|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Który tytuł na nowy wątek podoba Wam się najbardziej? | |||
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. |
|
18 | 29,51% |
| Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z zakupami. |
|
13 | 21,31% |
| Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. |
|
6 | 9,84% |
| Mija czerwiec, czas szybko leci, mamusie czekają na swoje dzieci. |
|
6 | 9,84% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą maluszki. |
|
1 | 1,64% |
| Idzie lato, rosną brzuszki, jesienią wyskoczą z nich maluszki. |
|
6 | 9,84% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziecie z nami. |
|
0 | 0% |
| Brzuszki rosną, płeć już znamy, jesienią będziemy mamami. |
|
11 | 18,03% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
|
|
|
|
#3902 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maj się kończy, czerwiec idzie, kopią nas już nasze dzidzie - mamy IX/X 2011
|
|
|
|
#3903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tez znam takie osoby, piły itd i dzieciaki lataja, wiec spokojnie kochana ja myśle ze to co potrzebuje to mała sobie od ciebie ściąga i juz ![]() zaraz ide przygotowac jakis obiadek dzis robie rybke młode ziemniaki z koperkiem i mizerie (natchneło mni etak po tym jak ktoś wczoraj o mizeri mi tu pisał )
|
|
|
|
|
#3905 |
|
Rozeznanie
|
Ja narazie spadam, idę coś zjeść, chociaż ani ociupinkę nie mam ochoty na jedzenie
Do później |
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- aaa jeszcze mi sie przypomniało ze mam ochote na szaszłyki z grila -musze w weekend cos pokombinować
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To ja wczoraj mizerią smaka robiłam
|
|
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
własnie napisałam do mojego kuzyna z którym próbujemy sie umówić juz chyba z dwa lata hehe na wypicie jeszcze naszej weselnej hi hi oczywiscie w tym czasie sie juz widzielismy ale bardziej była to jakas kawa niezapowiedziana
a mamy sie ugadac na wypicie wiec moze sie w koncu uda jak wziełam sprawy w swoje łapy
|
|
|
|
#3909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnie kawałki wiec czas zakupic i uzupełnic zapasy he he
|
|
|
|
|
#3911 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A na szaszłyki to mam mega ochote......... na mnięsko zawsze...
|
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do Sławy mam jakies 110 km
|
|
|
#3913 |
|
Rozeznanie
|
Która mnie kopnie w dooopsko? abym poszła sie pakowac????
|
|
|
|
#3914 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć laseczki
ja po weselu, poprawinach w niedzielę a w poniedziałek nie miałam cały dzien prądu a moj lapek nie ma baterii i bez prądu dupcia - nie mam kontaktu z Wami na weselu nie było dobrego jedzenia a ja baaardzo rzadko narzekam na jedzonko na weselu za to troszkę potańczyłam i w sumie dobrze spędzilam czas. Najlepiej bawil sie Konrad. Poderwał jakąś trzylatkę Ona nim kierowała (sterowała raczej ) w tańcu a on łaskawie jej na to pozwalał wrzucę poźniej fotę![]() no i pochwale się że w końcu nadrobiłam Was |
|
|
|
#3915 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tanczylas? ale super---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a widzisz Konradek był z toba i juz narzeczoną znalazł he he |
|
|
|
|
#3919 |
|
Wtajemniczenie
|
no własnie lulka zdziwko nie? bylam przekonana ze się najem
za to K. wszedł, zobaczył zastawione stoły i podczas gdy inni mieli spiewac sto lat on powiedział głosno "AAAAAM" I jemu tam smakowalo![]() a co do kopniakow ja Was nie kopnę
|
|
|
|
#3920 |
|
Rozeznanie
|
lausanne super że się wybawiłaś
![]() dziewczyny mam teraz problem na początku ciąży kupiłam sobie syrop prawoślazowy na wszelki wypadek bo czytałam że w ciąży można, dziś zaczął mnie kaszel męczyć i chciałam wziąć ten syrop a na nim pisze Syrop Prawoślaz i pisze w przeciwwskazaniach kobiety w ciąży i karmiące Może to jest po prostu inny syrop prawoślazowy? Nie ma do niego ulotki pisze tyle co na butelce i nie wiem czy mogę czy nie ponoć to syrop ziołowy? W składzie jest cukier, wyciąg z korzenia prawoślazu, sorbinian potasu (substancja konserwująca), kwas cytrynowy (regulator kwasowości).Jak myślicie mogę wziąć? |
|
|
|
#3921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- mucka nie pomogę, nie znam się dostałam od teściowej duuuuuuużo truskowek. Zrobiłam dżem, ciasto, kluski z truskawkami, zamroziłam sporo i zaraz muszę zjeść resztę żeby sie nie zepsuły... mogę się podzielić jak ktoś jest chętny
|
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem chetna ![]() a widze ze Konradek juz narzeczona ma he he no ładnei a podrywa inne |
|
|
|
|
#3923 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff, 30 paczek wysłanych. Tż ledwo doniósł do poczty
Kupiłam w lumpie sukienkę długą zwiewną i jak tż powiedział że wyglądam jak cyganka to o razu mi się odechciało ją nosić ![]() |
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, faceci to tez maja porownania i potrafia doprowadzic do tego ze kobiecie juz sie nie chce zakladac rzeczy ktore im sie nie podobaja, przyklad: kiedys kupilam sobie tuniko-sweter w czarnobiale pasy, to TŻ powiedzial ze wygladam jak przejscie dla pieszych-oddalam mamie, kupilam sobie bluzke w H&M nietoperzowa w delikatna panterke to wygladalam jak himen, ubralam tunike z bufkami to uslyszalam ze wygladam jak sredniowieczny paź, a jak załozylam bluzke koszulowa tunike i do tego mialam taki fajny rzemykowy paseczek to powiedzial ze wygladam jak rodem ze skansen
|
|
|
#3926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- mam jeszcze chwile bo rybk ajeszcze sie do końca nie rozmroziła ![]() a gdzie ta sonda z tytułami? wątek si enam kończy
|
||
|
|
|
#3927 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój tez ma różne porównania, ale ja sie tym nie przejmuje za bardzo...trzeba miec swoje zdanie i tyle....---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak powiedziałam kiedyś mojej mamie, że wygląda jak ksiądz po kolędzie w sukience to też do dzisiaj nie nosi ![]() No i tak będę ją nosiła bo śliczna ona. Dałam tylko 28 zł więc uważam że to łup roku haha i do t
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

To moze zrobie ankiete co?

a moj lapek nie ma baterii i bez prądu dupcia - nie mam kontaktu z Wami
Ona nim kierowała (sterowała raczej 
na początku ciąży kupiłam sobie syrop prawoślazowy na wszelki wypadek bo czytałam że w ciąży można, dziś zaczął mnie kaszel męczyć i chciałam wziąć ten syrop a na nim pisze Syrop Prawoślaz i pisze w przeciwwskazaniach kobiety w ciąży i karmiące
Może to jest po prostu inny syrop prawoślazowy? Nie ma do niego ulotki pisze tyle co na butelce i nie wiem czy mogę czy nie ponoć to syrop ziołowy? W składzie jest cukier, wyciąg z korzenia prawoślazu, sorbinian potasu (substancja konserwująca), kwas cytrynowy (regulator kwasowości).
mój tez ma różne porównania, ale ja sie tym nie przejmuje za bardzo...trzeba miec swoje zdanie i tyle....