Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X. [posty chorobowe, wątek zbiorczy] - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-12, 15:53   #2701
Tynusia
Zakorzenienie

Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część X. [posty chorobowe, wątek zbiorczy]

Cytat:
Napisane przez olik187 Pokaż wiadomość
tylko że tam jest pisane w czasie przeszłym...np. "była gruszka"
fakt.

Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret
Tynusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 15:54   #2702
olik187
Rozeznanie

no własnie dlatego nie wygląda to na planowany jadłospis...ale nie moja sprawa
olik187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 18:57   #2703
Margolcia0703181
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Izaczka Pokaż wiadomość
ja bym powiedziała, że słabo.Margolciu nie ma się co ze sobą cackać...jesteś w takiej sytuacji że już dawno powinnaś yła coś ze sobą zrobić, a Ty stoisz w miejscu i rezultaty są słabe, jadłospis można zmienić na lepsze jednocześnie nie myśląc intensywnie o jedzeniu i o tym, co przygotować..wszystko się da zrobić! Powodzenia, trzymam za Ciebie kciuki
Dzięki za komentarz
Może dodam jeszcze dzisiejszy jadłospis (mam znów b. niski puls i ciśnienie, nie wiem, dlaczego, stąd sporo było dziś miodu i kawy...):

I. kromka chleba orkiszowego z masłem i miodem, plaster twarogu ze śmietaną 18%, kawa

II. kromka z masłem, plastrem sera topionego i ketchupem, szklanka kefiru, kawa

III. 2 łyżki tłuczonych ziemniaków, 2 jajka na maśle, 2 łyżki śmietany z katchupem (a'la sos) szklanka wody z cytryną i miodem

IV. kaszka mleczno-ryżowa z 4 łyżek na wodzie

V. 2 kromki orkiszowca z masłem, 2 plastrami serka topionego, ketchupem i koperkiem, jajko na miękko, woda z cytryn i miodem

VI. szklanka jogurtu pitnego żurawinowego, banan, 2 kromki drożdżówki z masłem

herbata miętowa
Stary 2011-06-12, 19:06   #2704
jagoda1616
Raczkowanie

bo ten jadospis jest kopiowany i nie mój koleżanka po anoreksjii mi pomaga i to jej teraz jem jak ona.
jagoda1616 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 19:09   #2705
wizjaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jagoda1616 Pokaż wiadomość
bo ten jadospis jest kopiowany i nie mój koleżanka po anoreksjii mi pomaga i to jej teraz jem jak ona.

sratatata..
wizjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-12, 19:13   #2706
intheend
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Margolcia0703181 Pokaż wiadomość
Dzięki za komentarz
Może dodam jeszcze dzisiejszy jadłospis (mam znów b. niski puls i ciśnienie, nie wiem, dlaczego, stąd sporo było dziś miodu i kawy...):

I. kromka chleba orkiszowego z masłem i miodem, plaster twarogu ze śmietaną 18%, kawa //dlaczego tylko 1 kromka? Powinno być 2-3.

II. kromka z masłem, plastrem sera topionego i ketchupem, szklanka kefiru, kawa /ładnie.

III. 2 łyżki tłuczonych ziemniaków, 2 jajka na maśle, 2 łyżki śmietany z katchupem (a'la sos) szklanka wody z cytryną i miodem /na obiad zdecydowanie za mało. Co to są '2 łyżki ziemniaków'? Raczej '2 gałki'. +fajnie by było dodać więcej jajek lub coś innego do tego. 2 jajka na maśle to można na mniejszy posiłek, a nie obiad

IV. kaszka mleczno-ryżowa z 4 łyżek na wodzie /raczej powinno być: na mleku !!! Rozumiem, że to taka z proszku? Nawet mleczno-ryżową można robić na mleku

V. 2 kromki orkiszowca z masłem, 2 plastrami serka topionego, ketchupem i koperkiem, jajko na miękko, woda z cytryn i miodem //tutaj jest ok.

VI. szklanka jogurtu pitnego żurawinowego, banan, 2 kromki drożdżówki z masłem //ok.

herbata miętowa
to powinno być P? Zwlaszcza rano jesz zbyt mało, czyżbyś zostawiała sobie 'zapas' na później?
Stary 2011-06-12, 19:22   #2707
Margolcia0703181
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez intheend Pokaż wiadomość
to powinno być P? Zwlaszcza rano jesz zbyt mało, czyżbyś zostawiała sobie 'zapas' na później?
Po prostu nie mam apetytu, a rano szczególnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-06-12, 19:24   #2708
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TrueLook Pokaż wiadomość
Przeraża mnie takie planowanie Sama jeszcze niedawno tak robiłam, ale na szczęście jakoś się odzwyczaiłam.
jak to zrobić by nie planować? Ja mam wyrzuty sumienia, bo zjadłam na kolację ciasto i jutro zamierzam znów zjeść razowca, bo nie mogę jeść coast no kurde bo po nich mam wyrzuty jak cholera i plaNUJĘ powrót do tewgo, co zazwyczaj. Czemu tak jest, to nie wiem
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-13, 15:16   #2709
katka19
Przyczajenie

powiedzcie mi jak mam jesc, zeby się uwolnic od tego bagna?
mam przerażające kompulsy, niestety wymiotuję potem. ale wiem, że można to zwyciężyc. za tydzień będę pod stałą opieką więc będzie znacznie łatwiej (bo jednak kontrola to kontrola. ja jak tylko mam świadomośc że ktoś patrzy to nie ma opcji, żeby był kompuls. kompulsy są tylko w samotności)
ale chodzi mi o to jak jesc? tzn. chciałabym, żeby nie przytyc za bardzo. bo lubię swoje ciało takie jak ono wygląda teraz (no i nie mam kasy na nowe ciuchy:P) ale wiem, że na pewno rozregulowałam trochę organizm, więc nie wiem jak zacząc znów normalnie jesc.
proszę o pomoc. może jakieś przykładowe jadłospisy jak zacząc, i jak wracac do całkowitej normalności.
katka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 19:45   #2710
orzeszek01
Zakorzenienie

1. platki z mlekiem
2.jablko
3.jajko gotowane,warzywa
4.jablko
5. wiejski

i litr coli zero.
orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-14, 19:49   #2711
intheend
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
1. platki z mlekiem
2.jablko
3.jajko gotowane,warzywa
4.jablko
5. wiejski

i litr coli zero.

!
Mogłaś sobie już tą colę darować.

Katka, a jak się odżywiasz, co lubisz jeść? Na mój rozum żeby uniknąć kompulsów należałoby jeść produkty pełnowartościowe, z niskim indeksem glikemicznym, żeby dawać sobie uczucie sytości na dłużej, np. ciemne pieczywo, warzywa. Ale nie wiem jak powinna książkowa dieta przy bulimii wyglądać, więc nie chcę się wymądrzać
Stary 2011-06-15, 08:30   #2712
Ilta
Zadomowienie

Cytat:
!
Jedna chora drugiej chorej...Za co te oklaski ? Za głupotę ? Zjadła niecałe 1000kalorii i to mówię - niecałe, bo nie wiadomo czy te płatki z mlekiem to nie było pół szklanki mleka 0% z łyżeczką płatków a jabłka czy nie były wielkości papierówek.
Ilta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 08:35   #2713
Winky
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ilta Pokaż wiadomość
Jedna chora drugiej chorej...Za co te oklaski ? Za głupotę ? Zjadła niecałe 1000kalorii i to mówię - niecałe, bo nie wiadomo czy te płatki z mlekiem to nie było pół szklanki mleka 0% z łyżeczką płatków a jabłka czy nie były wielkości papierówek.
Mnie się wydaje, że to:
Cytat:
!
było ironią.

Przynajmniej mam taką nadzieję.
Oto jest życie: nic a jakże dosyć...
Winky jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 08:55   #2714
Ilta
Zadomowienie

Oby. Ja w sieci mam problem z rozróżnieniem ironii od poważnego wpisu
Stary 2011-06-15, 09:37   #2715
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz,ale to ze mam zaburzenia odzywiania nie czyni mnie glupia

Doskonale sobie zdaje sprawe, ze zle sie ze mna ostatnio dzieje.

Platkow bylo 60gram, a mleka szklanka,a jablka duze, tak dla zaspokojenia Twojej ciekawosci.
orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:18   #2716
Annie1441
Wtajemniczenie

Cytat:
Oby. Ja w sieci mam problem z rozróżnieniem ironii od poważnego wpisu
Ty jesteś zdrowa że tak wszystkich moralizujesz? jeśli tak to co tu robisz?
Annie1441 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:59   #2717
Phynn
Zakorzenienie

Pewnie radzi innym to co sama nie potrafi wprowadzić we własne życie.
Nie sądziłabym tak, gdyby nie ta wyczuwalna agresja w większości postów.

Rozsunąć suwak, by
Zdjąć skafander ciała
Zapomnieć
Wejść w nowe życie
W zwiewnej sukience

Phynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 11:13   #2718
skomplikowana_18
BAN stały

hej dziewczyny, zmienilam troche swoje jadlopisy, jem inaczej, ale dzisiaj stajac na wage, załamałam się, bo znow trochę mniej.
Mam juz dosc tego, mam teraz 3 tygodnie na 2 kg. chce to zrobic jak najszybiej i miec to za soba, wole trzymac wagę, nienawidzę tego procesu tycia.
W szpitalu nieraz nawet 1,5 kg w tydzień raz przytylam!
Ale 2 kg w 3 tygodnie chyba dam rade, nie?
Musze. wszystko zwiekszam od dzis mega, bo juz to sie dołujące zaczyna robić. Nie chce w lipcu wrócić do szpitala na kilka kg. To byłby obciach.
skomplikowana_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:53   #2719
katka19
Przyczajenie

Cytat:
Katka, a jak się odżywiasz, co lubisz jeść? Na mój rozum żeby uniknąć kompulsów należałoby jeść produkty pełnowartościowe, z niskim indeksem glikemicznym, żeby dawać sobie uczucie sytości na dłużej, np. ciemne pieczywo, warzywa. Ale nie wiem jak powinna książkowa dieta przy bulimii wyglądać, więc nie chcę się wymądrzać
ja lubię wszystko
a tak najbardziej to w sumie lubię właśnie takie zdrowe rzeczy. lubię warzywa, owoce bardzo, lubię pełnoziarniste pieczywo (najlepiej z dużą ilością ziaren i pieczone przez moją mamę), bardzo lubię ryby, nabiał (kocham twarogi, jogurty naturalne, maślanki, kefiry). czyli w zasadzie kwintesencja zdrowia. lubię też ciasto (ale tylko domowe, najlepiej jakieś drożdżowe czy kruche z owocami lub twarogiem)
nie lubię żadnych fast-foodów od dziecka, nie przepadam za czekoladą, nie jadam w ogóle takich rzeczy jak batony czy chipsy (nawet podczas napadów).
z tym, że jakoś nie potrafię się zatrzymac jak już zacznę jesc. niby czuję, że wystarczy, ale wtedy w mojej głowie coś krzyczy JESZCZE! i wtedy dopycham ile wlezie, i w pewnym momencie juz obojętnie co... zjadam po 3 obiady, dociskam chlebem z dużą ilością masła, pije litry mleka, jogurtów, płatków, lodów, drożdżówek (choc kupne mi tak nie smakują, ale w tej chwili gdy mam kompulsa, jest mi to obojętne). aż robię się dosłownie kwadratowa. i nie mogę się ruszyc.
proszę niech mi ktoś powie co mam jesc i w jakiej ilości. błagam o pomoc.
nie chcę tak dalej życ, wiem, że mam siłę by pokonac chorobę.

orzeszku wiesz, że nawet jakby te jabłka były kilogramowe to ta porcja jest o wieeele za mała. i wiesz, że nie można powiedziec "mam zaburzenia odżywiania" i nic z tym nie robic. trzeba walczyc.
dziewczyny nie kłóccie się. złe emocje nic nie pomogą.

skomplikowana - 3 kilo w 2 tygodnie? to naprawdę żaden problem. tylko trzeba się wziąc za siebie, a nie tylko mówic. ja wiem, bo sama potrafiłam, ale musiało to "wyjsc ze mnie", bo w momencie kiedy Ty naprawdę nie będziesz chciała (patrz - jak mama zapomni, że jest pora podwieczorku to Ty nie wykorzystasz sytuacji i go nie zjesz, tylko pójdziesz i sobie zrobisz sama) to nikt za Ciebie nie zawalczy o Twoje życie. chociaż dużo ludzi by chciało na pewno. ale niestety nie da się tak.

nie chcę się wymądrzac też, ale dużo już przeszłam, więc komuś jakoś potrafię doradzac tylko u siebie się gubię...;/
katka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-06-15, 15:45   #2720
Ilta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Wybacz,ale to ze mam zaburzenia odzywiania nie czyni mnie glupia

Doskonale sobie zdaje sprawe, ze zle sie ze mna ostatnio dzieje.

Platkow bylo 60gram, a mleka szklanka,a jablka duze, tak dla zaspokojenia Twojej ciekawosci.
Cofam stwierdzenie "glupia", masz rację.
Ale dalej nie rozumiem za co te oklaski ,bo według mnie jest dużo za mało i nie rozumiem czemu tu przyklaskiwać.

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Annie1441 Pokaż wiadomość
Ty jesteś zdrowa że tak wszystkich moralizujesz? jeśli tak to co tu robisz?
Odpowiadając po kolei :

Tak,
Nie wszystkich,
Spytaj chociażby Alkę (ale w sumie ciekawie by wyglądało, jakby byli tu sami chorzy i jeden drugiego pytałby co robić..to kółko wzajemnego "nie wiem", a także smutku i nieszczęścia tworzy naprawdę przerażającą wizję..).

A z zupełnie innej beczki to zaciekawiło mnie skąd ta złość w stosunku do mnie ?

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość
Pewnie radzi innym to co sama nie potrafi wprowadzić we własne życie.
Nie sądziłabym tak, gdyby nie ta wyczuwalna agresja w większości postów.

Nie radzę sobie jedynie ze zdaniem prawka ostatnimi czasy. A co do agresji to faktycznie w tym poście przesadziłam. Co do innych - nie, nie sądzę. Ale na Phynn też krzyczałam, to się nie dziwie, że mi podlała jadem

Składam jednak samokrytykę, że wszelkie pro-anorektyczne poklaskiwania faktycznie wzbudzają we mnie strasznego agresora, równemu widokowi dilera sprzedającego dzialkę dzieciakowi. Wystopuje z określeniami typu "głupia".

Edytowane przez Ilta
Czas edycji: 2011-06-15 o 15:54
Stary 2011-06-15, 15:55   #2721
garden_d
Zakorzenienie

A ja szczerze mówiąc nie wyczułam w IItlii (nie wiem czy dobrze odmieniłam ) agresji w większości postów.
garden_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 15:58   #2722
Ilta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez garden_d Pokaż wiadomość
A ja szczerze mówiąc nie wyczułam w IItlii (nie wiem czy dobrze odmieniłam ) agresji w większości postów.
Ilta
Z Iltą
O Ilcie
Iltowe

nie wiem jak jeszcze to odmienić, to w zasadzie slowo z innego języka Tak manewrując robi się coś na zasadzie "pongliszu"

Garden - ja sama widzę, że we mnie pojawia się masa złości, jak widzę coś w stylu "Zjadłam dzisiaj 800kcal" a ktoś na to "" . Do licha - powoli rozpatruje wszystko z pozycji przyszłej matki polki i jak pomyślę, że moje dziecko mogłoby być chore a ktoś mu tu przyklasuje...Agghhrrr...

Tak więc zgadzam się, jeno połowicznie, bo to co pisze Phynn to już są złośliwości
Stary 2011-06-15, 16:01   #2723
Tynusia
Zakorzenienie

A ja miałam jakieś leki po których byłam jak po narkotykach to odstawiłam dostałam zwykłe na uspokojenie to nie działają xD
A jak pije melisę to mam jeszcze więcej energii xD
I mam taką anomalię na USG ,że nerkę mam w miednicy małej w sumie zdarza się w różnych miejscach, lepsze to niż nie mieć 2 nerek.
To takie podsumowanie

Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret
Tynusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 18:28   #2724
mleczna_czeko
Przyczajenie

Dziewczyny spójrzcie na mój dzisiejszy jadłospis:
Sniadanie: serek wiejski, kromka chleba z siemieniem lnianym, kawa z mlekiem 2%
Potem jeszcze jedna kawa, kilka mlecznych cukierków
Obiad: 200 g brokuła, cukinia na parze
Kolacja: 250 g twarogu chudego , 3 pomidory, trochę kefiru, kilka rzodkiewek, 2 kiszone ogórki

Jak to wygląda?
mleczna_czeko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 18:40   #2725
asiek14
Zakorzenienie

^Za mało.
asiek14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 19:46   #2726
Margolcia0703181
Raczkowanie

Dzisiejsze U (przy dzisiejszej dawce ruchu to pewnie P - igła od pobierania krwi taka mała, ale powaliła mnie w mnieniu oka na podłogę

I. drożdżówka z wiśnią i kruszonką, kawa z cukrem

II. 3 łyżki ryżu z porcją zupy pomidorowej na rosole (2 chochelki)

III. banan, 2 łyżeczki miodu, mała kawa rozpuszczalna

IV. kromka pszennego chleba z masłem, 2 żółtka z perliczych jaj na miękko (było mi cały czas jakoś niedobrze), szklanka jogurtu pitnego

V. big milk śmietankowy

VI. duża kromka pszennego z masłem, serkiem topionym i ogórkiem małosolnym

VII. kubek kaszy mannej (3 łyżeczki) z 5 łyżeczkmi płatków owsianych na mleku 3,2% z cynamonem i 2 łyżeczkami cukru

w sumie sporo się tego uzbierało, może trochę za słodko, ale cukier się najszybciej przyswaja
ujdzie w tłoku? Mam nadzieję, że kalorycznie ok?

Edytowane przez Margolcia0703181
Czas edycji: 2011-06-15 o 19:47
Margolcia0703181 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 21:09   #2727
intheend
Rozeznanie

Cytat:
Ilta
Z Iltą
O Ilcie
Iltowe

nie wiem jak jeszcze to odmienić, to w zasadzie slowo z innego języka Tak manewrując robi się coś na zasadzie "pongliszu"

Garden - ja sama widzę, że we mnie pojawia się masa złości, jak widzę coś w stylu "Zjadłam dzisiaj 800kcal" a ktoś na to "" . Do licha - powoli rozpatruje wszystko z pozycji przyszłej matki polki i jak pomyślę, że moje dziecko mogłoby być chore a ktoś mu tu przyklasuje...Agghhrrr...

Tak więc zgadzam się, jeno połowicznie, bo to co pisze Phynn to już są złośliwości
Ilta, jak już ktoś wcześniej zauważył - to była IRONIA. Trudno poklaskiwać dla "takiej ładnej" głodówki. Myślałam, że komentarz jasno da do zrozumienia. Jaki jest sens w ogóle wpisywania w jadłospis coli zero? Może być jej nawet 10 litrów, wciąż jest zero. Tak samo jak ja nie wpisuję swoich herbat czy kaw, bo to w końcu szczątkowe ilości kcal, śmieszy mnie to wypisywanie przy co drugim posiłku "kawa z mlekiem". Ile tego mleka jest? 50ml? :/

W każdym razie to była moja mała złośliwość, nie ma potrzeby, żebyś się tak irytowała

Cytat:
Napisane przez Margolcia...
Dzisiejsze U (przy dzisiejszej dawce ruchu to pewnie P - igła od pobierania krwi taka mała, ale powaliła mnie w mnieniu oka na podłogę

I. drożdżówka z wiśnią i kruszonką, kawa z cukrem

II. 3 łyżki ryżu z porcją zupy pomidorowej na rosole (2 chochelki)

III. banan, 2 łyżeczki miodu, mała kawa rozpuszczalna

IV. kromka pszennego chleba z masłem, 2 żółtka z perliczych jaj na miękko (było mi cały czas jakoś niedobrze), szklanka jogurtu pitnego

V. big milk śmietankowy

VI. duża kromka pszennego z masłem, serkiem topionym i ogórkiem małosolnym

VII. kubek kaszy mannej (3 łyżeczki) z 5 łyżeczkmi płatków owsianych na mleku 3,2% z cynamonem i 2 łyżeczkami cukru

w sumie sporo się tego uzbierało, może trochę za słodko, ale cukier się najszybciej przyswaja
ujdzie w tłoku? Mam nadzieję, że kalorycznie ok?
Pobieżnie licząc jest za mało. Pieczywo też się dobrze przyswaja, przynajmniej białe. Po 1 kromeczce to za mało, zwłaszcza, że nie jesz normalnego obiadu. Fajnie, że jesz dużo posiłków, ale porcje naprawdę są malutkie. Zobacz: Czemu Big milk? - kup Big Bambi. Czemu 3 łyżeczki manny (przecież przy takiej ilości nawet nie jest gęsta...) - zrób z 3 łyżek. Wygląda może na dużo jak to tak rozpisałaś, ale kalorycznie to to na pewno nie jest P

Edytowane przez intheend
Czas edycji: 2011-06-15 o 21:15
intheend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 22:24   #2728
Ilta
Zadomowienie

intheend - jak widzisz nietrudno we wpisach na forach dostrzec coś zupełnie innego
Stary 2011-06-16, 14:24   #2729
Phynn
Zakorzenienie

Cytat:
intheend - jak widzisz nietrudno we wpisach na forach dostrzec coś zupełnie innego

Ty też nie do końca dobrze mnie zrozumiałaś.
wcale Ci się nie dziwię, że się wkurzasz widząc głodówkowe posty, bo sama mam podobną reakcję.
ale czasem za bardzo krytykujesz, zarzucasz.. podczas gdy niekoniecznie jest to uzasadnione. tak jak w wypadku intheend chociażby. może ja też źle Cię oceniłam, nie mówię, że nie. dzieli nas szklany ekran, co niestety nie sprzyja doskonałemu zrozumieniu czyiś intencji.
co do 'polania jadem' z powodu Twojej krytyki w stosunku do mnie, to nie przypominam sobie takowej ;>

swoją drogą - czy te słowa świadczą o wydostaniu się z choroby ?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3013

Rozsunąć suwak, by
Zdjąć skafander ciała
Zapomnieć
Wejść w nowe życie
W zwiewnej sukience

Edytowane przez Phynn
Czas edycji: 2011-06-16 o 14:31
Phynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-16, 21:16   #2730
Ilta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Phynn Pokaż wiadomość

Ty też nie do końca dobrze mnie zrozumiałaś.
wcale Ci się nie dziwię, że się wkurzasz widząc głodówkowe posty, bo sama mam podobną reakcję.
ale czasem za bardzo krytykujesz, zarzucasz.. podczas gdy niekoniecznie jest to uzasadnione. tak jak w wypadku intheend chociażby. może ja też źle Cię oceniłam, nie mówię, że nie. dzieli nas szklany ekran, co niestety nie sprzyja doskonałemu zrozumieniu czyiś intencji.
co do 'polania jadem' z powodu Twojej krytyki w stosunku do mnie, to nie przypominam sobie takowej ;>

swoją drogą - czy te słowa świadczą o wydostaniu się z choroby ?
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3013
Wszystko przeczytałam ale mam prośbę - możesz zmienić czcionkę na większą, czy tak będzie zawsze ? Bo ciężko się czyta.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości