|
|
#811 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#812 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Był u mnie i powiedziałam mu,że potrzebuję czasu na przemyślenia,bo ciężko mi będzie zaufać teraz , bo bardzo mnei to skrzywdziło,chociaż ewidentnej zdrady tam nie ma. Kazałam mu również przemyśleć to wszystko,czy mnie naprawdę kocha i o co mu tak naprawdę chodziło wtedy,że chciał z inną pisać w sposób dość dziwny.No i zobaczymy się jak będę gotowa, czyli za jakieś 1-2-3 tygodnie.To będą ciężkie tygodnie,nie byłam w stanie się do niego nawet przytulić,ale przynajmniej zachowałam zimną krew i od razu inaczej się rozmawiało ,bo wczoraj to była totalna histeria z mojej strony. Dodatkowo nie pomaga moje przekonanie o niższości facetów pod tym względem, szczerze mówiąc nie znam tak do końca uczciwego faceta. |
|
|
|
|
#814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem, może mało obiektywnym, mogłabyś dać mu drugą szansę, skoro to było tak dawno, ale tylko pod warunkiem, że on będzie się ubiegał o Ciebie, chciał walczyć o to i zapewni że bardzo Cię kocha. Co do uczciwości facetów, uwierz, że są.. ja właśnie jednego przez moją głupotę straciłam |
|
|
|
|
#815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I skąd ja to znam. Ja aż się dzisiaj popłakałam przez właśnie taką sytuację. |
|
|
|
|
#816 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja pamiętam Pojawił się pojawił Oby tylko pyknęło w końcu nie podpalam się sianem bo za dużo razy się spaliłam...Czekam spokojnie na rozwój sytuacji nie narzucam się,nie zabraniam,nie wkurzam jeśli odwołuje spotkania bo idzie na piłkę,że nie ma czasu i inne rzeczy...Cóż nie zamierzam go na "dzień dobry" zapędzać w kozi róg bo i po co ![]() Jest ok,jego rodzice są mną zachwyceni,na weselu wszyscy mu gratulowali ładnej dziewczyny on też patrzy na mnie jak zaczarowany i cieszy się,że trafiło mu się ładne i inteligentne dziewczę ![]() A co będzie...Czas pokaże...Jak na razie targają mną sprzeczności...Przestałam się odzywać to eksiątko zasypuje mnie wiadomościami i strzałkami...Cóz poradzić ![]() Prawda jest tak,że zerowy kontakt ze strony kobiety owocuje mobilizacją exów...Szkoda tylko,że już na to troszkę za późno...
|
|
#817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie, że jesteś szczęśliwa
|
|
|
|
|
#818 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem czy już mogę określić to mianem szczęścia
![]() On jest,wiem o tym...Tylko właściwie nadal jest tak jak było M..... stał sie tylko miłym dodatkiem do ciągłego biegu
|
#819 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. A teraz pogoń raz na dobre tego patafiana!![]() jak wyżej,łajza ![]() Cytat:
. Oby tylko zaraz nie znalazł się zaden karaluch , ale wierzę że wtedy będę już wystarczająco silna i ustabilizowana i bedę kontrolować sytuację i swoje emocje.
|
|
|
#820 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze, no ja właśnie mam tak ,że to było jednorazowe , dobre 10 miesięcy temu, a dowiedziałam się dopiero w ten weekend.Gdyby flirtował z dziewczynami i by go naprawdę ciągnęło ,to by było więcej takich rozmów,tak na zdrowy rozum.No, ale nie wiem na razie daję sobie czas,bo walczą we mnie 2 sprzeczne myśli ,pewnie domyślacie się jakie.chciałabym,żeby to była naprawdę jednorazowa głupota i że nie flirtował z żadną za moimi plecami.
|
|
|
|
#821 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tu nasuwa się moje pytanie : myślisz, że jak zrobił to raz , nie zrobi kolejny ? ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
![]() karaluch ![]() co najlepsze już swoje kontroluję, lecz potrafi mnie mimo to wyprowadzić z równowagi w sytuacjach gdzie wiem jak jest a on się tego wypiera i kłamie w żywe oczy ![]() i to mnie irytuje na maxa |
||
|
|
|
#822 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#823 |
|
Konto usunięte
|
blueone i zverka, zaraźcie mnie swoim nastawieniem
![]() enjoy, a któż to z Tobą na zdjęciu na fb? ![]() upiłam się wczoraj ze współlokatorką. byłam bliska napisania do eksa, o ja głupia
|
|
|
|
#824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak to on zerwał to jakim cudem może tak myśleć ?? * * * * * * a ja chodzę od wczoraj "podjarana" na maxa.. to dopiero początek, jeszcze długa droga przede mną, ale i tak jestem "podjarana" a ex-ex wrócił na stałe do PL.. pisze od wczoraj.. słodzi.. ohh ahh.. chce się spotkać.. w sumie to jestem w takim punkcie (jeśli chodzi o Niego), że bez problemu mogłabym się z Nim spotkać na piwo, pogadać, pośmiać się.. bo nic do Niego nie czuję.. teraz to już zwykły sentyment pozostał, choć napaskudził mi w głowie nieźle.. ale, człowiek się przynajmniej czegoś nauczył.. i mądrzejszy o kolejne doświadczenia.. a zresztą ja tam teraz zajmuję się swoimi sprawami, swoim życiem..
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27504827]blueone i zverka, zaraźcie mnie swoim nastawieniem
![]() enjoy, a któż to z Tobą na zdjęciu na fb? ![]() upiłam się wczoraj ze współlokatorką. byłam bliska napisania do eksa, o ja głupia [/QUOTE]dlatego wyłączamy w takich sytuacjach telefonik
|
|
|
|
#826 |
|
Konto usunięte
|
howdoi- zapamiętam na przyszłość
pewnie bym teraz siedziała tu i żaliła się, że spieprzyłam 1,5 miesiąca bez kontaktu, a on nawet nie odpisał. o nie nie nie, tak być nie może ![]() niquolle- zabierz mnie ze sobą
|
|
|
|
#827 | |
|
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27504827]blueone i zverka, zaraźcie mnie swoim nastawieniem
![]() enjoy, a któż to z Tobą na zdjęciu na fb? ![]() upiłam się wczoraj ze współlokatorką. byłam bliska napisania do eksa, o ja głupia [/QUOTE]<zaraża optymizmem> ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Dla mnie życie jest za krótkie by siedzieć w domu, płakać za facetem, słać mu sms itp. Nie chce mnie?! Bye bye maszkaro
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
|
#828 |
|
Zadomowienie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27504968]howdoi- zapamiętam na przyszłość
pewnie bym teraz siedziała tu i żaliła się, że spieprzyłam 1,5 miesiąca bez kontaktu, a on nawet nie odpisał. o nie nie nie, tak być nie może ![]() [/QUOTE] długo wytrzymałaś i to jest bardzo bardzo fajne ![]() ![]() nie psuj tego ! bo dostaniesz do pupie !
|
|
|
|
#829 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27504827]
upiłam się wczoraj ze współlokatorką. byłam bliska napisania do eksa, o ja głupia [/QUOTE]Piłaś - NIE PISZ
|
#830 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Muszę sobie to wypracować! Maszkaro->
|
|
|
|
|
#831 |
|
Rozeznanie
|
Ja już jestem sama
Mam 27 lat a moi znajomi obrabiają mi tyłek i zajmują się moim życiem bo nie mają swojego:/ A ja czuję się jak w podstawówce. Dla nich najważniejsze jest zarobić kasę pracując w knajpie żeby później ją tam wydać na alkohol. A ja chcę się ustatkować <dlatego mam trzy prace i kończę studia> mieć dzieci i oddanego szczerego partnera <o którego dziś ciężko>.Dlatego to jest najlepsze wyjście![]() Nawet nie minął miesiąc od rozstania a ja nadal na świeczniku :P
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. Edytowane przez zverka Czas edycji: 2011-06-14 o 14:19 |
|
|
|
#832 | |
|
Raczkowanie
|
sama nie wiem. ale chyba rzeczywiście postaram się zacisnąć zęby i nie pisać. nie wiem czy to mi się uda.
Cytat:
|
|
|
|
|
#833 | ||
|
Konto usunięte
|
<próbuje się zarazić i wziąć za nauke>
![]() Cytat:
![]() Zverko, a nie boisz się samotności? tego, że odsuniesz się od znajomych i nie będziesz miała z kim spędzać czasu? Cytat:
teraz to wieeem
|
||
|
|
|
#834 |
|
Rozeznanie
|
Popieram ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27505330]<próbuje się zarazić i wziąć za nauke> ![]() jak Ty wstawałaś, ja dopiero się kładłam ![]() Zverko, a nie boisz się samotności? tego, że odsuniesz się od znajomych i nie będziesz miała z kim spędzać czasu? [/QUOTE] Ja już jestem sama Mam 27 lat a moi znajomi obrabiają mi tyłek i zajmują się moim życiem bo nie mają swojego:/ A ja czuję się jak w podstawówce. Dla nich najważniejsze jest zarobić kasę pracując w knajpie żeby później ją tam wydać na alkohol. A ja chcę się ustatkować <dlatego mam trzy prace i kończę studia> mieć dzieci i oddanego szczerego partnera <o którego dziś ciężko>.Dlatego to jest najlepsze wyjście![]() Nawet nie minął miesiąc od rozstania a ja nadal na świeczniku :P
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza." MM. |
|
|
|
#835 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.... ja dochodzę do wniosku,ze ludzie jak nie mają własnego życia to namietnie wbijają buciory w cudze bo skoro u mnie się nic nie dzieje to zróbmy burdel u innych
|
|
#836 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w każdym bądź razie, mam nadzieję, że będzie to dla Ciebie najlepsze wyjście i nie będziesz żałowac |
|
|
|
|
#837 |
|
Rozeznanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27504968]
niquolle- zabierz mnie ze sobą [/QUOTE]z przyjemnością bo generalnie trochę przeraża mnie, że będę tam sama.. bez rodziny, przyjaciół.. no, ale takie ryzyko też mnie kręci.. ta przygoda ![]() [pytanie, nie do mnie, ale napiszę swoje 3 grosze..] dlaczego tak bardzo kobiety boją się być same? to może być naprawdę inspirujące.. zależy tylko, jak wykorzystamy czas bycia "da solo".. i nic na siłę.. naprawdę nie potrzebny jest facet do bycia szczęśliwą..
|
#838 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wiesz, że ambitni ludzie mają przechlapane (3 prace, studia i radzenie z potencjalną chorobą, o której nie chciałam wspominać, ale to też siły wymaga)? Ja ostatnio chyba przez to pracy nie dostałam.. ![]() Faktycznie, u Ciebie takie odseparowanie się, zapewne przyniesie pozytywne efekty. Nie wiedziałam, że sytuacja tak wygląda. Sama lubię otaczać się ludźmi - inaczej wariuję i załamuję się. |
|||
|
|
|
#839 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Hehe, mnie eks-eks rzucił jak miałam zapalenie płuc, a po tym, jak rzucił mnie eks, dostałam je ponownie i powiem Ci, że to bardzo zajmująca rozrywka - wypluwanie sobie płuc
Polecam ![]() Cytat:
Bo jest to forma zdrady, więc nie dziwię się, że Cię ruszyło. Cytat:
Po co się logował będąc z Tobą? Czemu nie skasował konta? Cytat:
Skoro nie wiedział, że kontakt z nią mógł Cię zranić, czemu Ci o wiadomościach od niej nie mówił? Znając siebie, wymusiłabym na nim pokazanie mi tych wiadomości. Prawda się obroni, kłamstwo polegnie. Cytat:
Przechodziłam przez to i nigdy nie umiałam powstrzymać gniewu. Mój facet nie może utrzymywać kontaktów na takiej stopie i jeśli go na tym przyłapię, żądam zerwania kontaktu - bo w jego zoficjalizowanie nie wierzę. Cytat:
Nikt normalny nie powie, że jego zachowanie jest poprawne i całkowicie fair wobec Ciebie, choć pewnie niejedna z nas ma taki grzeszek za sobą - ja mam ale potrafiłam się opakować. Mój eks zrobił tak ze 3 razy, po czym za czwartym się w takiej pindzie zakochał, ale oficjalnie był i mieszkał nadal ze mną ![]() W skrócie można powiedzieć, że gość szuka potwierdzenia swojej atrakcyjności u innych, bo nie czuje się wystarczająco męski przy Tobie. Szuka możliwości poznania i zdobycia kogoś nowego, poczucia nowego smaczki i rywalizacji, nawet jeśli to ma być tylko dla sportu, bo nie zamierza z wygód u Ciebie rezygnować. To, że powiesz mu, że to Cię rani spowoduje tylko, że będzie się lepiej maskował. Skupiłabym się na próbie dokopania się do podłoża problemu. Nie łudź się, że on nagle przestanie interesować się innymi albo że wyjaśni Ci, skąd to się w nim bierze. On pewnie sam nie wie, skąd to się wzięło i rozmowy niewiele w tym pomogą. Coś jest nie tak w jego stosunku do siebie samego.
|
|
|
#840 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27505516]ale jak byś chciała wyjść np. w piątek na impreze, to miałabyś z kimś, czy wolisz spędzic czas sama ze sobą? w każdym bądź razie, mam nadzieję, że będzie to dla Ciebie najlepsze wyjście i nie będziesz żałowac Ja nie mam z tym problemów Chodzi mi o pewną paczkę znajomych A ja mam ich pełno Tylko mają żony, mężów, dzieci i nie mają już tyle czasu co kiedyś. Ale to nie znaczy, że się nie widujemy![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
I jestem happy, ale człowiek jest zwierzęciem stadnym i nie może być za długo sam bo głupieje A bycie singlem mam swoje ZALETY i wady
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

)
. Moim zdaniem to jest zdrada emocjonalna, bo skoro pisze takie rzeczy to jaką masz pewność, że nie posunie się to dalej ?. Mój były wypisywał różne rzeczy do wielu dziewczyn i za każdym razem gdy się o tym dowiadywałam on pięknie potrafił mi wszystko wytłumaczyć. Wielokrotnie mówiłam, że rani mnie takim zachowaniem i żeby więcej tego nie robił bo następnym razem to będzie koniec naszego związku. I co ? Nie pisał przez 3msce, pół roku, a później sytuacja się powtarzała, nawet na palcach nie jestem w stanie zliczyć ile razy, aż w końcu napisał coś co strasznie mnie zabolało i to był koniec... Wyciągnęłam z tego wszystkiego jeden wniosek - gdybym skończyła ten związek po pierwszym takim "wyskoku" oszczędziłabym sobie wielu cierpień.. Dlatego też uwierz mi jeśli raz pisał to będzie pisał i to jeszcze nie raz. To już jest taki typ faceta i tego się raczej nie zmieni niestety...

, bo strasznie dużo nowych osób widzę. Wpadłam Wam trochę "poblogować"
, bo już wszelkie egzaminy mam za sobą i zaczynam się nudzić 
nie narzucam się,nie zabraniam,nie wkurzam jeśli odwołuje spotkania bo idzie na piłkę,że nie ma czasu i inne rzeczy...Cóż nie zamierzam go na "dzień dobry" zapędzać w kozi róg bo i po co 

. A teraz pogoń raz na dobre tego patafiana!

.... ja dochodzę do wniosku,ze ludzie jak nie mają własnego życia to namietnie wbijają buciory w cudze bo skoro u mnie się nic nie dzieje to zróbmy burdel u innych
Polecam