|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
pesteczko rzeczywiście dostanie ubranek od kogoś to duża pomoc i odciążenie. Szkoda ze kuzynka wszystko oddała, u mnie trzymali ubranka cały czas mówili ze dla mnie a pozatym sami chcą też jeszcze drugie dzieciątko
![]() a ta Ania to nie wiem skąd ma dziewczęce ciuszki bo jej córka ma 13 lat, a ma dwóch małych brzdąców ale chłopaczków Gdybym nie dostała ciuszków to na pewno bym sie rozglądała za zestawami na all bo na prawde się opłacają
|
|
|
|
#3662 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
Cytat:
|
|
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
no to jakieś drogie kochana oglądałaś te zestawy, na all trzeba szukać, szukać i szukać
![]() Ja też właśnie rozmiarowo nie wiem no ale na dziecko jak pisze na 56 to jest na 56 nie lubie jak piszą kilogramami a tym bardziej miesiącami na metkach jak są w sklepie takie metki to zawsze przykładam te ciuszki do tych na któych jest normalna rozmiarówka żeby porównać w ogóle rzeczy które mam na 56 wydają mi się taaaakie maciupeńkie a te które na 62 już takie duże
|
|
|
|
#3664 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jaokos mi się wydaje to bardziej zrozumiałe bo 56 czy 62 czy inne nic mi nie mowią.... Najmniejsze to 56? takie na urodzenie?
|
|
|
|
|
#3665 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Pewnie tak... Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuję. Cytat:
Ciekawe jak u mnie będzie w poniedziałek Ostatnio już było prawie 1100 gram.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz kupuje 62 i 68 najwazniejsze żeby mieć kilka podstawowych ciuszków później można dokupić w razie potrzeby ogólnie są mniejsze ciuszki, np. na wcześniaczki takie nawet na 50 cm czy nawet widziałąm kiedyś 45 - wyglądają jak na lalke albo misia takie maciupeńkie są ![]() Cytat:
za egzaminw sklepie też zazwyczaj sprzedają z tymi całymi zestawami
|
||
|
|
|
#3667 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
u mnie jakaś masakra, gardło mnie boli, ledwo mówię ... muszę znaleć co radziłyście na gardłoja też nie mam co liczyć na dostanie ubranek co prawda jest tutaj trochę małych dzieci ale nikt się nie zaoferował że jakieś ubranka mi da )
|
|
|
|
#3668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze można dokupić jeszczeNie dziękuję za kciuki. No tak, bo bez sensu by było sprzedawać bez tych dodatków, bo wtedy w sklepie nikt by nie kupił tylko na all ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3669 |
|
Rozeznanie
|
Natka przypomnij mi pajace jakie kupowałas
![]() Cotka jade do Twego miasta dzis na zakupy
|
|
|
|
#3670 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przez was ( wczorajsze linki) pokupowałam znowu ciuszków na all dla Filipa
Tż mnie pgooni |
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3672 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3673 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
generalnie jestem zadowolona. Też kupiliśmy wózek z tych tańszych, polskich, mąż uznał że nawet jak się po zimie rozleci to kupimy inny i nie będzie nam żal.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Martusieńka 11.10.2011 ![]() Szymon16.07.2013 Magdalenka 5.11.2014 i wystarczy nam tego miodu ![]() Edytowane przez irmith Czas edycji: 2011-06-14 o 10:13 |
||||
|
|
|
#3674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez nie mam na kogo liczyć w kwesti ubranek , tylko na siebie, co z tego jak bratowała ma dwóch synów, jak z nią nie gadam, jak i z brejdakiem, tylko to co kupię i dostanę "w prezencie" to moje ale dam radę, cały czas obserwuje all, żałuję że jednego kompletu nie kupiłam a tanio poszedł będzie następny Wczoraj przejrzałam Wyprawki, i najpierw zaczynam od siebie, taki cel na następny tydzień, bo z tym tym to nigdy nic nie wiadomo, a torbę lepiej mieć przygotowaną, a potem powoli dla maluszka od podstaw wszsytko (jak tylko zakupię szafeczkę do łazienki co by upchnąć )
|
|
|
#3675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam zamiar zacząc zakupy od lipca, jak ju się do tzta przeprowadzę |
|
|
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuje przeprowadzki , miałam 3 od ślubu.... już 9mc jestem na swoim a dalej nie mogę znaleźć wielu rzeczy
|
|
|
#3677 |
|
Wtajemniczenie
|
Na gardło można jeszcze płukankę z szałwii, pomaga
![]() Ja w kwestii ubranek też liczę tylko na siebie, brat z żoną mieszkają w Anglii, resztę rodzinki też mam rozsianą po Polsce więc nikt specjalnie do mnie nie przyjedzie, a z drugiej strony to nawet lepiej bo jak się dostanie coś co się nam nie podoba to potem nie ma kwasu jak ktoś przyjedzie i sprawdza czy dziecko w to ubierasz. Druga żona mojego dziadka kiedyś dała mi w prezencie złote kolczyki a potem przy każdej wizycie sprawdzała czy mam je ubrane, ba nawet o nie pytała jak miałam inne. Tak mi się to wryło w pamięć że wolę sama wszystko kupić
|
#3678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3679 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
pozniej was ponadrabiam jak bede miala wicej czasu ja standardowo nie moglam znowu spac, no szalu dostane aaaaa i mi sie tak przypomnialo-cotka teraz znieczulenie zewnatrz oponowe jest refundowane przez nfz wiec mysle ze w obecnym czasie nie powinnysmy miec z nim problemu
|
|
#3680 |
|
Zadomowienie
|
witajcie
anciaahk witaj gratuluje zdanych egzaminów ![]() idę nadrabiać bo jestem w polu co do butelek to ja mam 4 (2 duże i dwie małe, jak będę potrzebować więcej to wtedy kupie ktoś wkleił zdjęcie ładnego wózka, tylko nie bardzo pamiętam kto ![]() |
|
|
|
#3682 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry a ja nie mogłam wejsc na wizaz ech normalnie takie rzeczy !!!!!
wyspałam sie teraz ide sie uczesac pomalowac i moze pomaszeruje do sklepu po jakaś niespodzianke dla meza albo moze jakies lody ndzis mamy 3 rocznice slubu wiec trzeba cos wymyslic jak napic winka sie z nim ni emoge he he
|
|
|
|
#3683 | |
|
Zadomowienie
|
to dobrze ze zdowolona jestes
![]() Cytat:
![]() ja szukam fajnego body z napisem "kocham mojego tate" "kocham tatusia" albo "najlepszy tata na świecie" i nic fajnego nie znalazłam jakbys ktorej wpadło takie cos w oko to prosze dac znac
|
|
|
#3684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A TAKIE body ![]() Głowa mnie boli I obiad trzeba zrobić jakiś
|
||
|
|
|
#3685 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() kupiłam dziś na all 2 butelki z avent małe -przez was do tego są jakieś gratisy, na razie nie będę kupować bo myślę że duże są na mleko a mam nadzieję że będę karmić piersią, zresztą jak co później się dokupi małż mi kupił loda żeby mi przyjemność zrobić ale z tym gardłem nie będę go jadła ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3686 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie po dłuższej przerwie!
Poczytuję Was regularnie, ale jakoś nie umiem "wbić się" do rozmowy bo tyle piszecie. Gratuluję wszystkich udanych wizyt, potwierdzonych dziewczynek i chłopaczków Ja ostatnio caly czas miewam sny, że mój synek będzie dziewczynką! Ide na następne usg za 2 tyg. to się jeszcze upewnie.Zakupów na razie żadnych nie zrobiliśmy, nie licząc polarowego kocyka z Myszką Miki z Lidla. Od lipca planuję regularnie pojeżdzić po sklepach i skompletować wszystko. Chodzę do szkoły rodzenia, tam nam powiedzieli co i jak trzeba pokupić. Dalej leczę zęby- pochłonęło to już 500 zł
Maluszek Edytowane przez kaileight Czas edycji: 2011-06-14 o 11:57 |
|
|
|
#3687 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
wróciłam z glukozy... ble ble ble samo wypicie nie jest złe, ale potem strasznie mnie mdliło, ale dałam rade ![]() a lausanne to została na tym weselu czy co? Drugi dzień jej nie ma ![]() Cytat:
![]() Cytat:
natka - śliczne śpiochy Cytat:
daj znać co bedziesz pakowaćCytat:
|
||||
|
|
|
#3688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję, też mi się bardzo podobają ![]() Terminu jeszcze nie mam bo, sesja w toku, a praca u promotora Jak nie zdam chociaż jednego egzaminu to obrona we wrześniuA temat: "Promowanie regionu w sferze turystyki". |
||
|
|
|
#3689 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uwazajcie z tą rozmiarówką ja w swoich ciuszkach jestem w stanie położyć rozmiar z metki np. 56, 68 i nawet 80 i szok ciuszki są tej samej wielkości po przyłożeniu do siebie - masakra. Nie wiem kto wszywa te metki.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje 17.10.2011 ważyłam 3600gr - teraz trochę schudłam. No wiecie kobieta od samego początku musi dbać o linię Mierzyłam 54 cm.
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za gratki
kurde nawet nei wiem kiedy te 3 lata mineły-szok![]() Agus wole lody i bita smietane chyba niz picolo he he włąsnie pochłonełam miske kaszki a mleku trzeba dostarczyc troszke nabiału maluchowi he hea co do ciuszków to ja juz sama nie wiem co kupowac a co nie musze chyba za rda dziewczynek liste zrobic i juz ![]() ---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- a zapomniałam wam napisac ze zawsze myslałam ze rozmiarówka dla dziecka zaczyna sie od 50 ma ja wczoraj w tych ciuszkach od siorki znalazłam body z rozmiarem 46 czy 48 nie pamietam dokładnei ale poniżej 50 wiecie jakie tio maciupkie-szok |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.

jak są w sklepie takie metki to zawsze przykładam te ciuszki do tych na któych jest normalna rozmiarówka żeby porównać

Ciekawe jak u mnie będzie w poniedziałek
Ostatnio już było prawie 1100 gram.
)

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jakbys ktorej wpadło takie cos w oko to prosze dac znac