![]() |
#1111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXVIII
anikaa gdzie fotki???
![]() ![]() ![]() ![]() a na gg zaraz piszę ![]()
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
dam dam tylko po tej reinstalacji nei mam polowy programów i musze poinstalowac
![]()
![]() |
#1113 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Padam... dziś byłam w stadninie koni i miałam ognisko z kiełbaskami ![]() Zabcia zdecydowanie druga. Anika super, że chrzciny się udały. |
![]() ![]() |
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
Znowu dziś lekko plamię... na szczęście na brązowo ...
![]() ![]() Czy chaotyczne ruchy mogą to potęgować? Bo ja czasem robię takie ruchy, i teraz nie wiem ![]() anika cieszę się, że chrzciny się udały! ![]() ![]() ![]() martucha ale się uśmiałam z tego obrazka ![]() celi, Ana ![]() zabcia druga sukienka wymiata! Świetnie w niej wyglądasz ![]() Gucia ![]() ![]() ![]()
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
same ruchy nie powinny tego powodowac laseczki link wysyłam na pw jak chcecie to prosze o wiadomosci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1116 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1117 |
Zakorzenienie
|
właśnie chodzi o to, że się nie wysilam odkąd wiem, że jestem w ciąży, dźwigam 2-3 kg jak muszę, no ale chyba tyle to można
![]() Chaotycznie to znaczy, że szybko wstaję ![]()
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-06-15 o 14:04 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzieki kochana ![]() dziekuuuujeee ![]() Cytat:
![]() dziekuje slicznie kochana ![]() dziekuje ![]() urodziny mam dzisiaj ![]() dziekuje slicznie za zyczenia ![]() ![]() bedzie druga ![]() Cytat:
![]() ![]() dziekuje slicznie ![]() czyli wszyscy za 2 sa ![]() dzieki kochana ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1119 |
Zakorzenienie
|
Agatek odpoczywaj.
Anika ja poproszę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cegiełkę mają przywieźć jutro... mam nadzieję, że nie zawiodą ![]() Oszczędzaj się Kochana ![]() Wszystkiego najlepszego Żabciu! Zdrówka, szczęścia i miłości- tego od groma i coraz więcej, kilogramów zaś- mniej! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1121 |
Zakorzenienie
|
Żabcia więc wszystkiego najlepszego!
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1122 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Zabciu wszystkiego najlepszego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1124 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczynki
![]() ciesze sie ze wam sie Natusia podoba ![]()
![]() |
#1125 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
Anika ja też chcę, ja też chcę
![]() ![]()
![]() |
#1127 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() super, ze chrzciny sie udały. ja tez poprosze foto
![]() |
#1128 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No przeciez logiczne, że myślałam o Anice ![]() Cytat:
![]() Żabcia, no dobra, nie wyrzucaj... ale schowaj głęboko w szafie ![]() ![]()
![]() |
#1129 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Żabciu sto lat, spełnienia wszystkich marzeń i udanej imprezki bez nalotu policyjnego patrolu ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
bo jest pycha
![]() te mięska można też podać jako przystawkę na jakiejś imprezce ![]() Nio jasne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1131 |
Zakorzenienie
|
tak wogole to sie wkurzyłam dzis u lekarza, podczas pierwszej wizyty u lekarza kazała nam kupic witamine d3 spoko kupiłam w kapsułkach, koszt na miesiac jakies 25 zł, dzis sie mnie inna lekarka ( do niej sie zapisalismy po tej pierwszej wizycie u tej pierwszej nieprzyjemnej lekarki)pyta czy daje witamine d mowie ze tak i ona pyta ile mi jeszcze zostało wiec jej mowie chyba jeden listek a ona do mnie aaaa to w kapsulkach pani daje a po co? wiec mowie jak po co lekarka K kazała kupic w kapsułkach a ona mi mowi i nie dała recepty na kropelki? przeciez kropelki kosztuja 8 zł i starczaja na 3 miesiace spokojnie......
no masakra chyba bym jej głowe urwała jak bym spotkała
![]() |
#1132 | |||
Zakorzenienie
|
i jak koszty Wam sie ksztaltuja na miesiac?
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zabcia 2 sukienka boska... jestes w niej taka dzaga ze maz Ci na pewno nie podaruje w ten wieczor ![]() kurde laski a ja ostatnio jestem taka wykonczona... nie wiem co sie ze mna dzieje... dzis juz nie wytrzymalam nerwowo i oberwalo sie mojemu tz... kurcze w pracy mam zajob, po pracy ide na zakupy, przychodze po 17 glodna i wykonczona, a tu w zlewie 5 tys garnkow z calego dnia 4 osobowej rodzinki... oczywiscie nikt nie kiwnie palcem, wiec myje te gary i stawiam obiad na jutro i ogarniam troche kuchnie i jest 21, a co z reszta? pranie (takie co musze w rekach wyprac) lezy od tygodnia, paznokci nie mam kiedy pomalowac, dla siebie nie mam czasu... masakra... gotowac na 2 dni przy 4 os rodzinie raczej sie nie da bo co bym nie ugotowala zniknie w 1 dzien... no masakra normalnie.... jeszcze tata tz czasem cos zrobi ale najczesciej jest na budowie, siostra tz nie kiwnie palcem i ja w tym wszystkim czuje sie jak sluzaca..... dzis maja 1 dzien wolnego od budowania to tata zostawil zlew po sufit pelen garow, obiadu zero na jutro i poszedl sobie na dzialke... rekreacyjnie... no bo po co cokolwiek robic... ehhh nie moge sie doczekac az sie wyprowadzimy... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
Wiesz nie chce zaczynac tu awantur... tesciu duzo robi... wiem ze oboje z moim Piotrkiem sa zmeczeni bo praktycznie codziennie jezdza na budowe po pracy i nie chce ich zarzucac jeszcze obowiazkami domowymi... zla jestem tylko na siostre Piotrka bo to stara baba, jest na rencie, nie pracuje, caly dzien siedzi w domu i ma wszystko w dupie, doklada tylko swoje szklaneczki i sluzba posprzata... moglaby chociaz te gary pomyc ale skad, pouklada nawet na parapecie jak w zlewie miejsca nie bedzie, ale nic nie zrobi... a ja jak wracam z pracy to na prawde jestem zmeczona i potrzebowalabym troche czasu na relaks, a tu od progu mnie wita zawalona kuchnia, zero czystego talerza czy sztucca i poprostu sie we mnie gotuje... ja juz gadalam wielokrotnie o tym z tz, tz gadal o tym z tata, ale tata nie ma zamiaru z siostra o tym rozmawiac bo tak jest lepiej, tak jest wygodniej... poza tym twierdzi ze siostra sie zalamie i rozplacze a to i tak nic nie pomoze... nio i tak sobie trwamy... tylko ciekawe kto bedzie kiedys plakal jak tata kiedys umrze (jest po 60)... bo my z piotrkiem powiedzielismy jasno ze siostry do siebie nie bierzemy, bo nie potrzebujemy doroslego dziecka na utrzymanie... jeszcze jakby ona posprzatala, wyprala, przypilnowala dziecko to mozna by o tym pomyslec ale tak ze ja bede styrana przychodzic z pracy i jeszcze sprzatac za nia to wykluczone... problem tylko w tym ze my z tz mowimy to otwarcie, a do ojca to nie dociera... a mi jakos glupio jej robic awantury bo nie wiem czy jestem upowazniona... poza tym ojciec pierze jej, prasuje itd... zycie jak w madrycie... a jeszcze inna sprawa jest taka ze ja tez jestem dosc rozpieszczona przez mame i przez babcie i trudno mi sie przestawic z nicnierobienia na zarzadzanie garami 4 osobowej rodzinki... jednak jak mieszka sie z samym mezem to sa tylko 2 geby do ugotowania i oprania a tu juz gratis dostajesz 2 doroslych "dzieci"
to sie wyzalilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem... wszyscy umywaja raczki... tz czasem (bo moim marudzeniu i dziobaniu) probuje cos powiedziec ale od strony siostry jest zeeeeero reakcji na ten temat... tata zas spelnia wszystkie jej zachcianki i jeszcze nad nia ubolewa ze taka biedna schorowana... nic zlego jej nie powie, zrobi za nia... siostra niby ma jakas chorobe psychiczna (nie wiem dokladnie co) ale normalnie funkcjonuje, normalnie wychodzi na dwor, idzie do sklepu, chodzi na ktores z kolei studia (zadnych nie skonczyla), normalnie garki brudzi wiec nie widze problemu zeby nie mogla ich normalnie umyc czy wyprasowac... jak dla mnie ta jej choroba nazywa sie "len" i ja tez niebawem moge na to zachorowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
no ma 35 lat... wiec mloda nie jest, powinna umiec zrobic cos kolo siebie... mnie sie wydaje ze to nie jakas choroba cos nie tak z nia zrobila, tylko podejscie do niej jej rodzicow... tz mowi ze on cale zycie sam musial sie o siebie zatroszczyc, juz jak byl w liceum to w wakacje pracowal zeby zarobic na swoje wydatki, on umie sobie przyszyc, ugotowac, wyprasowac, wyprac... a ona jak tylko dostala gorsza ocene to juz rodzice oplacali korki itd.... i nigdy nic od niej nie wymagali... wyobrazasz sobie ze ona chodzila do normalnego lo, miala przez 7 lat chlopaka, potem poszla na studia i to nie byle jakie bo na ekonomie... i na tych studiach byla chyba przez 4 lata, mamusia z tatusiem placili a po 4 latach okazalo sie ze ona nawet 1 semestru nie zaliczyla a cala kase rozhulala? ja sobie tego nie wyobrazam... moja mama zawsze interesowala sie moimi stopniami i w zyciu by mi sie nie udalo przez tyle lat jej oszukiwac.... zreszta nawet by mi do glowy to nie przyszlo bo bylam tak wychowana ze wiedzialam ze moge powiedziec jesli tylko mialam jakis problem... a tutaj do prawy, nie chce oceniac, ale nie wiem jak tesciowa (ktora umarla zanim ja poznalam) i tesciu (ktory wydaje sie ze chce dla nas wszystkiego co najlepsze) wychowali te dzieci... takze mi sie wydaje ze wychowanie mialo wplyw na ta "chorobe"
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- Żabciu z okazji dzisiejszych urodzin życzę Ci uśmiechu na twarzy, spełnienia wszystkich marzeń, uciech 1000 z męża twego, zdrówka wyśmienitego i dzieciątka słodziutkiego ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Grudzien 715 styczen 460 luty 570 marzec kwiecien 350 ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Samba tak w ogóle współczuje sytuacji w domu. mnie sie to w głowie nie miesci. OK o ile facetów z ta budowa da się jakoś wytłumaczyc, tak tego zdewociałego babska jakoś nie mogę ![]() Ja bym takiej osoby tez do siebie nie wzieła, normalnie wrzód sama wiesz gdzie ![]()
![]() |
#1140 | |
Zakorzenienie
|
Hej Laski, ja jak zwykle jak filip z konopii na wątku, ale rzuciła mi się jedna rzecz w oczy:
Cytat:
![]() ZAABCIA wszystkiego najlepszego zo kazji urodzin kochana ![]() ![]() Agatek gratuluje ciązy ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.