|
|
#1621 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXIX
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
ja z płytkami tez miałam łatwo - bo wybrąłam najpierw te co pragnę tak po prostu i najmocniej na swiecie - szare, surowe, Californijskie
bo takie fidziałam w onych wnętrzach - z dekorem szarym bamboo czy jakiś liść - mrrrrpotem spojrząłam na ceny - i juz lecąc cenami - wybór okazał sie być mega łatwy i szybki - akcja miała miejsce in da jeden sklep too jednak gdybym cenowo nie była skrępowana - to jest od czego dostac oczopląsów - nie mówię o hipermarketach - byłam w takim skupisku urządzalni domu TTW Opex odpływam se dzis przy Purple Rain i innych tego typu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-14 o 00:01 |
|
|
|
#1623 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z odlewków może prada edp, jakaś niekompatybilna ze mną i oddam w dobre ręce zanim plankton ją dopadnie, yvresse też mi się kurzy, theoremy leggero mogę odpsikać, może ogródki angelowe piwoniowy i różany? pójdę lepiej popatrzeć co ja w szafce mam i listę zrobię... ![]() dla mnie może być niespodzianka ![]() żałuję, że Ciebie nie będzie ![]() no i jak ja tego W. znajdę, bo na planie to ciężko coś planować... ale wieczorem chyba nie kręcą, tylko plenery przy pogodzie... wieczorami to oni pija... ![]() Cytat:
![]() gratuluję ekipy i postępów ![]() Cytat:
piękne są wykopałam w jednym pudle zeszyty z liceum i studiów, w każdym jakieś zdjęcia, prywatne zapiski, i zeszyt z moją radosną tfurczością grafomańską ![]() wiecie, że dawno temu pisałam satanistyczne wiersze ale gnioty ![]() a ze zdjęć to twierdziłam, że jak miałam 8 lat to byłam naprawdę ładna... nieźle się zapowiadało i gdzie się to podziało...?
|
|
#1624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te sklepy były tak blisko siebie, że prawie jak jeden, one są w odległości prawie rzutu beretem Lecę Misiaki
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1626 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
O! Nawilżenie z przeczyszczeniem, takie 2 w 1 ![]() Cytat:
Jakieś próby wierszy też, każdy przekreślony, z dopiskiem "Gówno!" ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Na wary polecam zawsze i wszędzie Carmex (też mi coś podeschły, tak btw) |
||||||
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
a jeszcze inni bedą mieli dziurawy dach , za ciezką kasę
|
#1628 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w środku jestem taka sama ![]() Znalazłąm se jeszcze sukienkę ![]() takom I nie fiem , które buty kupi , ładniejsze czy wygodniejsze
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-14 o 00:38 |
|
|
|
|
#1631 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1632 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() iii... ja to listy pisałam... dużo długaśnych listów... pożegnalnych też, bo zabijać się chciałam ale w to aż strach patrzeć, dobrze że nie wysyłałam ![]() trzeba będzie spalić, nim się dzieciaki dobiorą ![]() Cytat:
Cytat:
ale nie mam weneckich
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewne rzeczy zostają takie same - rdzeń, coś pod kopułą, wrażliwość |
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
kurna to ona jush jest ...kurna !
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- dobrze ujęte
|
#1635 | ||||
|
BAN stały
|
Komórkę dostałem po maturze dopiero
![]() Cytat:
![]() Tajniackie określenie na fajki Cytat:
![]() A listy pisałem z kumpelą z klasy, w czwartej LO to było, przekazywaliśmy je sobie z rąk do rąk, takie tam mniej lub bardziej serio, przemyślenia i inne pierdoły (prześcigaliśmy się, kto najdłuższy napisze, dochodziło do 20-30 stron nawet) A! Raz Agnieszka pisze mi "A dlaczego Ty mi znaczki PKSu rysujesz?", i wtedy dowiedziałem się, jak wygląda pacyfka Cytat:
![]() Cytat:
Okrutna jesteś |
||||
|
|
|
#1636 |
|
Konto usunięte
|
Grysiu, gdzie Ty w Tumulciaku ogóry czujesz?
|
|
|
|
#1637 |
|
BAN stały
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27497564]Grysiu, gdzie Ty w Tumulciaku ogóry czujesz?
I z czego się śmieje, he? Zamknij oczy, zrelaksuj się, uwolnij umysł od zbędnych doznań świata zewnętrznego, a następnie głęboko zaciągnij się Tumulciakiem, a poczujesz chrupiącego ogórasa, takiego dopiero co wyjętego z małosolnej zalewy, z nutką koperku
|
|
|
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do reszty, napiszę jutro na PW, bo dziś już muszę iść spać- jutro zajęcia rano Na pewno nie chcę Yvresse... ![]() A z Rusha się cieszę Do branoc wszystkim PS. Mam pomys na następny obrazek- nie zamówieniowy- kto będzie? JA!!! ![]() ---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:10 ---------- Rozterko- kup ładniejsze- też są wygodne i będziesz śmigać jak mały Kazio Kompromis niepotrzebny w tej kwestii
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1640 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja bym się nie domyśliła
Cytat:
ja korespondowałam z koleżanką co mieszkała 2 ulice ode mnie, ale raz wapno przechwyciło list... trafiło na taki, w którym się żaliła, że rzuca picie na miesiąc, bo po 2 patykach na koncercie tak rzygała i fogle, że ma dość... a piłyśmy i tak w najbliższy piątek... dziś pani z urzędu... ale w domu było ostro... tłumaczyłam że to fikcja... ![]() później nie lubili jak do mnie przychodziła, a jak dzwoniła, to mówili że mnie nie ma w domu.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam referencje od eksa, że zła brzydka i czarownica ![]() Ju oki
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-06-14 o 01:16 |
|||
|
|
|
#1641 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Jak otworzę słój ogórasów po użyciu Tumultu to może bym je poczuł
|
|
|
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1643 | |
|
BAN stały
|
Mam nadzieję, że nic zbereźnego nie przyszło Ci do głowy?
![]() Cytat:
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27497670] ![]() Jak otworzę słój ogórasów po użyciu Tumultu to może bym je poczuł [/QUOTE]Poczekaj, poczekaj Jeszcze poczujesz ogóry Pomyliłaś mnie z Teziakiem ![]() --- Dobranoc Krem na noc mi się skończył, teraz zbrzydnę, sparchacieję i się zmarszczę do reszty, oczekujcie mego końca soon Edit: Kusi mnie Dax Perfecta cera mieszana, dwa uniwersalne kremy mają, z dobrymi notami na KWC ![]() Bye Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-06-14 o 02:55 |
|
|
|
|
#1644 | |
|
Zakorzenienie
|
nie spać! zwiedzać!
![]() Cytat:
![]() (i oby tę piwnicę zorganizowali, bo ja kcę jak najwięcej pić i balować wśród tłumóff, kuracja antysocjofob dopsz mi zrobi chyba )
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też pomacham
i spadam stąd jak najprędzej, w sensie że z domu do pracy, bo mam tu dwie wiertary na balkonie a już było tak pięknie jak robili inną ścianę i ich nie było
|
|
|
|
#1648 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
weśśśś mi się wszystko pokończyło ![]() może też sobie ukręcimy jakiegoś antyzmarcha na spółę? ![]() wstałam, pojechałam, napisałam co wiedziałam, wróciłam i idę spać ![]() a, jeszcze w międzyczasie zjadłam serek homo z truskawkami |
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
popełniłam mhroczne kolczyki
|
#1650 |
|
never say no to panda
|
Melk, Maju - njusa mam - gość z Wawy zapowiedział, że wstępnie będzie jechał furą własną - Melk zostaniesz zgarnięta z Wawy, Maja ze Skierniewic (czy gdzieśtam się umówicie
)jedziecie do Łodzi, do nas, my w busa pakujemy nasze dupy i Natkę, a następnie ruszamy kolumną do Bolkowa ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- uooo, z czego to?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)