Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011 - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej?
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. 18 29,51%
Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. 13 21,31%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 6 9,84%
Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. 6 9,84%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. 1 1,64%
Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. 6 9,84%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. 0 0%
Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. 11 18,03%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-14, 08:58   #3661
acelinka
Zakorzenienie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

pesteczko rzeczywiście dostanie ubranek od kogoś to duża pomoc i odciążenie. Szkoda ze kuzynka wszystko oddała, u mnie trzymali ubranka cały czas mówili ze dla mnie a pozatym sami chcą też jeszcze drugie dzieciątko
a ta Ania to nie wiem skąd ma dziewczęce ciuszki bo jej córka ma 13 lat, a ma dwóch małych brzdąców ale chłopaczków
Gdybym nie dostała ciuszków to na pewno bym sie rozglądała za zestawami na all bo na prawde się opłacają
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 09:05   #3662
pestka78
Rozeznanie

Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
pesteczko rzeczywiście dostanie ubranek od kogoś to duża pomoc i odciążenie. Szkoda ze kuzynka wszystko oddała, u mnie trzymali ubranka cały czas mówili ze dla mnie a pozatym sami chcą też jeszcze drugie dzieciątko
a ta Ania to nie wiem skąd ma dziewczęce ciuszki bo jej córka ma 13 lat, a ma dwóch małych brzdąców ale chłopaczków
Gdybym nie dostała ciuszków to na pewno bym sie rozglądała za zestawami na all bo na prawde się opłacają
Jaos nigdy nic nie kupiłam z ciuchów na allegro, bo nigdy nie mam wyczucia co do rozmiaru i raczej jestem taka ze musze pomacac zanim cos kupie.... A dla dziecka to całkiem nie mam wyczucia co moge kupic, ani rozmiaru nie wiem jaki ani co mi potrzeba.... Cos czuję ze bedzie kupowanie na ostatni moment..... A zestawy ogladałam, ale około 400zł to dla mnie duzo
pestka78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 09:14   #3663
acelinka
Zakorzenienie

no to jakieś drogie kochana oglądałaś te zestawy, na all trzeba szukać, szukać i szukać
Ja też właśnie rozmiarowo nie wiem no ale na dziecko jak pisze na 56 to jest na 56 nie lubie jak piszą kilogramami a tym bardziej miesiącami na metkach jak są w sklepie takie metki to zawsze przykładam te ciuszki do tych na któych jest normalna rozmiarówka żeby porównać

w ogóle rzeczy które mam na 56 wydają mi się taaaakie maciupeńkie a te które na 62 już takie duże
Stary 2011-06-14, 09:22   #3664
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
no to jakieś drogie kochana oglądałaś te zestawy, na all trzeba szukać, szukać i szukać
Ja też właśnie rozmiarowo nie wiem no ale na dziecko jak pisze na 56 to jest na 56 nie lubie jak piszą kilogramami a tym bardziej miesiącami na metkach jak są w sklepie takie metki to zawsze przykładam te ciuszki do tych na któych jest normalna rozmiarówka żeby porównać

w ogóle rzeczy które mam na 56 wydają mi się taaaakie maciupeńkie a te które na 62 już takie duże
Ja to własnie bym wolała miesiącami..... Jaokos mi się wydaje to bardziej zrozumiałebo 56 czy 62 czy inne nic mi nie mowią.... Najmniejsze to 56? takie na urodzenie?
Stary 2011-06-14, 09:25   #3665
19natka88
Zakorzenienie

Hej Drugą noc z rzędu już nie spałam a dzisiaj egzamin Krążą plotki o tym, że ma go nie być i facet robi tylko wpisy więc trzymam się tego

Cytat:
Napisane przez pestka78 Pokaż wiadomość
Jest mu lepiej...i czuwa nad tobą teraz napewno....
Pewnie tak...

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Mozesz smucic ile chcesz, od tego jestesmy jakos dasz rade a my bedziemy Cie tu w tym wspieraly
Wiem i dziękuję

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Kurde macie już wybrany szpital? Ja stoję w miejscu. Waham się ciągle między dwoma a co gorsze, mój faworyt- Kamińskiego ma jakąś masakrę z położnymi w szkołach rodzenia a tam bym chciała jakąś dorwać
Ja się waham między dwoma: jeden jest bliżej i jeśli będzie ok do samego końca to biorę położną prywatnie i tam jadę, a drugi jest dalej ale pracuje tam mój gin, no i jakby było coś nie tak np z moją cukrzycą albo trzeba robić np cesarkę to jadę tam. Liczę na tą 1 wersję

Cytat:
Napisane przez DorotaMaria Pokaż wiadomość
19natka88 - kondolencje składam
Dziękuję.

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Zanim nadrobię dzisiejszy dzień napiszę tylko, że wizyta pomyślna, z małym wszystko w porządku. Jest duży, rośnie, aż lekarz żartował, żeby tak nie rósł. Szykuje się duży chłopak. A waży 1400 gram!
Wielki chłop Ciekawe jak u mnie będzie w poniedziałek Ostatnio już było prawie 1100 gram.

Cytat:
Napisane przez kapka Pokaż wiadomość
czasami w sklepie może być taniej,dlatego lepiej sprawdzić.

Wózek który wybralismy z TŻ jest po 800 zł, a na all po 1100
Jak sprawdzałam jakiś miesiąc temu to w dwóch sklepach i na all ceny były identyczne, ale w sklepie można coś ponegocjować. No i na all w cenie są już te wszystkie pokrowce, parasolka itp. a w sklepach nie wiem jak

Cytat:
Odpowiada twój? Fajnieee. Mój się zrobił wredzioch i nie odpowiada Chyba że się go mocniej pociśnie.
Mój też już nie odpowiada na pukanie, ale za to jak moja pozycja do spania mu nie odpowiada to potrafi to okazać tak, że muszę ją zmienić

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Czeka mnie dziś straszny dzień, bo idę na wyrwanie zębao Boszz jak ja się boję ale moja pani dentystka obiecała, że wszystko będzie ok, wiec mam taką nadzieje odezwe sie po pracy.

Buziaczki maminki i miłego dzionka
Za dentystę

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 09:33   #3666
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to własnie bym wolała miesiącami..... Jaokos mi się wydaje to bardziej zrozumiałebo 56 czy 62 czy inne nic mi nie mowią.... Najmniejsze to 56? takie na urodzenie?
Ja najmniejsze mam 56 ale tylko troszke bo podjrzewam że moja niunia będzie duża po tatusiu teraz kupuje 62 i 68 najwazniejsze żeby mieć kilka podstawowych ciuszków później można dokupić w razie potrzeby ogólnie są mniejsze ciuszki, np. na wcześniaczki takie nawet na 50 cm czy nawet widziałąm kiedyś 45 - wyglądają jak na lalke albo misia takie maciupeńkie są

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Hej Drugą noc z rzędu już nie spałam a dzisiaj egzamin Krążą plotki o tym, że ma go nie być i facet robi tylko wpisy więc trzymam się tego

Jak sprawdzałam jakiś miesiąc temu to w dwóch sklepach i na all ceny były identyczne, ale w sklepie można coś ponegocjować. No i na all w cenie są już te wszystkie pokrowce, parasolka itp. a w sklepach nie wiem jak
za egzamin

w sklepie też zazwyczaj sprzedają z tymi całymi zestawami
Stary 2011-06-14, 09:49   #3667
mucka21
Rozeznanie

Cześć dziewczyny

u mnie jakaś masakra, gardło mnie boli, ledwo mówię ... muszę znaleć co radziłyście na gardło

ja też nie mam co liczyć na dostanie ubranek co prawda jest tutaj trochę małych dzieci ale nikt się nie zaoferował że jakieś ubranka mi da ale pożyczają inne rzeczy jak już pisałam, ale chciałabym ubranek trochę dostać bo to po rodzinie czy kimś znajomym to inaczej niż kupić na all czy w lumpku (tam kupuje siostra ale nie umie kupować ładnych ubranek )
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 09:54   #3668
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja najmniejsze mam 56 ale tylko troszke bo podjrzewam że moja niunia będzie duża po tatusiu teraz kupuje 62 i 68 najwazniejsze żeby mieć kilka podstawowych ciuszków później można dokupić w razie potrzeby ogólnie są mniejsze ciuszki, np. na wcześniaczki takie nawet na 50 cm czy nawet widziałąm kiedyś 45 - wyglądają jak na lalke albo misia takie maciupeńkie są

za egzamin

w sklepie też zazwyczaj sprzedają z tymi całymi zestawami
Ja mam chyba tyle samo w 56 i 62, ale nie liczyłam dokładnie - dzisiaj jeszcze powinny przyjść moje pajace z all Zawsze można dokupić jeszcze
Nie dziękuję za kciuki.
No tak, bo bez sensu by było sprzedawać bez tych dodatków, bo wtedy w sklepie nikt by nie kupił tylko na all

Cytat:
Napisane przez mucka21 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

u mnie jakaś masakra, gardło mnie boli, ledwo mówię ... muszę znaleć co radziłyście na gardło

ja też nie mam co liczyć na dostanie ubranek co prawda jest tutaj trochę małych dzieci ale nikt się nie zaoferował że jakieś ubranka mi da ale pożyczają inne rzeczy jak już pisałam, ale chciałabym ubranek trochę dostać bo to po rodzinie czy kimś znajomym to inaczej niż kupić na all czy w lumpku (tam kupuje siostra ale nie umie kupować ładnych ubranek )
Na gardło płukanie wodą z solą albo Tantum Verde do psikania Najgorzej chyba jak gardło boli

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-14, 09:57   #3669
pestka78
Rozeznanie

Natka przypomnij mi pajace jakie kupowałas
Cotka jade do Twego miasta dzis na zakupy
Stary 2011-06-14, 09:58   #3670
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

A ja przez was ( wczorajsze linki) pokupowałam znowu ciuszków na all dla Filipa Tż mnie pgooni

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 10:00   #3671
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Natka przypomnij mi pajace jakie kupowałas
Cotka jade do Twego miasta dzis na zakupy
Dwa TAKIE i dwa TAKIE

Cytat:
A ja przez was ( wczorajsze linki) pokupowałam znowu ciuszków na all dla Filipa Tż mnie pgooni
Pokaż co kupiłaś

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-14, 10:04   #3672
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Cotka naucz mnie kupowac Ja nie potrafie
Stary 2011-06-14, 10:11   #3673
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Powiem wam że mi się też bardziej uśmiechało kupić w sklepie na miejscu, podotykałam, jak będę brała do domu to będę miała instruktaż obsługi, serwis mam na miejscu a nawet kilka rad dostałam które mąż uznał za dobre generalnie jestem zadowolona. Też kupiliśmy wózek z tych tańszych, polskich, mąż uznał że nawet jak się po zimie rozleci to kupimy inny i nie będzie nam żal.

Cytat:
Napisane przez 81gosia Pokaż wiadomość
Już nie pamiętam która pisała wczoraj o sklepie AKPOL, ale porównałam sobie ceny ze sklepem z all, który wybrałam i na wielu rzeczach np do karmienia, mam przebicie po 10zł, a po chwili to się robi sporo. Nie wiem jak w wersji stacjonarnej, ale jak na zamawianie przez net, to dla mnie AKPOL jest drogi.
Ja pisałam, oni w ofercie internetowej mają tylko małą część asortymentu. Ja sobie spisałam ich ceny porównałam z all i wiem co warto co nie - no mniej wiecej

Cytat:
Napisane przez anuska_s Pokaż wiadomość
Czeka mnie dziś straszny dzień, bo idę na wyrwanie zębao Boszz jak ja się boję ale moja pani dentystka obiecała, że wszystko będzie ok, wiec mam taką nadzieje odezwe sie po pracy.

Buziaczki maminki i miłego dzionka
Oj to nie fajnie, ale jak dentystka obiecała to trzymam

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Zanim nadrobię dzisiejszy dzień napiszę tylko, że wizyta pomyślna, z małym wszystko w porządku. Jest duży, rośnie, aż lekarz żartował, żeby tak nie rósł. Szykuje się duży chłopak. A waży 1400 gram!
A to klocuszek już będzie mama miała co kochać

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu

Edytowane przez irmith
Czas edycji: 2011-06-14 o 10:13
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 10:16   #3674
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny

Na gardło Tantum werde używałam, dziewczyny jeszcze radziły kilka sposobów ale nie pamiętam

tez nie mam na kogo liczyć w kwesti ubranek , tylko na siebie, co z tego jak bratowała ma dwóch synów, jak z nią nie gadam, jak i z brejdakiem, tylko to co kupię i dostanę "w prezencie" to moje ale dam radę, cały czas obserwuje all, żałuję że jednego kompletu nie kupiłam a tanio poszedł będzie następny

Wczoraj przejrzałam Wyprawki, i najpierw zaczynam od siebie, taki cel na następny tydzień, bo z tym tym to nigdy nic nie wiadomo, a torbę lepiej mieć przygotowaną, a potem powoli dla maluszka od podstaw wszsytko (jak tylko zakupię szafeczkę do łazienki co by upchnąć )

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 10:22   #3675
pestka78
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
tez nie mam na kogo liczyć w kwesti ubranek , tylko na siebie, co z tego jak bratowała ma dwóch synów, jak z nią nie gadam, jak i z brejdakiem, tylko to co kupię i dostanę "w prezencie" to moje ale dam radę, cały czas obserwuje all, żałuję że jednego kompletu nie kupiłam a tanio poszedł będzie następny

Wczoraj przejrzałam Wyprawki, i najpierw zaczynam od siebie, taki cel na następny tydzień, bo z tym tym to nigdy nic nie wiadomo, a torbę lepiej mieć przygotowaną, a potem powoli dla maluszka od podstaw wszsytko (jak tylko zakupię szafeczkę do łazienki co by upchnąć )
Ja się boję ze kupię zestaw nie na pogodę odpowiednią, bo my w sumie takie cieplejsze rzeczy musimy chyba kupowac???

Ja mam zamiar zacząc zakupy od lipca, jak ju się do tzta przeprowadzę....włas nie patrzę, a zostały mi tylko 2 weekendy na przeprowadzkę A weny jak nie było tak i nie ma....
Stary 2011-06-14, 10:28   #3676
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się boję ze kupię zestaw nie na pogodę odpowiednią, bo my w sumie takie cieplejsze rzeczy musimy chyba kupowac???

Ja mam zamiar zacząc zakupy od lipca, jak ju się do tzta przeprowadzę....włas nie patrzę, a zostały mi tylko 2 weekendy na przeprowadzkę A weny jak nie było tak i nie ma....
dlatego szukam 0-6-9mc jesień/zima , a dla chłopca na szczęście jest mało

współczuje przeprowadzki , miałam 3 od ślubu.... już 9mc jestem na swoim a dalej nie mogę znaleźć wielu rzeczy

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 10:29   #3677
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Na gardło można jeszcze płukankę z szałwii, pomaga

Ja w kwestii ubranek też liczę tylko na siebie, brat z żoną mieszkają w Anglii, resztę rodzinki też mam rozsianą po Polsce więc nikt specjalnie do mnie nie przyjedzie, a z drugiej strony to nawet lepiej bo jak się dostanie coś co się nam nie podoba to potem nie ma kwasu jak ktoś przyjedzie i sprawdza czy dziecko w to ubierasz. Druga żona mojego dziadka kiedyś dała mi w prezencie złote kolczyki a potem przy każdej wizycie sprawdzała czy mam je ubrane, ba nawet o nie pytała jak miałam inne. Tak mi się to wryło w pamięć że wolę sama wszystko kupić

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 10:59   #3678
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Powiem wam że mi się też bardziej uśmiechało kupić w sklepie na miejscu, podotykałam, jak będę brała do domu to będę miała instruktaż obsługi, serwis mam na miejscu a nawet kilka rad dostałam które mąż uznał za dobre generalnie jestem zadowolona. Też kupiliśmy wózek z tych tańszych, polskich, mąż uznał że nawet jak się po zimie rozleci to kupimy inny i nie będzie nam żal.
Też raczej skłaniam się do kupienia w sklepie Nasz jest z tych średnich cenowo ale liczę, że posłuży długo

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-14, 11:04   #3679
lullaby_ml
Zakorzenienie

Witam z rana pozniej was ponadrabiam jak bede miala wicej czasu ja standardowo nie moglam znowu spac, no szalu dostane aaaaa i mi sie tak przypomnialo-cotka teraz znieczulenie zewnatrz oponowe jest refundowane przez nfz wiec mysle ze w obecnym czasie nie powinnysmy miec z nim problemu
Stary 2011-06-14, 11:09   #3680
gerda
Zadomowienie

witajcie

anciaahk witaj gratuluje zdanych egzaminów

idę nadrabiać bo jestem w polu,

co do butelek to ja mam 4 (2 duże i dwie małe, jak będę potrzebować więcej to wtedy kupie)

ktoś wkleił zdjęcie ładnego wózka, tylko nie bardzo pamiętam kto

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 11:18   #3681
19natka88
Zakorzenienie

Przyszły moje pajacyki z all Już jestem zadowolona

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-14, 11:23   #3682
aa2
Zakorzenienie

dzien dobry a ja nie mogłam wejsc na wizaz ech normalnie takie rzeczy !!!!!

wyspałam sie teraz ide sie uczesac pomalowac i moze pomaszeruje do sklepu po jakaś niespodzianke dla meza albo moze jakies lody ndzis mamy 3 rocznice slubu wiec trzeba cos wymyslic jak napic winka sie z nim ni emoge he he
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 11:37   #3683
tusia872
Zadomowienie

Cytat:
Przyszły moje pajacyki z all Już jestem zadowolona
to dobrze ze zdowolona jestes

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość

wyspałam sie teraz ide sie uczesac pomalowac i moze pomaszeruje do sklepu po jakaś niespodzianke dla meza albo moze jakies lody ndzis mamy 3 rocznice slubu wiec trzeba cos wymyslic jak napic winka sie z nim ni emoge he he
gratuluje 3 rocznicy

ja szukam fajnego body z napisem "kocham mojego tate" "kocham tatusia" albo "najlepszy tata na świecie" i nic fajnego nie znalazłam jakbys ktorej wpadło takie cos w oko to prosze dac znac

"Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem, bez Ciebie moja dziecino świat dla mnie nie istnieje."
tusia872 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 11:48   #3684
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość

gratuluje 3 rocznicy

ja szukam fajnego body z napisem "kocham mojego tate" "kocham tatusia" albo "najlepszy tata na świecie" i nic fajnego nie znalazłam jakbys ktorej wpadło takie cos w oko to prosze dac znac

A TAKIE body

Głowa mnie boli I obiad trzeba zrobić jakiś

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-14, 11:52   #3685
mucka21
Rozeznanie

Cytat:
Ja mam chyba tyle samo w 56 i 62, ale nie liczyłam dokładnie - dzisiaj jeszcze powinny przyjść moje pajace z all Zawsze można dokupić jeszcze
Nie dziękuję za kciuki.
No tak, bo bez sensu by było sprzedawać bez tych dodatków, bo wtedy w sklepie nikt by nie kupił tylko na all

Na gardło płukanie wodą z solą albo Tantum Verde do psikania Najgorzej chyba jak gardło boli
mam takie psiukanie Septolux (zamennik tardum verde) ale już chyba na mnie nie działa, ostatnio w nocy i rano gardło mnie bolało to sobie psiukałam a teraz już chyba na mnie nie działa a płukanki żadnej nie mogę sobie zrobić bo jakoś mi dzisiaj nie dobrze i na wymioty mnie zbiera

Cytat:

gratuluję rocznicy

kupiłam dziś na all 2 butelki z avent małe -przez was do tego są jakieś gratisy, na razie nie będę kupować bo myślę że duże są na mleko a mam nadzieję że będę karmić piersią, zresztą jak co później się dokupi

małż mi kupił loda żeby mi przyjemność zrobić ale z tym gardłem nie będę go jadła

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez tusia872 Pokaż wiadomość

gratuluje 3 rocznicy

Zobacz TUTAJ
05.02.2011- nasz aniołek jeden bliźniak [*]
Izunia jest już z nami
30.IX.2011 g.17:20, 2790g, 57cm
Kochamy Cię

mucka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 11:55   #3686
kaileight
Zadomowienie

Witajcie po dłuższej przerwie!

Poczytuję Was regularnie, ale jakoś nie umiem "wbić się" do rozmowy bo tyle piszecie.

Gratuluję wszystkich udanych wizyt, potwierdzonych dziewczynek i chłopaczków!

Ja ostatnio caly czas miewam sny, że mój synek będzie dziewczynką! Ide na następne usg za 2 tyg. to się jeszcze upewnie.

Zakupów na razie żadnych nie zrobiliśmy, nie licząc polarowego kocyka z Myszką Miki z Lidla. Od lipca planuję regularnie pojeżdzić po sklepach i skompletować wszystko.

Chodzę do szkoły rodzenia, tam nam powiedzieli co i jak trzeba pokupić. Dalej leczę zęby- pochłonęło to już 500 zł do tego dochodzi remont mieszkania i pieniądze topnieją. A do tego tżetowi urwali jeszcze pod blokiem lusterko z auta i przerysowali

Edytowane przez kaileight
Czas edycji: 2011-06-14 o 11:57
kaileight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 11:58   #3687
agnieszka 0605
Zakorzenienie

witajcie

wróciłam z glukozy... ble ble ble samo wypicie nie jest złe, ale potem strasznie mnie mdliło, ale dałam rade

a lausanne to została na tym weselu czy co? Drugi dzień jej nie ma

Cytat:
wszystko to co radziły dziewczyny: płukanie solanką, tantum verde i czosnek

Cytat:
pochwal się

natka - śliczne śpiochy a na kiedy masz termin obrony? I jaką masz tematykę pracy - ja marketing.

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość

Wczoraj przejrzałam Wyprawki, i najpierw zaczynam od siebie, taki cel na następny tydzień, bo z tym tym to nigdy nic nie wiadomo, a torbę lepiej mieć przygotowaną,
a mnie właśnie skompletowanie tej torby przeraża. Nie wiem co, czego i ile daj znać co bedziesz pakować

Cytat:

Asiu - wszystkiego co najlepsze w dniu Waszego święta Może jakieś picolo chociaż??

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:02   #3688
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
mam takie psiukanie Septolux (zamennik tardum verde) ale już chyba na mnie nie działa, ostatnio w nocy i rano gardło mnie bolało to sobie psiukałam a teraz już chyba na mnie nie działa a płukanki żadnej nie mogę sobie zrobić bo jakoś mi dzisiaj nie dobrze i na wymioty mnie zbiera

małż mi kupił loda żeby mi przyjemność zrobić ale z tym gardłem nie będę go jadła
A może ten lód by pomógł bo bakterie lubią ciepło i zimno może by je zlikwidowało - coś gdzieś słyszałam takiego

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
witajcie

wróciłam z glukozy... ble ble ble samo wypicie nie jest złe, ale potem strasznie mnie mdliło, ale dałam rade

natka - śliczne śpiochy a na kiedy masz termin obrony? I jaką masz tematykę pracy - ja marketing.
Kiedy wyniki glukozy?
Dziękuję, też mi się bardzo podobają
Terminu jeszcze nie mam bo, sesja w toku, a praca u promotora Jak nie zdam chociaż jednego egzaminu to obrona we wrześniu
A temat: "Promowanie regionu w sferze turystyki".

Dominik

Martynka
Stary 2011-06-14, 12:03   #3689
81gosia
Zadomowienie

Cytat:

uwazajcie z tą rozmiarówką

ja w swoich ciuszkach jestem w stanie położyć rozmiar z metki np. 56, 68 i nawet 80 i szok ciuszki są tej samej wielkości po przyłożeniu do siebie - masakra. Nie wiem kto wszywa te metki.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
81gosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:04   #3690
aa2
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny za gratki kurde nawet nei wiem kiedy te 3 lata mineły-szok

Agus wole lody i bita smietane chyba niz picolo he he

włąsnie pochłonełam miske kaszki a mleku trzeba dostarczyc troszke nabiału maluchowi he he

a co do ciuszków to ja juz sama nie wiem co kupowac a co nie musze chyba za rda dziewczynek liste zrobic i juz

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ----------

a zapomniałam wam napisac ze zawsze myslałam ze rozmiarówka dla dziecka zaczyna sie od 50 ma ja wczoraj w tych ciuszkach od siorki znalazłam body z rozmiarem 46 czy 48 nie pamietam dokładnei ale poniżej 50 wiecie jakie tio maciupkie-szok
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości