|
|
#1771 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Cytat:
otóż moze a wymeldowanie nie rowna sie wyrzuceniu....bo najpierw trzeba wyrzucic a potem wymeldowacwiec tak: -kupujesz mieszkanie z lokatorem, prosisz go zeby lokal opuścił do dnia tego i tego (masz do tego prawo) -jesli on nie chce występujesz o eksmisję ( lokator jest osobą bezprawnie zajmującą lokal, meldunek nie ma tu nic do rzeczy, bo nie daje on prawa do lokalu) - sąd go eksmituje -prosisz lokatora zeby sie wymeldował (wymeldowanie sie w tym przypadku jest obowiązkiem a nie jego dobrą wolą) -jesli on sie nie wymelduje po 3 miesiącach jego "niemieszkania" jako własciciel występujesz o wymeldowanie -jako ze meldunek jest tylko potwierdzeniem stanu istniejacego mieszkania w danym lokalu, sąd stwierdza ze lokator tam faktycznie nie mieszka i go wymeldowuje
|
|
|
#1772 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O matulu, ale masz wiedzę ![]() Se chyba druknę, a jak kiedyś się odważe to na priva o poradę skrobnę Cytat:
![]() Ja też, ja też, ja też |
||||
|
|
|
#1773 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a może controloc pomógł.. albo jedno i drugie Cytat:
gratuluje butów, będą zdjęcia na Tobie?Cytat:
Cytat:
![]() ale najbardziej lubię TO - i muzycznie i wizualnie (i nic nie poradzę że z Polly mi się kojarzy.... )Cytat:
może się płaciło, w zamierzchłych czasach Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1775 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jesli ktos mieszka to nie mozna go wymeldowac, wiec najpierw trzeba go eksmitowac i jak juz nie mieszka wymeldować patrz post 1771
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nieładnie wątpić, na czym jak na czym ale na bólu i wódce to ja się znam ![]() ad. 2 A teraz zmykam bo jutro trzeba wcześniej wstać żeby napryskać nogi rajstopami
|
|
|
|
|
#1777 |
|
grozi wypollizowaniem
|
gdzie sie kupuje ten oeparol?
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-14 o 22:50 |
|
|
|
#1778 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale jesteś tfórczy ![]() Cytat:
nie umieraj Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jestem dramatycznie padnięta po dzisiejszej zumbie, mimo że byłą taka jak zwykle chyba
|
||||||
|
|
|
#1779 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o a tu znalazłam omowienie tematu dzisiejszej rozmowy spadkowej, krótko i jasno
:http://kobiecyporadnik.pl/advid,1073...jtticaid=6c7c4
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam Was przelecieć, ale przysnęłam w trakcie ![]() mam na koncie nieopisany przelew na 12,50. Nie mam pojęcia od kogo i za co. Fajnie, co? A w nic nie wdepnęłam Ktoś się może przyznaje?
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
A tak panikowała
![]() ![]() No właśnie ja też ! To może się przestać tyle śmiać? Mrużyć oczy to wiem, że muszę przestać Ale taki postrzeleniec jak ja nie umie chodzić w okularach Muszę je mieć zawsze przy sobie (nawet w zimę A jak wolisz? ![]() Dobra to teraz będzie poważnie - nie przeszkadza mi ta wiertarka, o ile (UWAGA!) wierci u mnie, a nie u sąsiadów <góópek> Czy nie bywa tak, że bardziej przeszkadza np. wiertarka u kogoś niż u nas samych ? Nie? Ewusiu zobaczysz (może), że jak będą Ci wiercić w domu to stwierdzisz, że jest to muzyka dla Twych uszu , a wiercenie poza to już nie ![]() Po blisko 12 godzinach robienia czegoś się należy, c'nie? Wstałam dziś po 6 - tak na dobre, a wcześniej po 4, bo dziecię z drugiego pokoju pytało czy może z nami spać ![]() Od dziś już śpi u mej mamy, mam nadzieję, że na krótko
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1782 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- A i Roz nie wstawiaj tu na razie linków z fajnymi butami, bo ja teraz nie mam kasy na buty ![]() Dobra już nie patrzę na te drugie, zamykam oczy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
No nie wiem- ale chyba tak...
Złe podejście- butów potrzebuje chłop w zimie albo w czasie orki, ew. do kościoła- kobieta buty mieć musi- szczególnie, że nie wietrzeją i nie psują się - z czasem Cytat:
Zgadzam się, tamte też fajne, ale takie babcine trochę- a Ty jesteś kobieta- ogień
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#1785 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a fogle to stwierdzilam ze nie bede walczyc z rzeczywistością
, jutro zakładam puszapa i ide mierzyc kiece jeszcze raz ..jak znajde cos taniego to pomysle o oddaniu do przeróbki .Laski znające sie na rzeczy-da sie kiece poprzerabiac? jak odstaje w cycu i pod pachami? a jak ma za długa talię to da sie skrócic jak jest odcinana w tym miejscu? ile cos takiego kosztuje? ja w zyciu nie byłam u krawcowej tzn raz dziny skracałam
|
|
#1786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() światłowstręt - słońce mię oślepia, zasłania mi świat - np teraz byłam na spacerze po chleb do piekarni - i boszeeeeeeeeeeeeeeeeee jakie to moje ohydne osiedle jest cudne nocą - zapachy LIPA ino musiałam isć okrężną bo menelstwo nieletnie mnoży się przez pączkowanie, sądząc po fryzurach to wszyscy wcześniaki ( wcześniaki są łyse, czy znóf sie popisałam mamkową wiedzą?) Oeparol w aptece prawie każdej jest |
||
|
|
|
#1787 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Gryxowi ukradniesz czy tam zapożyczysz, to jego wymysł
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() : oklaski: genialnie powiedziane - to prawda 2. mam wizję mam wizję - nie z kupą Cytat:
ceny są windowane przez krafcowe moja za uszycie powiedziałą 35 nie mogłam nie dać więcej - bo bym umierała na sumienie z dnia na dzień - ale np w mieście obok - sredniej wielkości miescie - kasują 30 zł za wszycie suwaka zatem - to jest mocno, nomen omen, nie miarodajny rynek ![]() pytać - wlazywać do zakładów i pytać niech Teżet popyta moze nauczycielki - one zazwyczaj mają jakieś namiary na krafcowe, tam działa poczta pantoflowa ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- no to np AVA seria Q10 i coś tam - na noc wersja jest pyyyyyyszna - ja stosuje pod łoka czasem bo na pyszczycho nie mogę prawie nic - tak zapychalskie jest ale o dziwo nic mi od Avy sie nie dzieje cała seria dobra - http://www.ava-laboratorium.pl/kosme.../items/41.html Cytat:
aaaaaa buty brać drugie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-14 o 23:18 |
|||
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
wyczyściłam dziecku domek
, on już sobie spiżarnię nawet zrobił
|
|
#1790 | |||
|
BAN stały
|
Po xiendza, po xiendza z olejami!
![]() Nie no, gópi żart, gópi, znam ten ból, współczuję (raz ketonal, a raz aspiryna zrobiła mi straszne, żołądkowe kuku) Cytat:
![]() Bo nam atmosfera siadła Poza tym, ruchawa miłość pod innymi adresami w sieciuni Super! ![]() Ten i ten Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#1791 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
35 za uszycie kiecy? ![]() to ja za skrocenie 2 par dzinów prawie , tyle dałam-po 15 zeta od pary ![]() z tymi nauczycielkami to dobra mysl ![]() ![]() byłam dzis w "szwalni kiec" ...kieca gotowa np 850 zeta szycie na miare +150 zeta do tego ![]() zara wrzuce jednom kiece na sobie-obczajcie czy cos takiego awaryjnie moze byc bo ide za tydzien na wesele jako zwykły gość, materiał jest bardzo lekko błyszczący, sztywny..mierzyłam jeszcze jedną dzis ..czarna była cudna, ale na wesele niebałdzo..wiec granatowa ....ale jakie dodatku do granatowego? bardzo ciemnego? no i ta granatowa byłaby do przeróbki , bo troche nie pasowała tu i ówdzie ![]()
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
a co zbiera ?
bo u nas ( koło kopalni i skzoły ) wiewióry tak się zasiedliły przy ludziach same z siebie ze padły ofiarą cywilizacji scena z dziś: wiewiórka ośmioma susami dopada korek plastikowy od butelki ( licealisci wyrzucili i pewno pachniał śniadaniem) łapu capu w łapki, przegląd pokiwanie główką, do pyszczka, i jak po sznurkowej windzie trrrrrrrrrrrrrm po pniu i juz jest na drzewie kilka susów po gałęzi i z końca gałęzi otwarcie pyszczka - korek na ziemię bęc.! - i skoki po gałęzi z powrotem, spłynięcie po pniu i susy do korka spuszczonego z drzewa - i zdziwko w oczach: korek cały - i tak chyba z 6 razy - ktoś sie zlitował i zabrął tego korka w końcu bo jak jej uzmysłowić ze to nie orzech
|
|
|
|
#1793 | ||||
|
BAN stały
|
No już właśnie protestować miałem
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No co Ty?! Słiiiiit Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1794 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wybieram obów nr 2 i 3 ![]() nr 3 ma fajny nosek-taki prawie glanowaty
|
|
|
#1795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. a z czym? A może zaczyna kolekcję? Nie uwierzycie, czym pachnę Nie kupą ...
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() okolicznie od 100 zł szyją myślę, czasem 80 zł - takze poczta pantoflowa rzecz najcenniejsza ale czasem 100- 150 uszycie plus materiał jest warte efektu i tak - jesli nie ma gotofców zwłąszcza ze nie robi się tego co miesiąc - tylko raz na jakiś czas ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- e no z tym antyzmarchem za który to pewno piniondz przyszejdł był ![]() ? a moze uwierzymy?
|
|
|
|
|
#1797 |
|
grozi wypollizowaniem
|
rachel-ja bym moze i szyła..ale jak se pomysle ze mam se materiał znaleźć..i ze w sumie nie bede wiedziec jak w tym wtglądam az bedzie uszyte to mi sie jakos odniechciewa
![]() a tymczasem kto chce i moze zapraszam na podziwianie kiecy w albumie i komentowanie-najlepiej pod zdjeciem to mi nie zginią komenty ,jakims cudem to było dobre na mnie,materiał ładny..tylko ta kryza pod szyjom raz mi sie podoba,raz nie ![]()
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-06-14 o 23:38 |
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Delicious Fresh Blossom
![]() ale się napracowałam, żeby zmyć z siebie najpierw Eden, potem Knowing
|
#1799 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Pytanie mam - można używać kremu "na dzień" jak się chce, tzn. i na noc? Mam Nivea DNAge w małych, próbkowych słoiczkach, ale termin mają do lipca, więc może tak se, z braku laku, zużyję? Chyba filtr mi kuku nie zrobi? ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lecem obadać bo moze jest cudnie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

Oczywiście są przypadki szczególne jak np. niemożność skontaktowania się z osobą zameldowaną, bo przebywa nie wiadomo gdzie
(sami mieliśmy taki przypadek ) i wtedy wymeldowuje się sądownie
a wymeldowanie nie rowna sie wyrzuceniu....bo najpierw trzeba wyrzucic a potem wymeldowac

)

nieładnie wątpić, na czym jak na czym ale na bólu i wódce to ja się znam 

nie umieraj