Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM2012czV - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć:
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 6 10,53%
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 36 63,16%
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 15 26,32%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-13, 22:30   #4021
Lubcia
Zadomowienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

Hej Dziewczynki

Oj długo mnie tu u was nie było coś tam podczytywałam każdego dnia ale brakowało czasu aby odpisać

Kindziulindzia wszystko będzie dobrze, twój tato wróci do sił i zobaczysz jak świetnie będzie tańcował na waszym weselu Jesteśmy z tobą i twoją rodzinką i na pewno będziemy też pamiętać w modlitwie o twoim tacie.

Chatka bardzo mi przykro z powodu tak nagłej śmierci twojego wujka "nie zbadane są wyroki boskie" Jeszcze bardziej kojaży mi się to z tekstem wiersza " Spieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą, zostają po nich buty i telefon głuchy..."

Niuto naprawdę fajny ten artykuł o sukienkach jak będziemy się trzymać tego co nam się podoba a nie słuchali tego wszystkiego co inni mówią niekoniecznie zawsze szczerze to nasze śluby będą najwspanialsze pod słońcem a buzia nasza będzie się sama do wszystkich uśmiechać

Madziuniusia gratulację załatwienia kolejnej sprawy foto- nagrywanie w jednej osobie

Mam do was dziewczynki wielką prośbę o trzymanie kciuków w niedziele bo mam egzamin z psychologi rozwojowej to już ostatni ale najcięższy ze wszystkich dotychczasowych więc błagam o wsparcie
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 22:38   #4022
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201

nie ma to jak LODY o 22 ja tez czasami mam takie napady a chcialam zgubic 2 kg do wakacji haha chyba cos mi nie wyszlo:P

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość

Mam do was dziewczynki wielką prośbę o trzymanie kciuków w niedziele bo mam egzamin z psychologi rozwojowej to już ostatni ale najcięższy ze wszystkich dotychczasowych więc błagam o wsparcie
będą sie trzymac

ja lece sie myc i do spanka dobranoooc
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 22:41   #4023
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę- mamy fotografa i kamerzystę Jeden pan robi zdjęcia i nagrywa ale wszystko wychodzi super, bo widziałam 2 efekty jego prac a cena niziutka 2200 za wszystko. W tym już fotoksięga.
Super oferta. Cena ekstra A skoro mówisz, że efekty jego pracy są super, to się nie dziwię, że sobie takiego pana zaklepaliście
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
a mam ;p jutro piwko stawiam na wizażu

ooo to super

a ja dzisiaj gadałam z kuzynką jak chodziłyśmy po salonach i zapytałam czy jej tata pokameruje na moim weselu i ona powiedziała żebym się nie martwiła że to jest oczywiste i już z nim gadała na ten temat wujek kamerzysta więc jeden wydatek mniej
Jak to dobrze mieć takiego technicznie obeznanego wujka

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a j siedze i zajadam loodyyy
Podziel się!!! Bo wiesz, to taka pora, że lepiej się podzielić, żeby się na więcej ciałek te lody rozkładały

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
nie ma to jak LODY o 22 ja tez czasami mam takie napady a chcialam zgubic 2 kg do wakacji haha chyba cos mi nie wyszlo:P
Lepiej lody o 22 niż frytki o 1
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 22:43   #4024
Lubcia
Zadomowienie

To ja zmykam spać dobranoc
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 23:08   #4025
__Paulinka__
Zakorzenienie

wszystkie juz spią, a ja spiewam własnie Jagodzi urodzinową nutkę taram taraaaam:

Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday dear Jagodzia,
Happy birthday to you!

Spełnienia najskrytszych marzeń Kochana

Edytowane przez __Paulinka__
Czas edycji: 2011-06-13 o 23:12
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 00:21   #4026
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Ouch, ja to zawsze nawet jak mogę się położyć wcześniej to siedzę do późna :/ Taki to już ze mnie nocny marek A i dziś drugi raz mieliśmy maraton taneczny - 3,5 godziny nauki densowania, rewelacja

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Byłam tak z głupia frant w salonie pooglądać suknie i panie mnie namówiły, żebym przymierzyła. I mam tą moją jedyną było wow i . Kosztuje 1650 zł. Mogę ją wziąć na trzy raty i w sierpniu będę ją miała w domu. A w przyszłym roku mam ją przynieść do czyszczenia i ewentualnych poprawek.
Suknia w ogóle mnie nie przekonuje, ale co gust to gust Mimo wszystko cieszy mnie, że trafiłaś na swoją i masz przeczucie, że to właśnie TA Superaśnie, a cena faktycznie śmiesznie niska, extra!

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
sztuczko, w tych sukniach wyglądasz pięknie I choć jestem falbankową PMką, to najbardziej moim zdaniem do Ciebie konkretnie pasuje ta księżniczka. Owszem, może i ten gorset za bogaty, ale jak Ty cudnie wyglądasz! W pierwszej też cudnie, ale w trzeciej po prostu fantastycznie! Już się nie mogę doczekać, kiedy przymierzysz tę avatarkową, bo czuję, że w właśnie ona okaże się tą jedyną Bo do Ciebie niezmiernie pasuje właśnie tiulowy dół i naprawdę uważam, że powinnaś zostać tą baletnicą choć na jedną noc

Kochane, jest mi od wczoraj bardzo smutno... Zadzwoniła do mnie Mama z wiadomością, że mój bliski Wujek umarł wczoraj na zator. Zdrowy chłopina, 59 lat, pracujący, aktywny, wynosił coś z piwnicy, złapało i po człowieku Była reanimacja i wszystko, ale nie odratowali. Strasznie mi ciężko na duszy, kilka lat temu pochowali dorosłego Syna (białaczka), a teraz coś tak niespodziewanego... Więc za kilka dni uderzam w lubelskie na pogrzeb, jak tylko będzie wiadomo, kiedy jest.
Kochana przykro mi z powodu Twojego wujka Mój tata (53) nie ma problemów zdrowotnych, ale kiedy tylko robi coś w ogródku i nie zwraca uwagi na to, że się zmęczył to od razu się o niego martwię W dodatku od 10 miesięcy (czyli od kiedy mieszkamy z TŻem) rzadziej widuję rodziców (wiadomo) i widzę po nich jak czas leci... Mam nadzieję, że będą ze mną jak najdłużej, ale jak tak się widujemy raz na tydzień albo 1,5 to od razu rzucają mi się w oczy kolejne zmarszczki, siwe włosy... to smutne, że życie jest takie krótkie

Dziękuję za opinię Hehe też coś czuję, że bardzo chciałabym zostać tą baletnicą ^^ I fajnie, że najpierw cały dzień i noc, potem cały dzień podczas pleneru i jeszcze jeden w Bieszczadach na sesji Nie mogę się doczekać - mierzenie mojego avatarkowego marzenia już w środę

Cytat:
ta babcia TZta to nie tylko na mnie tak mowi, tylko na wszystkie dziewczyny, nawet wnuczki! co innego przy nich, a pozniej mowi jakies niesworzone rzeczy.. na mnie mowi, bo zamieszkalismy razem przed slubem... no coz tak wyszlo, ze mielismy okazje wyjechac to chyba osobno nie bedziemy mieszkac, a slubu jeszcze wtedy nie chcielismy brac ale to oczywiscie PRZEZE MNIE nie mamy jeszcze slubu, bo ponoc ja uwazam ze jestem na to za mloda:P (rozumiecie, ja nie chce slubu, tylko chc tutaj zarobic, pozniej zostawie TZta, bede go zdradzac itp takie jest myslenie babci) no a jak juz teraz wie, ze sie hajtamy, to ma cos do fotografa (no czegos trzeba sie uczepic:P). TZta kuzyn teraz sie zeni, i oczywiscie ta jego przyszla zona tez rozrzutna, bo sobie kupila NOWĄ sukienke z salonu za 2000zł, a przeciez ciocia Beatka moglaby uszyc!!! takze widzicie, ze "ten typ tak ma"
...no to powiem Ci, że ostro... Bo najlepiej to w dniu ślubu mieć wszystko z odzysku, byle taniej i po kosztach... Niektórzy ludzie naprawdę nie wiedzą, co jest w życiu ważne Hehe jak niedawno babcia Marcina się oburzyła, że wydajemy pieniądze na jakieś kursy tańca zamiast odkładać na życie to powiedziałam, że taniec to jest właśnie życie - lepiej siedzieć na tyłku przed telewizorem i nic z tego istnienia nie mieć? Hehe - jakoś odebrałam babci wszystkie argumenty :p
sztuczka_magiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 00:21   #4027
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
jeszcze raz was dziewczynki proszę o pomoc z butami. Ponieważ idzie lato i chcę kupić pierwszą parę (planuje dwie teraz kupuję jedne aby mieć takie rozchodzone i być może w następnym roku kupię jakieś ładne na sam ślub) w każdym razie wygrały te z kryształkiem teraz w tej samej firmie znalazłam jeszcze jedne.

i jeszcze raz was pytam o opinię bo mi się podobają obie
Mnie się bardziej podobają te pierwsze Ale do Twojej zdobnej sukni dobrałabym te drugie - świecące dżety nie dają tak po oczach jak świecidełka w pierwszej parze bucików

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
uuuu to szkoda u nas dostanie 46 osób dofinansowanie a wniosków jest 230 ;/

dobra dziewczyny wstawiam suknię w której się zakochałam
powiem tak na modelce z katalogu wygląda okropnie ;p bo wisi a na mnie wygląda wręcz zjawiskowo ale jestem skromna jest idealna dla kobiet o moich gabarytach nie pozwolono mi zrobić zdjęć oczywiście co o niej sądzicie?? osobiście mi się podoba kolor ivory taki przymierzałam biała już się inaczej prezentuje
jest to Herm's model Bellucia
Hehe poza tym, że modelka może nie wygląda idealnie w tej sukni to uważam, że jest prześliczną kobietą I brak piersi tego nie zmienia, chciałabym wyglądać tak jak ona (i mogłabym mieć jeszcze mniejsze piersci niż mam teraz :p) hehehe... Sukienusia tradycyjnie mi nie pasi (u mnie to już święto jak cała kiecka mi się widzi :p), ale extra że dobrze w niej wyglądasz - wierzę Ci na słowo a po fotach z wesela nie mam ku temu żadnych wątpliwości! Bo tak naprawdę to wiesz, że liczy się całokształt

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
przepraszam, że się tak wpierdzielam

muszę się Wam pożalić - nie miałam udanego weekendu w piątek po 14 dowiedziałam się że mój papa miał wypadek i jest w szpitalu
okazało się, że ma zmiażdżone wszystkie kostki w pięcie i w śródstopiu przez cały weekend kursowałam dom-szpital, dom-szpital dziś się dowiedzieliśmy, że w środę czeka go operacja a potem 3 miesiące gips i rehabilitacja
najgorzej się czułam w sobotę rano jak pojechałam do papy i weszłam na salę chorych to spał zapytałam się Pana obok czy mój tata przespał noc - odpowiedział, że jeździł całą noc na wózku inwalidzkim bo tak go bolało ogólnie jestem załamana łzy cisną by się do oczu jak widzę ale zaciskam żeby i ryczę jak wychodzę od niego TŻ ciągle jest przy mnie i przy mojej mamie ale jest ciężko
wiem, że mój tata nie jest umierający ale serce mi się ściska jak tylko o tym pomyśle i ja jeszcze ta operacja w środę
Kochaniutka przykro mi bardzo... Smutna sprawa, ja też pewnie ryczałabym jak bóbr gdyby któremuś z moich cudownych rodzicieli cokolwiek się stało! Ściskam Cię mocno i wierzę, że wszystko z Twoim Papą będzie w porządku

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A ja się pochwalę- mamy fotografa i kamerzystę Jeden pan robi zdjęcia i nagrywa ale wszystko wychodzi super, bo widziałam 2 efekty jego prac a cena niziutka 2200 za wszystko. W tym już fotoksięga.
Wow, cena - miodzio Jeśli tylko jego prace Wam odpowiadają to super extra, naprawdę

Cytat:
a j siedze i zajadam loodyyy
Cytat:
taak zostało mi 13 msc do ślubu... i jeden miesiąc na obżeranie się słodyczami od 14 lipca dietaaa cud

a tak serio to bez okazji. Ja ostatnio jak mam ochotę na lody wolę kupić sobie droższego grycana i jeść po trochu przez kilka dni niż tą taniochę z korala a lody Grycana są cudowne ale u nas w Tesco maly wybór smaków mają. Muszę wkońcu do Plazy pojechać po jakiś ciekawy smak
Ja też się opychałam lodami późnym wieczorem... 22-23? Jakoś tak :p Ale za to czekoladowymi (z kawałkami czekolady) z Zielonej Budki Jeśli któraś z Was nigdy nie miała tych lodów w ustach to niech żałuje... i natychmiast biegnie do najbliższego sklepu w celu ich zakupu! Jeśli tak jak ja jesteście fankami lodów choco-choco to będzie to dla Was prawdziwa gratka

Dobrej nocki! Ja się znów nie wyśpię, ale co poradzę - uwielbiam być z Wami na bierząco

EDIT: Ahia - Jagodziu 1oolat, 1oolat! Spełnienia marzeń (nie tylko tych ślubno-weselnych :P) oraz dozgonnej miłości z Twoim TŻem Gdy to się uda - reszta też sie powiedzie, zobaczysz

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-06-14 o 00:26

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-14, 06:28   #4028
vesna84
Zakorzenienie

jagodzia !!!!!!

hepi berzdej tu ju!!!

hepi berzdej tu ju!!!
hepi berzdej tu ju!!!
hepi berzdej tu ju!!!
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 06:31   #4029
Jamee
Zakorzenienie

Wszystkiego dobrego Jagodzia

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 06:56   #4030
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:
jeszcze raz was dziewczynki proszę o pomoc z butami. Ponieważ idzie lato i chcę kupić pierwszą parę (planuje dwie teraz kupuję jedne aby mieć takie rozchodzone i być może w następnym roku kupię jakieś ładne na sam ślub) w każdym razie wygrały te z kryształkiem teraz w tej samej firmie znalazłam jeszcze jedne.

i jeszcze raz was pytam o opinię bo mi się podobają obie
buty - te drugie ładniejsze
suknia - jakaś taka ze średniowiecza...

vesna suknia ładna, którą przymierzałaś, tylko, że jakaś przerzedzona. mało falbanek, to tak specjalnie? Ciekawe jak Gloria wygląda...

kindziulindzia współczuję tacie, ale będzie dobrze

jagodziu sto lat

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 07:54   #4031
niut0
Zakorzenienie

Jagodziu spełnienia wszystkich marzeń!
2928b2520017a2dd4dd50b3a.gif
Stary 2011-06-14, 07:56   #4032
ibyza
Wtajemniczenie

jagodzia 100 LAT
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 07:56   #4033
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczynki
na nas zawsze możesz liczyć
Cytat:
wszystkie juz spią, a ja spiewam własnie Jagodzi urodzinową nutkę taram taraaaam:

Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday dear Jagodzia,
Happy birthday to you!

Spełnienia najskrytszych marzeń Kochana
Dziękuję byłaś pierwsza

tak poza marginesem ciekawe co tż wymyśli?? bo coś tak cichutko przed moimi urodzinkami i coś ostatnio dużo do mojej kuzynki dzwoni a ona do niego niby że gadają o jej komputerze że niby się psuje a mi się zdaje że coś kombinują no nic zobaczymy :P
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-06-14 o 09:22
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 08:19   #4034
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Dzień doberek dziewczynki
Ech, nie wyspałam się bo tak strasznie chciałam Was wczoraj nadrobić - no a wyszło na to, że spóźniłam się na staż i teraz nie mam co robić Hehe żeby taki beton odwalic trzeba być takim "czopkiem" jak ja

Ale się jaram - jutro idę przymierzać moją avatarkową Wiem, że przeżywam jak mrówka okres, ale strasznie się jaram Oprócz tego będę przymierzała jeszcze 4 suknie (o ile wszystkie będą mieli na stanie) w innym salonie sukien ślubnych - babka przez telefon była już niemiła, także nastawiłam się niezbyt pozytywnie... Ale zobaczymy

Oto te 4 kiecki które chcę zmierzyć:
1. Annais 2010 - Felicity
2. Herms 2011 - Barbielle
3. Herms 2011 - Ruth
4. Papa Michel - Sirk

Żadna kiecka oczywiście nie podoba mi się zupełnie i w całości, no ale cóż - z całego ich asortymentu musiałam coś wybrać Znaczy, Ruth jest dla mnie przepiękna, ale gdybym ją wybrała to żal by mi było, że "nie jestem baletniczką w tiulu" Hehe żeby mieć podobne rozterki trzeba mieć po prostu tak nasrane jak ja
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Annais 2010_Felicity.jpg (55,7 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Herms 2011_Barbielle.jpg (39,6 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Herms 2011_Ruth.jpg (34,8 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Papa Michel_Sirk.jpg (62,7 KB, 27 załadowań)
Stary 2011-06-14, 08:28   #4035
Nika0208
Rozeznanie

Jagodzia...Wszystkiego naj...naj...najlepszego, dużo miłości z TZ, samych słonecznych dni...biznesu...i spelnienie marzeń
Nika0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 08:36   #4036
(kicia)
Zakorzenienie

JAGODZIU wszystkiego co najlepsze w życiu, zdrówka, spełnienia marzeń i dużo miłości

Kiedyś na wizażu znalazłam taka radę dla dziewczyn szukających sukni jeśli zmieniła byś w sukni więcej niż 3 rzeczy nie jest to suknia dla ciebie- szukaj innej

Dziś 1 rok i k1 miesiąc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 09:01   #4037
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
3. Herms 2011 - Ruth
4. Papa Michel - Sirk

Żadna kiecka oczywiście nie podoba mi się zupełnie i w całości, no ale cóż - z całego ich asortymentu musiałam coś wybrać Znaczy, Ruth jest dla mnie przepiękna, ale gdybym ją wybrała to żal by mi było, że "nie jestem baletniczką w tiulu" Hehe żeby mieć podobne rozterki trzeba mieć po prostu tak nasrane jak ja
2 i 3 super i tak będziesz we wszystkich wyglądać pięknie

Jagodziu wszystkiego najlepszego

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 09:14   #4038
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Kiedyś na wizażu znalazłam taka radę dla dziewczyn szukających sukni jeśli zmieniła byś w sukni więcej niż 3 rzeczy nie jest to suknia dla ciebie- szukaj innej

Dziś 1 rok i k1 miesiąc
Mądre Tylko widzisz, nawet gdybym zmieniła tylko jedną rzecz w którejś z tych sukni to i tak byłby na tyle znaczący że odmieniłby zupełnie jej wygląd hehe Przymierzymy - zobaczymy

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
2 i 3 super i tak będziesz we wszystkich wyglądać pięknie
Dziękuję Ewusiu Ja nie wiem... okaże się
Stary 2011-06-14, 09:20   #4039
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
JAGODZIU wszystkiego co najlepsze w życiu, zdrówka, spełnienia marzeń i dużo miłości

Dziś 1 rok i k1 miesiąc
Ja w swojej nie zmieniłabym nic więc utwierdziłam się w przekonaniu, że to ta jedyna idę przymierzyć ją jeszcze raz dzisiaj i jeśli ciągle będzie wow to wpłacam pierwszą ratę

Kicia gratuluję

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 09:36   #4040
(kicia)
Zakorzenienie

No ja w mojej zmieniłam jedną rzecz tego kwiatka. Ale uważam że to mała ingerencja w całą suknię. Zresztą z tego co mi panie w salonie mówiły to dużo dziewczyn w niego rezygnuje
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 10:11   #4041
kotek6
Rozeznanie

witam
tż siedzi właśnie u dentysty wiec ja jestem w sklepie ....ale dziś taka bez siły jestem spać mi się chce....

Jamee sukienka śliczna
Chatka super pomysł z tą stronką jako Save the date po tym jak napisałaś to ja przeszukałam neta i ja chce coś takiego już pół wieczora trułam tż dziurę w brzuchu jemy spodobały się jakieś karteczki albo magnesiki w tym stylu wiec może go na kuszę

ewika19 super relacja ....chciała bym by ktoś potem tak zachwycony był moim weselem jak ty tym to się tak fajnie czyta. Co to za kwiaciarka co za 150 zł ustroiła kościół u nas chcą około 700 zł a nic tam nie ma jakiś obity mały bukiecik naprawdę straszący obok klęcznika i drugi podobny koło ołtarza :/

(kicia)
te buty są boskie wybrała bym te pierwsze

jagodzia133 śliczna sukienka ciekawie jak będzie na tobie wygadać nie umiem się doczekać jak uda ci sie w tym zrobić zdjęcie bo sukienka jest zjawiskowa i wszystkiego naj naj 100 lat

Madziuniusia
cena za foto-video pierwsza klasa ja za samego foto płace 2400 zl a video 3300zł wiec zazdroszczę

sztuczka_magiczka ty to tak musisz z samego rana ... musisz sukienki pokazywać bym znowu o niczym innym nie myślała po tym jak ubrałam tiulową księżniczkę to już nie umie myśleć o niczym innym wiec rozumie twoje emocje przed przymiarką ...a co do tego że żadna ci się w całość inie podoba to u mnie w salonie można robić miksy np góra z jednej coś z drugiej dół a ramiączka z trzeciej i nie wpływa to na cenę (o ile nie ma za dużo pracy) wiec jak już nic to sobie zmiksujesz i bedziesz mieć to co ci sie podoba

ślub 07. o7. 2012
kotek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 10:15   #4042
melod_y
Zakorzenienie

JAGODZIU !!! WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE! 100 lat Spełnienia marzeń, miłości oj DUŻO MIŁOŚCI! Niezapomnianego przyszłego roku i udanych przygotowań weselnych! : roza::r oza::ro za::roz a::roza :

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 10:28   #4043
jagodzia133
Zakorzenienie

dziewczyny właśnie dzwonił do mnie tż pierwszy raz dzisiaj i nic ani be ani me... nie składał mi życzeń nawet głupiego sto lat a wiem że pamięta więc tym bardziej mnie utwierdził w tym że coś kombinuje tylko nie wiem co
a dziewczynki nie dziękuję za życzenia każdej z osobna bo dużo was jest podziękuję wieczorkiem :P wiec nie bójcie się pamiętam o was wszystkich kochane jesteście
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 10:35   #4044
Chatka
Wtajemniczenie

Jagodziu kochana, życzę Ci wszystkiego najlepszego, żeby pięknie układało Ci się z TŻtem, żeby interes, który otwierasz był absolutnym hitem i szedł jak świeże bułeczki I czego tam sobie zamarzysz, niech Ci się spełni jak najlepiej

Cytat:
będą się mocno 3mać, dasz radę

Cytat:
Ech, nie wyspałam się bo tak strasznie chciałam Was wczoraj nadrobić - no a wyszło na to, że spóźniłam się na staż i teraz nie mam co robić Hehe żeby taki beton odwalic trzeba być takim "czopkiem" jak ja

Ale się jaram - jutro idę przymierzać moją avatarkową Wiem, że przeżywam jak mrówka okres, ale strasznie się jaram Oprócz tego będę przymierzała jeszcze 4 suknie (o ile wszystkie będą mieli na stanie) w innym salonie sukien ślubnych - babka przez telefon była już niemiła, także nastawiłam się niezbyt pozytywnie... Ale zobaczymy

3. Herms 2011 - Ruth
4. Papa Michel - Sirk

Oj już nie gadaj, wszystkie tu się jaramy i nic na to nie poradzimy, tak jest zbudowana kobieca psychika Sama się już nie mogę doczekać, kiedy zobaczę Cię w tych kieckach, to mogę sobie tylko wyobrażać, co czujesz Ty

Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
Chatka super pomysł z tą stronką jako Save the date po tym jak napisałaś to ja przeszukałam neta i ja chce coś takiego już pół wieczora trułam tż dziurę w brzuchu jemy spodobały się jakieś karteczki albo magnesiki w tym stylu wiec może go na kuszę
Polecam tę stronkę, już kilka Dziewczyn tu swego czasu wklejało swoje właśnie tutaj zrobione: http://slub-wesele.com/ Na tej stronie masz taki niezbędnik i tworzysz stronę, która w efekcie wychodzi np. TAK: http://lobochatka.pobieramysie.pl -> o, przy okazji możecie powiedzieć, co myślicie, co jeszcze ewentualnie moglibyśmy poprawić, mamy na to jeszcze półtora miesiąca Spędziłam nad nią jeden z dłuższych wieczorów kiedy nie mogłam spać i w sumie nawet mi się podoba, ale nie wiem, czy jeszcze czegoś nie dodać albo zmienić

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 11:08   #4045
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Polecam tę stronkę, już kilka Dziewczyn tu swego czasu wklejało swoje właśnie tutaj zrobione: http://slub-wesele.com/ Na tej stronie masz taki niezbędnik i tworzysz stronę, która w efekcie wychodzi np. TAK: http://lobochatka.pobieramysie.pl -> o, przy okazji możecie powiedzieć, co myślicie, co jeszcze ewentualnie moglibyśmy poprawić, mamy na to jeszcze półtora miesiąca Spędziłam nad nią jeden z dłuższych wieczorów kiedy nie mogłam spać i w sumie nawet mi się podoba, ale nie wiem, czy jeszcze czegoś nie dodać albo zmienić
Chatko! Prześliczna jest Wasza stronka Bardzo słodka i romantyczna Chciałabym, żebyśmy mieli też taką... Ale boję się, że nasza rodzina jest zbyt zacofana, żeby przyjąć taką atrakcję z uśmiechem i radością - prędzej mogą się z nas nabijać... Niestety, taka to już jest ta rodzinka... Ale z ciekawości powiedz, gdzie na tej głowniej stronie trzeba kliknąć żeby stworzyć swoją stronkę? Kiedyś pisałam o tym, że jestem atechniczna, więc pomóż proszę

EDIT: Ouch, już nic - TŻ nie zgadza się żebyśmy mieli taką stronkę...

Edytowane przez sztuczka_magiczka
Czas edycji: 2011-06-14 o 11:13
Stary 2011-06-14, 11:15   #4046
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

[B]Jagódko wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin, spełnienia wszystkich marzeń, dostania dotacji na działalność, mało kłopotów z bratem i samych radosnych momentów z Twoim przyszłym małżemHepi Bepi 2u!: roza:

Nie nadrobiłam, przepraszam. Niby nic wielkiego nie robię, a na nic ostatnio nie mam czasu. Zaraz do fryzjera mykam ściąć moje kłaki nie chcem ale muszem
Kurka no i u gina dzisiaj byłam, niepocieszająca wizyta, dodatkowe badania zrobię i zobaczymy co będzie dalej. Żesz kurka wodna, człowiek zdrowo żyje, zdrowo się odżywia, nie stosuje używek, alkohol bardzo bardzo okazyjnie, i co, i wyniki do dupy...

Lecę coś zrobić, bo zaraz pier dolca dostanę.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 11:46   #4047
martuha24
Rozeznanie

Dzien dobry Dziewczynki!!
Jagodzia wszystkiego najlepszego, duża rośnij spełnienia marzeń!! I Zdróweczka
Stary 2011-06-14, 11:53   #4048
sztuczka_magiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
[B]Nie nadrobiłam, przepraszam. Niby nic wielkiego nie robię, a na nic ostatnio nie mam czasu. Zaraz do fryzjera mykam ściąć moje kłaki nie chcem ale muszem
Kurka no i u gina dzisiaj byłam, niepocieszająca wizyta, dodatkowe badania zrobię i zobaczymy co będzie dalej. Żesz kurka wodna, człowiek zdrowo żyje, zdrowo się odżywia, nie stosuje używek, alkohol bardzo bardzo okazyjnie, i co, i wyniki do dupy...

Lecę coś zrobić, bo zaraz pier dolca dostanę.
Kochana nic nie szkodzi Ja dziś też mam kiepski dzień - jestem niewyspana, obolała i nic mi się nie chce... Przykro mi z powodu Twoich ginekologicznych problemów Mam nadzieje, że jeśli cokolwiek jest nie tak to szybko da się to uregulować Mnie jakiś czas temu skończyły się moje ziółka na podtrzymanie niskiego wydzielania prolaktyny i bardziej regularne miesiączki, więc możesz się łatwo domyślić, że teraz to naprawdę "nie znam dnia ani godziny" Wszystko się ułoży i humorek też w końcu odzyskasz

...a do fryzjera to ja też idę, ale w piątek (już ponad pół roku nie byłam - tak odwlekałam i odwlekałam :/) - oczywiście skorzystałam z gruopona Płacę 39zł zamiast 105zł (jak normalnie się płaci za taką usługę) a mam w tym strzyżenie, modelowanie i jakiś zabieg na włosy z wykorzystaniem pewnej magicznej maski z 56 składnikami aktywnymi No nic, zobaczymy jak mnie wypięknią :p
Stary 2011-06-14, 11:59   #4049
Magdzia0108
Zadomowienie

Cytat:

3. Herms 2011 - Ruth
4. Papa Michel - Sirk

Tą Ruth też obczaiłam i PMka z tego roku z maja 2011 brała ślub i miała ta suknię, super wyglądała, już się dowiadywałam za ile kupowała

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 12:00   #4050
D0tk4
Zadomowienie

Jagodziu wszystkiego NAJlepszego

A ja wlasnie sie pieknie, bo za godzinke wyjscie na graduation TZa Ehh .. Koniec edukacji. Takiemu to dobrze.

ps. tesc jeszcze jest. do jutra. a ja juz nie moge. trzymajcie mnie.
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości