Włosomaniaczki cz. VII :) - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-06-13, 21:41   #3811
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Hehe, korzysta, korzysta
Jak poszła w tłum, tak TŻ nie mógł za nią nadążyć, prawie się zgubiła, cwaniara niczego się nie boi... I podobno dzioba dała jakiemuś chłopaczkowi

W niedzielę chyba pójdziemy na targi dla małych, ale będzie szał

Syropy są też w Makro, w sklepach typu "świat alkoholi" albo sklepach z kawą też można popytać.

Miałąm już parę razy
Niestety, kolor nie wyszedł, jedynie przyciemnił i pogłębił mój naturalny. Nastęnym razem chyba pójdę z szamponetką do jakiegoś osiedlowego 'salonu', bo nie chce mi się babrać w domowych warunkach...
co bd dalej?!

mam pytac o syrop do kawy? szukałam w leclercu i nie znalazłam

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-13, 22:09   #3812
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
co bd dalej?!

mam pytac o syrop do kawy? szukałam w leclercu i nie znalazłam
Dała, wstała i uciekła

Tak o syrop do kawy, albo smakowy. W Leclercu nie widziałam. W Lidlu czasem bywają.

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-14, 03:59   #3813
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Pskudnice, przestaniecie Wy o zakupach rozprawiać . Tu zacytuję mojego faworyta Ferdynanda : "... a przypierdzielił wam ktoś laczkiem kopa w d*u*p*ę ? "

Cytat:
Napisane przez Chatul
Pisałam już - z cerą nie mam problemów, ale za to mam nadpotliwość i baaardzo szybko mi się włosy przetłuszczają. To mi naprawdę utrudnia życie
Wiem, czytałam . To rzeczywiscie może być problemem .

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Zakupy mnie wymęczyły
Żebyś Ty wiedziała, jak mnie wymęczyły . Co tam ja . Żebyś Ty wiedziała, jak sprzedawcy w sklepach RTV byli wymęczeni . Telewizor kupowałam.

Cytat:
Fajny ten pędzelek
'A propos pędzelków : próbowała któraś z Was nakładać pędzelkiem na twarz półpłynny podkład ? Dostałam próbasa tego nowego podkładu Mary Kay. Dobry, ale kryje gorzej niż ten poprzedni, no i konsystencja taka właśnie półpłynna. Nakładam paluchem, ale konsultantka usilnie mnie namawia na zakup silikonowego pędzelka do tego fluidu.
Za 40,oo złotych polskich !!!

Cytat:
Napisane przez Estelle
Od pierwszego wejrzenia zakochana jestem w telewizorach projekcyjnych.
Miałam taki. Rzeczywiście efekt powalający. Tylko te hocki-klocki z ekranem . Pozbyliśmy się go i już nawet nie pamiętam dlaczego.

Cytat:
w ogóle ostatnio miałam wykład, że makijażu oczu nie powinno się zmywac żelem+wodą tylko delikatnie płynami co by się zmarszczek nie dorobic
Nie mam wykształcenia związanego z kosmetologią . Wszystko musi być dla mnie, choć w minimalnym stopniu, logiczne . To powyższe - nie jest, bo cóż w żelu i wodzie może być zmarszczkogenne, a w płynach - nie ?!
Tu chodzi raczej o sposób zmywana : mocne pocieranie . To rozciąganie skóry może tworzyć zmarszczki. Co się martwisz tak tymi zmarszczkami ?! Botoks jest dobry na wszystko !!!

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
w ogóle mam za duzo mam tego w ten weekend, dwie 18stki i impreza w domu
A mówią, ze to ja rozrywkowa jestem . Hłe, hłe, hłe !

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Poczekam, tak pro forma, żeby nie było

---------- Dopisano o 04:18 ---------- Poprzedni post napisano o 03:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Nałożyłam na włosy Lorysa do kręconych zmieszanego z miodem

Do lorysowych odżywek robiłam podejście tak około trzy lata temu. Nie przypadły mi do gustu, bo obciążały włosy. Ja mam cienkie. A miodu, mimo usilnych namów Wizażu i o ile pamiętam {}, nie używałam. Może rzeczywiście warto spróbować ?!

Cytat:
aa i wrzuciłam do albumu ten ostatni zakup
Miałam zapytać : co to ? Już wiem .

Cytat:
to było oczywiste,nie wiem co musiałabym napisac żebyś nie kupiła

Złośliwa jesteś . Hłe, hłe !

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
nie wiem ktora z tych 3 wybrac
Żadnej .

Cytat:
A ja nabrałam znowu ochoty na Ginvera Marvel Gel

Cytat:
Napisane przez Estelle
TŻ pojechał z Yao na happening i dzwonił, że młoda wniebowzięta, wylazła na środek placu i tańczy

Cytat:
Cały czas zastanawiam się nad tą paletką

Cytat:
Wpadła mi w oko ostatnio paletka Monaco

Jak będziecie kupować, to pamiętajcie o mnie.

Cytat:
koziołka nie lubię pocierać

Różne określenia słyszałam, ale takiego jeszcze nie .

Cytat:
Ja używam częściej
Zboczuch !

No i kupiłam telewizor . Dzisiaj przywożą . Moja erudycja { } sprawiła, że transport gratis. Pewnie mnie ze sklepu chcieli pozbyć się i poszli na wszystkie układy .
Niestety tylko 32". Polatałam z miarką i stwierdziłam, że "pudło" 37" będzie już zbyt duże do sypialni. Musiałabym odsunąć od ściany szafkę i koty miałyby używanie wśród kabli. W ekranach - minimalna różnica. A i do tego ten telewizor to LCD . Pan w sklepie wytłumaczył mi łopatologicznie, że ta tzw. oszczędność prądu w ledowych, to taki pic na wodę, fotomontaż . Oszczędność około 30 watt, za "modę" płaci się ponad tysiąc złotych więcej i lampy ledowe szybciej się nagrzewają i psują. Uwierzyłam mu, bo trafiłam do tego sklepu "z polecenia" i był on świadomy konsekwencji złej podpowiedzi. No to czekam na dostawę .

Miłego dnia

---------- Dopisano o 04:59 ---------- Poprzedni post napisano o 04:18 ----------

Już miałam Wam parokrotnie napisać, ale ... zapominałam. Z tą moją głową coraz gorzej . Piep**ony fiskus tak mi mózg zlasował.
Kupiłam z tej paskudnej firmy Amway coś takiego :

http://chrisrecord.com/amway-sa8-pre...tment-no-0799/

http://allegro.pl/amway-pre-wash-sa8...653327777.html

Działa ! Możecie inwestować. Z gumą do żucia i plamami nie próbowałam. Używam do czegoś innego. Mam często taka sytuację, że po praniu na bluzkach, na sweterkach itp zostaje jednak zapach potu. Przynajmniej ja tak mam i czuję. W "normalnych" krajach są w sklepach specjalne środki do likwidacji tej niedogodności. W Polsce jeszcze na to nie trafiłam. Namówiono mnie na ten psikacz. Przed praniem psikam na ciuchy w miejscu "pod pachami" i do pralki. Po praniu - odór niewyczuwalny.

Edytowane przez Heroldin
Czas edycji: 2011-06-14 o 04:01
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-14, 07:09   #3814
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Do lorysowych odżywek robiłam podejście tak około trzy lata temu. Nie przypadły mi do gustu, bo obciążały włosy. Ja mam cienkie. A miodu, mimo usilnych namów Wizażu i o ile pamiętam {}, nie używałam. Może rzeczywiście warto spróbować ?!
Ja lubię Lorysy, nie obciążają mi włosów.
A zestaw Lorys + miód jest fajny
Stary 2011-06-14, 08:24   #3815
'Estelle'

Cytat:

'A propos pędzelków : próbowała któraś z Was nakładać pędzelkiem na twarz półpłynny podkład ? Dostałam próbasa tego nowego podkładu Mary Kay. Dobry, ale kryje gorzej niż ten poprzedni, no i konsystencja taka właśnie półpłynna. Nakładam paluchem, ale konsultantka usilnie mnie namawia na zakup silikonowego pędzelka do tego fluidu.
Nie, nie próbowałam. Z lenistwa. Nie chciałoby mi się prać pędzla po każdym takim mazianiu, a poza tym czasu na to rano nie mam
W ogóle teraz nic na twarz nie nakładam, może czasem puder bambusowy, jak już nie mam nic do roboty
Aga chyba próbowała BB Cream nakładać i była zadowolona.
jednak ja preferuję palce.
Może spróbuj wklepywać podkład, zamiast smarować?
Cytat:
Miałam taki. Rzeczywiście efekt powalający. Tylko te hocki-klocki z ekranem . Pozbyliśmy się go i już nawet nie pamiętam dlaczego.
Odpukać, u mnie na razie nic się nie dzieje
Cytat:
Jak będziecie kupować, to pamiętajcie o mnie.
Będziemy
Chociaż ja na razie kupować jednak nic nie będę.
Jak wspominałam - oszczędzam na www.Cherryculture.com
Cytat:
No i kupiłam telewizor . Dzisiaj przywożą . Moja erudycja { } sprawiła, że transport gratis. Pewnie mnie ze sklepu chcieli pozbyć się i poszli na wszystkie układy .
Niestety tylko 32". Polatałam z miarką i stwierdziłam, że "pudło" 37" będzie już zbyt duże do sypialni. Musiałabym odsunąć od ściany szafkę i koty miałyby używanie wśród kabli. W ekranach - minimalna różnica. A i do tego ten telewizor to LCD . Pan w sklepie wytłumaczył mi łopatologicznie, że ta tzw. oszczędność prądu w ledowych, to taki pic na wodę, fotomontaż . Oszczędność około 30 watt, za "modę" płaci się ponad tysiąc złotych więcej i lampy ledowe szybciej się nagrzewają i psują. Uwierzyłam mu, bo trafiłam do tego sklepu "z polecenia" i był on świadomy konsekwencji złej podpowiedzi. No to czekam na dostawę .

O ledach się nie wypowiem, ale chyba mimo wszystko są bardziej oszczędne. Na razie kwestia jest poza moim zainteresowaniem, bo na zmiany się nie szykuję
Cytat:
Już miałam Wam parokrotnie napisać, ale ... zapominałam. Z tą moją głową coraz gorzej . Piep**ony fiskus tak mi mózg zlasował.
Kupiłam z tej paskudnej firmy Amway coś takiego :

http://chrisrecord.com/amway-sa8-pre...tment-no-0799/

http://allegro.pl/amway-pre-wash-sa8...653327777.html
Zapamiętam może i nawet kiedyś się skuszę

Stary 2011-06-14, 10:16   #3816
ImmortalLover
Zakorzenienie

To jak nowy telewizor to pewnie będziesz Kasiu testować

Dzień dobry

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-14, 16:39   #3817
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Aga chyba próbowała BB Cream nakładać i była zadowolona.
jednak ja preferuję palce.
Aga próbowała ale jednak wybrała palce
Próbowałam nakładać pędzlem Colorstaya (nawiasem mówiąc pozbyłam się go ) i chyba też lepiej mi to wychodziło palcami - może kiepski pędzelek miałam
Z tym wklepywaniem Asia może mieć rację - nie wiem jak podkład ale od kiedy wklepuję BB Cream zamiast rozsmarowywać efekt jest o niebo lepszy

Kasia, gratuluję zakupu

Dowiedziałam się dzisiaj, że w piątek jadę na szkolenie - mam 3 dni (a raczej popołudnia) na nauczenie się materiału bo szkolenie rozpocznie się i zakończy testem weryfikującym wiedzę Próbuję to czytać ale dla mnie to jest jakiś bełkot, nic z tego nie rozumiem, nie mówiąc już o zapamiętaniu czegokolwiek Mam nadzieję, że pytania na teście będą wielokrotnego wyboru a nie typu podaj definicję.
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 18:19   #3818
ImmortalLover
Zakorzenienie

Testy-podaj definicje nigdy nie były dla mnie łaskawe

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-06-14, 18:29   #3819
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Testy-podaj definicje nigdy nie były dla mnie łaskawe
Dla mnie też, zwłaszcza kiedy musisz się nauczyć kilkunastu stron definicji napisanych maczkiem i do tego takim językiem, że dla mnie to brzmi jak masło maślane
Czytam i czytam i nie jestem w stanie nic zapamiętać
Stary 2011-06-14, 18:34   #3820
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dasz radę

Stary 2011-06-14, 20:12   #3821
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:

Nie mam wykształcenia związanego z kosmetologią . Wszystko musi być dla mnie, choć w minimalnym stopniu, logiczne . To powyższe - nie jest, bo cóż w żelu i wodzie może być zmarszczkogenne, a w płynach - nie ?!
Tu chodzi raczej o sposób zmywana : mocne pocieranie . To rozciąganie skóry może tworzyć zmarszczki. Co się martwisz tak tymi zmarszczkami ?! Botoks jest dobry na wszystko !!!

A mówią, ze to ja rozrywkowa jestem . Hłe, hłe, hłe !

Złośliwa jesteś . Hłe, hłe !

Różne określenia słyszałam, ale takiego jeszcze nie .

ja próbowałam i łatwo sobie zrobic maske

no chodzi właśnie o fakt, ze żel+woda to drastyczniejsza metoda, bo często naciąga się skórę, a płynem 'ściągasz' makijaz

rezygnuje z tych imprez, ale tak głupio, bo ta 18stka to takich bliskich kolezanek... ale idę piątek, sobota, niedziela do pracy, więc wole zarobic te 200zł

czasami

czyli już masz jak kiepskich oglądać

dzisiaj jestem jak odkurzacz, pochłaniam kazde jedzenie paczka czipsów (jadałam te grilowane warzywa z biedry) tabliczka czekolady, 2 lody, duuużo cukierków i śniadanie, 2 śniadanie, obiad, kolacja

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Dla mnie też, zwłaszcza kiedy musisz się nauczyć kilkunastu stron definicji napisanych maczkiem i do tego takim językiem, że dla mnie to brzmi jak masło maślane

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Dała, wstała i uciekła

Tak o syrop do kawy, albo smakowy. W Leclercu nie widziałam. W Lidlu czasem bywają.
oblukam w auchanie

Nakarm pieska

Wymienię

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 20:36   #3822
'Estelle'

Cytat:

Dowiedziałam się dzisiaj, że w piątek jadę na szkolenie - mam 3 dni (a raczej popołudnia) na nauczenie się materiału bo szkolenie rozpocznie się i zakończy testem weryfikującym wiedzę
O mada daka... czyli weekend popsuty...
Cytat:

Może poszukaj w sieci tych haseł?
Zawsze jest szansa, że lepiej i bardziej przystępnym językiem wytłumaczone, łatwiej zrozumieć. U mnie ta metoda się sprawdzała na studiach.

Stary 2011-06-14, 20:59   #3823
NaKrawedzi
Zakorzenienie

miałam nie kupowac zadnych kremów tym bardziej na naczynka, bo mam 2 prawie całe, a kupiłam koncentrat farmony to się nazywa uzależnienie

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-14, 21:15   #3824
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Planowałam jeszcze maskę Joanny z miodem i cytryną ale akurat nie było. W całym mieście znalazłam tę maskę tylko w jednym sklepie, planowałam wziąć od razu 2 a tu
A ta maska nie ma silikonow czasem? bo tak mi sie cos kojarzy

Cytat:
Dodałam fotki kudełek do albumu i nowe bluzki
(proszę się nie śmiać z mojej twarzy i mimiki )
jak ladnie Ci wyszla 'pantera' pekaczem

Cytat:
Hehehe, ona zawsze coś wykręci
Kiedyś poszli sobie na takiej wyprawie do kawiarni, mała dorwała miseczkę z cukierkami i latała po całej sali je rozdając. A potem kazała oddać W międzyczasie tańczyła i przytulała misie z dekoracji. I w ogóle drakę zrobiła, kiedy trzeba było wychodzić
rozbrajaja mnie takie dzieci chociaz ja dzieci ogolnie nie lubie, ale takie troszke starsze juz sa fajniejsze bo nie placza wiecznie i przynajmniej posmiac sie mozna czasem z ich numerow

Cytat:
spódnica xD
nie widzialam takich nigdzie jeszcze

Cytat:

Żadnej .
Sprobowac zawsze warto

Czemu zadnej?

Cytat:
W ogóle teraz nic na twarz nie nakładam, może czasem puder bambusowy, jak już nie mam nic do roboty
zastanawiam sie czy ja kiedys doczekam takich czasow ze bede mogla wyjsc bez tapety z domu
i w ogole skonczyl mi sie puder bambusowy i nie wiem jaki zamowic teraz zeby byl dobry do mineralkow. Macie jakies propozyje?

Cytat:
Dowiedziałam się dzisiaj, że w piątek jadę na szkolenie - mam 3 dni (a raczej popołudnia) na nauczenie się materiału bo szkolenie rozpocznie się i zakończy testem weryfikującym wiedzę Próbuję to czytać ale dla mnie to jest jakiś bełkot, nic z tego nie rozumiem, nie mówiąc już o zapamiętaniu czegokolwiek Mam nadzieję, że pytania na teście będą wielokrotnego wyboru a nie typu podaj definicję.
[/I][/COLOR]
O kurcze, wspolczuje

Cytat:
dzisiaj jestem jak odkurzacz, pochłaniam kazde jedzenie paczka czipsów (jadałam te grilowane warzywa z biedry) tabliczka czekolady, 2 lody, duuużo cukierków i śniadanie, 2 śniadanie, obiad, kolacja
ja dzisiaj tez duzo pochlonelam bo ostatnio jestem taka bez zycia i nie wiem czy to nie przez moje odchudzanie ale i tak jadlam zdrowo i wcale sie nie glodzilam, tylko mniej poprostu moze za malo cukru

Dzieki za rady co do sukienki ktoras wybrac musze bo z golym tylkiem nie pojde chyba wezme ta prosta z paskiem tylko pasek dam jakis inny i rozejrze sie za butami albo nude albo jakimis kolorowymi, teraz sa wyprzedaze to moze cos upoluje taniego a jak nie to wezme bombke tylko musialabym poszukac jakiejs torebki jasnej zeby rozjasnic calosc tylko ze szkoda mi wydac kase na kopertowke bo i tak jej potem nigdzie nie wezme

I musze polecic maske z Alterry z granatem tam pisze zeby uzywac raz w tyg. chyba, ale ja uzywam prawie codziennie i juz zauwazylam lepsze nawilzenie i wlosy sa takie bardziej...sprezyste? zdrowsze w kazdym badz razie tylko troche obciaza

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2011-06-14 o 21:18
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-14, 21:16   #3825
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
O mada daka... czyli weekend popsuty...

Może poszukaj w sieci tych haseł?
Zawsze jest szansa, że lepiej i bardziej przystępnym językiem wytłumaczone, łatwiej zrozumieć. U mnie ta metoda się sprawdzała na studiach.
Próbowałam ale wszystko to samo
Nie wiem jak to wyjdzie ale po tym co ostatnio działo się u mnie w robocie nie mogę podpaść kierownikowi - wyniki tych testów będą przesłane do niego
A żeby było zabawniej to w sobotę też idę do roboty

Chatul, zapytam Cię tutaj bo nie chcę się wcinać do tamtego wątku z (być może) głupim pytaniem - przeglądałam listę firm nietestujących na zwierzętach i nie widzę tam Elfa a mam kilka kosmetyków i na każdym jest znaczek, że nie testuje - i zgłupiałam, testuje czy nie testuje
Stary 2011-06-14, 21:22   #3826
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
A ta maska nie ma silikonow czasem? bo tak mi sie cos kojarzy

jak ladnie Ci wyszla 'pantera' pekaczem

rozbrajaja mnie takie dzieci chociaz ja dzieci ogolnie nie lubie, ale takie troszke starsze juz sa fajniejsze bo nie placza wiecznie i przynajmniej posmiac sie mozna czasem z ich numerow

nie widzialam takich nigdzie jeszcze

Sprobowac zawsze warto

Czemu zadnej?

zastanawiam sie czy ja kiedys doczekam takich czasow ze bede mogla wyjsc bez tapety z domu
i w ogole skonczyl mi sie puder bambusowy i nie wiem jaki zamowic teraz zeby byl dobry do mineralkow. Macie jakies propozyje?

O kurcze, wspolczuje

ja dzisiaj tez duzo pochlonelam bo ostatnio jestem taka bez zycia i nie wiem czy to nie przez moje odchudzanie ale i tak jadlam zdrowo i wcale sie nie glodzilam, tylko mniej poprostu moze za malo cukru

Dzieki za rady co do sukienki ktoras wybrac musze bo z golym tylkiem nie pojde chyba wezme ta prosta z paskiem tylko pasek dam jakis inny i rozejrze sie za butami albo nude albo jakimis kolorowymi, teraz sa wyprzedaze to moze cos upoluje taniego a jak nie to wezme bombke tylko musialabym poszukac jakiejs torebki jasnej zeby rozjasnic calosc tylko ze szkoda mi wydac kase na kopertowke bo i tak jej potem nigdzie nie wezme

I musze polecic maske z Alterry z granatem tam pisze zeby uzywac raz w tyg. chyba, ale ja uzywam prawie codziennie i juz zauwazylam lepsze nawilzenie i wlosy sa takie bardziej...sprezyste? zdrowsze w kazdym badz razie tylko troche obciaza
może na zdjęciu tak dziwnie wyszła

tez chciałabym doczekac czasów kiedy bd mogła wyjsc bez makijazu z domu
ja kocham puder ryżowy jako primer i wykonczeniówka

no ja się nie odchudzałam miałam schudnąć na wakacje, a wakacje już są, a oponka rośnie

a ta maska to z tych cięższych typu kallos? bo moje włosy lubią tylko treściwe maski...

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-14, 21:25   #3827
Finlora
Zakorzenienie

Jak byłam wczoraj na badaniach to lekarka mi powiedziała, że powinnam schudnąć bo za parę lat będę przychodzić do niej z cukrzycą Powiedziała mi to jak tylko weszłam do gabinetu

A maska Joanny ma sylikony ale mnie to akurat nie przeszkadza
Stary 2011-06-14, 21:27   #3828
'Estelle'

Cytat:

No moja na szczęście nie beczy z byle powodu. Nawet jak się wywali, to śmiech
No chyba, że naprawdę mocno się uderzy

To może teraz puder perłowy?
Cytat:
Próbowałam ale wszystko to samo
Nie wiem jak to wyjdzie ale po tym co ostatnio działo się u mnie w robocie nie mogę podpaść kierownikowi - wyniki tych testów będą przesłane do niego
A żeby było zabawniej to w sobotę też idę do roboty
O kurde... no to masakra na całego
Współczuję

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Jak byłam wczoraj na badaniach to lekarka mi powiedziała, że powinnam schudnąć bo za parę lat będę przychodzić do niej z cukrzycą Powiedziała mi to jak tylko weszłam do gabinetu

No zdurniała baba...

Stary 2011-06-14, 21:30   #3829
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Chatul, zapytam Cię tutaj bo nie chcę się wcinać do tamtego wątku z (być może) głupim pytaniem - przeglądałam listę firm nietestujących na zwierzętach i nie widzę tam Elfa a mam kilka kosmetyków i na każdym jest znaczek, że nie testuje - i zgłupiałam, testuje czy nie testuje
Nie znam tej firmy.
Ale wiem, że czasami znaczek "nie testowane na zwierzętach" mówi o tym, że gotowy kosmetyk nie był testowany, ale jego poszczególne surowce już mogły być
Stary 2011-06-14, 21:34   #3830
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję

No zdurniała baba...
Aż się normalnie boję

Ja wiem, że jestem za gruba i powinnam schudnąć ale przy tarczycy to naprawdę nie jest łatwe, tym bardziej przy siedzącej robocie

Cytat:
Nie znam tej firmy.
Ale wiem, że czasami znaczek "nie testowane na zwierzętach" mówi o tym, że gotowy kosmetyk nie był testowany, ale jego poszczególne surowce już mogły być
Firma to E.L.F. czyli Eyes Lips Face.
Stary 2011-06-14, 21:41   #3831
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Co za baba

Cytat:
Ja wiem, że jestem za gruba i powinnam schudnąć ale przy tarczycy to naprawdę nie jest łatwe, tym bardziej przy siedzącej robocie
To może warto jakieś ćwiczenia robić? Chociaż pewnie robisz. To może trzeba z lekarzem się skonsultować? Żeby doradził jakiś sensowny ruch i sensowne ćwiczenia?

Cytat:
Nie znam tej firmy, naprawdę... Może zapytaj dziewczyn w wątku: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=500654
Stary 2011-06-14, 21:44   #3832
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Co za baba

To może warto jakieś ćwiczenia robić? Chociaż pewnie robisz. To może trzeba z lekarzem się skonsultować? Żeby doradził jakiś sensowny ruch i sensowne ćwiczenia?
Staram się, chociaż w tym momencie moja jedyna forma ruchu to pół godziny szybkiego marszu do pracy i z pracy, nawet zimą nie zrezygnowałam z chodzenia pieszo bo już w ogóle nie miałabym żadnego ruchu w ciągu dnia
Odkąd znów biorę leki na tarczycę przynajmniej nie tyję
Stary 2011-06-14, 21:50   #3833
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Staram się, chociaż w tym momencie moja jedyna forma ruchu to pół godziny szybkiego marszu do pracy i z pracy, nawet zimą nie zrezygnowałam z chodzenia pieszo bo już w ogóle nie miałabym żadnego ruchu w ciągu dnia
Odkąd znów biorę leki na tarczycę przynajmniej nie tyję
Będzie dobrze Po prostu ćwicz w miarę możliwości
Stary 2011-06-14, 21:57   #3834
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
może na zdjęciu tak dziwnie wyszła

tez chciałabym doczekac czasów kiedy bd mogła wyjsc bez makijazu z domu
ja kocham puder ryżowy jako primer i wykonczeniówka

no ja się nie odchudzałam miałam schudnąć na wakacje, a wakacje już są, a oponka rośnie

a ta maska to z tych cięższych typu kallos? bo moje włosy lubią tylko treściwe maski...
a skad masz ten ryzowy? ja mam jakis ryzowy i jedwabny z kolorowka.com chyba i musze wlasnie potestowac solo je i zobacze ktory lepszy albo pomieszac

no ja ostatnio uslyszalam ze mam fajne schabiki jak sie mnie zlapie za boki super, tylko ze bokow to ja naprawde nie mam duzych

jest nawet bardziej tresciwa niz kallos tzn taka gesta no i duzo olejkow ma, maslo shea wiec jest taka 'ciezka' i nie ma ma po niej efektu puszystych wlosow na pewno narazie jej pouzywam troche a potem sie przezuce na cos lzejszego

Cytat:
No moja na szczęście nie beczy z byle powodu. Nawet jak się wywali, to śmiech
No chyba, że naprawdę mocno się uderzy

To może teraz puder perłowy?

Współczuję

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

No zdurniała baba...
No i takie dzieci lubie wlasnie

Nad perlowym tez myslalam, a uzywalas?

Cytat:
Aż się normalnie boję

Dasz rade, bedziemy trzymac kciuki

Stary 2011-06-14, 22:21   #3835
'Estelle'

Cytat:
Aż się normalnie boję

Dlatego tym bardziej mnie dziwi, że ta durna baba w ogóle nie wzięła pod uwagę podłoża hormonalnego i Ci z jakąś cukrzycą wyskoczyła
Medykiem nie jestem, ale nawet na logikę, co innego jest tyć niejako bez przyczyny, a co innego przy zaburzonej gospodarce tarczycowej.

Cytat:
Mam, użyłam kilka razy, ale nie pamiętam już szczegółów.
Ogólnie rzecz biorąc spodobał mi się, ale na razie zużywam bambus-jedwab, bo jest go 4 razy więcej

Stary 2011-06-15, 04:47   #3836
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Wklepuję . Pewnie babsztyl chce się pędzlaków pozbyć.

Cytat:
Napisane przez Estelle
Odpukać, u mnie na razie nic się nie dzieje
Nie działo się nic w sensie usterkowym. To chodziło o ciągłe rozwijanie i zwijanie. Nie było miejsca, żeby powiesić "na stałe".

Cytat:
Napisane przez Estelle
Jak wspominałam - oszczędzam na www.Cherryculture.com
Ja pierdziu, pełen wypas !

Cytat:
Napisane przez Estelle
O ledach się nie wypowiem, ale chyba mimo wszystko są bardziej oszczędne.
Takie też jest i moje zdanie. Dałam się otumanić. Z drugiej jednak strony, ledowy jest prawie o tysiąc złotych droższy. A więc ... trudno zdecydować co lepsze.

Cytat:
To jak nowy telewizor to pewnie będziesz Kasiu testować
Jak na razie - nie będę. Felerny mi sprzedali .
Stojak - nóżka giba się. Wieczorem, wraz z trzema znającymi się {podobnież} na rzeczy panami + sąsiadka, próbowaliśmy montować i wszyscy orzekli : stojak felerny. Jadę dzisiaj do sklepu.
Nadal oglądam fioletowo - zielone ludziki.

Cytat:
Kasia, gratuluję zakupu

Ty mi nie gratuluj. Ty współczuj panu Mirkowi - sprzedawcy. Ja mu, kurde, dam : najlepszy jaki mamy w ofercie. A ostrzegałam...

Cytat:
Napisane przez Finlora
Dowiedziałam się dzisiaj, że w piątek jadę na szkolenie

Jak zwykle : będzie ok.

Cytat:
Czemu zadnej?
Bo mi się nie podobają . Właśnie ta kwiatowa jest fajna. W tych pożyczonych jakoś wszystkiego za dużo.

Cytat:
Napisane przez niby nic
A ja wychodzę często. Z lenistwa . A taką drugą kancerowatą gębę jak moja , trudno znaleźć. Jedynie fluid i to nie dla ładności , a dla ochrony. Chrzanię co ludzie powiedzą. Niech się wszyscy wezmą w kupę i pocałują mnie w d*u*p*ę !

Cytat:
Napisane przez niby nic
szkoda mi wydac kase na kopertowke bo i tak jej potem nigdzie nie wezme
Weźmiesz, weźmiesz . "Kopertówki" są uniwersalne {jak ja nienawidzę tego określenia} i ponadczasowe.

Cytat:
Napisane przez niby nic
tylko troche obciaza
Trochę ?
Właśnie z tego powodu z mojej łazienki wymaszerowały truchtem włosowe dobrocie Alterry. Na placu boju pozostał jedynie żel pod prysznic .

Cytat:
a ta maska to z tych cięższych typu kallos?
Bardziej ciężka . I "tępa" {nie wiem jak to inaczej określić} .

Cytat:
w tym momencie moja jedyna forma ruchu to pół godziny szybkiego marszu do pracy i z pracy

To tak jak ja. Stawiam samochód na rogatkach miasta i dalej per pedes . Jedyna forma gimnastyki.

Cytat:
Dlatego tym bardziej mnie dziwi, że ta durna baba w ogóle nie wzięła pod uwagę podłoża hormonalnego i Ci z jakąś cukrzycą wyskoczyła
Na zaburzeniach tarczycy nie znam się. Na cukrzycy - tak . Pewnie, że lekarka musi brać pod uwagę problem zaburzeń hormonalnych, ale jak sama Aga pisze : jak bierze lekarstwa, to nie tyje. A cukrzyca, jest między innymi spowodowana otłuszczeniem komórek, do których, przez warstwę tłuszczu, nie dociera coś tam. Każdy dodatkowy kilogram, wynikły czy to z choroby czy żarłoczności , niesie za sobą groźbę cukrzycy typu 2. Pierwsze przykazanie diabetologa : ani kilograma więcej, niż powinno być. Ja mam nie z tuszy, a tzw. : posteroidową. Ale siedem kilogramów powinnam zrzucić. Słyszę to za każdym razem.
No to się wymądrzyłam .
A tak po prawdzie : gdzie Aga me te zbędne kilogramy ?! Chyba w uszach .

Dobra, idę przed lustro, groźne miny ćwiczyć, niezbędne do rozmowy z tym od TV.

Miłego dnia

Edytowane przez Heroldin
Czas edycji: 2011-06-15 o 04:48
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-15, 08:40   #3837
'Estelle'

Cytat:
Wklepuję . Pewnie babsztyl chce się pędzlaków pozbyć.
Pewnie tak Za taką kasę to nikt nie chce kupować
Cytat:
Ja pierdziu, pełen wypas !
A jak
Mam już kilka produktów z tej strony i LUUUUBIĘ
Teraz na jakieś paletki się czaję i może znowu pomadki/kredki do ust.
Cytat:
Stojak - nóżka giba się. Wieczorem, wraz z trzema znającymi się {podobnież} na rzeczy panami + sąsiadka, próbowaliśmy montować i wszyscy orzekli : stojak felerny. Jadę dzisiaj do sklepu.
O kruca... no ewidentnie pecha masz
Cytat:
A ja wychodzę często. Z lenistwa . A taką drugą kancerowatą gębę jak moja , trudno znaleźć. Jedynie fluid i to nie dla ładności , a dla ochrony. Chrzanię co ludzie powiedzą. Niech się wszyscy wezmą w kupę i pocałują mnie w d*u*p*ę !
Ja też często wychodzę i też z lenistwa
W pracy czasem sobie ciapnę, pod warunkiem, że zechce mi się

Cytat:
A tak po prawdzie : gdzie Aga me te zbędne kilogramy ?! Chyba w uszach .
Mam takie samo zdanie na ten temat

BTW, przyszedł do mnie eyeliner żelowy z ebaya
Dość szybko, bo już po 2 tygodniach
Co sie okazuje: MAC, prosto z HongKongu
O tyle dobrze, że sprzedawca nie był na tyle bezczelny, coby nazwę w aukcji umieścić
Już się nim pomalowałam na razie na gołe powieki. Trochę długo schnie, ciut się odbił w górnej części. Może jak dam jakiś cień, to nie będzie się mazał.

Stary 2011-06-15, 10:37   #3838
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
a skad masz ten ryzowy? ja mam jakis ryzowy i jedwabny z kolorowka.com chyba i musze wlasnie potestowac solo je i zobacze ktory lepszy albo pomieszac

no ja ostatnio uslyszalam ze mam fajne schabiki jak sie mnie zlapie za boki super, tylko ze bokow to ja naprawde nie mam duzych

jest nawet bardziej tresciwa niz kallos tzn taka gesta no i duzo olejkow ma, maslo shea wiec jest taka 'ciezka' i nie ma ma po niej efektu puszystych wlosow na pewno narazie jej pouzywam troche a potem sie przezuce na cos lzejszego

ja mam z CS, ale z kolorówki też miałam, testuj

o fuc* kto Ci tak powiedział?

e to muszę spróbowac, mam szampon z granatem i bez szału..

ja miałam perłowy i niby spoko ale on dawał takie satynowe wykonczenie, a ja wolę matowe
Cytat:

Ty mi nie gratuluj. Ty współczuj panu Mirkowi - sprzedawcy. Ja mu, kurde, dam : najlepszy jaki mamy w ofercie. A ostrzegałam...

Weźmiesz, weźmiesz . "Kopertówki" są uniwersalne {jak ja nienawidzę tego określenia} i ponadczasowe.

Trochę ?
Właśnie z tego powodu z mojej łazienki wymaszerowały truchtem włosowe dobrocie Alterry. Na placu boju pozostał jedynie żel pod prysznic .

Dobra, idę przed lustro, groźne miny ćwiczyć, niezbędne do rozmowy z tym od TV.
tyle mam do powiedzenia a tak po za tym to współczuję, że musisz znowu jechac z telewizorem,ale potem to już bd tylko idelanie i znowu usłyszysz "w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem' zgadzam się, każda kobieta powinna miec swoją kopertówke (ja swoja kupię dopiero na bal maturalny)

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-06-15, 13:42   #3839
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Trochę ?
No ja wyjde bez tapety rano z psem, ale do sklepu to juz sie nie rusze

Mam jedna kopertowke (czarna) i wlasnie biore ja tylko na imprezy typu studniowka czy do jakiegos galowego stroju (czyli raz na pol roku) a 2 kopertowki mi w sumie nie potrzebne, a butow nigdy za duzo

No ja i tak mam zawsze smetne wlosy to u mnie bez roznicy

Cytat:
BTW, przyszedł do mnie eyeliner żelowy z ebaya
Dość szybko, bo już po 2 tygodniach
Co sie okazuje: MAC, prosto z HongKongu
O tyle dobrze, że sprzedawca nie był na tyle bezczelny, coby nazwę w aukcji umieścić
Już się nim pomalowałam na razie na gołe powieki. Trochę długo schnie, ciut się odbił w górnej części. Może jak dam jakiś cień, to nie będzie się mazał.
Jak juz potestujesz to daj znac

Cytat:
ja mam z CS, ale z kolorówki też miałam, testuj

o fuc* kto Ci tak powiedział?

e to muszę spróbowac, mam szampon z granatem i bez szału..

ja miałam perłowy i niby spoko ale on dawał takie satynowe wykonczenie, a ja wolę matowe
tyle mam do powiedzenia a tak po za tym to współczuję, że musisz znowu jechac z telewizorem,ale potem to już bd tylko idelanie i znowu usłyszysz "w tym kraju nie ma pracy dla ludzi z moim wykształceniem' zgadzam się, każda kobieta powinna miec swoją kopertówke (ja swoja kupię dopiero na bal maturalny)
Pewnien chloptaś suchy jak badyl ze nawet palca w bok czy w brzuch wbic nie mozna

A ja wlasnie zobaczylam ze ryzowego juz nie mam i zostal tylko ten jedwabny. To chyba w ciemno musze zamowic

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa jest juz moj podklad w tej drogerii haha dyszka zaoszczedzona

Stary 2011-06-15, 14:05   #3840
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
No ja wyjde bez tapety rano z psem, ale do sklepu to juz sie nie rusze

Mam jedna kopertowke (czarna) i wlasnie biore ja tylko na imprezy typu studniowka czy do jakiegos galowego stroju (czyli raz na pol roku) a 2 kopertowki mi w sumie nie potrzebne, a butow nigdy za duzo

No ja i tak mam zawsze smetne wlosy to u mnie bez roznicy

Jak juz potestujesz to daj znac

Pewnien chloptaś suchy jak badyl ze nawet palca w bok czy w brzuch wbic nie mozna

A ja wlasnie zobaczylam ze ryzowego juz nie mam i zostal tylko ten jedwabny. To chyba w ciemno musze zamowic

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa jest juz moj podklad w tej drogerii haha dyszka zaoszczedzona
czyli taka nieatrakcyjna 'modelka'? xD

widzisz doczekalaś się

Nakarm pieska

Wymienię
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości