DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg! - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-13, 08:39   #3211
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Hej Słoneczka!

Jak miło, że jeszcze o mnie pamiętacie

A ja tak tylko na sekundkę zaglądam do netu, bo zbyt długo to niestety nie dam rady wysiedzieć przy komputerze.
Mój kochany mężuś miał cały tydzień urlopu i opiekował się mną, a ja tylko leżałam i kręgosłup naprawdę mi odpoczął.
Po czwartym zastrzyku ból bardzo się zmniejszył, jednak jak powiedział lekarz, jak znowu zacznę dźwigać, forsować się itp, to zaraz wszystko wróci.

U mnie dziś na wadze 54,70kg!!!
A to dlatego, że od przedwczoraj jestem na b. restrykcyjnej diecie - muszę się przygotować do prześwietlenia kręgosłupa. Wczoraj byłam, ale nie wyszło, bo gazy i masy kałowe zasłoniły kręgosłup
Więc znów się męczę... Dziś jadę po 18.00 i mam nadzieję, że nareszcie wyjdzie.

A może macie jakieś rady, co jeszcze mogę zrobić, żeby jelita były czyste??? Nie chcę brać żadnych leków przeczyszczających, bo na moje drażliwe jelita takie środki działają zabójczo

Postanowiłam, że dziś do chwili badania nic nie będę jadła, tylko piła wodę niegazowaną i mam nadzieję, już będzie ok.

Ściskam Was mocniusio!

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 09:31   #3212
mroziq
Zadomowienie

dominic_sz to nie zrobili Ci lewatywy przed badaniem ? to chyba najbardziej skuteczny sposób

A u mnie chyba jakiś pechowy tydzień się zapowiada... Nie dość,że w tej pracy zapieprz to waga nie jest dla mnie łaskawa Dzisiaj pokazała 55.4 kg. A 1 czerwca było już 54.9 kg Wzrost pewnie dlatego,że przez te ostatnie 4 noce w pracy źle się odżywiałam- jadłam tylko jeden posiłek w dzień + jeden ok. 3-5 w nocy...
A liczyłam na taki ładny spadek. Za 11 dni na III fazę chce iść.
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 09:34   #3213
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pandzia_2010 Pokaż wiadomość
czy masz te cwiczenia gdzies spakowane lub strone gdzie mozna je w kupie miec. Znalazlam na youtube i biore sie od jutra
ja mam utorrent do ściągania, na thepiratebay.com wpisałam 30 days shred i ściągnęłam przez utorrenta. jak macie program do torrentów to polecam tam, a jak nie to nie wiem gdzie szukać...
Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
dzięki kochana - moi koledzy jeźdżą po całej europie - jak będą w Belgii to poproszę o to cudo - a jak wypiję to powiem czy zrobiłam się nałogowcem
jutro na GPRS szukam kogoś w tych okolicach i składam zamówienie

właśnie Tchnienie masz gdzies te ćwiczenia gdzie można ściągnąć?
popolka podała linka ale stamtąd ja nie umiem
proszę
hihi, szkoda,że u nas go nie ma instrukcja do ściągania - wyżej;>
Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
U mnie dziś na wadze 54,70kg!!!
brawo kochana

ja dziś bez ważenia, więc nie wiem co i jak:P

zjadłąm już jajeczniczkę z wędliną, pomidorem i szczypiorem. chyba ostatni dzień PW dziś, ale muszę sprawdzić w moim kalendarzu który został we Wrocławiu:P
Stary 2011-06-13, 09:36   #3214
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
ja mam utorrent do ściągania, na thepiratebay.com wpisałam 30 days shred i ściągnęłam przez utorrenta. jak macie program do torrentów to polecam tam, a jak nie to nie wiem gdzie szukać...

hihi, szkoda,że u nas go nie ma instrukcja do ściągania - wyżej;>

brawo kochana

ja dziś bez ważenia, więc nie wiem co i jak:P

zjadłąm już jajeczniczkę z wędliną, pomidorem i szczypiorem. chyba ostatni dzień PW dziś, ale muszę sprawdzić w moim kalendarzu który został we Wrocławiu:P
to sprawdzenie może być trudne
Ja zawsze jak gdzieś jadę to pierwsze co,to pakuję kalendarzyk Bo potem się głowię jaki dzisiaj dzień A liczyć od początku diety nie ma sensu,chociaż czasem już takie myśli mi po głowie chodziły
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 10:02   #3215
kalae
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Dzisiaj skończyłam wcześniej
Ale dostałam taki opier**l ,że glowa mała Nabiłam wpłatę do kast 280 zł zamiast 380 zł przez pomyłkę...Ale kurcze...zostałam pierwszy raz sama bez żadnej koleżanki do pomocy + to 4 noc z rzędu... Szef się na mnie wydarł i powiedział,że jak można się tak mylić,że on tego nie rozumie... Jeszcze jedna taka pomyłka i wylatuje Nie lubię jak ktoś na mnie krzyczy,bo automatycznie chce mi się płakać,ale musiałam się powstrzymać...ech... teraz na szczęście 3 dni wolnego.
duza odpowiedzialność finansowa za takie małe pieniądze, eh
trzeba bylo mu powiedziec, ze za takiepieniadze to ty tu nie jestes od myslenia
kalae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 10:25   #3216
201604301943
Konto usunięte

Cytat:
A może macie jakieś rady, co jeszcze mogę zrobić, żeby jelita były czyste??? Nie chcę brać żadnych leków przeczyszczających, bo na moje drażliwe jelita takie środki działają zabójczo
może jak nie przeczyszczające to chociaż espumisan? zawsze polecali pacjentom przed różnymi tego typu badaniami - zawsze przynajmniej z gazami nie ma problemów...
201604301943 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 10:30   #3217
kalae
Rozeznanie

no zawsze zalecaja przed usg espumisan, a najlepiej soe dowiedz jak sie przygotowac do badania.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-13, 10:49   #3218
Aatena
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Zingiber Pokaż wiadomość
To jest gwara warszawska. Gdzieś jeszcze tak się mówi???
Nie jestem na 100% pewna, ale chyba były to osoby mieszkające blisko wschodniej granicy. Okolice granicy z Białorusią?
Cytat:
15 min temu wróciłam do domu. Dzisiaj przede mną jeszcze jedna nocka,a jak źle pójdzie to jeszcze jutro Jak wczoraj się wynudziłam to dzisiaj nie miałam czasu podrapać się po tyłku... Ale za to ponad 38 zł napiwku Mam nadzieję,że dzisiejszy wieczór będzie lżejszy. Do tego TŻ się zdenerwował,bo dzwonił ponad 20 razy,a ja nie dość,że miałam telefon na zapleczu to i tak nie miałam czasu rozmawiać... Echhh...idę spać... Na 18 do pracy
Super z tymi napiwkami. Dzięki nim pensja nie będzie taka marna.
Cytat:
Hej Moje Misiaczki!

Czy ktoś tu za mną tęskni??

Walczę z moim kręgosłupem......
Dziś ostatni zastrzyk. Wczoraj bolało mnie najbardziej, po południu jednak ból zaczął pierwszy raz słabnąć. Dziś jest naprawdę nieźle, pomijając fakt, że pielęgniarka tak mi zrobiła dziś zastrzyk, że mi pół pośladka napuchło i zrobił mi się gigantyczny siniak

Jutro jadę na prześwietlenie kręgosłupa. Zobaczymy, co wyjdzie

Dziewczynki, jak myślicie, czy powinnam już przejść na III fazę??
Wczoraj na wadze
55,3kg Jednak jest mi coraz ciężej, mam coraz słabszą wolę i zastanawiam się, czy nie przejść na IIIf. i ćwiczeniami sobie już figurkę dopracować. Co o tym sądzicie??

Całuję Was MOOOOOOOOCNOOOOOOO!!!!!
Już zrzuciłaś ponad 10kg, przy jednak dość niskiej wadze, to duża praca. Pewnie na Twoim miejscu przechodziłabym na III, zwłaszcza że zaczął się sezon owocowy.

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry chudziunki!!

Wpadłam tylko się przywitać, pochwalić 7 z przodu...

i idę dalej męczyć pisanie pracy z przedsiębiorczości i koncepcji zarządzania..:m ur:
zbliża się ciężki czas..
Gratulacje osiągnięcia kolejnego etapu

Cytat:
Dobry wieczór
Dzisiaj skończyłam wcześniej
Ale dostałam taki opier**l ,że glowa mała Nabiłam wpłatę do kast 280 zł zamiast 380 zł przez pomyłkę...Ale kurcze...zostałam pierwszy raz sama bez żadnej koleżanki do pomocy + to 4 noc z rzędu... Szef się na mnie wydarł i powiedział,że jak można się tak mylić,że on tego nie rozumie... Jeszcze jedna taka pomyłka i wylatuje Nie lubię jak ktoś na mnie krzyczy,bo automatycznie chce mi się płakać,ale musiałam się powstrzymać...ech... teraz na szczęście 3 dni wolnego.
A szef ogólnie się wydziera, czy tylko czasami? Bo ja kiedyś miałam taką szefową, która nie wiedziała chyba sama, czego chce, albo wydawało jej się, że coś mówiła i potem zła, bo nie zrobione tak, jak wymyśliła, tylko że nie powiedziała czego oczekuje

A my szczęśliwie wróciliśmy z Budapesztu. Tym razem bez opóźnień (w tamtą stronę 5godzin ).
Wczoraj odpoczywaliśmy po odpoczynku a dziś mnóstwo prania.

Miałam rano zważyć się po kilkudniowej abstynencji od pomiarów, ale zaspałam i ledwo zdążyłam zaprowadzić córkę do przedszkola a potem pojechałam do Lidla na zakupy, bo z dukanowych rzeczy w lodówce miałam tylko światło.
Zważyłam się po powrocie, czyli ok. 2h po pobudce, ale bez picia i jedzenia w tym czasie i waga wskazała 79,6 Czyli też już mam 7 z przodu. Spadło już 10kg

Dziewczyny, ale mam pewien problem i nie wiem, czy wina to diety, czy jakieś uczulenie, albo coś się przyplątało Otóż jeszcze w Budapeszcie wysypało mnie głównie na brzuchu. Takie drobne swędzące krostki. Później trochę na rękach i nogach oraz pod piersiami, gdzie uciska stanik. Teraz już brzuch mniej swędzi, ale ramiona i pod piersiami dość mocno. Myślałam, że może uczulenie na hotelowy żel pod prysznic (w jednorazówkach), albo może to jakiś świerzb (bo ten brzuch) a później przyszło mi do głowy uczulenie na białko. Tylko czy pojawiłoby się dopiero po 2,5 m-ca diety? Czytałam, że uczulenie u ludzi objawiało się głównie wysypką na karku i ramionach a u mnie zaczęło się od brzucha.
Muszę wybrać się do lekarza, tylko czy do rodzinnego, czy do dermatologa (ciężko będzie się dostać), czy jeszcze do innego?
A zanim pójdę do lekarza mogę coś sama zażyć? Wapno? Zyrtec?
Aatena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 10:51   #3219
kalae
Rozeznanie

wapno na poczatek sprobuj
Stary 2011-06-13, 13:28   #3220
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aatena Pokaż wiadomość
Nie jestem na 100% pewna, ale chyba były to osoby mieszkające blisko wschodniej granicy. Okolice granicy z Białorusią?

Super z tymi napiwkami. Dzięki nim pensja nie będzie taka marna.

Już zrzuciłaś ponad 10kg, przy jednak dość niskiej wadze, to duża praca. Pewnie na Twoim miejscu przechodziłabym na III, zwłaszcza że zaczął się sezon owocowy.

Gratulacje osiągnięcia kolejnego etapu

A szef ogólnie się wydziera, czy tylko czasami? Bo ja kiedyś miałam taką szefową, która nie wiedziała chyba sama, czego chce, albo wydawało jej się, że coś mówiła i potem zła, bo nie zrobione tak, jak wymyśliła, tylko że nie powiedziała czego oczekuje

A my szczęśliwie wróciliśmy z Budapesztu. Tym razem bez opóźnień (w tamtą stronę 5godzin ).
Wczoraj odpoczywaliśmy po odpoczynku a dziś mnóstwo prania.

Miałam rano zważyć się po kilkudniowej abstynencji od pomiarów, ale zaspałam i ledwo zdążyłam zaprowadzić córkę do przedszkola a potem pojechałam do Lidla na zakupy, bo z dukanowych rzeczy w lodówce miałam tylko światło.
Zważyłam się po powrocie, czyli ok. 2h po pobudce, ale bez picia i jedzenia w tym czasie i waga wskazała 79,6 Czyli też już mam 7 z przodu. Spadło już 10kg

Dziewczyny, ale mam pewien problem i nie wiem, czy wina to diety, czy jakieś uczulenie, albo coś się przyplątało Otóż jeszcze w Budapeszcie wysypało mnie głównie na brzuchu. Takie drobne swędzące krostki. Później trochę na rękach i nogach oraz pod piersiami, gdzie uciska stanik. Teraz już brzuch mniej swędzi, ale ramiona i pod piersiami dość mocno. Myślałam, że może uczulenie na hotelowy żel pod prysznic (w jednorazówkach), albo może to jakiś świerzb (bo ten brzuch) a później przyszło mi do głowy uczulenie na białko. Tylko czy pojawiłoby się dopiero po 2,5 m-ca diety? Czytałam, że uczulenie u ludzi objawiało się głównie wysypką na karku i ramionach a u mnie zaczęło się od brzucha.
Muszę wybrać się do lekarza, tylko czy do rodzinnego, czy do dermatologa (ciężko będzie się dostać), czy jeszcze do innego?
A zanim pójdę do lekarza mogę coś sama zażyć? Wapno? Zyrtec?
Dzień dobry Kobietki!!!!
Jestem po egz z psychologii- chyba nie poszło tak źle ale na wyniki musze troszkę poczekać. Z tż znów się posprzeczaliśmy i mamy bardzo ciche dni aż mi smutno ale wiem że nie moge popuścić.
Dziś przyszło @- pierwszy raz się tak cieszę z @
Dzis też zaczęłam III fazę- jak narazie tylko owoc z niej zjadłam bo szczerze to nie mam na nią pomysłów na razie ale na jutro planuję ucztę
Aatena ja parę dni temu miałam podobny problem. Wyskoczyła mi jakas wysypka na nogach- głównie pod kolanami i na kostkach i stwierdziłam, że może to byc jakieś uczulenie na słońce- piłam wapno i przeszło
Stary 2011-06-13, 13:59   #3221
Aatena
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny. Z tym słońcem to nie pomyślałam, chociaż brzucha na nie nie wystawiałam Zaraz idę po córkę do przedszkola, to kupię sobie wapno i zobaczymy.
A jutro może pójdę zrobić badania i w końcu sprawdzić tę kreatyninę, czy nadal podyższona. Miałam zrobić przed wyjazdem, ale jakoś nie było kiedy

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Aguś, tak się zajęłam sobą, że nawet nie zwróciłam uwagi na początek Twojego wpisu. Aż mi wstyd.
Dobrze, że już egzamin za Tobą, a jak jeszcze czujesz, że nieźle Ci poszło, to tym bardziej dobrze
No i rozumiem radość z @, zwłaszcza w połączeniu z kłótnią z TŻ. Skoro piszesz, że nie możesz mu popuścić, to nie popuszczaj. Trzymaj się swoich postanowień a jak jest mądry, to nie będzie chciał tracić takiej wspaniałej dziewczyny.

Zmykam już do apteki i p-kola.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-13, 14:32   #3222
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Aatena Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny. Z tym słońcem to nie pomyślałam, chociaż brzucha na nie nie wystawiałam Zaraz idę po córkę do przedszkola, to kupię sobie wapno i zobaczymy.
A jutro może pójdę zrobić badania i w końcu sprawdzić tę kreatyninę, czy nadal podyższona. Miałam zrobić przed wyjazdem, ale jakoś nie było kiedy

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Aguś, tak się zajęłam sobą, że nawet nie zwróciłam uwagi na początek Twojego wpisu. Aż mi wstyd.
Dobrze, że już egzamin za Tobą, a jak jeszcze czujesz, że nieźle Ci poszło, to tym bardziej dobrze
No i rozumiem radość z @, zwłaszcza w połączeniu z kłótnią z TŻ. Skoro piszesz, że nie możesz mu popuścić, to nie popuszczaj. Trzymaj się swoich postanowień a jak jest mądry, to nie będzie chciał tracić takiej wspaniałej dziewczyny.

Zmykam już do apteki i p-kola.
Dzięki Aatena za słowa otuchy już mi troszkę lepiej mam nadzieję, że przejdzie Ci troszkę po tym wapnie, ja piłam 2 tabl dziennie a później jak już mi troszkę znikało 1 tabl a teraz już przestałam- tylko ostatnio słoneczka nie było więc jak znów przyjdzie to nie wiem jak będzie,ale póki co wysypka mnie nie straszy
Stary 2011-06-13, 14:47   #3223
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

Espumisan łykam już 2 dni

A co do przygotowania, to dostałam kartkę i pilnuję się wytycznych.
Od wczoraj wieczora jestem na czczo, piję wodę i już mam nadzieję, że będzie ok.

Trzymajcie swoje piękne, szczuplutkie kciuki

PS. Jakie tam 10kilo, już prawie 11,5kg za mną Żabki!

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 16:19   #3224
thisriveriswild
Rozeznanie

ojej,gratuluje, idziecie jak burza z tym chudnieciem!

ja dzisiaj mialam kolokwium, uczylam sie chyba sto lat a i tak mialam taka mine jak zobaczylam kartke:
mam nadzieje ze bedzie dobrze

ide sie chyba przespac az z tego wszystkiego

mroziq wiem, tez nienawidze jak sie na mnie krzyczy, nic tylko Twojego szefa
Agus140188 wszystko bedzie dobrze, i egz, i z TZ, poza tym jestes na IIIf
dominic_sz kciuki oczywiscie trzymamy
thisriveriswild jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 16:35   #3225
Pandzia_2010
Wtajemniczenie

GG do Pandzia_2010

kupiłam taka spodnce i bluzke moze byc???
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kiecka.jpg (28,3 KB, 56 załadowań)

105.....99.....95....89.. ...85.....79...75
Pandzia_2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 16:38   #3226
karmeelek
Zadomowienie

Cytat:
Jak dla mnie bomba!
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 16:45   #3227
popolka
BAN stały

Cytat:

ta spódnice to Ci chyba ukradnę
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:01   #3228
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Dzień dobry
Dziś smutny dzień... babcia od kilku dni kiepsko się czuję, mówiła że nie może chodzić, a do pracy chce wrócić bo już się szefowa denerwuje-swoją drogą moja babcia pracuje w kiosku ruchu po 11h dziennie za całe 500zł /mc - czy to nie jest wyzysk ?!
Zdenerwowałam się tą sytuacją bo babcia przeciez to już starsza osoba wieęc dziś po pracy wzięłam auto i pojechałam do niej, blada jak ściana, zrobiłam jej zakupy troche posiedziałam no ale czas goni.
Wzięłam ze sobą psiaka ale jej radoche zrobiliśmy
Teraz pije kawkę i uciekam zaraz z Tż na zakupy bo w lodówce to u nas tylko światło
Ahaa i dziś się ważyłam i 200g mniej wreszcie to nic takiego ale od stycznia spadło mi 1.5kg więc może to już koniec moich męk ?
w 1 weekend nagrzeszyłam sporo, wróciły 3kg dałam kopa metabolizmowi ile weszło więc oby już teraz szło jak z górki

Pandzia-wyglądasz rewelacyjnie!!
Popolka informuję cię o kolejnej promocji u mnie w salonie tym razem depilacja nóg+bikini z 80zł na 29 zł będzie do wykupienia znów na ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ jeśli cię zainteresowałam to jak już będę wiedziała kiedy umieszczą ogłoszenie to dam znać

Edytowane przez Paati89
Czas edycji: 2011-06-13 o 17:02
Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:17   #3229
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
super!!

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:19   #3230
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

to ja też dodam, dzisiejsze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2011-06-13_09.09.41.jpg (18,9 KB, 57 załadowań)

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 17:51   #3231
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Rewelka jak dla mnie. Kiecunia booooska

---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Złotko Chudzinko Ty nasza, Twoja waga na bank oszukuje ile wlezie. Wyglądasz szczupło Ależ my tu laseczki mamy na tym forumku
Stary 2011-06-13, 18:17   #3232
kalae
Rozeznanie

paati - mnie interesuje ale w Krakowie jakby bylo hihi, ale mam pytanko co polecasz żeby zmneijszyc pajaczki na nogach albo zapobiegac im? jakos mi wyszly przy kostkach strasznie mnie to drażni.

Edytowane przez kalae
Czas edycji: 2011-06-13 o 18:20
Stary 2011-06-13, 18:50   #3233
popolka
BAN stały

właśnie skończyłam robić pierwszy dzień BBL i nogi mi odpadają
a lało się ze mnie tak jakbym pierwszy raz ćwiczenia robiła

Pati kochana dziękuje za pamięć, ale właśnie kupiłam sobie depilator
popolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 18:55   #3234
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Napisane przez kalae Pokaż wiadomość
paati - mnie interesuje ale w Krakowie jakby bylo hihi, ale mam pytanko co polecasz żeby zmneijszyc pajaczki na nogach albo zapobiegac im? jakos mi wyszly przy kostkach strasznie mnie to drażni.
Niestety pajączków już nie usuniesz,chyba że laserowo ale to nie da gwarancji że nie pękną te w pobliżu, zawsze takie ryzyko istnieje.
Możesz je nieco złagodzić stosując maści z apteki na pajączki, będą mniej widocznie ale niestety nie znikną, intensywnie wmasuj to w nogi,
Jak zapobiegać ? unikaj szpilek, nadmiernego opalania, obcisłych spodni/rajstop , po dłuższym siedzeniu rozprostuj nogi zrób kilka przysiadów. Unikaj też zakładania nogi na nogę bo to blokuje swobodny przepływ krwi. Sauna tez nie dla Ciebie no i gorące kąpiele tez opadają.
To wszystko zapobiegnie powstaniu nowych pajączków ale niestety nie cofnie tych które powstały

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 19:54   #3235
Agus140188
Rozeznanie

Ależ tu cichusieńko. Ja umieram bo bóle od @ nie dają mi żyć cały dzień. Właśnie wzięłam już chyba 6 tabletkę dziś przeciwbólową i dalej nic nie przechodzi, nie wiem jak ja dziś zasnę...
Stary 2011-06-13, 20:16   #3236
basia_ww
Zakorzenienie

cześć chudzinki

cisza cisza

naprawdę mamy tutaj same laski - szkoda że moja waga pokazuje prawdę a nie chce pokazać tego co chciałabym zobaczyć
a one (nasze laseczki ) to chyba naprawdę maja popsute wagi - bo to co pakazują na fotkach nie jest adekwatne do cyferek które pokazują im wagi

dzisiaj rozwaliłam swój plan tygodniowy
kupiłam chlebek - i tak go próbowałam że zjadłam 5 kanapeczek więc zjadłam jeszcze kilka smakołyków i uznałam to za ucztę - więc do soboty spokój i grzeczne dukanie
basia_ww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 20:31   #3237
Aatena
Zadomowienie

Cichutko tu, a ja powinnam teraz dzieci kłaść spać, ale tak ładnie się bawią, że aż mi szkoda przerywać im zabawę. Usiadłam więc na chwilkę do kompa i myślałam, że będzie dużo czytania, a tu mało. Za to zdjęcia Extravagance i Pandzi trochę wynagradzają liczbę postów Dziewczyny, pięknie.

Paati, przykra sprawa z chorobą babci. Pewnie przyzwyczajona jest, że cały czas coś robi, więc dlatego chce wracać już do pracy. Dobrze, że chociaż na chwilę udało się ją odwiedzić. Przyjemna odmiana od siedzenia w czterech ścianach. A w kiosku mimo, że żenująco mało płacą, to miała kontakt z ludźmi i pewnie jej tego brakuje.

Aguś, skoro tabletki nie pomagają, to może poszukaj w necie o jakiejś akupresurze?
Stary 2011-06-13, 20:36   #3238
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Dziewczyny wyglądacie szałowo
Ale z Was lachony

Co do 30 days shred, to ja znalazłam na chomiku
Wczoraj nie cwiczyłam, bo się z czasem nie wyrobiłam ( wiem, trochę wymówka). Dukam grzecznie i waga znowu kapkę spadła

Jutro moja mama ma operację, trzymajcie kciuki, żeby poszło dobrze .

Idę poprasować, wpadnę później.

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 20:37   #3239
karmeelek
Zadomowienie

Skoro dziewczyny wrzucają fotki to i ja na chwilę swoje wrzucę dla porównania przesyłając zarazem pozdrowienia z urlopu

Edytowane przez karmeelek
Czas edycji: 2011-06-14 o 11:12
karmeelek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 20:41   #3240
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
Skoro dziewczyny wrzucają fotki to i ja na chwilę swoje wrzucę dla porównania przesyłając zarazem pozdrowienia z urlopu
Super

A jak pozbyłaś się tej oponki na brzuchu? Ćwiczyłaś, czy tylko dieta tak podziałała?

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości