|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Wróciłam, wkuwam. Egzamin mam we wtorek, środę, czwartek, piątek. A później znów - w poniedziałek, środę i piątek. Nie mam czasu na sen
|
|
|
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tego się właśnie obawiamy Muszę pójść do fryzjera na farbowanie bo już mam straszne odrosty ![]() Chyba że znajdę odpowiednią farbę (bez rozjaśniacza) to sama coś pokombinuję - taniej będzie
|
|
#3423 |
|
Zadomowienie
|
Hello.
Wiznatalka piliśmy Dooleys'a. A dzisiaj w Lidlu kupiłam likier o smaku kawy za niecałe 19 zł i też jest pyyyyyyyyyyyyyyszne! Jakby dodać gałkę lodów, to już w ogóle bajka ![]() U mnie nic nowego. Nadal się przestawiam na nowy tryb. W starej pracy pracowałam na bardzo dużych obrotach, a tutaj wszystko toczy się tak strasznie powooooli. Normalnie o tej porze to już byłam w stresie, że za niedługo zamknięcie miesiąca, a ja mam ogrom niepoksięgowanych rzeczy, a teraz totalny luz i tak mi trochę z tym źle W czwartek jest coroczne spotkanie integracyjne całego działu i też mogę przyjść, także poznam ludzi z trochę innej strony. Wiem, że muszę uważać na ludzi z pokoju, bo jednak mimo wszystko są z nich plotkarzy nieźli i mnie też pewnie na boku już zdążyli obsmarować - chociażby za to, że wyglądam jak w ciąży lub po ciąży, a ja jeszcze nie mam i nie zamierzam mieć dzieci, bo tutaj jednak kobiety i dziewczyny to wszystkie szczuplutkie aż mnie zazdrość zżera Na jutro do pracy zrobiłam sobie sałatkę z rukolą z domowego ogródka, mozzarellą, pomidorami i ogórkiem kwaszonym. Dodam sobie do tego chlebek wasy i nie powinnam być głodna w miarę długo.
|
|
|
|
#3424 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
|
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerko będę trzymła kciuki za wszystkie egzaminy. Połamania pióra
![]() Evilcia uwielbiam ten likier kawowy z Lidla ![]() Idę spać bo ledwo na oczy widze ![]() Do jutra Panienki
|
#3426 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczor
![]() Ja po masazu, potem drink i lody Pisalam juz ze kocham moje zycie? Staralam sie nadrobic ale nie zacytowalo mi wszystkiego. Kash - ciesze sie ze Ci sie tak dobrze uklada zycie uczuciowe i swietnie ze Dziadek wraca do zdrowia ![]() Marta - spoznione ale najlepsze zyczenia Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lili, Ijaa - przykro mi ze tak wczesnie stracilyscie ojcow ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Wole co innego a uwierz ze tez mialam masakryczne bole glowy - mialam duza zmiane w zatoce szczekowej, 2 operacje dzien po dniu w ogolnym i przez naciecie na dziasle mi sie musieli dostac w glab. Ale w szpitalu na bol pomagal mi ladnie ketonal domiesniowo a teraz jak mnie boli to doustnie albo pije nimesil A diagnozowalas juz te bole glowy?A na afty jak cholery nie chca zejsc to moze sprobuj jednak ten fiolet o ktorym pisalam ![]() I skorzystaj z pomocy rodzicow, przeciez chca dla Ciebie jak najlepiej ![]() Cytat:
Cytat:
No straszne jest takie oblewanie na ostatniom roku
|
|||||||||
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Dudi jaka farbe ?
![]() Normalnie padam. Chyba zaraz walnę się w wyro
|
#3428 |
|
kobieta za ladą
|
wellaton darmo noo
jak nie chcesz wypełnij i zaznacz czarny hahahaha![]() zart ale chociaż wypełnij
|
#3429 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy z karta wsio ok bylo ? u nas tez remontowo wynioslam wszystkie graty na dol ( wspollokatorzy maja wnerwa bo wlasciciel zadzwonil ze za pol godz bedzie zeby farby przywiesc - oni sa glownymi najemcami wiec zawsze do nich dzwonia a tamci chceli na jutro ale wlasciciel niema jutro jak ) remoncik zaczynac maja w srode jAk dobrze ze mnie nie bedzie chociaz z drugiej strony boje sie co zastane jak wroce juz z tej okazji wzielam dodatkowy dzien wolnego po urlopie bo wszystko w kartonach mamy niby nie musiala mi dawac ale szefowa ok to mam nadzieje ze cyrkow nie bedzie w ostatniej chwili tyle co powiedziala ze to bedzie dodatkowy dzien wolny trudno Cytat:
wydaje mi sie ze kolezanka miala takie ale wiesz u nas one sa za jakies 6euro o ile pamietam wiec tu buty dziewczyny na pare razy z atmosphere kupuja i jak nawet cos nie podpasuje to im nie szkoda czasem jeszcze taniej jak jakas wyprzedaz Cytat:
o matko komandor z wewnetrznymi szufladami ale ktos wam utrudnil zycie patrz a mnie to juz nie lubisz Dudi trzymam za kolejne wizyty u dentysty Cytat:
zreszta jak mowia u mnie w pracy jak sie w tym miejscu pracuje wiecej niz 2 lata to czlowiek zdrowy nigdy juz nie bedzie glupota pozostanie a mi stuknely ponad 3 ale jesli o gardlo chodzi to coraz lepie , palec tez sie jakby zrosl tylko na miejscu zrostu troche czasem rwie ale jest super a Ty jak zdrowko? oj tez bym sie walla w wyro ale dzis juz bez spania bo po 3 jedziemy z domu Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-06-13 o 22:09 |
||||
|
|
|
#3430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już wypełniłam ![]() Irenka, udanego urlopowania
|
|
#3431 |
|
kobieta za ladą
|
irenkaaa posłałam ci linka sprawdz poczte
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- matko boska maruda usneła jak jej ostatnio odwala wieczorami chwili spokoju nie ma
|
#3432 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
dudi slonce Ty moje przeciez ja zartowalam a poczte juz lece sprawdzic tz sie ze mnie smieje :placze: bo mowie mu ze wypilam pare lykow kopparberga i czuje sie podpita ale mysle ze zmeczenie daje znac |
|
|
|
#3433 | ||
|
Rozeznanie
|
Haniula, ale się Wam udało z tym aparatem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a kawowego likieru z Lidla próbowałam, wiem że pycha, ale kurczę, nie mam tu go nigdzie![]() a chudzielcami się nie przejmuj
|
||
|
|
|
#3434 |
|
kobieta za ladą
|
irenkaa słońce dobrze ześ mi przypomniała o sobie bo zapomnialam jak słałam
|
#3435 |
|
Wtajemniczenie
|
Poćwiczyłam troszkę, bo przez ostatnie dni obijałam się, może do sierpnia zrzucę chociaż troszkę w pasie bo aż wstyd, jak wszystko się wylewa a zwłaszcza na boczkach
Dudi i jak wybrali cię do testowania?? Zmykam spać, dobranoc |
|
|
|
#3436 |
|
kobieta za ladą
|
motylek wyniki 30 czerwca dopiero dobrze by było gdybym sie załapała bo mam odrosty do uszu
|
#3437 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#3438 |
|
kobieta za ladą
|
kelpie ja sie załapałam na 3 marynaty odbiór jest w lipcu jak nie będę w stanie odebrać dam tobie co??chcesz??
|
#3439 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Dziękuję kochane za życzenia Mam nadzieję ze te z bobaskiem spełnią się w końcu. Ja dzisiaj cały dzień w pracy,wróciłam godzinę temu,na koniec szef tak mnie wkurzył że myślałam że mu wleję ![]() Nadia nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę końca remontu ![]() Kash cieszę się z dziadkiem coraz lepiej I oczywiście za randkowanie ![]() Ssnow gratuluję zaliczenia. Dobra zmykam spać bo ledwo na oczy widzę. Dobrej nocki.
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
dudi sprawdziłam, ale co mam z tym linkiem zrobić
, bo ja mam farbowane włosy, tylko, że na naturalny kolor ![]() aha już wiem o co chodzi wypełniłam na nie i ankieta się wysłała my z Tż byliśmy dziś zrobić okulary, ale było za późno na badania i trzeba jutro znowu jechać, tzn. Tż chyba sam pojedzie. same szkła 250 zł +oprawki dobrze, że ja mam dobry wzrok, bo byśmy zbankrutowali
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-13 o 23:01 |
|
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
ja za swoje okulary 4 lata temu chyba jakies 400 zl placilam a nic specjalnego zdzierstwo
wogole jak sie wkurzylam poszlam do sklepu wzielam pizze zeby byla na ten dzien jak wrocimy bo pozno wracamy a pewnie glodni bedziemy a w domu patrze a pizza zamrozona owszem ale widac ze drugi raz bo powyginana na wszelkie kierunki |
|
|
|
#3442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale cóż.... za egzamin![]() u mnie nauka trwa juz nie mam siły |
||
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam... właściwie to już wczoraj, ale jeszcze byliśmy u rodziców TŻa w odwiedzinach. Skończylo sie kłótnią i tym, że stamtąd wyszłam prawie bez pożegnania. Ale po takich tekstach jakie tym razem walili to już naprawdę nie mogłam inaczej. TŻ potem powtarzal załamany, że nie ma rodziców
![]() ![]() ![]() Bardzo starałam się go pocieszyć. Pojechaliśmy na nockę do nowego mieszkanka. Dziewczyny,wreszcie mamy dom.... ![]() ![]() A dziś duuużo się działo. - TŻ postanowił się pogodzic - kupiliśmy pralkę!!! - kupiliśmy mopa i inne pierdoły i całe szczęście! Wchodzimy z gratami do mieszkania, a tam łazienka zalana... Przeciekający zawór, którego nie dokręciłam wystarczająco mocno Co do uczelni, to chyba ktoś mocno trzymal kciuki Wszystko powinno być do przodu, jeden wynik już nawet znam - 4,5 Jupiiii! U przyjaciółki spało się super, choć krótko. W dodatku jeszcze w piątek zaczęlo mnie coś brać - nagle zaczęło mnie bolec gardło, potem jeszcze doszedł do tego ból gardła. Sobota to była dla mnie wielka męczarnia. W nocy z soboty na niedziele padłam wykończona a TŻ i przyjaciółka mieli sie uczyć. Budzę się, a ci gadają... Pytam ktora godzina - "druga". Zasnęłam. Bdudzę się drugi raz i pytam o godzinę (oni nadal siedza i gadają!!) "po drugiej". A mnie cos tknęło i spojrzałam na zegarek .... "Taaaa... po drugiej, ale dwie godziny". Do 4 siedzieli i gadali!!!! A widzieli sie parę razy ogółem. Super że tak dobrze sie dogadują. Booooooże ale mega post mi wyszedł. Brakowalo mi forum. Dobrej nocki dziewczynki
|
|
|
|
#3444 |
|
Zakorzenienie
|
trzymajcie sie ja odpadam na troche wiec jakbym sie nie udzielala to korzystam z urlopu
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() ja już zaraz idę do mamy bo trzeba ją umyć przebrać przewinąć i nakarmić ![]() wczoraj wróciłam o 21 i strasznie byłam zmęczona na dzisiaj zapowiadają u mnie deszcze a chciałam trochę słońca złapać na balkonie ![]() Tż pojechał po 4 na ryby ![]() kończę kawę i lecę, jak będę miała chwilę czasu to się odezwę od rodziców, miłego dnia kochane |
|
|
|
#3446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My bedziemy miec takie kosze, zamiast szuflad i tak w miare od zewnatrz beda chyba juz nie pamietam . Ale ta szafa bedzie miala ponad 5m długości i bedzie 5 takich jakby skrzydeł - drzwi i chyba wszystkie beda sie otwieraly ![]() ---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- I dupa, tz wczoraj wszystko wynióśł w domu pustka i bedzie lakierowanie mam nadzieje, że wzielam wszystko co potrzebne bo sie potem bede wściekac ze nie moge wejśc |
|
|
|
|
#3447 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wstawiałam już tego linka![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Ja już na nogach. Zmyłam oleje z włosków i odebrałam paczkę z avonu Teraz biorę sie za pracę, bo mam jej naprawdę bardzo dużo i muszę to dziś skonczyć i wysłać!
|
||
|
|
|
#3448 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja już wyszykowana do pracy, a że miałam chwilkę wolnego to postanowiłam do was zajrzeć i się przywitać ![]() Cytat:
![]() Dobra zmykam Miłego dnia
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#3450 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
na początek pytanie: where the hell are Ala & Niniona? Ciocia Kash się stęskniła, proszę o aktywność zatem ![]() w ogóle wątek leci jak szalony prawie 3,5tyś postów już nastukałyście szalone ![]() wczoraj udało mi się znowu sprzedać 2 prenumeraty ![]() dzisiaj fryzjer (uwielbiam mój blond ale odrosty doprowadzają mnie do szału generalnie w kwestiach wiadomych wszystko idzie po mojej myśli, M. wczoraj powiedział, że uwielbia moje włosy, że są śliczne i że cała jestem śliczna i mu się bardzo podobam także moja samoocena ma się chwilowo bardzo dobrze Ijaa śniłaś mi się dzisiaj! że przyjechałaś do mnie i byłaś taaaka szczupła i mówiłam Ci, że jesteś taaka szczupłaaaa ![]() Dodaja Słońce kiedy Ty bedziesz mieć wakacje? przecież Ty ciągle albo się uczysz, albo sprzątasz, albo piszesz i ciągle jesteś zarobionaaaa! chciałabym w końcu poczytać o tym ile masz czasu wolnego dla siebie i jak się parasz słodkim nicnierobieniem Marta spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.

obżarłam się na kolację racuszkami jabłkowymi i pękam
idę do wyrka, pooglądam sobie Willa Smitha 

z domowego ogródka, mozzarellą, pomidorami i ogórkiem kwaszonym. Dodam sobie do tego chlebek wasy i nie powinnam być głodna w miarę długo.

Zapisałam się oczywiście, ale czekajac na nie, byłam zmuszona iść prywatnie.I powiem Ci, że bardzoooo mi pomogły, już po drugim masażu czułam wyraźną różnicę. Spróbuj, ja polecam 

za kolejne wizyty u dentysty 

ale cóż....
Wstawiałam już tego linka
także moja samoocena ma się chwilowo bardzo dobrze ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)