|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
kolorowych |
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
olej z wiesiołka tez warto brac , 6-8 kapsułek + omega 3 dla wyrównania proporcji
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorę jak nie zapomnę tak w miesiacu raz dziennie ale czy taka dawka jednorazowa ma jakieś działanie konkretne? o to mi chodzi edit: doczytałąm ze "przed" a nie w trakcie http://www.oeparol.pl/#/femina/2/ Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-14 o 21:22 |
|
|
|
|
#1745 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Flo, brawo!!
inaczej ![]() nie wiem czy mam wódke ![]() Cytat:
topsz, zgłosiłeś się pierwszy to niech będzie Cytat:
![]() tylko że ja niespodziewanie na żołądek umieram
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Czyli dobsze skumałam. Wóda z pieprzem, może być spityrus albo coś wysokoprocentowego. |
|
|
|
|
#1747 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Spokojnie czekam
wiecie co testuję sobie już z tydzień genifique niby super serum i super krem nocny i nic nie widzę powinnam już mieć -10 lat ![]() po ciągłym katarze mam strasznie suchą twarz szczególnie nos i okolice i dziś kupiłam sobie w markecie krem eva za 7 zł i pięknie nawilżył, to o co chodzi ![]() zmykam już aaa Ju gratuluję butów - wklej buty na modelce
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
sorry czytałąm se między wierszami ![]() to w takim razie naiat dobrą receptę ma - ale i tak orzechówka wymiata - jednak cza robić samemu - uratowąła mnie milion razy - ulga niemal natychmiastowa - babciowy sposób - ale to tak an przyszłość niestety ewentualnie |
|
|
|
#1749 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A da się i te i te? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wolę dźwięk wiertary niż tupiące dzieci O qrde Trumniaste Idę nadrabiać, ciekawe czy mi się dziś uda
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i o skład
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-14 o 21:32 |
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skóra miękka, nawilżona, jakby gładsza. Ten Daxa, którego mam, za tłusty na dzień
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2 ad3. eee toluzik ten remont skoro czas na andrabianie masz
|
|
|
|
|
#1753 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie no da sie ...wtedy osoba mieszkajaca tam jest osobą bezprawnie zamieszkującą i mozna ja eksmitować. chyba ze miał umowe najmu to przebywa tam prawnie,ale ty mozesz mu tę umowę wypowiedziec, znajoma dokładnie tak miala-kupiła dom z lokatorami i ich wymeldowała, tylko troche to trwało.i to nie jest tak ze meldunek daje prawo do zamieszkania pod adresem meldunkowym, meldunek jest administracyjnym potwierdzeniem ze dana osoba tam przebywa Cytat:
|
|
|
#1754 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
rachunkowość wolę, bardziej konkretne ![]() nie tak źle powinnam zaliczyć, ale się cieszę że na certyfikacie nie ma ocen ![]() Cytat:
![]() znam jednego gościa, który odkurza na siedząco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
spaliłam żarło na grillu na wungiel przez bar
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Za✂✂✂iaszcze!
I bardzo dobrze Cytat:
![]() Proszę b. Rozumiem to! Super!nie, mam odlewkę1 I się rozpędziłam- chcę jeszcze te: http://allegro.pl/irregular-choice-n...663941407.html no! Cieszę się, aczkolwiek tęsni mi się do super seksownych- mam upatrzone:http://allegro.pl/hitowe-platformy-c...653975278.html I kolejne wystawiam
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1757 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jak ktos ma cos antyzmarchowego do polecenia na okolice oczne to poroszę o typy
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmarchy coraz gorsze więc jak ktoś ma coś skutecznego to niech zapoda namiary ![]() Rozi, a buty możesz pokazać i te i te? łatwiej będzie doradzić |
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście- w temacie włosów- always
ja używam serum Ziai takiego w biało- złotym pudełeczku. Kosztuje bodaj 9 zł w Rossmanie
|
#1760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czaaad - ja juz nie mogę wchodzić w linki - baaaaaardzo moje bardzo bardzo też Twoje - widzę Cię w tych pierwszych do stroju z avka obecnego w drugich np do tej czarnej na ramiączakch nie wiem czy bluzki czy sukienki bo na avku mało było widać nie wspominając że i saute będa jak znalazł ![]() nie mogę namawiać do zła - ale kup - to cenna inwestycja w siebie ( przepraszam ze nie wspieram) Cytat:
tez seria 50 AA spoko , no ale po zaprzestaniu nic nie minęło - czyli tak naprawdę po prostu dbał o skórę, nawilżenie i optycznie redukował, a optycznei to se mogą wsadzic Ava ma ciekawą konsystencję i też ( ale nadal optycznei) wygładza na noc nakładałam moze Nivea z Q10 ? w sumie v vesenkowym też jest chyba koenzym q 10 - i nie wiem jusz sama czy coś wyprasuje na ament ja po prostu anwilżam żeby chociaż optycznnei mieć łągodniejszy rys przy szczerzeniu pyszczycha Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-14 o 21:50 |
||
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Uśpiłam Gucia XVIIIstowieczną operą- i mogę zaraz iść na fajki!!!!
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, Oeparol AWC. Raczej profilaktyka, po kremie cudów bym się nie spodziewała, na serach itepe się nie znam...
|
|
|
|
#1763 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na pisałaś ale zapewne tak ![]() Cytat:
przyleciało
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1765 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właściciel może wymeldować ale za zgodą zameldowanego, nie może sobie ot tak wymeldować kogoś i wyrzucić go pod most Oczywiście są przypadki szczególne jak np. niemożność skontaktowania się z osobą zameldowaną, bo przebywa nie wiadomo gdzie (sami mieliśmy taki przypadek ) i wtedy wymeldowuje się sądownie Cytat:
![]() gryxiu i Ty tak do Lucho mówisz? Łohoho co tu się dzieje , wypadłam z obiegu przez ten remont A tu się preferencje ludziom zmieniają I Ty teziaku zdegustowany? ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27503508]Jako to, dlaczego mam się rozbierać przy obcych? [/QUOTE]Jacy łobcy? Sami swoi ![]() Chociaż i tak już chyba przegapiłam akcję rozbierania Nie napiszę, że to widzę ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
A w innych
tematach of corse
|
|
|
#1767 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i te i jeszcze nawet te ![]() Cytat:
Cytat:
Ja stosowałam trzy lata z przerwami 2 miesięcznymi po 6 kapsułek dziennie ( trzy miesiąe - przerwa 2 - itd. , aktualnie biuorę cztery kapsułi dzienie, bez przerw. Skuteczny tylko w dłuższych kuracjach, ale za to bardzo skuteczny. Warto brac razem znim omegę -3 + jakiś dodatkowy antyoksydant lub kapsułkę mix antyolsydantów lub dwa razy dziennie p zielona herbatę i pokrzywę. Zamiast lub na zmiane mozna bra olej z ogórecznika , przy dłyższym stosowaniu spłyca zmarszczki poprzez silne nawilżenie skóry. Pozbyłam się objawu Reynauda, suchej skóry, mastopatii, niegdyś zmniejszyłam tez wyraźnie objawy PMS. Poprawia też elastycznosc mięsni. .................. Najwięcej GLA ma olej z pestek czarnych porzeczek ale trudno kupic i driższy jest. Które buty mam kupic !!!! proszę tu głosowac. W sumie mogę wyda ok. 350-400 zł. A sukienki nie kupię , bo jak ta ozdoba zlegnie na moim wystającym brzuchu to bede nieforemna jak w 8 miesiącu ciąży
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-06-14 o 22:11 |
|||
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1769 | ||
|
Zakorzenienie
|
trza mieć obowiązkowo ![]() Cytat:
![]() lubię tanie kremy, z evy miałam taki pod oczy, b. dobry był Cytat:
nie potrzebuję butów, nie potrzebuję butów, nie potrzebuję.......
|
|
|
#1770 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pacjent Wam zbiegł ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27503812]Chłopaki, nie znam Was jusz, nie wiedziałem do tej pory co z Was za elementy [/QUOTE]TY jeszcze mało wiesz Cytat:
![]() Phi, pryszcz to jest Maju Taa albo Mozaik ![]() Ale element to ładne słowo ![]() Rejcz Ty już lepiej rób notatki, założysz następny bar Cytat:
![]() Mam poślizg 3 godzinny ale jak jeszcze aktualne to pisz... ![]() ![]() Cytat:
Doprawdy nie znasz się na prawdziwej poezji
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.

jak ja czytałam że zrozumiałam że to grzybowa Cię dobiła 

sorry czytałąm se między wierszami 
i o skład

. Najpierw byliśmy na meldunkach,potem na dowodach - i to jeszcze z dzieckiem
rozjaśniłem irokeza
Rozbierać się i sru nas kozetkę! 
[/QUOTE]