Rozstanie z facetem, część XIX - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-14, 23:38   #931
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Konto usunięte

Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX

Cytat:
Napisane przez howdoi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam takie pytanie. Niektóre wiecie mniej więcej jak wyglądam z fb np

ściąć włosy drastycznie na męsko ??
a ja nie mam Twojego fb

Cytat:
Napisane przez zverka Pokaż wiadomość
No ja u nich robiłam swój pierwszy. A drugi robił mi ex :P Mam po nim pamiątkę na całe życie:P he he
a jakie masz wzory?
Zverka, jakiś Twój znajomy mnie zaczepił na fb

Cytat:
Napisane przez enjoy89 Pokaż wiadomość
eeee yyyy to zdjęcie jest okropne! A to ten nowy, co już nowym nie jest, co to się z nim parę razy po eksie spotykałam ten, po którym eks mnie zwyzywał jak mnie z nim zobaczył. Z nami to jest tak, że to przyjaciel chłopaka mojej siostry więc kontakt cały czas mamy. Jeszcze jak z eksem byłam to nieraz się gdzieś na mieście w weekend spotkaliśmy, to i razem imprezowaliśmy. Ale oczywiście nie sam na sam. Akurat to zdjęcie jest z zeszłej soboty, wtedy co tak się upiłam he he, spotkałam jego i jeszcze paru znajomych i tak już razem się bawiliśmy. Uwielbiam spędzać czas z nim i z jego znajomymi, ale dzieci z tego nie będzie

Zgrzeszyłam dzisiaj cheesburgerem i frytkami z sosem czosnkowym mmmmmmm! A tak mi dobrze dieta szła! Ale jutro idę to spalić na fitness!
Dobrze wyglądasz, nie marudź i jaka zadowolona
a ja właśnie grzeszę żelkami
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 00:07   #932
Manja25
Rozeznanie

Witam
Przeczytałam wypowiedź MALLI o flirtach. i co mogę powiedzieć, jestem w dość podobnej sytuacji i mam dość już udawania że jest ok. Mam faceta i jest bajecznie, cudownie a za plecami utrzymuje kontakt z byłą co mnie doprowadza do granic wytrzymałości. to że dał jej te róże z okazji urodzin jakoś zniosłam, wytłumaczyłam że zraniło mnie to i że nie było to na miejscu, myslalam ze wszystko zrozumiał, ale nie...on nadal z Nią ma kontakt czy też ona z nim, piszą ze sobą( potrafię to zniesc) ale oni sie umawiają na jakies spacerki za moimi plecami, ona chyba nawet nie wie o moim istnieniu bo on jej nie powiedział, nie wiem czemu to ukrywa przed nią , nie wiem czemu ukrywa przede mną ich spotkania, nie wiem czy można być az tak fałszywą osobą. Przypadkiem w niechlubny sposób dowiedzialam się że są umówieni w ten piątek a on wezmie sobie wolne w pracy z tej okazji. no przepraszam ale krew sie we mnie gotuje bo tak rzadko sie widujemy bo on pracuje , dzieli nas 80 km a on caly piątek poświeci jej i jeszcze zapewne będzie udawał że pracuje. ;/;/
całkowicie zgłupialam, i jestem taka wsciekla i mam ochotę raz na zawsze to skonczyć.
Stary 2011-06-15, 00:11   #933
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
Witam
Przeczytałam wypowiedź MALLI o flirtach. i co mogę powiedzieć, jestem w dość podobnej sytuacji i mam dość już udawania że jest ok. Mam faceta i jest bajecznie, cudownie a za plecami utrzymuje kontakt z byłą co mnie doprowadza do granic wytrzymałości. to że dał jej te róże z okazji urodzin jakoś zniosłam, wytłumaczyłam że zraniło mnie to i że nie było to na miejscu, myslalam ze wszystko zrozumiał, ale nie...on nadal z Nią ma kontakt czy też ona z nim, piszą ze sobą( potrafię to zniesc) ale oni sie umawiają na jakies spacerki za moimi plecami, ona chyba nawet nie wie o moim istnieniu bo on jej nie powiedział, nie wiem czemu to ukrywa przed nią , nie wiem czemu ukrywa przede mną ich spotkania, nie wiem czy można być az tak fałszywą osobą. Przypadkiem w niechlubny sposób dowiedzialam się że są umówieni w ten piątek a on wezmie sobie wolne w pracy z tej okazji. no przepraszam ale krew sie we mnie gotuje bo tak rzadko sie widujemy bo on pracuje , dzieli nas 80 km a on caly piątek poświeci jej i jeszcze zapewne będzie udawał że pracuje. ;/;/
całkowicie zgłupialam, i jestem taka wsciekla i mam ochotę raz na zawsze to skonczyć.
no chyba jednak nie jest...
dlaczego pozwalasz się tak traktować?
da0d8bfe13c8e7b1f0a45039ef3ea24cd6d05a3f_5e6435942e329 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 00:36   #934
Connff
Zadomowienie

Cytat:
He he jaka wariatko:P Ja zawsze chciałam iść Mam nadwagę ale to mi nie przeszkadza w robieniu szalonych rzeczy Pewnie, że opowiem
Kwestią wyjaśnienia, "wariatka" jest w moim mniemaniu wyrażeniem jak najbardziej pozytywnym . A pole dance mnie fascynuje od kiedy kumpel pokazał mi filmik z jakichś mistrzostw - absolutny kosmos! Chciałabym umieć, ale te babki biją na głowę nawet akrobatów .

Cytat:
Potem coś tam było między mną a jego przyjacielem, po czym zaczęłam spotykać się z jego drugim przyjacielem przez 2 miesiące i przez cały ten czas eks mieszał i próbował mnie podrywać. Więc fakt - muzycy to złoooo
Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
ja takiego myslenia nigdy nie mialam, ale u mnie jest tak, ze jak nie ten to inny- ale muzyk. w tym problem, ze tylko tacy sie mna interesuja. kiedys rozmyslalam, jak musialabym wygladac, zeby zainteresowal sie mna jakis pan w dresie zawsze to jakas odmiana ale na chwile obecna to juz nie wiem, boje sie kolejnych muzykow- mam wrazenie, ze oni sa strasznie nie stali w uczuciach, chociaz nie wiem jak ten nowy- zreszta nie wiem, czy on po prostu lubi sobie ot tak napisac, czy jest zainteresowany i nie zamierzam sie nastawiac na jakas super znaojomosc
Ja zawsze miałam gitarzystów, dlatego niestety wiem najlepiej, że to zło. Były jest muzykiem takim hmmm, z prawdziwego zdarzenia: ma zespół, który zabiera mu połowę życia, jest w niego totalnie zaangażowany. Niby jakieś pieniądze to przynosi nawet, chociaż muzyka jest niszowa, z tej też racji były cierpi, bo ludzie nie potrafią ich docenić .

I nie mam nic przeciwko muzykom. To są fajni faceci, z którymi można się dobrze bawić, ale na stałe - nigdy. Super, że facet ma pasję, nudziarza bym nie chciała, trzeba mieć coś, dla czego się żyje. Tylko... z muzykami jakoś zawsze coś jest nie tak jak powinno . Nie oznacza to, że chciałabym faceta w dresie, ale kurczę: nie muzyka!
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 00:43   #935
solideja
Zadomowienie

http://asset.soup.io/asset/1889/9192_7a72.jpeg

Musiałam
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 00:51   #936
ver_million
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość

Ja zawsze miałam gitarzystów, dlatego niestety wiem najlepiej, że to zło. Były jest muzykiem takim hmmm, z prawdziwego zdarzenia: ma zespół, który zabiera mu połowę życia, jest w niego totalnie zaangażowany. Niby jakieś pieniądze to przynosi nawet, chociaż muzyka jest niszowa, z tej też racji były cierpi, bo ludzie nie potrafią ich docenić .

I nie mam nic przeciwko muzykom. To są fajni faceci, z którymi można się dobrze bawić, ale na stałe - nigdy. Super, że facet ma pasję, nudziarza bym nie chciała, trzeba mieć coś, dla czego się żyje. Tylko... z muzykami jakoś zawsze coś jest nie tak jak powinno . Nie oznacza to, że chciałabym faceta w dresie, ale kurczę: nie muzyka!
nie no- muzykowanie moich bylych to takie naciagane zawsze bylo, no tak czy owak tego pierwszego to powiedzmy bardziej krecilo niz tego drugiego, ale niby jest w jakims tam zespole, niby sie udziela, niby fajnie- 'mamy zespol' ale jakos poswiecac mu sie nigdy za bardzo nie chcialo. drugi to w ogole tracil zainteresowanie wszystkim, zreszta historie znacie. najpierw stracil zainteresowanie zespolem, pozniej przyjaciolmi, pozniej dziewczyna, a teraz wynosi sie za morze na 2 miesiace z ludzmi, ktorych nie zna- krzyzyk na droge- chociaz mu nie zycze to i tak juz sie zaczal staczac, bo zadaje sie z ludzmi, do ktorych wczesniej by nie podszedl nawet. i doszly mnie sluchy, ze sie rozecpal bardziej.

ja nie wiem jak to by bylo na stale, moglabym miec muzyka, ktory wolny czas spedza na muzykowaniu itd, ale kurcze- facet musi zarabiac, rodzine trzeba z czegos utrzymac, a z takiego skakania po scenie to nie kazdy bylby w stanie tego dokonac. wiec jedynie to mnie w nich przeraza- ze totalnie sa oderwani od rzeczywistosci, ze jakby nie zdaja sobie sprawy, ze zeby zablysnac na rynku muzycznym to trzeba miec naprawde niesamowite szczescie. ale powiedz tu takiemu, jak on zyje marzeniami.

no i ten nowy wlasnie tak zareagowal dziwnie na to, jak mu powiedzialam na jakie studia ide- stwiedzil, ze trudne, na co ja, ze musze tak dzialac, zeby moc byc kiedys w przyszlosci niezalezna, na co on, ze jemu to wisi (w sensie- niezaleznosc i wszelkie starania ku temu, by ja zdobyc). no i wlasnie tu jest ten problem- mam wrazenie, ze im wszystkim wszystko wisi. wiecznie zyja chwila i nie wiem, czy to sie kiedykolwiek im zmienia.

pomijajac w ogole aspekt tego, ze ja w ogole mam chlopcow/facetow po dziurki w nosie, co juz pisalam.

Edytowane przez ver_million
Czas edycji: 2011-06-15 o 00:55
ver_million jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 00:59   #937
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
ja przerabialam garmana, ktory nie byl tak zaaferowany muzyka, no i pseudogitarzyste, ktory swoje wioslo odlozyl w polowie zwiazku, odszedl z zespolu, tak, ze oni mysleli, ze ja mu kazalam. no i teraz kolejny- jest taki UROCZY, ale co to za tani podryw 'pomoz mi wybrac gitare'. aja go widzialam raz w zyciu... i nie powiem, ze nie chcialabym wiecej, ale przeciez mu tego nie napisze. tragedia z nimi.
Nigdy więcej muzyków... przerabiałam basistę, gitarzystę, wokalistę też, a i tancerze też są do bani. Ale mam szczęście, bo się mną kolejny zainteresował teraz- dla odmiany bębniarz
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 01:06   #938
ver_million
Rozeznanie

wy dwie mnie przerazacie jesli nie tylko ja mam takie dramatyczne doswiadczenia, ale takze wy, to ja sie boje co bedzie dalej, ale w sumie ja chce znowu muzyka, tylko mowie- nie wiem w jakim stopniu jest on muzykiem.
w sumie to czemu panie, ktore zajmuja sie muzyka sie tymi muzysiami nie interesuja, to jest dosc ciekawe... znalazlby swoj swego i mniej zla na swiecie by bylo...
Stary 2011-06-15, 01:56   #939
niquolle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
ja wczoraj w ramach prezentu imieninowego zdecydowałam iż fundnę sobie tatuaż nadal to rozważam tylko jakieś takie maleństwo bym chciała
ja swój tattoo mam juz jakieś 4-5 lat (który mi się w ogóle przyśnił, żeby było śmiesznie) i zastanawiam się nad drugim.. tak mnie korci, ahhh...

Cytat:
"od świtu do zmierzchu"
fajna nazwa..
lubię ten film Tarantino (zresztą niemal wszystkie Jego filmy)

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Nigdy więcej muzyków... przerabiałam basistę, gitarzystę, wokalistę też, a i tancerze też są do bani. Ale mam szczęście, bo się mną kolejny zainteresował teraz- dla odmiany bębniarz
a ja dwóch piłkarzy...
i nadal mam słabość do sportowców (byle nie szachistów!)
mógłby mi się taki a'la Riccardo Montolivio trafić

Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola..

Edytowane przez niquolle
Czas edycji: 2011-06-15 o 01:58
niquolle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 02:02   #940
BlackWidow89
Raczkowanie

Ja byłam z informatykiem. Poza tym, że jednak ma problemy w kontaktach interpersonalnych, to polecam na oku mam cukiernika, trzymać kciuki dziewczyny
BlackWidow89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 08:08   #941
sheneedslove
Rozeznanie

zrobiłam głupotę.
Napisałam do niego w nocy ;/
Weźcie mnie kopnijcie w tyłek, proszę Was.
Strasznie żałuję, bo odpisał bardzo obojętnie, a później już w ogóle.
A na weekendzie mi pisał, że tęskni.
Tęskni, olewa, tęskni, olewa, tęskni, olewa...
Nic nie rozumiem, jak zwykle zresztą

Pocieszcie mnie jakoś, proszę...
Chciałam, żeby mnie szanował, a sama robię tak, że on mnie nie szanuje, bo wie, że ma mnie w garści
sheneedslove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 08:11   #942
enjoy89
Zakorzenienie

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27519617]Dobrze wyglądasz, nie marudź i jaka zadowolona
[/QUOTE]

nieprawda bo nawet ten koleś ze zdjęcia się ze mnie śmiał jak na nim wyszłam haha ja po prostu nie mogę dawać sobie robić zdjęć jak jestem pijana

Właśnie widziałam zdjęcia eksa z ostatniego piątku z tego klubu. Niby nie powinno mnie ruszyć, ale nie wiem czemu, boli mnie to, że on się tak dobrze bawi. Ale jeszcze zobaczy, że i ja bez niego potrafię

O mmatkooo muszę się zmusić, żeby iść dzisiaj na fitness i przez następnych parę dni, bo właśnie wczoraj zmarnowałam to co mi się udało zrzucić przez ostatnie 3 dni
Stary 2011-06-15, 08:24   #943
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
nieprawda bo nawet ten koleś ze zdjęcia się ze mnie śmiał jak na nim wyszłam haha ja po prostu nie mogę dawać sobie robić zdjęć jak jestem pijana

Właśnie widziałam zdjęcia eksa z ostatniego piątku z tego klubu. Niby nie powinno mnie ruszyć, ale nie wiem czemu, boli mnie to, że on się tak dobrze bawi. Ale jeszcze zobaczy, że i ja bez niego potrafię

O mmatkooo muszę się zmusić, żeby iść dzisiaj na fitness i przez następnych parę dni, bo właśnie wczoraj zmarnowałam to co mi się udało zrzucić przez ostatnie 3 dni

Widzę, że bardzo dbasz o sylwetkę....
Ile ważysz ?
ja nie mam silnej woli, to co schudłam nabijałam słodkich i kebabami

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
zrobiłam głupotę.

Chciałam, żeby mnie szanował, a sama robię tak, że on mnie nie szanuje, bo wie, że ma mnie w garści

Stań się obojętna taka jak on, nie pisz do niego, postaw sobie cel, zero kontaktu z Twojej strony przez tydzień i zobaczysz że da się wytrzymać oraz później będziesz mogła wytrzymać bez kontaktu z nim długi czas.

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-06-15 o 08:26
howdoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 08:52   #944
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
masz swojego soup'a?
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 08:57   #945
sylllvia89
Wtajemniczenie

witam
nie bylo mnie tu jakis czas

minely dwa miesiace od kiedy walcze o mojego bylego, staram sie
dzisiaj sobie daruje, dla mnie to koniec
zle mnie traktuje, nie chce nawet opisywac wszystkiego
juz pare razy mowilam sobie ze to koniec, pisalam mu ze koniec ale dalej to ciagnelam
mam juz dosyc
jestem fizycznie i psychicznie przez ta sytuacje wykonczona
uwazam ze jezeli by mu naprawde zalezalo to dostalabym ta szanse
ja sie wycofuje, wiele zniose ale ponizania nie i braku szacunku
chce zaczac zyc na nowo, bez rozpamietywania przeszlosci
3lata minely ale zycie trwa nadal
myslicie ze dobrze robie?

POMÓŻ http://☠☠☠☠☠☠☠☠.pl/?ref=7683eef
sylllvia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:00   #946
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sylllvia89 Pokaż wiadomość
witam

juz pare razy mowilam sobie ze to koniec, pisalam mu ze koniec ale dalej to ciagnelam
mam juz dosyc
Tak, zdecydowanie dobrze robisz.
Jeśli Ci już dwa miesiące nie daje jakiejkolwiek szansy to wiedz, że to jest zabawa. On Ci tego nie powie, nie przyzna się do tego lecz tak właśnie jest.

Nie jest to jedyny facet na tym świecie, znajdziesz kiedyś sobie lepszego.
Stary 2011-06-15, 09:02   #947
sylllvia89
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, zdecydowanie dobrze robisz.
Jeśli Ci już dwa miesiące nie daje jakiejkolwiek szansy to wiedz, że to jest zabawa. On Ci tego nie powie, nie przyzna się do tego lecz tak właśnie jest.

Nie jest to jedyny facet na tym świecie, znajdziesz kiedyś sobie lepszego.

napisac mu ze dla mnie to juz koniec? czy przemilczec?

Stary 2011-06-15, 09:07   #948
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
Nie pisz nic. Nie odzywaj się z tydzień, zobaczysz że się da, będziesz silniejsza a później pójdzie jak z górki
Stary 2011-06-15, 09:10   #949
sylllvia89
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie pisz nic. Nie odzywaj się z tydzień, zobaczysz że się da, będziesz silniejsza a później pójdzie jak z górki

a jezeli on napisze? mam milczec i nie odpisywac

jestem w fatalnym stanie, zdalam sobie sprawe ze kazdy facet dotychczas mnie wykorzystuje, a nowo poznani patrza na ladna buzie i na to jak mozna mnie wykorzystac

mam nadzieje ze na mojej drodze stanie ktos kto bedzie mnie kochal pomimo a nie za cos

jest mi tak cholernie zle

Stary 2011-06-15, 09:15   #950
howdoi
Zadomowienie

Cytat:

jestem w fatalnym stanie, zdalam sobie sprawe ze kazdy facet dotychczas mnie wykorzystuje, a nowo poznani patrza na ladna buzie i na to jak mozna mnie wykorzystac

mam nadzieje ze na mojej drodze stanie ktos kto bedzie mnie kochal pomimo a nie za cos

Wiem, że jest Ci źle ;*
Głowa do góry ! Nie ma co się smucić, ONI nie mogą za każdym razem psuć nam humoru.
Jeśli on się odezwie, również nie odpisuj. Niech zobaczy, że nie jest całym Twoim światem, że potrafisz być silna, stanowcza i się do niego nie odzywać.

MOŻE wtedy Cię doceni, lecz na to będzie już za późno. Nie pozwól się sobą bawić.

ps. były właśnie się odezwał po wczorajszej kłótni, umówił się z nową tym razem konicą i powiedział mi, że pije z kumplami, wylądowałam wczoraj wieczorem u lekarza. Powiedział zero stresu. A on właśnie napisał : wszystko ok?

pfffffffff

nie odpisałam.

Edytowane przez howdoi
Czas edycji: 2011-06-15 o 09:21
Stary 2011-06-15, 09:17   #951
zverka
Rozeznanie

Cytat:
O jaaaa, też bym chciała

No to w czym problem? Zapisujesz się i idziesz

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27519617]a ja nie mam Twojego fb

a jakie masz wzory?
Zverka, jakiś Twój znajomy mnie zaczepił na fb

[/QUOTE]

Ciężko je opisać. Jeśli znając życie to kamil Bathory radziłabym unikać On prawie każdą moją znajomą zaczepia
to CHOLERNIE pewne, że nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."
MM.
zverka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:18   #952
sylllvia89
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem, że jest Ci źle ;*
Głowa do góry ! Nie ma co się smucić, ONI nie mogą za każdym razem psuć nam humoru.
Jeśli on się odezwie, również nie odpisuj. Niech zobaczy, że nie jest całym Twoim światem, że potrafisz być silna, stanowcza i się do niego nie odzywać.

MOŻE wtedy Cię doceni, lecz na to będzie już za późno. Nie pozwól się sobą bawić.

dziekuje za pare slow moze dzisiaj bedzie lepiej

lece na zaliczenie, wrrrrrrrr

Stary 2011-06-15, 09:25   #953
zverka
Rozeznanie

[QUOTE=Connff;27520136]Kwestią wyjaśnienia, "wariatka" jest w moim mniemaniu wyrażeniem jak najbardziej pozytywnym . A pole dance mnie fascynuje od kiedy kumpel pokazał mi filmik z jakichś mistrzostw - absolutny kosmos! Chciałabym umieć, ale te babki biją na głowę nawet akrobatów .

/QUOTE]

Wiem wiem kochana Wariatka to wariatka Pozytywnie:P No to zapisujesz się, idziesz i śmigasz Ja na początek sam na sam z instruktorką zobaczymy czy podołam:P He he dziś wielki dzień

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez niquolle Pokaż wiadomość
ja swój tattoo mam juz jakieś 4-5 lat (który mi się w ogóle przyśnił, żeby było śmiesznie) i zastanawiam się nad drugim.. tak mnie korci, ahhh...

fajna nazwa..
lubię ten film Tarantino (zresztą niemal wszystkie Jego filmy)

Ja mam dwa ta2 już około 10 lat <tzn jeden mam 10 lat a drugi od marca tego roku>. A Tarantino ma dobre filmy

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
Napisane przez sheneedslove Pokaż wiadomość
zrobiłam głupotę.

Ech ... pierwsza zasada NIE PISZEMY i czemu tak trudno wytrzymać? Jak Cię korci to napisz do koleżanki i już

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Cytat:
witam

mam juz dosyc
Robisz BARDZO DOBRZE Jeśli facet Cię źle traktuje to po co walczyć o kogoś takiego? Miłość ma być przyjemnością a nie męczarnią:/

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Cytat:
Według mnie NAPISZ. Ja jestem w sytuacji kiedy partner nie powiadomił mnie o końcu związku a wszyscy inni wiedzą. Nie jest to miłe :/ Dlatego chociaż napisz < choć powinnaś wprost powiedzieć>.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:

Jak odpisze-ty milcz Ja Cię rozumiem. Też ostatnio mam do czynienia z takimi ludźmi :/
MM.
Stary 2011-06-15, 09:34   #954
sylllvia89
Wtajemniczenie

[QUOTE=zverka;27522069]
Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Kwestią wyjaśnienia, "wariatka" jest w moim mniemaniu wyrażeniem jak najbardziej pozytywnym . A pole dance mnie fascynuje od kiedy kumpel pokazał mi filmik z jakichś mistrzostw - absolutny kosmos! Chciałabym umieć, ale te babki biją na głowę nawet akrobatów .

/QUOTE]

Wiem wiem kochana Wariatka to wariatka Pozytywnie:P No to zapisujesz się, idziesz i śmigasz Ja na początek sam na sam z instruktorką zobaczymy czy podołam:P He he dziś wielki dzień

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Ja mam dwa ta2 już około 10 lat <tzn jeden mam 10 lat a drugi od marca tego roku>. A Tarantino ma dobre filmy

---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Ech ... pierwsza zasada NIE PISZEMY i czemu tak trudno wytrzymać? Jak Cię korci to napisz do koleżanki i już

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

Robisz BARDZO DOBRZE Jeśli facet Cię źle traktuje to po co walczyć o kogoś takiego? Miłość ma być przyjemnością a nie męczarnią:/

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Według mnie NAPISZ. Ja jestem w sytuacji kiedy partner nie powiadomił mnie o końcu związku a wszyscy inni wiedzą. Nie jest to miłe :/ Dlatego chociaż napisz < choć powinnaś wprost powiedzieć>.

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Jak odpisze-ty milcz Ja Cię rozumiem. Też ostatnio mam do czynienia z takimi ludźmi :/

to nie tak ze ja z nim zrywam, po prostu rozstalismy sie wczesniej a teraz od dwoch miesiecy o niego walcze, staram sie, ale miarka sie przebrala, nie koncze bo nic nie ma. Slyszalam tez opinie ze powinnam czekac ale on sie zachwuje tragicznie wzgledem mnie. Od dzisiaj nie pisze !!!

PS; podoba mi sie Twoj podpis

Edytowane przez sylllvia89
Czas edycji: 2011-06-15 o 09:35
Stary 2011-06-15, 09:34   #955
bigmouth
Raczkowanie

a ja miałam straszną awanturę w domu.. ten chory brat o którym pisałam, miał jakiś nawrót, gorszy dzień. wpadłam w taką panikę w związku z tym rozstaniem dodatkowo, że nie mogłam się ogarnąć. mama się aż przestraszyła tym co się ze mną dzieje.
napisałam do chłopaka, bo to jedyna osoba której mogłam o tym powiedzieć. i on się tak zmartwił i pocieszał mnie, i zapewnił że mogę zawsze na niego liczyć, potem jak się uspokoiłam to zadzwonił do mnie i w ogóle, zachował się świetnie

i smuci mnie to bo chyba i tak nie chcę być ze mną..
co o tym myślicie? może za jakiś czas gdy emocje opadną on mi wybaczy?
bigmouth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:38   #956
sylllvia89
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem, że jest Ci źle ;*

ps. były właśnie się odezwał po wczorajszej kłótni, umówił się z nową tym razem konicą i powiedział mi, że pije z kumplami, wylądowałam wczoraj wieczorem u lekarza. Powiedział zero stresu. A on właśnie napisał : wszystko ok?

pfffffffff

nie odpisałam.

nie odpisuj

dam przyklad uczennicy

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Cytat:
Napisane przez bigmouth Pokaż wiadomość
a ja miałam straszną awanturę w domu.. ten chory brat o którym pisałam, miał jakiś nawrót, gorszy dzień. wpadłam w taką panikę w związku z tym rozstaniem dodatkowo, że nie mogłam się ogarnąć. mama się aż przestraszyła tym co się ze mną dzieje.
napisałam do chłopaka, bo to jedyna osoba której mogłam o tym powiedzieć. i on się tak zmartwił i pocieszał mnie, i zapewnił że mogę zawsze na niego liczyć, potem jak się uspokoiłam to zadzwonił do mnie i w ogóle, zachował się świetnie

i smuci mnie to bo chyba i tak nie chcę być ze mną..
co o tym myślicie? może za jakiś czas gdy emocje opadną on mi wybaczy?

a co zrobilas?

moj mi nie chce wybaczyc, a moze wybaczyl ale w kazdym razie ze mna nie chce byc, minely dwa miesiace

Stary 2011-06-15, 09:38   #957
howdoi
Zadomowienie

Cytat:
nie odpisuj

dam przyklad uczennicy

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

a co zrobilas?

moj mi nie chce wybaczyc, a moze wybaczyl ale w kazdym razie ze mna nie chce byc, minely dwa miesiace

yhy
Stary 2011-06-15, 09:41   #958
sylllvia89
Wtajemniczenie

ide chodz moja wiedza jest znikoma na ten temat, masakra

Stary 2011-06-15, 09:45   #959
bigmouth
Raczkowanie

Cytat:
a co zrobilas?

spotkałam się z jednym chłopakiem, o którym mój chłopak wiedział już że mi się podoba, przeczytał o tym w rozmowie z koleżanką, gdzie opisałam wszystko ze szczegółami.. najgorsze zdanie które tam zawarłam, to chyba to że myślałam o tamtym nawet jak byłam z moim chłopakiem. i to że było fajnie na tym spotkaniu i była chemia

żałuje tego, drugi raz bym tego nie zrobiła, a najlepiej cofnęłabym czas..

A Ty co zrobiłaś? Z tym że Twój zachowuje się kiepsko, z tego co widzę. A mój.. no jak idealny facet.
bigmouth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:55   #960
zverka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bigmouth Pokaż wiadomość
spotkałam się z jednym chłopakiem, o którym mój chłopak wiedział już że mi się podoba, przeczytał o tym w rozmowie z koleżanką, gdzie opisałam wszystko ze szczegółami.. najgorsze zdanie które tam zawarłam, to chyba to że myślałam o tamtym nawet jak byłam z moim chłopakiem. i to że było fajnie na tym spotkaniu i była chemia

żałuje tego, drugi raz bym tego nie zrobiła, a najlepiej cofnęłabym czas..

A Ty co zrobiłaś? Z tym że Twój zachowuje się kiepsko, z tego co widzę. A mój.. no jak idealny facet.
Hmm skoro przeczytał? Znaczy, że nie ufał bo jednak jest coś takiego jak tajemnica korespondencji Także nie wiem czy jest jakakolwiek szansa że wróci do Ciebie.
MM.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości