Scent Bar XXIX - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-15, 01:06   #1831
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIX

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

ja śmigam b. często, mam z sześć par i nic takiego mnie nie spotkało

snuję plany na po egzaminie i tak, zrobię porządek w perfumach (swoich), dokumentach i poszukam pracy serio
wiesz ja mam różowo białe ( na przecenie tylko taki kolor ostał sie a do biegania som defacto kupione) no i jednak do tego zazwyczaj 3/4 czarny spodzień i biały T-shirt - wyglądam jak z siłowni wzięta jeśli chodzi o ubiór no ale jak jest ciepło to dzinóf i bojówek nie założę a do reszty ciuchów adidas nie pasuje

zwłaszcza ze będziesz mieć zawód zacny i pożadany
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 01:08   #1832
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
pojechałam kiedyś w adidasach do sklepu to mi opcy ludzie powiedzieli ze fajny pomysł , a ja że jaki? że łączę bieganie z pozytecznym - z robieniem zakupów

Wychodzi na to, że ja ciągle biegam

Cytat:
dalej sobie tego nie wyobrażam ale to nieistotne i tak jusz tego nie popełnię
Ja w sumie tego też nie rozumiem, ale loooz

Cytat:
hmm, nie jarzę metafory ale może i lepij - żadnych postępów w czasie present nie odnotowano - chłop to chłop - cza mieć to na uwadze, ZAWSZE

kochanie zwierząt - podstawa - ale to tylko jeden elemet ukłądanki nijak do żadnych postępów sie nie mający - nie ma związku - tak brzmi moja odp
I bądź tu człowieku delikatny, to cię nikt nie zrozumie, no Więc może inaczej... jeśli związku nie ma, to po co ten dochodzący chłop?

Cytat:
szybko palisz
Jestem ostatnio nienasycony

Cytat:
już jestam, leeeecem, z butlą byłam

to oć idziemy na dyma
Znowu mam palić? To niezdrowe jest
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 01:11   #1833
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

I bądź tu człowieku delikatny, to cię nikt nie zrozumie, no Więc może inaczej... jeśli związku nie ma, to po co ten dochodzący chłop?

wyjaśniłam wyzej resztę zagadki - w sumie to się nie dziwię - ale raz byłam w kraciastej koszuli i dzinach i tez mi budowlańcy powiedzieli że sportowy tryb życia mi służy

no jak to po co???????? żeby w piecu palić!!!

Paaaal

aaaaaale my sie nie zrozumieli - nie ma związku lubność zwierza z postepem - a nie ze nie ma zadnego zwiazku ale "wszystko marnosć" ( Red) fogle

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-06-15 o 01:13
Stary 2011-06-15, 01:17   #1834
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz ja mam różowo białe ( na przecenie tylko taki kolor ostał sie a do biegania som defacto kupione) no i jednak do tego zazwyczaj 3/4 czarny spodzień i biały T-shirt - wyglądam jak z siłowni wzięta jeśli chodzi o ubiór no ale jak jest ciepło to dzinóf i bojówek nie założę a do reszty ciuchów adidas nie pasuje

zwłaszcza ze będziesz mieć zawód zacny i pożadany
ad1. ja mam jedne biało błękitne, a i reszta ubioru się zgadza

ad2. ale ja chyba, nie chcę pracować w tym zawodzie znudziło mi się

Cytat:

to zdrowo

Cytat:

phi
wy sportowcy

Cytat:
wyjaśniłam wyzej resztę zagadki - w sumie to się nie dziwię - ale raz byłam w kraciastej koszuli i dzinach i tez mi budowlańcy powiedzieli że sportowy tryb życia mi służy

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 01:22   #1835
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
łoj nie - nie brzmiało to tak jak wygląda pogrubione - nie był to komplement - raczej podsmiechujka - moze kiedyś bedę miała okazje zaprezentować na żywo - bo na zdjeciach jest tak sierotowato że az mnie wstyd - na żywo mogę się obronić

dochodzący był bardziej szczery - stwierdził ze widły do przerzucania gnoju musiałam zostawić na pikapie - i weź sie tu Gryx zako_chuj
Stary 2011-06-15, 01:28   #1836
justynaneyman
Zakorzenienie

To ja już spadam- a jeszcze Azę muszę wpuścić- bo zwiała- czasem jej się to zdarza- wywąchała gdzieś kolacyjkę, a potem nie można wytrzymać, bo jej trupo- kupą z pycha wali- no cóż, to ta osławiona "wierność znajdy"

Jutro- trzymajcie kciuki- bo jak mi się uda rano wstać- koło 8, to uda mi się wprowadzić w życie pewien czyn- związany z Gustawem- może być wielki dzień- a jak nie, to dopiero w piątek... Ale nie chciałabym zwlekać

Pa, pa

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 01:40   #1837
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
To ja już spadam- a jeszcze Azę muszę wpuścić- bo zwiała- czasem jej się to zdarza- wywąchała gdzieś kolacyjkę, a potem nie można wytrzymać, bo jej trupo- kupą z pycha wali- no cóż, to ta osławiona "wierność znajdy"

Jutro- trzymajcie kciuki- bo jak mi się uda rano wstać- koło 8, to uda mi się wprowadzić w życie pewien czyn- związany z Gustawem- może być wielki dzień- a jak nie, to dopiero w piątek... Ale nie chciałabym zwlekać

Pa, pa
oooooooo to czymamy

a ja spadam równiutko o 2.00 ( Diabli nadali) poza tym ściągam coś
Stary 2011-06-15, 01:47   #1838
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
gdzie sie kupuje ten oeparol?
apteka, sklepy firmowe z olejami
Cytat:
wybieram obów nr 2 i 3
nr 3 ma fajny nosek-taki prawie glanowaty
Cytat:
1

dzięki Rozterko

aaaaaa buty brać drugie
Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Ja też
Ja bym wybrała tylko i wyłącznie drugie Są cudne - fason, kolor Ale też wybrałabym te, bo preferuję buty na wyższym obcasie Bierz 2, bo są fajowe

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ----------

A i Roz nie wstawiaj tu na razie linków z fajnymi butami, bo ja teraz nie mam kasy na buty

Dobra już nie patrzę na te drugie, zamykam oczy
cojest:
kurna, tylko człowiek poszedł sobie buty kupi, a tu naczaskali dwie strony i poszli spa

Kupiłam drugie , jak bedom złe to wymienie na pierwsze , nad czarnymi dumam, może uda się gdzies na mieście przymierzy. boję się dwóch par bez mierzenia kupowac.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAMEL.jpg (16,5 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2011-06-15 o 01:48
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 01:47   #1839
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
łoj nie - nie brzmiało to tak jak wygląda pogrubione - nie był to komplement - raczej podsmiechujka - moze kiedyś bedę miała okazje zaprezentować na żywo - bo na zdjeciach jest tak sierotowato że az mnie wstyd - na żywo mogę się obronić

dochodzący był bardziej szczery - stwierdził ze widły do przerzucania gnoju musiałam zostawić na pikapie - i weź sie tu Gryx zako_chuj
a mnie się dobrze skojarzyło

Cytat:

Pa, pa
to trzymam

Cytat:
Diabli nadali też obaczę
a wogle stwierdziłam a propos Twojego skojarzenia ze mną, że ona jest bardziej kobieca (w zachowaniu) niż ja, resztę rozgryzam wciąż, ale jednak za dużo podobieństw nie widzę

wogle to już powinnam spać, bo do rana kniga, zeszyt, kalkulator

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 01:57   #1840
gryx82
BAN stały

Cytat:
snuję plany na po egzaminie i tak, zrobię porządek w perfumach (swoich), dokumentach i poszukam pracy serio

Cytat:

Cytat:
no jak to po co???????? żeby w piecu palić!!!
Aaaa, no tak, zupełnie o tym zapomniałem

Cytat:
Paaaal

Cytat:
aaaaaale my sie nie zrozumieli - nie ma związku lubność zwierza z postepem - a nie ze nie ma zadnego zwiazku ale "wszystko marnosć" ( Red) fogle
Zrozumielim się jak wuj Chyba jednak "owijanie w bawełnę" mi nie wychodzi, trza wprost

Cytat:
to zdrowo
To dlatego jestem taki gibki i umięśniony

Cytat:
Ale że niby widły do tych butów do biegania?

Cytat:

Cytat:
A co masz na sobie i czemu to ściągasz?

"Haha"

---

Edit: A więc dobranoc

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2011-06-15 o 02:32
Stary 2011-06-15, 06:58   #1841
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

kurna, tylko człowiek poszedł sobie buty kupi, a tu naczaskali dwie strony i poszli spa

Kupiłam drugie , jak bedom złe to wymienie na pierwsze , nad czarnymi dumam, może uda się gdzies na mieście przymierzy. boję się dwóch par bez mierzenia kupowac.
Rozterko bardzo ładne, ja takie wklejałam wcześniej ale peep toe, i chyba sobie kupię, tylko muszę zmierzyć mój rozmiar 38 było za małe.

I muszę obuwie sportowe i jeszcze kaloszki jakieś też

Flo taki krem 6,99 zł

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 08:57   #1842
Redhaired Witch
Nindżopesz

Czyżby Polly znalazła wreszcie szarą kiecę? No, ta przyzwoicie leży! Ja i tak bym ją skróciła ciut ale wiadomo
Bierz!

Cytat:
no ja bym chciała i te
i te
i jeszcze nawet te
Które buty mam kupic !!!! proszę tu głosowac.
W sumie mogę wyda ok. 350-400 zł.
Ostatnie albo przedostatnie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
kurcze, też bym chciała tak umieć na raz
Cytat:
znam jednego gościa, który odkurza na siedząco ale leżeć i sprzątać jeszcze raz
Cóż, jest się tą Perfekcyjną Panią Domu

Cytat:
Napisane przez naiat Pokaż wiadomość
Jednocześnie? Naumiesz mnie tak?
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
mnie też, mnie też!
Nie jesteście gotowe na tak miszczowski poziom
No dobra, dementuję pogłoski - najpierw poleżałam a potem troszeczkę posprzątałam. Mozaika oczyszczona
Spracowałam się ręcami a bolą mnie potwornie łydki, dziwne.
Ale coś za coś, dziś na wadze 52,5

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:03   #1843
Pin up girl
Zakorzenienie

Cześć

Polly, Oeparol w aptekach DOZ kupuję

Miałam sen.
Śniło mi się, że zamknęli mnie na moim balkonie na klucz. Oczywiście byłam przyklejona do drzwi ze strachu. Udało mi się znaleźć drugi klucz i próbowałam otworzyć drzwi, ale klucz się złamał. Próbuję drugi raz (złamanym kluczem ) i znowu się złamał. No to panika. Przy balkonie była lina, pamiętałam, że jak mnie kiedyś zamykali na balkonie, to po tej linie schodziłam na dół, ale tym razem jak tylko spojrzałam w dół, to mi się pawiać chciało.
W desperacji rozbiłam głową szybę od drzwi i weszłam do środka...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:12   #1844
naiat
Zakorzenienie

Wieczorem nadrobię, teraz miłego dzionka i czymam kciuki za tych którzy potrzebują
naiat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 09:28   #1845
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
a fogle to sie poskarzeu po waszym usilnych namowach wybrałam sie na miasto w obuwiu na gołom nogeu i tak sie to skonczyło ze po 15 minutach szukałam sklepu skarpetkowego
niewygodne buty masz
dopsz dobrane nie obcierajo
Cytat:
to jest chyba niewykonalne zebym sie czuła dobrze w sukience ..
no to kurka załóż bluzkę i kiecę/spodnie, czego toto cały czas marudzi, jak z góry twierdzi, że sukienki są bee, ale na chama sukienki szuka

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-06-15 o 09:31
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:14   #1846
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
wiewiórka ośmioma susami dopada korek plastikowy od butelki ( licealisci wyrzucili i pewno pachniał śniadaniem) łapu capu w łapki, przegląd pokiwanie główką, do pyszczka, i jak po sznurkowej windzie trrrrrrrrrrrrrm po pniu i juz jest na drzewie kilka susów po gałęzi i z końca gałęzi otwarcie pyszczka - korek na ziemię bęc.! - i skoki po gałęzi z powrotem, spłynięcie po pniu i susy do korka spuszczonego z drzewa - i zdziwko w oczach: korek cały - i tak chyba z 6 razy - ktoś sie zlitował i zabrął tego korka w końcu bo jak jej uzmysłowić ze to nie orzech

smutne, biedna wiewiórka

Cytat:
U mnie, na wsi szumnie zwanej miastem, obcięcie i podłożenie nogawek u spodni waha się między 20-30 zł
ile

Cytat:
mój kitruje biszkopty

cholera wiecie, że w sklepach nie ma!!! normalnych biszkoptów , scena delikatesach: proszę p. sprzedającą o naturalne biszkopty, ona gały na mnie wytrzeszcza, więc mówię, że takie dla b. małego dziecka pani podaje, cztery rodzaje!!! odwracam czytam, a tam spulchniacze, barwniki, E pierdylion pięć w dziesięciu odsłonach itp. Mówię, że coś zdrowszego poproszę, a ona, że dla dzieci biorą , na co ja jej, że mojemu może zaszkodzić

Cytat:
co do talii i kształtów to problem jest taki ze w tej kiecy nie da sie zrobic większej talii...bo jak sie zwęzi to ja sie nie zmieszcze ...ja po prostu nie mam talii/mam taką grubom
faktycznie ew. pasek wchodzi w gre...ale nie wiem czy by nie podkreslił tylko jakim ładnym klocem jestem
na bank da się, jeśli materiał faluje (a u Ciebie faluje) to jest go nadmiar który można wybrać

Cytat:
trzymam, chociaż z opóźnieniem, udało się?

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Nie jesteście gotowe na tak miszczowski poziom
zapewne

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Miałam sen.
Śniło mi się, że zamknęli mnie na moim balkonie na klucz. Oczywiście byłam przyklejona do drzwi ze strachu. Udało mi się znaleźć drugi klucz i próbowałam otworzyć drzwi, ale klucz się złamał. Próbuję drugi raz (złamanym kluczem ) i znowu się złamał. No to panika. Przy balkonie była lina, pamiętałam, że jak mnie kiedyś zamykali na balkonie, to po tej linie schodziłam na dół, ale tym razem jak tylko spojrzałam w dół, to mi się pawiać chciało.
W desperacji rozbiłam głową szybę od drzwi i weszłam do środka...
straszny..

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
niewygodne buty masz
no chyba se jaja robisz zależy od stopy, np. mnie obcierają każde nawet najmiększe klapki/sandałki samym brzeżkiem, wystarczy że w trakcie normalnego chodzenia brzeżek się leciutko przesuwa po skórze i otarcie sie robi
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:17   #1847
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
oj bo to jest tak

ja sobie nie wyobrażam że ktoś kto lata latem w skarpetkach nagle będzie umiał bez - noł czens

dokłądnie na tej samej zasadzie jak w odwrotnej sytuacji

polecąłam Ci kiedyś te buty z Ryłko - sandały - idę se w nich dziś , pot się leje po mnie strugami i se myslę, ło matko jak Ty kamuflujesz te "skarpetki" ale potem mysl - no na pewno masz patent jakiś, i poza tym Twoja sprawa - każdy ma swoje nawyki

ale mnie sie łatwo kamufluje bo chodze w zakrytych butach

Cytat:
niewygodne buty masz

no to kurka załóż bluzkę i kiecę/spodnie, czego toto cały czas marudzi, jak z góry twierdzi, że sukienki są bee, ale na chama sukienki szuka

1.mam wygodne buty i mnie nie obcieraja tylko robią sie pecherze od spodu stopy

2. dopsz..nieprecycyjnie sie wyraziłam:
powinno byc ze nie bede sie dobrze czuła w sukeince lub spódnicy . Ostatni raz spódnice miałam na sobie w wieku 13, 14 lat pewnie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:41   #1848
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Najprawdopodobniej mimiczne, no ale wolałbym już pod łoboma łoczami po równo, a nie taka asymetria w zmarszczkach
A ja bym wolała pod żadnymi łoczami

Cytat:
Na pewno wyglądasz dobrze, mi tu nie świruj Chociaż... do czapek z daszkiem też się przekonać lata całe nie mogłem, no a teraz jak bez ręki
Jak znajdę zdjęcie to Ci pokażę

Zresztą ja tam rzadko się w lustrze przeglądam, a to co widzą inni to mnie nie obchodzi

Cytat:
Spryciula z Ciebie, że niby nie wolno...

...a tu już oficjalne zaproszenie

Cytat:

Jeszcze w jeansach podobno to jest ważne, żeby ten dół nogawki, razem z tym szwem, odciąć i przyszyć z powrotem, już po podłożeniu, to wtedy wygląda niby lepiej, jak w oryginale
Pierwsze słyszę

Cytat:

pojechałam kiedyś w adidasach do sklepu to mi opcy ludzie powiedzieli ze fajny pomysł , a ja że jaki? że łączę bieganie z pozytecznym - z robieniem zakupów

Polska nie jest gotowa jeszcze na adidasy na codzień
U mnie adidasy nie robią(chyba?) takiego zdziwu jak u Cię Ale nie oznacza to też, że u mnie są same dresy

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Czyli to jest tylko Twój kolega

Cytat:

Cytat:

Kupiłam drugie , jak bedom złe to wymienie na pierwsze , nad czarnymidumam, może uda się gdzies na mieście przymierzy. boję się dwóch par bez mierzenia kupowac.
Gratuluję i zazdraszczam

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

Flo taki krem 6,99 zł
Działa na zmarchy?

Cytat:

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Rejcz czy krem pod oczy to ten:

http://www.domzdrowia.pl/73754,oepar...-pod-oczy.html

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

nie pupa to taki

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...arszczkom.html

taaa?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-06-15 o 10:42
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 10:49   #1849
Polly_
grozi wypollizowaniem

vesenko- ta kieca mnie nie skraca, wręcz wydaje mi sie ze robi na odwrót ja po prostu mam tylko półtora metra wzrostu
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 11:28   #1850
Pin up girl
Zakorzenienie

Kamena, jak żołądek?

Myślałam, że mamy nowy wątek - kompot z własnych perfum
Stary 2011-06-15, 11:56   #1851
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Kamena, jak żołądek?
dziś już dobrze, na wszelki wypadek zapodałam rano drugi controloc i coś osłonowego, i zjadłam śniadanie bez ekscesów czyli chleb z masłem ale kawę wypiłam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:05   #1852
Miciel
Wpisz tu zomzing

smutny-wesoły, ale nie głupi

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:15   #1853
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
dziś już dobrze, na wszelki wypadek zapodałam rano drugi controloc i coś osłonowego, i zjadłam śniadanie bez ekscesów czyli chleb z masłem ale kawę wypiłam
No to faktycznie poszalałaś z tym śniadaniem
Stary 2011-06-15, 12:41   #1854
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Konto usunięte

Cześć.
Ale się wyspałem
Nie ma jak sen do południa

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

zabiuem Bar????
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 12:55   #1855
gryx82
BAN stały

Dobry!

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
Flo taki krem 6,99 zł
O! W Polo widziałem onegdaj

Cytat:
Maja, aleś Ty doprawdy agresywna

Cytat:
ile
Między 20 a 30 zł Porażka, wielkomiejskie ceny, kokufa mać!

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
A ja bym wolała pod żadnymi łoczami
Nie rycz, zmarszczki dodają charakteru

Cytat:
Jak znajdę zdjęcie to Ci pokażę
Zaraz, zaraz... a czy ja już nie mam jakiegoś Twojego zdjęcia w Sonnenbrylach?

Cytat:
Zresztą ja tam rzadko się w lustrze przeglądam, a to co widzą inni to mnie nie obchodzi
A! To odwołuję, spoko luz

Tak serio, to też mi o innych nie chodzi, a o to uczucie dyskomfortu psychofizycznego przed samym sobą

Cytat:
Pierwsze słyszę
Modowa ignorantka

Cytat:
Czyli to jest tylko Twój kolega

No przecież Rejcz wyraźnie napisała, że to jest tylko chłop dochodzący do palenia w piecu, a żadnego związku nie ma

[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;27525746]Cześć.
Ale się wyspałem
Nie ma jak sen do południa [/QUOTE]
C'nie?

Cytat:
zabiuem Bar????
No drugo Teziak, no... już po paru minutach myśli, że Bar zabił

Edytowane przez gryx82
Czas edycji: 2011-06-15 o 12:58
Stary 2011-06-15, 12:58   #1856
Pin up girl
Zakorzenienie

Ale pachnę, ach, och, jak stary mur porośnięty mchem
Stary 2011-06-15, 12:59   #1857
Konto usunięte

Cytat:

O! W Polo widziałem onegdaj
A co z tym kremem dla mnie?
Idę na fajkę, do mojego powrotu ma być dobrany

Cytat:
C'nie?

No drugo Teziak, no... już po paru minutach myśli, że Bar zabił
Nom
Bo tak cicho siedzicie, myślałem, że poobrażowywaliście się na mienia

Edytowane przez 3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8
Czas edycji: 2011-06-15 o 13:01
3eef048cd73ce499df76a24f71dd01843bb9a910_606650721e0c8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-15, 13:05   #1858
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Cześć

Mam dylemat, potrzebuję rady. Kogo mogę zaatakować na PW?
mnie zawsze

Stary 2011-06-15, 13:09   #1859
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
mnie zawsze
Mni też, ale pewnie nie będę umiał pomóc
Stary 2011-06-15, 13:10   #1860
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
a niby grzybowa lotrua nie jest fcale grzybowa tylko odświeżaczowa
wg mnie też
nie jest to atak dzikich kytryn jak MdM tudzież solonych kytryn z prochem do prania jak Kardynał, no ale

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości