|
|
#1561 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dot.: Scent Bar XXIX
że co? świruję? wypraszam sobie!Cytat:
jeszcze mi się te spodobały: http://allegro.pl/rylko-super-modne-...633514118.html ale już mam czerwone peep toe, drugie to byłaby przesada? ale kamelowe już nie? http://allegro.pl/rylko-super-modne-...647024801.html tylko ja je pewnie szybko zniszczę i porysuję
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I taki jak najbardziej uniwersalny I jeszcze chodziło mi o to, żeby obcas nie był czarny- bo kupując but w jakimś kolorze lubię, żeby był jednokolorowy
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2011-06-13 o 21:43 |
|
|
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, gratuluję
Ja takich nigdy nie założę... Jeszcze 11 artykułów i będzie zgon
|
|
|
|
#1564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie ![]() Dobre było? ![]() Jutro remont, pojutrze remont za 3 lata remont... ![]() Ja tyż ![]() Wybrałam ![]() Bo już mi było wszystko jedno A i wielbłądzia kolekcja, którą chcieliśmy do tojlet była niedostępna, ale to nic, bo dzięki temu wybór się zawęża Mam nadzieję, że z wyborem farb pójdzie lepiej, bo ... strasznie się zmęczyłam psychicznie dziś
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyobrażam sobie radość wygodne są tak że można w nich spać ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- jestem masakrystycznie ciekawa jakie wybrałaś - uwielbiam ten temat |
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
no! Jak je zobaczyłam na All to aż coś we mnie podskoczyło z radości!
![]() I jeszcze powiem wam, że policzyłam mililitry i mam ich...235...
|
#1567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam chyba z 1litr
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
zaczęłam się uczyć ![]() do egzaminu tydzień, może zdążę ![]() a teraz idę Was przelecieć
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak mówie bo sądziłąm ze szukasz czegoś mega madafakin seksi jak wkleiła tu wczoraj linka aileen normalnie aż jękłam - szpila szpiczasta nosek lekko tylko zaokrąglowny ![]() śmiej sie śmiej i tak wszyscy wiedzom ze liana była ![]() oooooooo! to by mi pykło - dzięki
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się,że foty się podobały. Focenie, to jedno z moich ulubionych zajęćna równi z gotowaniem, kręceniem mazideł i robieniem kolczyków
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1573 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
o to, też patrzę na obcas, żeby kolor był jak reszta ewentualnie taki drewienkowy, najgorsza opcja, fajny kolorowy but i do tego chamski czarny obcas Cytat:
ja wolę moich nie liczyć, pewnie z litr będzie
|
|
#1574 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Naprawdę fajne! Gratulacje Chyba też pójdę ryłkę oblukać w najbliższym czasie - jak się choć trochę wygrzebię spod stosu literek ![]() Czasami się zastanawiam, czy ze mnę wszystko w porządku: wiem od dawna (i od kilkunastu dni czuję), że w czerwcu mam dużo roboty, a przedwczoraj i dziś i tak wzięłam dodatkowe zlecenia Zdążysz Trzymam kciuki
|
|
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
info o CP: w lineup jest tylko program na zamek i Hacjendę.
podobno starego kina ma już nie być Się za✂✂✂ię, gdzie ja bendeu tańczyć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-13 o 22:13 |
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda, jeszcze nic Twojego nie jadłam ![]() dziękować nie mogłam przyjechać postaram się zrobić lepsze
|
|
|
#1577 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Qrde przykro tak... A TŻ utrzymuje kontakt z Ojcem czy jak? Na pewno? ![]() Cytat:
I nie rozumiem po co przejmować się wiekiem No chyba, że się nie ma innych zmartwień to tak, można Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27489333] Kup mi, Ty będziesz zadowolona, bo dasz prezent, ja będę zadowolony, bo dostanę prezent i przy okazji zwiększę zapas tego pachnidła (zostało mi już ok 15 ml). Kusząca propozycja, nie? [/QUOTE]![]() Oj nie przesadzaj Fajnie będzie Ten wszechobecny, unoszący się pył techniczny, ta napie**alająca wiertarka, ten walający się pod nogami gruz Nie mów, że Ci się by to nie podobało? ![]() Cytat:
Poważnie, więc se wzięłam fiolet-lila Może wyjdzie fajnie ![]() Chyba Looz to tylko łaźnia Do łazieny - http://www.cersanit.com.pl/katalog.p...z_gl=5&lang=lt Do kuchni - http://www.paradyz.com.pl/Collection...n/emma-galileo Do kajbla (niedostępne, więc chyba wybiorę inne http://dekordia.pl/index.php?s=aranzacje&id=686 - a tu kilka takich miało być wielbłądowych czyli wielbłądzich ![]() A i te do kuchni i do kajbla to musiałam dobierać do podłogi, która zostaje Od soboty mam strasznie wysuszone usta
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-06-13 o 22:13 |
||||||
|
|
|
#1578 |
|
Zakorzenienie
|
Ju - do wczoraj byłam pewna że szukasz takich - ja uważam ze to sam seks
pierwsze z lewej na górze ( aileen wczoraj wyhaczyła) ja kiedyś jak dorosnę to mieć zamierzam
|
|
|
|
#1579 |
|
Konto usunięte
|
O jezusie, ale zaczął mnie męczyć katar
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
Flo
![]() Ja zaczęłam w sobotę wieczorem, a egzamin jutro. Właśnie skończyłam i nie chcę już na to patrzeć
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no - odważnie ![]() mówię po szczeremu - nic w moim stylu ale obiektywnie spoko loko pij wiesiołek, olej z wiesiołka , A+E na robione mazidła raczej czasu ni masz Oeparol moze ?nawet nawilża ten balsam z YR |
|
|
|
|
#1582 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak się zdecudujemy z dziecmi spłacic siostrę z domu , to bedę miała niekończąca się opowieś remontową...do usranej smierci chyba
Cytat:
![]() te i jeszcze te
|
|
#1585 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Spoo, tak, utrzymuje ale raczej telefoniczny. Super płytki kuchenne ![]() Kufa, mam już dość remontu, pieprzenia się z odskrobywaniem silikonu, pianki, kleju a zwłaszcza z czyszczeniem szpar w mozaice. Diabeł mnie chyba podkusił jak wybierałam mozaikę zamiast normalnych płytek Właściwie nic nie zdążam zrobić bo tylko w kółko karmię, dzisiaj ledwo odnowiłam fugi na balkonie, wczoraj pomalowałam balkonowe ściany a tyle jest detali do roboty, że szok. W każdym razie w środę prawdopodobnie koniec. |
||
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stare Kino to się tak nazywa sala, coś jak Miejski Dom Kultury i ma wielki parkiet A Hacjenda to restauracja przerobiona w trakcie CP na klub. Bzdetna klitka, jak z 8 osób wejdzie na parkiet to już jest ciasno a na festiwal przyjeżdża ok. 5 tys osób. Taa... ![]() Nie kupuję kiecki, odechciało mi się w tym roku mam co założyć, a w następne nie wiadomo co będzie. Muza na festiwalu coraz bardziej elektro, tańczyć nie będzie gdzie, ee, do rzyci to fsyftko... ![]() branoc
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-06-13 o 22:26 |
|
|
|
|
#1587 | |
|
Zakorzenienie
|
aileenn bierz dodatkowe zlecenia
, ale może być tak, że np w lipcu będzie mniej zleceń, a w czerwcu jest masa ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Ju sprzedajesz Kenzo?
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1590 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja potrzymam za Ciebie ![]() Cytat:
dziś była tylko rozgrzewka środa i wekennd z poniedziałkiem będę ostro siedzieć taki mam plan ![]() Cytat:
bosz, zwariowała Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

)
Oeparol moze ?