![]() |
#3811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cytat:
![]() mam pytac o syrop do kawy? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3812 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Tak o syrop do kawy, albo smakowy. W Leclercu nie widziałam. W Lidlu czasem bywają.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3813 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Pskudnice, przestaniecie Wy o zakupach rozprawiać . Tu zacytuję mojego faworyta Ferdynanda : "... a przypierdzielił wam ktoś laczkiem kopa w d*u*p*ę ? " Cytat:
Cytat:
![]() 'A propos pędzelków : próbowała któraś z Was nakładać pędzelkiem na twarz półpłynny podkład ? Dostałam próbasa tego nowego podkładu Mary Kay. Dobry, ale kryje gorzej niż ten poprzedni, no i konsystencja taka właśnie półpłynna. Nakładam paluchem, ale konsultantka usilnie mnie namawia na zakup silikonowego pędzelka do tego fluidu. Za 40,oo złotych polskich !!! Cytat:
Cytat:
Tu chodzi raczej o sposób zmywana : mocne pocieranie . To rozciąganie skóry może tworzyć zmarszczki. Co się martwisz tak tymi zmarszczkami ?! Botoks jest dobry na wszystko !!! Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:18 ---------- Poprzedni post napisano o 03:42 ---------- ![]() Do lorysowych odżywek robiłam podejście tak około trzy lata temu. Nie przypadły mi do gustu, bo obciążały włosy. Ja mam cienkie. A miodu, mimo usilnych namów Wizażu i o ile pamiętam { ![]() Miałam zapytać : co to ? Już wiem . ![]() Złośliwa jesteś . Hłe, hłe ! Żadnej . ![]() Cytat:
![]() Jak będziecie kupować, to pamiętajcie o mnie. ![]() Różne określenia słyszałam, ale takiego jeszcze nie . Zboczuch ! No i kupiłam telewizor . Dzisiaj przywożą . Moja erudycja { ![]() Niestety tylko 32". Polatałam z miarką i stwierdziłam, że "pudło" 37" będzie już zbyt duże do sypialni. Musiałabym odsunąć od ściany szafkę i koty miałyby używanie wśród kabli. W ekranach - minimalna różnica. A i do tego ten telewizor to LCD . Pan w sklepie wytłumaczył mi łopatologicznie, że ta tzw. oszczędność prądu w ledowych, to taki pic na wodę, fotomontaż . Oszczędność około 30 watt, za "modę" płaci się ponad tysiąc złotych więcej i lampy ledowe szybciej się nagrzewają i psują. Uwierzyłam mu, bo trafiłam do tego sklepu "z polecenia" i był on świadomy konsekwencji złej podpowiedzi. No to czekam na dostawę . Miłego dnia ![]() ---------- Dopisano o 04:59 ---------- Poprzedni post napisano o 04:18 ---------- Już miałam Wam parokrotnie napisać, ale ... zapominałam. Z tą moją głową coraz gorzej . Piep**ony fiskus tak mi mózg zlasował. Kupiłam z tej paskudnej firmy Amway coś takiego : http://chrisrecord.com/amway-sa8-pre...tment-no-0799/ http://allegro.pl/amway-pre-wash-sa8...653327777.html Działa ! Możecie inwestować. Z gumą do żucia i plamami nie próbowałam. Używam do czegoś innego. Mam często taka sytuację, że po praniu na bluzkach, na sweterkach itp zostaje jednak zapach potu. Przynajmniej ja tak mam i czuję. W "normalnych" krajach są w sklepach specjalne środki do likwidacji tej niedogodności. W Polsce jeszcze na to nie trafiłam. Namówiono mnie na ten psikacz. Przed praniem psikam na ciuchy w miejscu "pod pachami" i do pralki. Po praniu - odór niewyczuwalny. Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2011-06-14 o 04:01 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3814 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
A zestaw Lorys + miód jest fajny ![]()
![]() |
![]() |
#3815 | ||||
|
Cytat:
![]() W ogóle teraz nic na twarz nie nakładam, może czasem puder bambusowy, jak już nie mam nic do roboty ![]() Aga chyba próbowała BB Cream nakładać i była zadowolona. jednak ja preferuję palce. Może spróbuj wklepywać podkład, zamiast smarować? Cytat:
![]() Będziemy ![]() Chociaż ja na razie kupować jednak nic nie będę. Jak wspominałam - oszczędzam na www.Cherryculture.com ![]() Cytat:
![]() O ledach się nie wypowiem, ale chyba mimo wszystko są bardziej oszczędne. Na razie kwestia jest poza moim zainteresowaniem, bo na zmiany się nie szykuję ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3816 |
Zakorzenienie
|
To jak nowy telewizor to pewnie będziesz Kasiu testować
![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
#3817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Próbowałam nakładać pędzlem Colorstaya (nawiasem mówiąc pozbyłam się go ![]() ![]() Z tym wklepywaniem Asia może mieć rację - nie wiem jak podkład ale od kiedy wklepuję BB Cream zamiast rozsmarowywać efekt jest o niebo lepszy ![]() Kasia, gratuluję zakupu ![]() Dowiedziałam się dzisiaj, że w piątek jadę na szkolenie - mam 3 dni (a raczej popołudnia) na nauczenie się materiału bo szkolenie rozpocznie się i zakończy testem weryfikującym wiedzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3818 |
Zakorzenienie
|
Testy-podaj definicje nigdy nie były dla mnie łaskawe
![]()
![]() |
#3819 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie też, zwłaszcza kiedy musisz się nauczyć kilkunastu stron definicji napisanych maczkiem i do tego takim językiem, że dla mnie to brzmi jak masło maślane
![]() Czytam i czytam i nie jestem w stanie nic zapamiętać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3820 |
Zakorzenienie
|
Dasz radę
![]()
![]() |
#3821 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chodzi właśnie o fakt, ze żel+woda to drastyczniejsza metoda, bo często naciąga się skórę, a płynem 'ściągasz' makijaz rezygnuje z tych imprez, ale tak głupio, bo ta 18stka to takich bliskich kolezanek... ale idę piątek, sobota, niedziela do pracy, więc wole zarobic te 200zł ![]() czasami ![]() ![]() czyli już masz jak kiepskich oglądać ![]() dzisiaj jestem jak odkurzacz, pochłaniam kazde jedzenie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3822 | |
|
Cytat:
Może poszukaj w sieci tych haseł? Zawsze jest szansa, że lepiej i bardziej przystępnym językiem wytłumaczone, łatwiej zrozumieć. U mnie ta metoda się sprawdzała na studiach.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3823 |
Zakorzenienie
|
miałam nie kupowac zadnych kremów tym bardziej na naczynka, bo mam 2 prawie całe, a kupiłam koncentrat farmony
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3824 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() nie widzialam takich nigdzie jeszcze ![]() Cytat:
![]() ![]() Czemu zadnej? ![]() Cytat:
![]() i w ogole skonczyl mi sie puder bambusowy i nie wiem jaki zamowic teraz zeby byl dobry do mineralkow. Macie jakies propozyje? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzieki za rady co do sukienki ![]() ![]() ![]() I musze polecic maske z Alterry z granatem ![]() ![]() ![]() ![]()
Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars I could really use a wish right now..♪ Edytowane przez niby nic Czas edycji: 2011-06-14 o 21:18 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak to wyjdzie ale po tym co ostatnio działo się u mnie w robocie nie mogę podpaść kierownikowi - wyniki tych testów będą przesłane do niego ![]() A żeby było zabawniej to w sobotę też idę do roboty ![]() Chatul, zapytam Cię tutaj bo nie chcę się wcinać do tamtego wątku z (być może) głupim pytaniem - przeglądałam listę firm nietestujących na zwierzętach i nie widzę tam Elfa a mam kilka kosmetyków i na każdym jest znaczek, że nie testuje - i zgłupiałam, testuje czy nie testuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez chciałabym doczekac czasów kiedy bd mogła wyjsc bez makijazu z domu ![]() ja kocham puder ryżowy jako primer i wykonczeniówka no ja się nie odchudzałam ![]() ![]() a ta maska to z tych cięższych typu kallos? bo moje włosy lubią tylko treściwe maski... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3827 |
Zakorzenienie
|
Jak byłam wczoraj na badaniach to lekarka mi powiedziała, że powinnam schudnąć bo za parę lat będę przychodzić do niej z cukrzycą
![]() ![]() A maska Joanny ma sylikony ale mnie to akurat nie przeszkadza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3828 | |||
|
Cytat:
![]() No chyba, że naprawdę mocno się uderzy ![]() To może teraz puder perłowy? Cytat:
![]() Współczuję ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
![]() No zdurniała baba...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3829 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Ale wiem, że czasami znaczek "nie testowane na zwierzętach" mówi o tym, że gotowy kosmetyk nie był testowany, ale jego poszczególne surowce już mogły być ![]()
![]() |
![]() |
#3830 |
Zakorzenienie
|
Aż się normalnie boję
![]() Ja wiem, że jestem za gruba i powinnam schudnąć ale przy tarczycy to naprawdę nie jest łatwe, tym bardziej przy siedzącej robocie ![]() Firma to E.L.F. czyli Eyes Lips Face. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3831 | |||
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#3832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odkąd znów biorę leki na tarczycę przynajmniej nie tyję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3833 | |
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3834 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja ostatnio uslyszalam ze mam fajne schabiki jak sie mnie zlapie za boki ![]() ![]() jest nawet bardziej tresciwa niz kallos tzn taka gesta no i duzo olejkow ma, maslo shea wiec jest taka 'ciezka' i nie ma ma po niej efektu puszystych wlosow na pewno ![]() ![]() Cytat:
![]() Nad perlowym tez myslalam, a uzywalas? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3835 | |
|
Cytat:
![]() Medykiem nie jestem, ale nawet na logikę, co innego jest tyć niejako bez przyczyny, a co innego przy zaburzonej gospodarce tarczycowej. Mam, użyłam kilka razy, ale nie pamiętam już szczegółów. Ogólnie rzecz biorąc spodobał mi się, ale na razie zużywam bambus-jedwab, bo jest go 4 razy więcej ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3836 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cześć !
Wklepuję . Pewnie babsztyl chce się pędzlaków pozbyć. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak na razie - nie będę. Felerny mi sprzedali ![]() Stojak - nóżka giba się. Wieczorem, wraz z trzema znającymi się {podobnież} na rzeczy panami + sąsiadka, próbowaliśmy montować i wszyscy orzekli : stojak felerny. Jadę dzisiaj do sklepu. Nadal oglądam fioletowo - zielone ludziki. ![]() Ty mi nie gratuluj. Ty współczuj panu Mirkowi - sprzedawcy. Ja mu, kurde, dam : najlepszy jaki mamy w ofercie. A ostrzegałam... Cytat:
Jak zwykle : będzie ok. ![]() Bo mi się nie podobają . Właśnie ta kwiatowa jest fajna. W tych pożyczonych jakoś wszystkiego za dużo. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Właśnie z tego powodu z mojej łazienki wymaszerowały truchtem włosowe dobrocie Alterry. Na placu boju pozostał jedynie żel pod prysznic . Bardziej ciężka . I "tępa" {nie wiem jak to inaczej określić} . Cytat:
To tak jak ja. Stawiam samochód na rogatkach miasta i dalej per pedes . Jedyna forma gimnastyki. Cytat:
![]() No to się wymądrzyłam ![]() A tak po prawdzie : gdzie Aga me te zbędne kilogramy ?! Chyba w uszach . Dobra, idę przed lustro, groźne miny ćwiczyć, niezbędne do rozmowy z tym od TV. Miłego dnia ![]() Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2011-06-15 o 04:48 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3837 | |||
|
Pewnie tak
![]() ![]() A jak ![]() Mam już kilka produktów z tej strony i LUUUUBIĘ ![]() Teraz na jakieś paletki się czaję i może znowu pomadki/kredki do ust. Cytat:
![]() Cytat:
![]() W pracy czasem sobie ciapnę, pod warunkiem, że zechce mi się ![]() Cytat:
![]() BTW, przyszedł do mnie eyeliner żelowy z ebaya ![]() Dość szybko, bo już po 2 tygodniach ![]() Co sie okazuje: MAC, prosto z HongKongu ![]() O tyle dobrze, że sprzedawca nie był na tyle bezczelny, coby nazwę w aukcji umieścić ![]() Już się nim pomalowałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3838 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o fuc* kto Ci tak powiedział? ![]() e to muszę spróbowac, mam szampon z granatem i bez szału.. ja miałam perłowy i niby spoko ale on dawał takie satynowe wykonczenie, a ja wolę matowe ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3839 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jedna kopertowke (czarna) i wlasnie biore ja tylko na imprezy typu studniowka czy do jakiegos galowego stroju (czyli raz na pol roku) a 2 kopertowki mi w sumie nie potrzebne, a butow nigdy za duzo ![]() No ja i tak mam zawsze smetne wlosy to u mnie bez roznicy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja wlasnie zobaczylam ze ryzowego juz nie mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- aaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzisz doczekalaś się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:04.