Krakowianki - część XI - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-14, 22:26   #3871
cholernarejestracja
Copyraptor

Dot.: Krakowianki - część XI

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Ok Tylko nie wiem kiedy. Może na jakimś wizażowym spotkaniu?
Może być, tylko ja bym wolała wcześniej niż później
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 08:42   #3872
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Dzisiaj muszę się nauczyć odpowiedzi na 35 pytań, by jutro tylko powtarzać. Kupiłam 2 litry coli (mimo że nigdy tego nie robię, ale co tam, najwyżej mi zęby wypadną) i czekoladę i zaraz lecę na korytarz, żeby nie popaść w pułapkę jednego miejsca do nauki, bo i tak wieczorem będę musiała przyjść do pokoju i się uczyć.
Eee mozesz mi wytlumaczyc o co chodzi z tym jednym miejscem do nauki? I nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w akademiku na pewno nie bylo mozliwosci nauki na korytarzu-przynajmniej ja bym sie tam w zyciu nie skupila (za duzo przystojnych prawieinzynierow krecilo sie po akademiku)

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Ja też zrezygnowałam z balsamów na rzecz oliwek - te balsamy które mi zostały wsmarowuję w górną część ciała, z którą nie mam problemów, a oliwkę w nogi wcieram, bo suche na wiór Nie wiem czy nie podejrzewać żelu dla dzieci którym się myję, bo w sumie nigdy nie miałam zbytnio przesuszonych...

A Garniera czerwonego próbowałaś? Wiem że do rąk daje świetne rezultaty
Mialam taki 'podzial' jak ty zima teraz do calego ciala stosuje 'jakis' balsam a rano, przed wyjsciem z domu, smaruje nogi maslem kakaowym ziaji Ladnie pachnie i daje ladny efekt na caly dzien

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 08:58   #3873
Melka88
Zakorzenienie

SdC, czy dzisiaj będziesz na Ruczaju? Może uda mi się przekazać coś dla gg22?
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:48   #3874

Cytat:
Napisane przez e milka Pokaż wiadomość
Eee mozesz mi wytlumaczyc o co chodzi z tym jednym miejscem do nauki? I nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie w akademiku na pewno nie bylo mozliwosci nauki na korytarzu-przynajmniej ja bym sie tam w zyciu nie skupila (za duzo przystojnych prawieinzynierow krecilo sie po akademiku)
U mnie wykształciła się taka właściwość, że ucząc się w jednym otoczeniu, w pewnym momencie kończy mi się możliwość wchłaniania wiedzy; limit jest osiągnięty i zaczynam po prostu nic nie rozumieć, nic nie wchodzi mi już do głowy, zero, kaplica. Wtedy muszę zmienić miejsce, żeby wchłanialność mogła się odnowić Dlatego wczoraj nie chciałam siedzieć cały czas u siebie w pokoju, bo limit szybko by mi się skończył, a ze względu na brak światła na schodach, nie miałabym gdzie pójść

Ja właśnie się potrafię skupić na korytarzu, bo nic mnie nie rozprasza, nie mam na czym (i na kim ) zawiesić oka, bo to tylko dłuugi korytarz ze sznurem drzwi. Dodatkowo zapalam sobie wszystkie lampy, żeby było jasno i żebym nie chciała zasnąć. W pokoju natomiast albo bym zawieszała wzrok na czym popadnie albo po prostu kropnęłabym się spać i po nauce.
A gdy miałam kryzys, to poszłam w nocy na Błonia i kontemplowałam otoczenie To była dłuuga naukowa noc...
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:51   #3875
Ineso
Matka Smoka

Nie wiem czy wszystkie zaglądają do klubu, więc informuję, że zostają nam z paatala dwa rozświetlacze Sleek - szczegóły w klubie.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:47   #3876
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Mialam taki 'podzial' jak ty zima teraz do calego ciala stosuje 'jakis' balsam a rano, przed wyjsciem z domu, smaruje nogi maslem kakaowym ziaji Ladnie pachnie i daje ladny efekt na caly dzien
Mam balsam do ciała z tej serii
Bardzo lubię jego zapach, ale strasznie źle się rozsmarowuje - i w sumie mieszałam go z oliwką do ciała Jak na wakacje jadę to go kupuję, bo fajnie po opalaniu podkreśla brąz, ale tak to dla mnie za tłusty jest
Stary 2011-06-15, 10:50   #3877
Vanillashake
Raczkowanie

trustmyselfGdzie ja już CV nie składałam... Przed przeprowadzką do Krakowa powstrzymują mnie... koszty. W Krakowie pewnie dostanę tyle co tutaj na początku, a dochodzi do tego wynajem pokoju, rachunki i wyżywienie, to prawie 800-900zł... A nie chcę, żeby mi znowu rodzice dopłacali.

Rozumiem ze poszukujesz pracy w konkretnym zawodzie?

Ja przeprowadzam sie juz na stałe prawdopodobnie w sierpniu na Starowiślną. Ale mam pewne obawy ze nie znajde pracy któa mnie bedzie satysfakcjonowała i z ktorej uda mi sie utrzymac W sumie to mam ponad roczny staż w sklepie kosmetycznym i "jakies" doświadczenie jest. Tylko nie jestem pewna czy znajde prace z zarobkami w granicach 1300-1400zl. Wiadomo ze rodzice zawsze pomogą ale jednak wolała bym sie usamodzielnić. Ale jak to sie mówi,stawiam wszystko na jedną karte..byle do przodu..mam nadzieje ze jakos to bedzie

A jak sądzicie,opłaca sie szukac pracy w Galeriach Handlowych?

Edytowane przez Vanillashake
Czas edycji: 2011-06-15 o 10:52
Vanillashake jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:54   #3878
blair witch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vanillashake Pokaż wiadomość
Ja myślę że najpierw warto spróbować w 'normalnych' sklepach - w Galerii masz późne godziny zamknięcia sklepów i pracę w weekendy (też z późnymi godzinami), co moim zdaniem jest minusem Zwykłe Stacjonarne sklepy są otwarte krócej i w niedziele są zamknięte. Na Krakowskiej w sklepie z futrami wisi kartka że szukają kogoś
Stary 2011-06-15, 10:55   #3879
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Na taką pustynię to ja polecam zainwestować w Neutrogenę jak w załączniku. Udało mi się dorwać w moim Tesco za 10zł. Żaden balsam nie poradził sobie z moją skórą jak ten (a miałam tak suchą na nogach, że przy drapaniu leciały wióry ) Treściwy, ale szybko się wchłania, a po kąpieli skóra nadal nawilżona
Mój eks był atopowcem i pomagał mu TYLKO I WYŁĄCZNIE czerwony Garnier. A próbowałam wszystko, co polecane w KWC plus uzdatnianie biochemiczne.
Cytat:
A podrzuciłabyś dla gg moje jabłuszko? Jeśli nie ma nic przeciwko
Cytat:
Ja przeprowadzam sie juz na stałe prawdopodobnie w sierpniu na Starowiślną (...). W sumie to mam ponad roczny staż w sklepie kosmetycznym i "jakies" doświadczenie jest. Tylko nie jestem pewna czy znajde prace z zarobkami w granicach 1300-1400zl (...). A jak sądzicie,opłaca sie szukac pracy w Galeriach Handlowych?
Co za lokalizacja!!
Myślę, że takie zarobki są jak najbardziej osiągalne w pełnym wymiarze godzin w galerii.
Stary 2011-06-15, 10:57   #3880
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

miałam plan przeczytać wczoraj cłąy podręcznik ale się nie udało

więc dzisiaj rozpoczynam walkę
65/203..... wrócę jak będe na 130/203
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:59   #3881
cholernarejestracja
Copyraptor

A ja dziś idę zupełnie niewyumiana na egzamin i tata mi wysłał maila, że mam się nie demotywować, bo mam potencjał snajperski po rodzicach, i może się uda
Stary 2011-06-15, 11:01   #3882
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
A ja dziś idę zupełnie niewyumiana na egzamin i tata mi wysłał maila, że mam się nie demotywować, bo mam potencjał snajperski po rodzicach, i może się uda
bosko

ja niestety na jutro się muszę nauczyć bo nie będzie strzelania tylko opisówka i zadania do rozwiązania więc coś muszę umieć;/
Stary 2011-06-15, 11:04   #3883
e milka
Wtajemniczenie

GG do e milka

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
ja niestety na jutro się muszę nauczyć bo nie będzie strzelania tylko opisówka i zadania do rozwiązania więc coś muszę umieć;/
Tez mam jutro opisowke
Kto to widzial zeby tak meczyc studentow 5 roku?

e milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 11:05   #3884
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie z Ruczaju wyjechałam, jestem na Miłkowskiego - jeśli możesz podjechać (to dwa przystanki), to zapraszam, a jeśli nie, to mogę podjechać koło 17.

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Mój eks był atopowcem i pomagał mu TYLKO I WYŁĄCZNIE czerwony Garnier. A próbowałam wszystko, co polecane w KWC plus uzdatnianie biochemiczne.

Ja wolę białego Graniera .

Mogę podrzucić jabłuszko, tylko nie wiem skąd mam je wziąć .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 11:07   #3885
Vanillashake
Raczkowanie

Dziekuje za odpowiedź kochane ;*

Moze faktycznie lepiej bedzie jak poszukam gdzies w okolicach rynku pracy Ewentualnie jak bede w desperacji to zdecyduje sie na Galerie.Z tym ze z tego co slyszałam to w wiekszosci sklepów szukają na 1/2 badź 3/4 etatu.

Malla
-
Lokalizacja super,bede płaciła 600 zł za wynajem baardzo duzego pokoju,tylko jest mały szkopuł,jest przejsciowy. Ale w sumie najwazniejsze ze bardzo dobrze znam współlokatorów i nie powinno byc problemów.
Jak sądzicie ,ta cena jest w miare ok jak na Kraków?
Stary 2011-06-15, 11:11   #3886
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

A media?
Jak za taką lokalizację to cena niezła, chociaż uważam, że dałoby się coś upolować taniej. Zwłaszcza teraz. Mnie odstraszałby pokój przejściowy, ale Twój wybór.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 11:15   #3887
Vanillashake
Raczkowanie

Media raz na 3miesiace -150 zł.
W sumie to przeglądam caly czas gumtree i ceny są podobne,ewntualnie jezeli chciałabym mieszkac z kims w pokoju to wahają sie w granicah 300,400 zł. Ehh ja to mam dylematy,niezdecydowana max.
Stary 2011-06-15, 11:21   #3888
blair witch
Zakorzenienie

Ja myślę że za taką cenę znajdziesz coś nieprzejściowego, może trochę gorsza lokalizacja, ale większa intymność - nie chciałabym w przejściowym mieszkać. A teraz się pojawi dużo ofert jak studenci wyjadą
Stary 2011-06-15, 11:24   #3889
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Ja myślę że za taką cenę znajdziesz coś nieprzejściowego, może trochę gorsza lokalizacja, ale większa intymność - nie chciałabym w przejściowym mieszkać. A teraz się pojawi dużo ofert jak studenci wyjadą
pokój przejściowy - zero prywatności, nawet jak masz zły humor, dużo pracy, chcesz odpocząć, ktoś przyjdzie...
Stary 2011-06-15, 11:26   #3890
blair witch
Zakorzenienie

A co do tego że szukają na 1/2 albo na 3/4 etatu, to tak piszą - i tak umowę dadzą, a zwykle dają więcej kasy i normalnie jesteś jak na pełny etat - polskie realia W Krakowie się już nauczyli pracodawcy (zwłaszcza takie mniejsze firmy, nie korporacje) że najlepiej kogoś ze statusem studenta na zlecenie lub o dzieło, a jak na etat to najniższy z możliwych. I tak lepiej mieć pół etatu niż zlecenie
Koszty zatrudnienia są naprawdę idiotycznie wysokie - znam sytuację z obu stron... I płaci się haraczu od całego etatu w ✂✂✂✂uuu a jak przyjdzie co do czego to nawet pogotowie nie chce przyjechać :|

Edytowane przez blair witch
Czas edycji: 2011-06-15 o 11:29
blair witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 11:29   #3891
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

ja bede mieć samodzielny nieprzejściowy za około 570zł już z mediami więc da się
Stary 2011-06-15, 11:31   #3892
Vanillashake
Raczkowanie

W sumie to macie racje dziewczyny,napaliłam sie tak na to mieszkanie ze względu na namowy znajomych które tam mieszkają,ale tak naprawde zero prywatnosci :| tak samo jak bym chciała wyjsc do toalety badź kuchni musze przechodzic przez pokój jeszcze jednej dziewczyny..Zostało mi jeszcze troche czasu na zastanowienie sie,najwazniejsze to nie działac impulsywnie .

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
ja bede mieć samodzielny nieprzejściowy za około 570zł już z mediami więc da się
super!! a gdzie,jezeli mozna wiedziec?
Stary 2011-06-15, 11:41   #3893
kamakrk
Zadomowienie

Lokalizacja na Starowiślnej super tylko , że przejściowy... Chociaż ja się już chyba przyzwyczaiłam do Ruczaju. Szczególnie, że mam teraz tutaj pracę.

Dzisiaj jest dzień prania i prasowania żeby było w czym do pracy chodzić...

Normalnie czas wkroczyć w dorosłe życie...

SdC to kiedy my się widzimy? Bo nie wiem czy malować pazurki czy czekać na "cytrynkę" moją...

[perfectaA]349201[/perfectaA]
kamakrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 11:41   #3894
blair witch
Zakorzenienie

Jest zasada - jak zamieszkasz ze znajomymi to się potem robicie wrogami (3/4 przypadków!) Wychodzą różne dziwne rzeczy. Lepiej mieć swój pokój, swoje miejsce i jak będziesz potrzebować prywatności, spokoju, to masz gdzie się zamknąć i wypiąć pupę na wszystko - a tak to co zrobisz? Myślę że możesz się wstrzymać do lipca i wtedy zacząć szukać na spokojnie, jak już większość ludzi mieszkania pozwalnia

Pigmenty oficjalnie odebrane i dziś wieczorem będą w Krakowie - ja będę dopiero jutro

Edytowane przez blair witch
Czas edycji: 2011-06-15 o 11:46
blair witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 11:50   #3895
gg22
Zakorzenienie

ale ta pogoda dzisiaj dziwna, przebierałam się 3x bo ani to ciepło ani zimno. a teraz jednak mi gorąco
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 11:55   #3896
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
SdC to kiedy my się widzimy? Bo nie wiem czy malować pazurki czy czekać na "cytrynkę" moją...
Możemy jutro . Dasz radę podjechać do mnie do pracy?
Stary 2011-06-15, 12:19   #3897
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
pójdę do szefa i powiem prosto z mostu, że mam problemy z kręgosłupem i stanowczy zakaz od lekarza noszenia ciężarów większych od 10 kg A nowa praca nie chce się do mnie uśmiechnąć. Jest bardzo ciężko, chociaż naprawdę mam spore pojęcie...
przecież nawet w kodeksie pracy jest zakaz noszenia kobietom w pracy ciężarów ponad 10kg. nie mówiąc już z chorym kręgosłupem
ładnie mu odpaliłaś!

Cytat:
Napisane przez kamakrk Pokaż wiadomość
Chciałabym poradzić się tych z was, które pracują w biurach. W co ja mam się ubierać, jak malować i jak z kolorem paznokci?
ja pracuję z kompem i szefem, nikt do nas nie przychodzi, jak ja wychodzę "do ludzi" to wiadomo że ubieram się bardziej elegancko, ale tak na co dzień to zwyczajnie. mimo 3lat pracy nie mogę przeboleć w lato bluzek na ramiączkach i krótkich spódniczek/ spodenek itd. ale niestety. mimo że nikt z nami nie siedzi nawet trochę niekomfortowo bym się czuła z całymi gołymi plecami i ramionami, ale bez rękawków czy z przyzwoitym dekoltem (nawet troszkę wyciętym) spokojnie chodzę. Spódnice do kolan, ew. przysłowiowe 10cm nad kolano, spodenki tak samo.

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ja swoje zabieram, pewnie już tam zostaną w komisie. A zdjęcia będę wysyłała mailem pewnie po spotkaniu, na spotkaniu zapytam, czy biżu w Twoim stylu też są zainteresowani, ale chcę wiedzieć, o czym mówię. Więc im więcej zdjęć mi wyślesz tym lepiej. I im lepsze prace, tym lepiej

A z tym drugim to będziemy myśleć w przyszłym tygodniu.
co Wy kombinujecie?

Cytat:
a ono daje brązowy efekt? ja jakoś nie mogę przed wyjściem się nabalsamować bo mam nieprzyjemne uczucie klejenia

Cytat:
taaaaak a co? może od razu byś mi dała ze 2cm tego parafilmu?

Cytat:
Cytat:
Ja myślę że najpierw warto spróbować w 'normalnych' sklepach - w Galerii masz późne godziny zamknięcia sklepów i pracę w weekendy (też z późnymi godzinami), co moim zdaniem jest minusem Zwykłe Stacjonarne sklepy są otwarte krócej i w niedziele są zamknięte. Na Krakowskiej w sklepie z futrami wisi kartka że szukają kogoś
uważam dokładnie tak jak Blair.
i na Krakowskiej oprócz sklepu z futrami wisi jeszcze ogłoszenie na kolporterze
to jest masakra...ludzie się cieszą z zarobków 1300-1400zł, paranoja co za kraj!

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
zastanowie się

Cytat:
Jak sądzicie ,ta cena jest w miare ok jak na Kraków?
ja płacę 400zł + rachunki na Wielickiej- 5przystanów od centrum z super dojazdem
ja tam na Starowiślnej mieszkać bym nie chciała- cały czas huk, tłum ludzi, gorąc od betonu. a pokój przejściowy- koszmar! kiedyś tak zamieszkałam bo nie miałam wyboru i wytrzymałam miesiąc ale miałam tak zszargane nerwy że nigdy więcej. Współlokatorki były spoko, ale samo poczucie braku prywatności i ciągłe łażenie, stukanie, skrzypienie itd. powodowało u mnie napady płaczu i nerwów.

Cytat:
Pigmenty oficjalnie odebrane i dziś wieczorem będą w Krakowie - ja będę dopiero jutro
super!
bo Ty tam wrośniesz- wracaj! ile można się opalać i popijać winko? jak wrócisz to najpierw dopadnę Lidla, a potem Ciebie

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

aaa nie zacytowało mi się
SdC a gdzie Ci pasuje? mnie to wiesz- jak zwykle Kazimierz, planty+ łąweczka, rynek+ ogródek+ piwko/kawka/soczek
to jeśli Ty od Melki odbierasz moje jabłuszko to weź i Malli skoro ja mam jej przekazać i musisz mi przypomnieć wieczorem, że mam spakować Twoje ZSK ok? bo ja mam pamięć dobrą ale krótką
.

Edytowane przez gg22
Czas edycji: 2011-06-15 o 12:22
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:24   #3898
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
SdC a gdzie Ci pasuje? mnie to wiesz- jak zwykle Kazimierz, planty+ łąweczka, rynek+ ogródek+ piwko/kawka/soczek
to jeśli Ty od Melki odbierasz moje jabłuszko to weź i Malli skoro ja mam jej przekazać i musisz mi przypomnieć wieczorem, że mam spakować Twoje ZSK ok? bo ja mam pamięć dobrą ale krótką
Może być Kazimierz, ja i tak muszę dojechać z Ruczaju, więc mi bez różnicy dokąd . Mogą być Zbliżenia, skoro tak je lubisz .

Nie wiem czy uda mi się z Melką zgrać dzisiaj - jeśli tak, to wezmę oba jabłuszka, jeśli nie to żadnego . Czekam na odpowiedź od niej .
Stary 2011-06-15, 12:25   #3899
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Mogę Ci na następne nasze spotkanie odpompować troszkę może akurat
Hmm, tylko jak? Do czego?
Może chciałoby Ci się włożyć go do torby, żebym sobie od razu na łydkę wsmarowała? No nie wiem co jest mniej problematyczne dzięki

Cytat:
Napisane przez Blair
Ja też zrezygnowałam z balsamów na rzecz oliwek - te balsamy które mi zostały wsmarowuję w górną część ciała, z którą nie mam problemów, a oliwkę w nogi wcieram, bo suche na wiór Nie wiem czy nie podejrzewać żelu dla dzieci którym się myję, bo w sumie nigdy nie miałam zbytnio przesuszonych...

A Garniera czerwonego próbowałaś? Wiem że do rąk daje świetne rezultaty
A może jakieś zmiany w odżywianiu?
Garniera znam, na wylot, ale zapach już mi się do tego stopnia znudził, że nie lubię się nim smarować
Cytat:
Napisane przez e milka
Ladnie pachnie i daje ladny efekt na caly dzien
co to znaczy ładny efekt?

Cytat:
Napisane przez Hula
miałam plan przeczytać wczoraj cłąy podręcznik ale się nie udało

więc dzisiaj rozpoczynam walkę
65/203..... wrócę jak będe na 130/203

Vanilla, wiej z przejściowego! 650zł/m-c to wcale nie jest okazja
W Krk komunikacja miejsca jest naprawdę dość sprawna, więc nie bój się zamieszkać trochę dalej
Stary 2011-06-15, 12:33   #3900
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Kama,
Usunęłam Twój wątek z klubu, bo mamy do tego rodzaju spraw specjalny wątek, a tak będziemy tylko zaśmiecać. Nie rozmieniajmy się na drobne.

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości