłości? Sama nie wiem, tak dziwnie. Marzę już, by zobaczyć godz. 15 na zegarku
Oczywiście bark jak bolał, tak boli, a afty jak były, tak są, i dawać o sobie znać nie przestają
Wczoraj już powiedziałam TŻowi, że co takiego zrobiłam temu światu, że wszystko się tak zwala, i skoro teraz tak jest, to co będzie za 20-30 lat? Będę leżeć przykuta do łóżka?!

Mama wygania mnie prywatnie do ortopedy, bo mówi, że muszę jak najszybciej wyleczyć ten bark, a kolejki na NFZ są kilkutygodniowe. I mówi, że o $ mam się nie martwić, oni zapłacą. Ale nie chcę od nich brać, nie potrafię. Nas jednak nie stać na wizytę... Ech...
Jeszcze w tym tygodniu po raz kolejny dentysta...

Z pozytywnym rzeczy mam dziś na II śniadanie pyszną sałatkę z pomidora, rzodkiewki i szczypiorku! Najchętniej schrupałabym już teraz Zdrowe odżywianie trwa, wczoraj było ładnie (to wesele tylko cholerne ), od dziś ma być jeszcze ładniej

Aaa, a straty przy obiedzie? Gotowałam warzywa na parze i co prawda dolewałam co jakiś czas wodę, ale w którymś momencie zasiedziałam się przed tv. Czułam, że coś śmierdzi, ale nie przejmowałam się zbytnio, bo nasz piekarnik bardzo śmierdzi spalenizną, a ja akurat piekłam kurczaka dla TŻ. I dumna z siebie nakładam obiad, a tam garnek od warzyw spalony Nie muszę dodawać, że nie dość, że to drogi garnek, to jeszcze najlepsza wielkość z całego kompletu
Po obiedzie jednak TŻ pozedł do kuchni i wraca po paru minutach z pięknie wyczyszczonym garnkiem, jak nowym! Jak widać potrójne dno to nie tylko chwyt marketingowy

Miłego dnia Kochane!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 08:10   #3332
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Kochana, cóż za zbiór dobrych nowin od samego rana!
Nie masz pojęcia, jak bardzo się cieszę, że Dziadek wraca do zdrowia Zobaczysz, że w domu rekonwalescencja będzie przebiegać jeszcze szybciej i ani się obejrzycie, a Dziadek znów będzie tym Dziadkiem sprzed okresu choroby. Wam wszystkim dużo sił
A randki nie komentuję, bo musiałabym napisać "A nie mówiłam?!", a tego bardzo nie lubię
I'm so happy for you

Pod koniec seansu głowa zaczęła mi tak pękać, że po filmie wyłączyłam laptopa i poszłam się umyć, by szybko zalec pod kołdrą. Ostatkiem sił zrobiłam sobie jeszcze Solpę i jak doczołgałam się do łóżka, to umierałam. Przewracałam się w łóżku niemiłosiernie, ból był tak silny, że nie wiedziałam, gdzie ten łeb wsadzić. Płakałam i błagałam o jakieś imadło. W końcu, nawet nie wiem kiedy, zasnęłam. Przed północą obudził mnie TŻ, bo skończył się dopiero wyścig i przyszedł do łóżka. Ale otworzyłam tylko oko i zasnęłam ponownie.
Dziś odpukać głowa ok, ale siedzę tutaj i czuję się bardzo słabo, głowę mam ciężką, jakby lekkie zawroty, mdłości? Sama nie wiem, tak dziwnie. Marzę już, by zobaczyć godz. 15 na zegarku
Oczywiście bark jak bolał, tak boli, a afty jak były, tak są, i dawać o sobie znać nie przestają
Wczoraj już powiedziałam TŻowi, że co takiego zrobiłam temu światu, że wszystko się tak zwala, i skoro teraz tak jest, to co będzie za 20-30 lat? Będę leżeć przykuta do łóżka?!

Mama wygania mnie prywatnie do ortopedy, bo mówi, że muszę jak najszybciej wyleczyć ten bark, a kolejki na NFZ są kilkutygodniowe. I mówi, że o $ mam się nie martwić, oni zapłacą. Ale nie chcę od nich brać, nie potrafię. Nas jednak nie stać na wizytę... Ech...
dziękuję, dziękuję tak naprawdę gdyby nie wsparcie Wasze i moich przyjaciół to ja bym po 2 feralno-rolkowej randce to przerwała i była największą dupą wołową jaką widział ten świat

biedna jesteś z tymi bólami głowy mnie nigdy tak naprawdę mocno głowa nie bolała więc mogę się tylko domyślać co to jest za "miód" ale absolutnie nie zazdroszczę i nie chciałabym się przekonać jak to jest

a z tym barkiem to uważam, że trzeba schować dumę i wstyd do kieszeni (wstyd to jest kraść!) i przyjąć pomoc rodziców (rodzice m.in od tego są ) nim nie zrobi się z tego jakaś większa rozpierducha zdrowie najważniejsze! ja wiem co czujesz bo też jak mam cokolwiek dostać od moich to jestem ciężko chora no ale tutaj sytuacja jest wyjątkowa więc schowaj te swoje wątpliwości do kieszeni i przyjmij pomoc jaką Ci oferują- od kogo ją przyjąć jak nie właśnie od Nich???
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 08:33   #3333
nurek119
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość

A ile masz lat?
20 i pół i więcej juz mieć nie chce odpowiada mi ten wiek w pełni

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
zapomniałam się pochwalić że wygrałam na Wizażu zestaw Vipery w tym konkursie smsowym co był do 3 czerwca

Cytat:
Danusia powiedz proszę jakiego rzędu to jest koszt taki czytnik ebooków? sama o czymś takim myślę od jakiegoś czasu, chętnie bym zanabyła tylko nie wiem czy to nie za droga zabawka jak dla mnie
Dzień dobry

przyjechałam do pracy z Tatą bo byłam wczoraj u rodziców, bardzo fajnie ale 1 dzień to jest tak akurat na mojej zabitej dechami wsi
byliśmy wczoraj u dziadka w szpitalu mam nadzieję, że poraz ostatni bo dziadek wychodzi dzisiaj w końcu do domu nie macie pojęcia jak bardzo się cieszył, że nareszcie stamtąd wyjdzie

trochę się martwimy jak to będzie z opieką czy babcia da radę, ale rodzina to jest siła więc wspólnymi staraniami na pewno wszystko da się ogarnąć Dziadek chodzi samodzielnie (ale trzeba mieć na niego oko) zastanawiamy sie tylko jak będzie z załatwianiem sie, mamy nadzieje, ze nie przywykł aż tak bardzo do cewnika i pampersów mówi też coraz lepiej niestety okazuje się, że częsci słów po prostu nie pamięta chce coś powiedzieć ale nie wie jak najważniejsze, że jest w dobrym nastroju i żarty się go trzymają

sobota była super, randka nr 5 baardzo udana cały czas mam wrażenie, że jestem tą ślepą kurą, której trafiło się ziarno, ale coraz bardziej wierzę w to że z tej mąki może wyjść bardzo smaczny chleb

jakie dobre wiadomości od samego rana starsznie sie ciesze, ze dziadek wraca do zdrowia bo to najważniejsze
no a randka cóż tu gadać SZCZESCIA życze bo na nie zasłuhujesz
ooo mnie też interesuje ten czytnik ebooków
[QUOTE=ssnowdrop;27476270]oj poniedziałek- zaraz wstaję i idę na egzaminy- 2 tak więc kciuki bardzo wskazane

nuruś- za dzisiejsze zaliczenie
/QUOTE]
jesteś kochana i dla Ciebie również mocne kciuki a nawet dwa bo dwa egzaminy

Cytat:
Dzień dobry SPD!
Poniedziałek... Chyba nic więcej nie trzeba mówić

Aaa, a straty przy obiedzie? Gotowałam warzywa na parze i co prawda dolewałam co jakiś czas wodę, ale w którymś momencie zasiedziałam się przed tv. Czułam, że coś śmierdzi, ale nie przejmowałam się zbytnio, bo nasz piekarnik bardzo śmierdzi spalenizną, a ja akurat piekłam kurczaka dla TŻ. I dumna z siebie nakładam obiad, a tam garnek od warzyw spalony Nie muszę dodawać, że nie dość, że to drogi garnek, to jeszcze najlepsza wielkość z całego kompletu
Po obiedzie jednak TŻ pozedł do kuchni i wraca po paru minutach z pięknie wyczyszczonym garnkiem, jak nowym! Jak widać potrójne dno to nie tylko chwyt marketingowy

Miłego dnia Kochane!
tż spisał się na medal
a co do zdrowia Twojego to dume do kieszeni trzeba schować i przyjąć pomoc od rodziców bo to nie jakiaś Twoja zachcianka tylko ZDROWIE a to najważniejsze jak sama wyżej napisałaś! a pomyśl czy Ty chciałabyś aby Twoja mama potrzebowala porady od lekarza nie miałaby na nią pieniążków a Ty byś jej mogła pomóc a ona z uporem maniaka by odmawiała?? więc duma do kieszeni i bierz do ręki tel i dzwoń do mamy im szybciej tym lepiej. rozumiemy sie?? bo jak nie to
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 08:42   #3334
bordowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
20 i pół i więcej juz mieć nie chce odpowiada mi ten wiek w pełni
To jesteś tylko rok młodsza ode mnie

Dopiero po 24h trochę przeszedł ból serca. Nie mam pojęcia co to było Boli nadal, a właściwie to ćmi, więc nie jest źle. Zaplanowałam na dziś sporo rzeczy i mam nadzieję, że córeczka pozwoli mamie posprzątać
Stary 2011-06-13, 08:45   #3335
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
a z tym barkiem to uważam, że trzeba schować dumę i wstyd do kieszeni (wstyd to jest kraść!) i przyjąć pomoc rodziców (rodzice m.in od tego są ) nim nie zrobi się z tego jakaś większa rozpierducha zdrowie najważniejsze! ja wiem co czujesz bo też jak mam cokolwiek dostać od moich to jestem ciężko chora no ale tutaj sytuacja jest wyjątkowa więc schowaj te swoje wątpliwości do kieszeni i przyjmij pomoc jaką Ci oferują- od kogo ją przyjąć jak nie właśnie od Nich???
mądrze kash mówi i myślę aaby że już wiesz co masz robić
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 09:01   #3336
ijaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Raaany uwielbiam tą moją dietę Na śniadanie: twarożek, dżem i kokosanki.

Dobrze, że jest ładna pogoda i ogólnie jestem szcześliwa, bo zdążyłam wejść do pracy i wystarczyło 5 minut by wk**** się 5 razy.
Ale.. hihi huuuuu, hihi huuuuuu - kilka oddechów i już mi lepiej.

Mam nadzieję, że pozostałe siedem godzin w biurze szybko zleci. Szybki obiad w domu i planujemy wybrać się dzisiaj do makro. Widziałam w gazetce fajne kostiumy - mam nadzieję, że jeszcze będą.

Kash super, że randka udana.

Aaby
Kash ma rację - masz do lekarza i żadnego kręcenia nosem na pomoc rodziców.
Przy okazji - czekam ze zniecierpliwieniem na opowieść o weselu. Ciekawa jestem bardzoooo co się tak zrywało.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 09:29   #3337
irenkaaa
Zakorzenienie

witam
ja jedno pranko wstawione ( mam nadzieje ze ostatnie ) i ruszam z pakowaniem wszystkiego wjakies kartony
najgorsze to bedzie chyba przeniesc szafki itd bo za wiele miejsca podobno niema zeby to wszytko zmiescic bo to bedzie w pokoju gdzie bawia sie dzieci
mam nadzieje ze ona ich bedzie pilnowac jakos przez ten czas bo jak nie to .. jak mi tylko cos rusza

Cytat:
witam

ja już uciekam do mamy, Tż przed chwilą wrócił z nocki
ja wstałam o 6 jak zwykle kończę kawę i idę\

zapomniałam się pochwalić że wygrałam na Wizażu zestaw Vipery w tym konkursie smsowym co był do 3 czerwca

super

Cytat:
Danusia powiedz proszę jakiego rzędu to jest koszt taki czytnik ebooków? sama o czymś takim myślę od jakiegoś czasu, chętnie bym zanabyła tylko nie wiem czy to nie za droga zabawka jak dla mnie

Dzień dobry

kash super wiadomosci
zobaczysz dziadzius pewnie szybko dojdzie do siebie bo dom to jednak jest dom a nie szpital a jeszcze jak mowisz ze juz z chodzeniem lepiej i wogole to wszystko na najlepszej drodze

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
oj poniedziałek- zaraz wstaję i idę na egzaminy- 2 tak więc kciuki bardzo wskazane
dobrego dnia wszystkim Spd życzę
nuruś- za dzisiejsze zaliczenie
snow dzieki
i oczywiscie dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez bordowa Pokaż wiadomość
To jesteś tylko rok młodsza ode mnie

Dopiero po 24h trochę przeszedł ból serca. Nie mam pojęcia co to było Boli nadal, a właściwie to ćmi, więc nie jest źle. Zaplanowałam na dziś sporo rzeczy i mam nadzieję, że córeczka pozwoli mamie posprzątać

bordowa idz do lekarza jak bedziesz miala taki bol

mnie kiedys dlogo tak bolalo ale lekarka powiedziala ze to niby cos naciagnelam przy wysilku i dala mi cos przeciwbolowego jakas serie chyba na 2 tyg ale mowila ze nerwy i ten wysilek
promieniowalo az cale okolice serca i nawet jak oddychalam a serce mi walilo jak szalone ale tak chwilami normalnie chwilami szybciej i to jak miala jakies 20lat moze

lepiej cos zbadac niec sie meczyc
irenkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 09:32   #3338
Nadia5
Zakorzenienie

Ssnow, Nurek

Czekam na panów od przedpokoju, spóźniają się
A tż stwierdził, że teraz nasze mieszkanie wygląda jak jakaś melina

Nadia5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 09:34   #3339
Anastazja86
Zakorzenienie

Aaby- kochana, schowaj dumę do kieszeni i weź od rodziców pieniążki na lekarza, trzeba to zwalczyć bo ledwo funkcjonujesz

Snow-

Nurku-

Irenka- za Tż

Ijaa- ale miałaś pyszne śniadanko

Kash-co za wspaniałe wiadomości od rana

ja u mamy siedzę, nakarmiłam ją,. umyłam, przewinęłam, pogadałam, była pielęgniarka na zastrzyku i za pół godziny ma przyjść pielęgniarka z urzędu
tata śpi ale zaraz będzie szedł do pracy na chwilę i jeszcze do przychodni musi skoczyć po zwolnienie i kupić kilka rzeczy dla mamy

ja piję teraz herbatkę ale zaraz biorę się za prasowanie mamy prześcieradeł i taty rzeczy

Edytowane przez Anastazja86
Czas edycji: 2011-06-13 o 09:35
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 09:41   #3340
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez wiznatalka Pokaż wiadomość
ja się załamałam po wejściu na wagę, bo nie dość, że nie schudłam, to przytyłam
To dopiero potrafi dołować, jak ktoś chce zlecić z kilogramów

Cytat:
Nadia, dodaja- na kiedy planujemy śląskie spotkanie SPD? 2-3 lipca, 9-10 lipca, 16-17 lipca?
Jak na dzień dzisiejszy to 16-17, ale też nie na 100% bo może pojedziemy na wieś po mojej obronie i nie wiem kiedy zlądujemy w domu

Cytat:
Napisane przez marcia45 Pokaż wiadomość
Dodaja zapodaj przepis na ciasto z truskawkami, bo mi trochę ich zostało.
To był zwykły biszkopt z truskawkami i galaretką
Ja robię tak:
6 jaj
szklanka mąki
3/4 szklanki cukru
łyżeczka proszku do pieczenia

Białka ubijasz, dodajesz cukier, jak się rozpuści to wlewasz żółtka, dalej mijksujesz. Wszystko się połączy to przesiewasz mąkę z proszkiem i deliktanie mieszasz do połącznie składników. Do pieca na jakieś 30-40 minut na 180 stopni

Cytat:

Gratulacje! Też na niego polowałam

Cytat:
oj poniedziałek- zaraz wstaję i idę na egzaminy- 2 tak więc kciuki bardzo wskazane
dobrego dnia wszystkim Spd życzę

Irenka, Nuruś
Kashmirka świetnie, że randka udana Ogromnie się ciesze, że dziadek już wychodzi, zapewne jest przeszczęśliwy
Aaby przyjmij pomoc od mamy i biegnij do lekarza, bo nie ma żartów.

Dzień dobry
Zmęczył mnie ten weekend. Sporo szykowania, ale dobrze, że takie spotkania są, bo człowiek może się oderwać od problemów i dnia codziennego. Tż bardzo zadowolony z prezentów i Waszych życzeń. Jeszcze raz dziękuję

Dziś powrót do szarej rzeczywistości. Tż zaraz jedzie zdać swoją magisterkę, a ja muszę brać się do pracy i to ostrej, bo mam naprawdę sporo do zrobienia. Do tego boli mnie okropnie brzuch, że ruszać się nie mogę! Popijam miętę i trochę mi lepiej.
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 10:12   #3341
irenkaaa
Zakorzenienie

uff udalo mi sie dodzwonic do milego Pana w sprawie mojego tel
doladowalam 20e zeby miec nie tylko sms i rozmowy w sieci ale i internet bo mysle a tam skorzystam z oferty tymbardziej ze uzywam sporo netu na tel a jak nie jestem w domu ani w pracy to platny z sieci mi liczy
zawsze byla opcja 30e ale teraz na wakacje na 20e zmienili
no to doladowalam , przysszedl sms ze mam to wlaczone i co? .. i mnie zza net liczylo
probowalam sie dodzwonic -echo
napisalam maial- odp ze w ciagu 5 dni dadza mi znac
no to dzis z rana za tel
Pan nie dosc ze mily to jeszcez poinformowal o innych ofertach i dodal mi te 20e spowrotem
kiedys juz mialam taka sytuacje ale babka powiedziala ze mi nic ni beda zwracac a wtedy prawie cala karte mi zjadlo bo oferta sie nie wlaczyla
teraz nie pytalam ale chyba mam dar bo Pan sam ochoczo ze mi to zresetuje i oddadza mi kase
chyba lubie poniedzialek

dzieki za kciuki przydadza sie
Stary 2011-06-13, 10:16   #3342
dudipopka
kobieta za ladą

kash ale super z dziadkiem strasznie sie ciesze

nuruś i ssnow dacie rade laski

irenkaa dla teżeta powiedz mu ze jak ja dalam rade to on też da

dziś u mnie zalewajka bo nie mam innego pomysłu,po południu lece do banku(iija)i koniec dnia

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 10:31   #3343
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Marta z okazji Twoich urodzin życzę Ci wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, upragnionego bobaska i wszystkiego co sobie życzysz! Sto lat !
Stary 2011-06-13, 10:46   #3344
dudipopka
kobieta za ladą

Muzyka już gra, podkręć tylko by był pełny czad, niech dowie się cały świat, że dziś kończysz ... naście lat!

Marta najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imagesr.jpg (16,1 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg imagesto.jpg (8,6 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg imagesraf.jpg (4,4 KB, 0 załadowań)

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 11:06   #3345
irenkaaa
Zakorzenienie

Marta najlepsze zyczenia urodzinowe

dudi niema wyjscia musi dac rade tylko gorzej bedzie ,,po" bo jak Ci juz pisalam on mu chce to wszystko za jednym razem zrobic
Stary 2011-06-13, 11:18   #3346
aaby
Zakorzenienie

Dziewczyny (ciekawska ijaa przede wszystkim ), opiszę Wam wesele, ale pod wieczór, bo teraz kompletnie nie mam weny i oczy mi się zamykają. Muszę uskutecznić chyba jakiś spacer, choćby do toalety

Tak w ogóle w pt zadzwonił szef i jutro koło południa ląduję na dywaniku. I mam przygotować raport, bo nie podoba mu się to, co się tu ostatnio dzieje. A ja nigdy żadnych raportów takich oficjalno-profesjonalnych nie przygotowywałam
Jutrzejszy dywanik w połączeniu z moją umową do 30 czerwca jakoś nie nastawia mnie zbyt optymistycznie...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 11:23   #3347
ssnowdrop
Zadomowienie

ja już po pierwszym egzaminie- nie jestem zadowolona, ale moze 3 będzie o 13.30 następny.

dziekuję za wszystkie kciuki

Marta- wszystkiego najpiękniejszego
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 11:28   #3348
irenkaaa
Zakorzenienie

aaby powiedz szefowi ze do 30 czerwca to moze sie zastanowic nad prezentem slubnym a nie tu straszy raportami i dywanikiem co on sobie mysli
jak tam SPD wpadna to biedny bedzie

dzis nocka bedzie nieprzespana ( nie lubie klasc sie spac tak na pol gwizdka zeby wstawac o 2 czy 3 a w nocy wyjezdzamy) ale i tak juz mniej stresu bo jak pomysle kiedy tyle wolnego mialam to rowno rok temu
Stary 2011-06-13, 11:30   #3349
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny (ciekawska ijaa przede wszystkim ), opiszę wam wesele, ale pod wieczór, bo teraz kompletnie nie mam weny i oczy mi się zamykają.
Dla mnie, dla mnie.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-06-13 o 11:31
Stary 2011-06-13, 11:53   #3350
HisHoney
Zakorzenienie

Marta, najlepsze życzenia z okazji Twojego święta!

Witam wszystkich

'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.'

'
If a book is well written, I always find it too short.'

HisHoney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 13:01   #3351
kraven
Zakorzenienie

Cześć. Wróciłam z pracy. Było ciekawie i wreszcie się ktoś nami zajął.

Kash super, że Dziadek wraca do zdrowia i wychodzi naareszcie do domu.

Marta wszystkiego naj, naj z okazji urodzin.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 13:07   #3352
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Co tutaj taka cisza?
Praca mi dziś kompletnie nie leży
Stary 2011-06-13, 13:12   #3353
Nadia5
Zakorzenienie

Więc jak będzie Wam pasował weekend 16-17 to ja niestety nie dam rady.

Teraz to dopiero mam syf w całym mieszkaniu!! Mam dość remontu

Marta sto lat

Edytowane przez Nadia5
Czas edycji: 2011-06-13 o 13:22
Stary 2011-06-13, 13:14   #3354
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Co tutaj taka cisza?
Praca mi dziś kompletnie nie leży
Mnie również. Chociaż czas zasuwa jak szalony - nie wiem kiedy trzynasta minęła.

Stary 2011-06-13, 13:18   #3355
Anastazja86
Zakorzenienie

Aaby- dasz radę z tym raportem

Nadia- u moich rodziców w całym mieszkaniu w dwa dni położyli panele i masakra była, nienawidzę remontów

Marta- wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzin

ja dalej u rodziców, mama dzisiaj wyjątkowo spokojna, ani razu jej jeszcze dzisiaj nie odsysałam, mam nadzieję że nie jest to cisza przed burzą
teraz piję sobie colę bo tak mi się chciało i zaraz muszę mamcię nakarmić bo już jej pora obiadowa
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 13:22   #3356
senioritta19
Rozeznanie

Hej
Dziewczyny u mnie @ nadal brak, martwię się że to znów torbiel na jajniku na dzidzie się nie nastawiam bo według moich obliczeń to niemożliwe.."raczej"
Robię dzisiaj na obiad chińszczyznę z makaronem i wieprzowiną

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Marta STO LAT!!!!!
ŻEBY WSZYSTKIE TWOJE MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY!!!!

— Maria Kalergis
senioritta19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 13:31   #3357
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

U mnie dziś obiad niezdrowy, ale nie piszę co, żeby dietujące nie były złe Po obiedzie do kawy zjemy resztę ciasta z truskawami i koniec rozpusty.

Pod koniec tygodnia przyjeżdża na dwa dni tata tż.

Edytowane przez dodaja
Czas edycji: 2011-06-13 o 13:41
Stary 2011-06-13, 13:44   #3358
lili1987
Zakorzenienie

jestem
byłam dziś na spacerze, w piekarni po 4 chleby, w sklepie po wody i ser i do wyjazdu mam nadzieję, że nic nie będę musiała kupować

Dzisiaj zjemy z małą rosół z wczoraj, tylko makaron dogotuję, a dla Tż fryty z jajkiem, bo mam w zamrażalce fryty

mała nie chce drzemki zrobić, a dziś odczyty wodomierzy i trzeba ogarnąć chałupę jak ja kocham odczyty

co do diety to ja się póki co trzymam
słodycze w gruncie rzeczy mnie póki co nie korcą, bo wypicie kawy mi pomaga na słodyczowy apetyt

jestem z siebie dumna, bo Tż wczoraj zażyczył sobie coca-coli, a ja grzecznie wodę piłam, a dzisiaj resztę coca- coli kazałam mu do pracy wziąć :

Prędzej czy później los się odwróci
Wyrówna bilans poniesionych strat

Edytowane przez lili1987
Czas edycji: 2011-06-13 o 13:47
lili1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 14:12   #3359
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lili1987 Pokaż wiadomość
w piekarni po 4 chleby
Oooo matko na ilę to?

Stary 2011-06-13, 14:13   #3360
Nadia5
Zakorzenienie

Ja dziś dla tżta mam indyka z niedzieli. Dla siebie odgrzeję gołąbki ale to pewnie popołudniu bo póki co nie mam apetytu. Niedługo Tż idzie do pracy a ja mam w planach solarium i sprzątanie mieszkania. Jutro znów nabrudzą ale jakoś nie potrafię w takim syfie siedzieć

Na szczęście już niedługo koniec i zostanie najprzyjemniejsz - wybieranie dodatków

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości