|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3331 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ IX
Cytat:
Nie masz pojęcia, jak bardzo się cieszę, że Dziadek wraca do zdrowia A randki nie komentuję, bo musiałabym napisać "A nie mówiłam?!", a tego bardzo nie lubię ![]() I'm so happy for you Dzień dobry SPD! Poniedziałek... Chyba nic więcej nie trzeba mówić ![]() Wczorajszy dzień miałam koszmarny. Cały dzień bolała mnie głowa, leżałam praktycznie cały czas na kanapie, zrobiłam tylko obiad (oczywiście bez strat się nie obyło) i znów zaległam. Po obiedzie wypiłam Solpa, ale pomogło może na pół godziny... TŻ od 18.30 oglądał F1, zatem włączyłam sobie "Przerwane objęcia", które czekały na mnie chyba już od dwóch miesięcy. Cudowny film Pod koniec seansu głowa zaczęła mi tak pękać, że po filmie wyłączyłam laptopa i poszłam się umyć, by szybko zalec pod kołdrą. Ostatkiem sił zrobiłam sobie jeszcze Solpę i jak doczołgałam się do łóżka, to umierałam. Przewracałam się w łóżku niemiłosiernie, ból był tak silny, że nie wiedziałam, gdzie ten łeb wsadzić. Płakałam i błagałam o jakieś imadło. W końcu, nawet nie wiem kiedy, zasnęłam. Przed północą obudził mnie TŻ, bo skończył się dopiero wyścig i przyszedł do łóżka. Ale otworzyłam tylko oko i zasnęłam ponownie. Dziś odpukać głowa ok, ale siedzę tutaj i czuję się bardzo słabo, głowę mam ciężką, jakby lekkie zawroty, mdłości? Sama nie wiem, tak dziwnie. Marzę już, by zobaczyć godz. 15 na zegarku ![]() Oczywiście bark jak bolał, tak boli, a afty jak były, tak są, i dawać o sobie znać nie przestają ![]() Wczoraj już powiedziałam TŻowi, że co takiego zrobiłam temu światu, że wszystko się tak zwala, i skoro teraz tak jest, to co będzie za 20-30 lat? Będę leżeć przykuta do łóżka?! Mama wygania mnie prywatnie do ortopedy, bo mówi, że muszę jak najszybciej wyleczyć ten bark, a kolejki na NFZ są kilkutygodniowe. I mówi, że o $ mam się nie martwić, oni zapłacą. Ale nie chcę od nich brać, nie potrafię. Nas jednak nie stać na wizytę... Ech... Jeszcze w tym tygodniu po raz kolejny dentysta... ![]() Z pozytywnym rzeczy mam dziś na II śniadanie pyszną sałatkę z pomidora, rzodkiewki i szczypiorku! Zdrowe odżywianie trwa, wczoraj było ładnie (to wesele tylko cholerne ![]() Aaa, a straty przy obiedzie? Gotowałam warzywa na parze i co prawda dolewałam co jakiś czas wodę, ale w którymś momencie zasiedziałam się przed tv. Czułam, że coś śmierdzi, ale nie przejmowałam się zbytnio, bo nasz piekarnik bardzo śmierdzi spalenizną, a ja akurat piekłam kurczaka dla TŻ. I dumna z siebie nakładam obiad, a tam garnek od warzyw spalony Po obiedzie jednak TŻ pozedł do kuchni i wraca po paru minutach z pięknie wyczyszczonym garnkiem, jak nowym! ![]() Miłego dnia Kochane!
|
|
#3332 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
biedna jesteś z tymi bólami głowy mnie nigdy tak naprawdę mocno głowa nie bolała więc mogę się tylko domyślać co to jest za "miód" ale absolutnie nie zazdroszczę i nie chciałabym się przekonać jak to jest a z tym barkiem to uważam, że trzeba schować dumę i wstyd do kieszeni (wstyd to jest kraść!) i przyjąć pomoc rodziców (rodzice m.in od tego są ) nim nie zrobi się z tego jakaś większa rozpierducha zdrowie najważniejsze! ja wiem co czujesz bo też jak mam cokolwiek dostać od moich to jestem ciężko chora no ale tutaj sytuacja jest wyjątkowa więc schowaj te swoje wątpliwości do kieszeni i przyjmij pomoc jaką Ci oferują- od kogo ją przyjąć jak nie właśnie od Nich???
|
|
|
|
|
#3333 | |||
|
Zakorzenienie
|
20 i pół i więcej juz mieć nie chce
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no a randka cóż tu gadać SZCZESCIA życze ![]() ooo mnie też interesuje ten czytnik ebooków [QUOTE=ssnowdrop;27476270]oj poniedziałek- zaraz wstaję i idę na egzaminy- 2 tak więc kciuki bardzo wskazanenuruś- za dzisiejsze zaliczenie/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do zdrowia Twojego to dume do kieszeni trzeba schować i przyjąć pomoc od rodziców bo to nie jakiaś Twoja zachcianka tylko ZDROWIE a to najważniejsze jak sama wyżej napisałaś! a pomyśl czy Ty chciałabyś aby Twoja mama potrzebowala porady od lekarza nie miałaby na nią pieniążków a Ty byś jej mogła pomóc a ona z uporem maniaka by odmawiała?? więc duma do kieszeni i bierz do ręki tel i dzwoń do mamy im szybciej tym lepiej. rozumiemy sie?? bo jak nie to |
|||
|
|
|
#3334 |
|
Wtajemniczenie
|
To jesteś tylko rok młodsza ode mnie
![]() Dopiero po 24h trochę przeszedł ból serca. Nie mam pojęcia co to było Boli nadal, a właściwie to ćmi, więc nie jest źle. Zaplanowałam na dziś sporo rzeczy i mam nadzieję, że córeczka pozwoli mamie posprzątać
|
#3335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
|
#3336 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Raaany uwielbiam tą moją dietę ![]() Dobrze, że jest ładna pogoda i ogólnie jestem szcześliwa, bo zdążyłam wejść do pracy i wystarczyło 5 minut by wk**** się 5 razy. Ale.. hihi huuuuu, hihi huuuuuu - kilka oddechów i już mi lepiej. ![]() Mam nadzieję, że pozostałe siedem godzin w biurze szybko zleci. Szybki obiad w domu i planujemy wybrać się dzisiaj do makro. Widziałam w gazetce fajne kostiumy - mam nadzieję, że jeszcze będą. Kash super, że randka udana. ![]() Aaby Kash ma rację - masz do lekarza i żadnego kręcenia nosem na pomoc rodziców. Przy okazji - czekam ze zniecierpliwieniem na opowieść o weselu. Ciekawa jestem bardzoooo co się tak zrywało.
|
|
#3337 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam
ja jedno pranko wstawione ( mam nadzieje ze ostatnie ) i ruszam z pakowaniem wszystkiego wjakies kartony najgorsze to bedzie chyba przeniesc szafki itd bo za wiele miejsca podobno niema zeby to wszytko zmiescic bo to bedzie w pokoju gdzie bawia sie dzieci mam nadzieje ze ona ich bedzie pilnowac jakos przez ten czas bo jak nie to .. jak mi tylko cos rusza Cytat:
super Cytat:
zobaczysz dziadzius pewnie szybko dojdzie do siebie bo dom to jednak jest dom a nie szpital a jeszcze jak mowisz ze juz z chodzeniem lepiej i wogole to wszystko na najlepszej drodze ![]() Cytat:
i oczywiscie dla Ciebie Cytat:
bordowa idz do lekarza jak bedziesz miala taki bol mnie kiedys dlogo tak bolalo ale lekarka powiedziala ze to niby cos naciagnelam przy wysilku i dala mi cos przeciwbolowego jakas serie chyba na 2 tyg ale mowila ze nerwy i ten wysilek promieniowalo az cale okolice serca i nawet jak oddychalam a serce mi walilo jak szalone ale tak chwilami normalnie chwilami szybciej i to jak miala jakies 20lat moze lepiej cos zbadac niec sie meczyc |
||||
|
|
|
#3338 |
|
Zakorzenienie
|
Ssnow, Nurek
![]() Czekam na panów od przedpokoju, spóźniają się ![]() A tż stwierdził, że teraz nasze mieszkanie wygląda jak jakaś melina
|
#3339 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby- kochana, schowaj dumę do kieszeni i weź od rodziców pieniążki na lekarza, trzeba to zwalczyć bo ledwo funkcjonujesz
Snow- ![]() Nurku- ![]() Irenka- za TżIjaa- ale miałaś pyszne śniadanko ![]() Kash-co za wspaniałe wiadomości od rana ja u mamy siedzę, nakarmiłam ją,. umyłam, przewinęłam, pogadałam, była pielęgniarka na zastrzyku i za pół godziny ma przyjść pielęgniarka z urzędu tata śpi ale zaraz będzie szedł do pracy na chwilę i jeszcze do przychodni musi skoczyć po zwolnienie i kupić kilka rzeczy dla mamy ja piję teraz herbatkę ale zaraz biorę się za prasowanie mamy prześcieradeł i taty rzeczy Edytowane przez Anastazja86 Czas edycji: 2011-06-13 o 09:35 |
|
|
|
#3340 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja robię tak: 6 jaj szklanka mąki 3/4 szklanki cukru łyżeczka proszku do pieczenia Białka ubijasz, dodajesz cukier, jak się rozpuści to wlewasz żółtka, dalej mijksujesz. Wszystko się połączy to przesiewasz mąkę z proszkiem i deliktanie mieszasz do połącznie składników. Do pieca na jakieś 30-40 minut na 180 stopni Cytat:
Cytat:
![]() Irenka, Nuruś ![]() Kashmirka świetnie, że randka udana ![]() ![]() Aaby przyjmij pomoc od mamy i biegnij do lekarza, bo nie ma żartów. Dzień dobry ![]() Zmęczył mnie ten weekend. Sporo szykowania, ale dobrze, że takie spotkania są, bo człowiek może się oderwać od problemów i dnia codziennego. Tż bardzo zadowolony z prezentów i Waszych życzeń. Jeszcze raz dziękuję ![]() Dziś powrót do szarej rzeczywistości. Tż zaraz jedzie zdać swoją magisterkę, a ja muszę brać się do pracy i to ostrej, bo mam naprawdę sporo do zrobienia. Do tego boli mnie okropnie brzuch, że ruszać się nie mogę! Popijam miętę i trochę mi lepiej. |
|||||
|
|
|
#3341 |
|
Zakorzenienie
|
uff udalo mi sie dodzwonic do milego Pana w sprawie mojego tel
doladowalam 20e zeby miec nie tylko sms i rozmowy w sieci ale i internet bo mysle a tam skorzystam z oferty tymbardziej ze uzywam sporo netu na tel a jak nie jestem w domu ani w pracy to platny z sieci mi liczy zawsze byla opcja 30e ale teraz na wakacje na 20e zmienili no to doladowalam , przysszedl sms ze mam to wlaczone i co? .. i mnie zza net liczylo probowalam sie dodzwonic -echo napisalam maial- odp ze w ciagu 5 dni dadza mi znac no to dzis z rana za tel Pan nie dosc ze mily to jeszcez poinformowal o innych ofertach i dodal mi te 20e spowrotem kiedys juz mialam taka sytuacje ale babka powiedziala ze mi nic ni beda zwracac a wtedy prawie cala karte mi zjadlo bo oferta sie nie wlaczyla teraz nie pytalam ale chyba mam dar bo Pan sam ochoczo ze mi to zresetuje i oddadza mi kase chyba lubie poniedzialek dzieki za kciuki przydadza sie |
|
|
|
#3342 |
|
kobieta za ladą
|
kash ale super z dziadkiem
nuruś i ssnow dacie rade laski![]() irenkaa dla teżeta powiedz mu ze jak ja dalam rade to on też da![]() dziś u mnie zalewajka bo nie mam innego pomysłu,po południu lece do banku(iija )i koniec dnia
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Marta z okazji Twoich urodzin życzę Ci wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia, upragnionego bobaska i wszystkiego co sobie życzysz! Sto lat !
|
|
|
|
#3344 |
|
kobieta za ladą
|
Muzyka już gra, podkręć tylko by był pełny czad, niech dowie się cały świat, że dziś kończysz ... naście lat!
Marta najlepsze życzenia!!!!!!!!!!!!
|
#3345 |
|
Zakorzenienie
|
Marta najlepsze zyczenia urodzinowe
dudi niema wyjscia musi dac rade tylko gorzej bedzie ,,po" bo jak Ci juz pisalam on mu chce to wszystko za jednym razem zrobic |
|
|
|
#3346 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny (ciekawska ijaa przede wszystkim
![]() Tak w ogóle w pt zadzwonił szef i jutro koło południa ląduję na dywaniku. I mam przygotować raport, bo nie podoba mu się to, co się tu ostatnio dzieje. A ja nigdy żadnych raportów takich oficjalno-profesjonalnych nie przygotowywałam ![]() Jutrzejszy dywanik w połączeniu z moją umową do 30 czerwca jakoś nie nastawia mnie zbyt optymistycznie...
|
#3347 |
|
Zadomowienie
|
ja już po pierwszym egzaminie- nie jestem zadowolona, ale moze 3 będzie
o 13.30 następny.dziekuję za wszystkie kciuki ![]() Marta- wszystkiego najpiękniejszego
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
aaby powiedz szefowi ze do 30 czerwca to moze sie zastanowic nad prezentem slubnym a nie tu straszy raportami i dywanikiem
co on sobie mysli jak tam SPD wpadna to biedny bedzie dzis nocka bedzie nieprzespana ( nie lubie klasc sie spac tak na pol gwizdka zeby wstawac o 2 czy 3 a w nocy wyjezdzamy) ale i tak juz mniej stresu bo jak pomysle kiedy tyle wolnego mialam to rowno rok temu |
|
|
|
#3349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-06-13 o 11:31 |
|
|
|
|
#3350 |
|
Zakorzenienie
|
Marta, najlepsze życzenia z okazji Twojego święta!
![]() Witam wszystkich
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. Wróciłam z pracy. Było ciekawie i wreszcie się ktoś nami zajął.
Kash super, że Dziadek wraca do zdrowia i wychodzi naareszcie do domu. Marta wszystkiego naj, naj z okazji urodzin.
|
#3352 |
|
Zakorzenienie
|
Co tutaj taka cisza?
![]() Praca mi dziś kompletnie nie leży
|
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Więc jak będzie Wam pasował weekend 16-17 to ja niestety nie dam rady.
Teraz to dopiero mam syf w całym mieszkaniu!! Mam dość remontu ![]() Marta sto lat
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2011-06-13 o 13:22 |
|
|
|
#3354 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie również. Chociaż czas zasuwa jak szalony - nie wiem kiedy trzynasta minęła.
|
|
#3355 |
|
Zakorzenienie
|
Aaby- dasz radę z tym raportem
![]() Nadia- u moich rodziców w całym mieszkaniu w dwa dni położyli panele i masakra była, nienawidzę remontów ![]() Marta- wszystkiego najwspanialszego z okazji urodzin ![]() ja dalej u rodziców, mama dzisiaj wyjątkowo spokojna, ani razu jej jeszcze dzisiaj nie odsysałam, mam nadzieję że nie jest to cisza przed burzą ![]() teraz piję sobie colę bo tak mi się chciało i zaraz muszę mamcię nakarmić bo już jej pora obiadowa
|
|
|
|
#3356 |
|
Rozeznanie
|
Hej
Dziewczyny u mnie @ nadal brak, martwię się że to znów torbiel na jajniku na dzidzie się nie nastawiam bo według moich obliczeń to niemożliwe.."raczej"![]() Robię dzisiaj na obiad chińszczyznę z makaronem i wieprzowiną ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Marta STO LAT!!!!! ŻEBY WSZYSTKIE TWOJE MARZENIA SIĘ SPEŁNIŁY!!!!
|
#3357 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś obiad niezdrowy, ale nie piszę co, żeby dietujące nie były złe
Po obiedzie do kawy zjemy resztę ciasta z truskawami i koniec rozpusty. Pod koniec tygodnia przyjeżdża na dwa dni tata tż. Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-06-13 o 13:41 |
|
|
|
#3358 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
![]() byłam dziś na spacerze, w piekarni po 4 chleby, w sklepie po wody i ser i do wyjazdu mam nadzieję, że nic nie będę musiała kupować ![]() Dzisiaj zjemy z małą rosół z wczoraj, tylko makaron dogotuję, a dla Tż fryty z jajkiem, bo mam w zamrażalce fryty ![]() mała nie chce drzemki zrobić, a dziś odczyty wodomierzy i trzeba ogarnąć chałupę co do diety to ja się póki co trzymam ![]() słodycze w gruncie rzeczy mnie póki co nie korcą, bo wypicie kawy mi pomaga na słodyczowy apetyt ![]() jestem z siebie dumna, bo Tż wczoraj zażyczył sobie coca-coli, a ja grzecznie wodę piłam, a dzisiaj resztę coca- coli kazałam mu do pracy wziąć :
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2011-06-13 o 13:47 |
|
|
|
#3359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3360 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś dla tżta mam indyka z niedzieli. Dla siebie odgrzeję gołąbki ale to pewnie popołudniu bo póki co nie mam apetytu. Niedługo Tż idzie do pracy a ja mam w planach solarium i sprzątanie mieszkania. Jutro znów nabrudzą ale jakoś nie potrafię w takim syfie siedzieć
Na szczęście już niedługo koniec i zostanie najprzyjemniejsz - wybieranie dodatków
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.

mówi też coraz lepiej niestety okazuje się, że częsci słów po prostu nie pamięta chce coś powiedzieć ale nie wie jak
najważniejsze, że jest w dobrym nastroju i żarty się go trzymają ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

za dzisiejsze zaliczenie
Boli nadal, a właściwie to ćmi, więc nie jest źle. Zaplanowałam na dziś sporo rzeczy i mam nadzieję, że córeczka pozwoli mamie posprzątać 
jak mi tylko cos rusza