|
|
#1801 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
Aha ...
No to zrywaj, maluj ... ![]() Cytat:
![]() Ale tak w ogóle, że w ogóle nigdy? Tak fascynująco było ? ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak? ekehm kompocik? mnie nie porwał ![]() jakiś zel pod prysznic tak pachniał - zły nie jest, chyba nawet czułam porzeczke czerwoną a to lubię mówimy o Be - Delicious ? ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Polly - kieca jest za✂✂✂ista - tylko talię jej cza zrobić - nie powinno wyjść drogo, tzn nie wygląda na dużo roboty ale to fota więc mogiem sie mylić buty świetne - nie maj stajl ale bardzo dobrze Ci w nich i pasuja do kiecy zacny świadek z Ciebie będzie a weź spróbuj ją jakimś paskiem - paskóf nie lubie z zasady ale działają cuuuuuda Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-14 o 23:48 |
|
|
|
|
#1803 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no w łazience słychać, ale to oczywiste, bo przez wentylację i rury a tak przez ściany sąsiadów obok, albo z góry nie słychać ![]() |
|
|
|
|
#1806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad 2 pogrubione Ale o so chosi Ad 3 pogrubione - Zakupię ![]() Cytat:
![]() Ad2 pogrubione - A myślisz, że jak ja wyglądam? To ja lepiej wyłączę telefon Cytat:
![]() Ahaaa to chyba, że tak
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#1807 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy jek będę śpiewać we wtorek przyszły zapewne cieńko ![]() ad2. chwilowy spadek formy znaczy zajmujące było ![]() Cytat:
![]() ad2. na krótko Cytat:
w swoim najlepszym okresie miałam ponad 40par ![]() Cytat:
Cytat:
ale oni cheba z norki robią ![]() Cytat:
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w ogóle to Be Delicious jest dla mnie straszne tylko to podstawowe- bo Night już całkiem, calkiem, a Red będzie jutro- jakoś tak mi się z czymś ze staroci kojarzy- więc ciągnie, oczywiście. No i Omnie nie są złe- znam Crystalline, Green i troszkę Ametyst- Green chyba nie...ale te inne?
|
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mój kitruje biszkopty cholera wiecie, że w sklepach nie ma!!! normalnych biszkoptów , scena delikatesach: proszę p. sprzedającą o naturalne biszkopty, ona gały na mnie wytrzeszcza, więc mówię, że takie dla b. małego dziecka pani podaje, cztery rodzaje!!! odwracam czytam, a tam spulchniacze, barwniki, E pierdylion pięć w dziesięciu odsłonach itp. Mówię, że coś zdrowszego poproszę, a ona, że dla dzieci biorą , na co ja jej, że mojemu może zaszkodzić W końcu wybrałam takie co mają tylko spulchniacz ![]() może sama upiekę ![]() ano słiiit, a jak gada że o mnie nawet nie wspomnę ![]() tak się naprodukowałam, że aż posta musiałam podzielić
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
To ja zmykam, dobrej nocy
|
|
|
#1811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
noooo
|
|
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ad 1
![]() AD 2 Cytat:
Cytat:
![]() Jesteście świetnymi "rodzicami" ![]() Łuciekammm, baju baju
||
|
|
|
#1813 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no faktycznie mogłoby tak wyjsc Cytat:
co do talii i kształtów to problem jest taki ze w tej kiecy nie da sie zrobic większej talii...bo jak sie zwęzi to ja sie nie zmieszcze ...ja po prostu nie mam talii/mam taką grubom ![]() faktycznie ew. pasek wchodzi w gre...ale nie wiem czy by nie podkreslił tylko jakim ładnym klocem jestem jedynie jak ubierę cos z poszerzajacymi ramionami to sie wydaje ze mam talię...na zasadzie ze na dole jest węziej niz w ramionach ![]() no i widzicie jak to jest-niby jestem chuda a niezgrabna ....bo wszystko jest kwestią proporcji a nie ilości kilogramów
|
|
|
#1814 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja w okularkahc wyglądma lepij niz bez
raz sama ściełam i mogłam wodę z piwnicy wynoscić ![]() kur dwa ![]() a takie miały być eko biologiczka polecałą to brąłam w ciemno Cytat:
dokłądnie to sobie pomyslałam jak je ostatnio testowałam - na fali Bvlgari - bo dotąd je jakoś zignorowałam - a ja lubię testnąć wszystko ![]() Cytat:
- znak czasu - ale no tak to jusz jest natura siedzi blisko człowieka=jedzenia nie wiem co z tym Waszym będzie - nie pytam, jest czas jeszcze ale dochodzący też zwariował jak zobaczył - mówi " Niech go adoptują forever" w sensie nie do zoo ani nigdzie, łon tyz mieszka pod lasem, ale powiedziałam że nic nie wiadomo ze wszystko okaże sie w praniu i ze Wiecie co robić ale |
||
|
|
|
#1815 |
|
Zakorzenienie
|
Straszne jest to Delicious- jak nie zmyję, to wybuchnę.
Zaraz wybiorę coś na noc- porządnego Flo, 40 par to dużo? Ja chyba tyle mam- policzę. Kocham twoją wiewiórkę
|
#1816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam widzę luźno układający się materiał w okolicach talii ( sukience jest obojętne gdzie się talię wykreuje, to nie musi być rzeczywiste jej połozenie) widzę powietrze, tam jest przestrzeń na pewno - nie mówie po 5 cm z każdej strony ale jest wiesz jak po akcji z paskiem nie poczujesz sie dobrze to nic na siłę - musisz kokufa czuć sie dobrze |
|
|
|
|
#1817 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a fogle to sie poskarzeu
po waszym usilnych namowach wybrałam sie na miasto w obuwiu na gołom nogeu i tak sie to skonczyło ze po 15 minutach szukałam sklepu skarpetkowego
|
|
#1818 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż... do czapek z daszkiem też się przekonać lata całe nie mogłem, no a teraz jak bez ręki ![]() Cytat:
Spryciula z Ciebie, że niby nie wolno... Cytat:
...a tu już oficjalne zaproszenie ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 27 par- ale na pewno 5 odpadnie
|
#1820 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to jest chyba niewykonalne zebym sie czuła dobrze w sukience ...ale w tej sie nie czuje dobrze przez te falbany-niby jak patzre to mi sie nawet podoba,ale na sobie to sie nie czujeu w tym
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sobie nie wyobrażam że ktoś kto lata latem w skarpetkach nagle będzie umiał bez - noł czens dokłądnie na tej samej zasadzie jak w odwrotnej sytuacji polecąłam Ci kiedyś te buty z Ryłko - sandały - idę se w nich dziś , pot się leje po mnie strugami i se myslę, ło matko jak Ty kamuflujesz te "skarpetki" ale potem mysl - no na pewno masz patent jakiś, i poza tym Twoja sprawa - każdy ma swoje nawyki
|
|
|
|
|
#1822 | ||
|
BAN stały
|
Jeszcze w jeansach podobno to jest ważne, żeby ten dół nogawki, razem z tym szwem, odciąć i przyszyć z powrotem, już po podłożeniu, to wtedy wygląda niby lepiej, jak w oryginale ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Idę palić, Flooo! |
||
|
|
|
#1823 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sprecyzowałam ale wiem co mówię bo falban unikam -a te są u mnie na plus - robio efekt profeska z mrugnięciem oka na wieczorowo ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
pierwsze słyszę, e czytam żaden progres - kolo ma po prostu bzika na punkcie zwierzóf - wynosi muchy, i inne owady... słów brak a jedna jaskółka wiosny nie czyni ![]() ja też popalam - ale dziś tak pięknie pachniało i tak mi sie nei chciało że w sumie nie widziałąm powodu zeby sie zmuszać ![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- bez zimowych ????????? czy mówisz o wszystkich? i czy liczysz adidasy i gumiaki - bo ja np nie liczę tego - gumiaki np w trakcie powodzi i wakacji oraz wypadów las, plener trawiasty ( żmije) okazały sie niezbędne a w sportowych odpoczywam - ale do obuwia bym ich nie zaliczyła, hmmm chć wszyscy zaliczają bo sie w tym chodzi teraz pojechałam kiedyś w adidasach do sklepu to mi opcy ludzie powiedzieli ze fajny pomysł , a ja że jaki? że łączę bieganie z pozytecznym - z robieniem zakupów Polska nie jest gotowa jeszcze na adidasy na codzień |
||
|
|
|
#1824 | |
|
BAN stały
|
No bo zwykłe obcięcie, podłożenie i objechanie maszyną to już niby "nie to samo" i nie wygląda tak profeszynal, jak oryginalny dół
![]() Cytat:
Ja wynoszę wszystko, poza pająkami i muchami (choć muchy czasami też, jak je już w rękę upoluję)
|
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm, nie jarzę metafory ale może i lepij - żadnych postępów w czasie present nie odnotowano - chłop to chłop - cza mieć to na uwadze, ZAWSZE ![]() kochanie zwierząt - podstawa - ale to tylko jeden elemet ukłądanki nijak do żadnych postępów sie nie mający - nie ma związku - tak brzmi moja odp tak sobie wyobrażałam że wynosisz - i fiem o pająkach - mam z nimi problem - fogle z insektami mam ( raz mówiłam chłopu ze pająk popełnił samobójstwo i rzucił sie z sufitu )szybko palisz
|
|
|
|
|
#1826 | |||
|
Zakorzenienie
|
ano wariaci
kolorowych Cytat:
Cytat:
i jeszcze nie sprawdziłam, ale jeśli chociaż jeden ![]() Cytat:
![]() ja nie wiem co to będzie już coś poczytałam, podzwoniłam, ale żadnych konkretów
|
|
|
#1827 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
27 to nie dużo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() już jestam, leeeecem, z butlą byłam ![]() Cytat:
idziemy na dyma ![]() znowu musiałam dzielić
|
|
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc- par mam tyle wszystkich- z kozakami i sandałami, kapciów tylko nie liczę. No i nie wiem- to dużo??? idę na fajki - zamyślona, w Habanicie (walniętej na Happy Heart)
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie dużo |
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja śmigam b. często, mam z sześć par i nic takiego mnie nie spotkało snuję plany na po egzaminie i tak, zrobię porządek w perfumach (swoich), dokumentach i poszukam pracy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

a tak przez ściany sąsiadów obok, albo z góry nie słychać 

Chociaż... do czapek z daszkiem też się przekonać lata całe nie mogłem, no a teraz jak bez ręki