![]() |
#391 |
BAN stały
|
Dot.: Powitanie z Oriflame
No Julia ma 9 miesięcy i siedzi gdzieś od 1,5 miesiąca, tzn sama nie sygnalizuje jako tako, tylko ja co jakiś czas ją wysadzam. Z rana zawsze pełen komplet
![]() A co do dzieci i kosmetyków - szaleństwo normalnie czasem. A ile twoja córeczka ma? hm... 1,5roku i już bez pieluchy???? no to ja moją mała zaczynam wysadzać ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#392 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() można zamawiać od jutra ![]()
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
BAN stały
|
hej hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
![]() [ori_bas]867475[/ori_bas] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny piszecie o ym balsamie na rozstepy ale macie na sobie wyprobowany ze one troche sie zmniejszyly po balsamie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Brenda - jakieś wątpliwości - proszę napisać do Złosia... tutaj jest wątek o kosmetykach, o byciu konsultantką, o Oriflame...
Agnes - niestety nie wiem jak Oriflame i walka z rozstępami, liczę w tym temacie na IwoOsia, ma kobieeta większe doświadczenie i chętnie się ze mną dzieli informacjami i służy pomocą Annula - w katalogu nr 9 widzę ogrom promocji... dziewczyny naprawdę super rzeczy. Samselka - moja Łucja zaczęła siadać na nocniku jak miała 6 miesięcy i jeszcze dobrze siedzieć nie potrafiła, mając jakieś 8-9 miesięcy już kupek wogóle nie robiła mi do pampersa. I dość szybko się oduczyłyśmy ogólnie. Atka - zawsze możesz zostać konsuletantką, zamawiać dla siebie, przy okazji dla kilku znajomych i wtedy Twoje zakupy wychodza za darmo. Nie głupie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Zakorzenienie
|
Nabłyszczający balsam po opalaniu Sol family
Aloes, alantoina i masło shea nawilżają i koją skórę, której równowaga została naruszona słońcem. Złociste drobinki nadają jej blask i podkreślają opaleniznę. 200 ml Cena regularna 36,90zł - ja kupiłam w 8 katalogu za 22,90zł ![]() A dla tych co jeszcze się zastanawiają czy przypadkiem nie warto zostać konsultantką, to dla konsultantek cena 17,62zł... czyli o ponad 5zł taniej ![]() MOJA OPINIA Dla mnie jak narazie najlepszy balsam po opalaniu jaki kiedykolwiek miałam. Nie jest to gęsty balsam, nie trzeba go długo wsmarowywać, przy okazji nieraz podrażniając skórę. Niewielka ilość - wystarcza na wiele. Wygodny dozownik. Neutralny zapach. Gdy się wchłonie nasza skóra połyskuje złotymi drobinkami. Nie są one za wielkie, nie rzucają się w oczy. Są dyskretne i naprawdę skóra aż promienieje. Super nawilża, skóra wygląda niesamowicie. I cena bardzo fajna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po 1 czy łagodzi spieczoną na czerwono skórę? ![]() Po 2 czy czasem nie może powodować alergii? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#400 |
Zakorzenienie
|
Natasia na szczęście jestem osobą, która naprawdę bardzo bardzo rzadko opala się na czerwono, więc niestety nie pomogę. Tzn jeśli mąż mi się spiecze w najbliższym czasie, to wypróbuje na nim
![]() Podaję skład... Skład: Aqua, Glycerin, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylene Glycol, Sorbitan Stearate, Cyclopentasiloxane, Butyrospermum Parkii Butter, Cyclohexasiloxane, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Parfum, Carbomer, Aloe Barbadensis, Methylparaben, Allantoin, Imidazolidynyl Urea, Sodium PCA, Urea, Mica, Propylparaben, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Trehalose, Phenoxyethanol, Polyquaternium-51, Sodium Hyaluronate, Biosaccharide Gum-1, Chlorphenesin, Benzoic Acid, CI 77891, CI 77491. Ja wśród tych szczęśliwców co żadnych tendencji do uczuleń nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Przyjemność połączone z pożytecznym. Wypad na ośrodek żeglarski, rozmowa o kosmetykach Oriflame, przestudiowanie szczegółowe różnych mazideł i kolorówki...
Oto ja, matka, żona i kochanka własnego męża we własnej osobie z pociechami! |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#402 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Przyczajenie
|
Dzięki Basiu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Zakorzenienie
|
basiu cudne te twoje cory:0
w takim razie czekam moze iwosia albo jakas dziewczyna ktora uzywala balsamu do rozstepow wypowie sie cos wiecej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nawilżające i odżywcze składniki pomagają skórze odzyskać elastyczność i zapobiegają powstawaniu nowych rozstępów. Jeśli chodzi o stosowanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#406 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Przyczajenie
|
Jeśli znajde czas będe tutaj wpadać. Jeśli o mnie chodzi to moja historia z oriflame rozpoczyna się od tego roku. Jestem raczej tylko klientem, ale cenie sobie ludzi pracujących w tej firmie oraz kosmetyki wysokiej jakości, które poprawiają wygląd i samopoczucie. Miło jest czytać to co piszesz.Serdecznie pozdrawiam.
P.S. Przepraszam za błędy jeśli takowe są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 |
Zakorzenienie
|
ja mam jeszcze czerwone rozstepy czyli nie przeszly jeszcze w faze"biala" i chyba latwiej je usunac choc troszke .
iwosia ale uzywalas na sobie?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#410 |
Zakorzenienie
|
a jakieś fajne kredki do oczu w Ori są?
![]()
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja mam takie pytanie natury organizacyjnej bardziej :P
jakbym została konsultantką to jestem zobligowana do składania zamówień z jakąś konkretną częstotliwością ? np. chcoiaz raz na 3 miesiące czy cos w tym stylu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
podbijam pytanie też jestem ciekawa
![]() |
#413 |
Zakorzenienie
|
Z tego co mi wiadomo to nie ma limitów, tzn, że musisz mieć tyle i tyle, co taki i taki czas.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witam, dołączam do wątku ![]()
5.06.10-poznałam Cię ![]() 12.07.10-prawko zdane za 1. razem ![]() 26.07.10 prawko w kieszeni, kierowca oficjalnie ![]() Nie ma odwrotu z drogi obranej wierność do końca i tak będzie. Amen. Mój ukochany M. ![]() Razem od 8.08.10 licencjat 08.2011-Dziadek[*]![]() 02.2012-Ciocia[*] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Zakorzenienie
|
Feet Up Advanced Cracked Heel Repair Foot Cream
Krem na pękające pięty Feet Up Advanced Regeneruje i przynosi ulgę popękanym piętom. Działa szybko i skutecznie, głęboko nawilżając i zmiękczając skórę dzięki zawartości mocznika, masła kakaowego i witaminy B. Wzbogacony kompleksem Intensive Care. Stosować dwa razy dziennie. Pierwsze efekty widoczne już po 7 dniach. 75 ml MOJA OPINIA: Dziewczyny krem jest rewelacyjny, wprawdzie nie mam problemu pękających pięt, ale sucha i zrogowaciała skóra na piętach, jednak jak dla mnie jest rewelacyjny. Pierwszy dzień stosowania kremu - miałam mieszane uczucia. Krem gęsty, nie wchłania się jakoś super szybko. Stosuję go na noc, kiedy już leżę w łóżku. Na pewno super efekt by był śpiąc w skarpetkach, ale ja nie lubię. Wystarczy nieduża ilość kremu, więc wydaje mi się, że bedzie bardzo wydajny. W chwili obecnej zastosowałam go 3 razy, a stopy są o wiele delikatniejsze, ładniejsze, nie są takie twarde. A i co najlepsze, nie zmywam potem dłoni, i dłonie również bardzo fajne rano są ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#417 |
Rozeznanie
|
raz na rok ;D choćby na mydełko,żeby system Cię nie usunął z listy konsultantów ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
iwosia mam jeszcze pytanie bo juz gdzies sie przewijala cena ze teaz w promocji ponad 40 zl a tak normalnie to w jakich cenkach jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
Zauważyłam ciekawą nowość - zalotke za 13 zł. Kupowałyście kiedyś taki sprzęt z Oriflame? Jeszcze nigdy nie uważałam zalotek ale bardzo mnie intryguje efekt podniesionych rzęs.
Poza tym jestem pod wrażeniem zapachu dla facetów S8 night. Takie zapachy uwielbiam....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.