|
|
#1021 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
|
|
|
|
#1022 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja juz kilka lat im kibicuje oraz kocham panstwo o imieniu hiszpania a jeszcze jacy hiszpanie gorący..oł maj gajd hihi
|
|
#1023 | |
|
Rozeznanie
|
też kibicowałam Barcelonie
![]() Cytat:
i myśleć, że to chwilowy, ale miły stan przejściowy ![]() uciekam, bo umówiłam się z koleżanką, której będę zdjęcia robić na weselu, aby dograć szczegóły.. miłego popołudnia i wieczorku wszystkim życzę
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-06-15 o 16:34 |
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja znowu jestem za angielskim stylem gry. Dlatego, że sama grałam jako stoper cenie Vidica. |
|
|
|
|
#1025 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
![]() Wiem, wiem, wiem.... mimo tego ciezko mi przyzwyczaić sie do mysli, ze dał sobie ze mna spokoj |
||
|
|
|
#1026 |
|
Wtajemniczenie
|
Posłałam zaproszenie którejś na fcb
|
#1027 |
|
Nie depcze krokusów
|
Duszku - dobrze robisz. Ja tylko mówię, jaki będzie efekt, gdy go postawisz pod ścianą. Bo starań to z jego strony nie widzę żadnych
|
|
#1028 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mogłam uwierzyć w to że mnie tak potraktował. Mam nadzieję, że ja też za jakiś czas będę potrafiła się z tego śmiać
|
|
#1029 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1030 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1031 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ten sposób chcą "wyleczyć" swoje kompleksy, poczuć się lepiej cudzym kosztem![]() Popisy przed kolegami to też nieodłączna rzecz w życiu buraka ![]() Strasznie mnie irytują tacy faceci, którzy ciągle powtarzają jacy to oni zaje*iści są ![]() Ostatnio byłam nad wodą i leżał chłopak niedaleko nas i przyszły dwie dziewczyny położyły głowy na jakieś 5 minut mu na nogach jedna przy samych stopach druga obok. Potem poszły, przyszło dwóch jego kolegów i on zaczął opowiadać co tu się niby działo, że on myślał, że umarł i jest w niebie i to dwie dziewczyny na raz się tu nim zajmowały![]() Cytat:
![]() U mnie też się ostatnio ktoś pojawił i chyba takie czekanie na to co się zdarzy bez rozmyślania co to może być i rozkminiania każdego jego kroku jest najzdrowsze Choć bywa ciężko ![]() O super, że jego rodzina jest Tobą zachwycona ![]() Można się było spodziewać, że jak zacznie Ci się coś układać, to nagle wszyscy byli sobie o Tobie przypomną i się zmobilizują do działania. Zaraz i erotoman gawędziarz powróci do komentowania Twoich zdjęć ![]() ![]() O musimy się w końcu na to piwo umówić ![]() Cytat:
Ale stwierdziłam, że jeszcze nie jestem pewna gdzie i jaki, bo chciałabym, żeby on dla mnie coś znaczył i zrobię go sobie na 20 urodziny. Jak się nie rozmyślę, to będzie znaczyło, że faktycznie go chcę i może już będę wiedziała wtedy jak ma wyglądać
|
|
#1032 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiem, że w stosunku do skubańców nie warto być fair. To nic nie daje. Przynosi tylko więcej cierpienia.Dlatego... spotykałabym się z nim dalej i jednocześnie szukała kogoś innego (wersja hard) albo przestała się odzywać. Przez 3, 4 tygodnie ani mru mru. ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Taaa ![]() Nigdy nie żałowałam. Jest tak słodki, że uhhhh. Powiększyłabym jeszcze drugi, w bardziej dostępnym miejscu, ale nie chcę, żeby było widać przez moje koszule
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Nie depcze krokusów
|
Musiała na pośladku, bo poddany robił jej tatuaż na kolanach...
|
|
#1034 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałam ostatni egzamin, mam wakacje! Został mi miesiąc do wyjazdu
Jest dobrzeee!
|
|
|
|
#1036 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
,moja mama co chwila z kimś innym,BTW:wow podziwiam ,że żyłaś z człowiekiem 25 lat i tak rzeczowo piszesz,zachowując zimną krew po rozstaniu.Dawno to było? |
|
|
|
|
#1037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może jego mama z reguły jest taka miła ale ogólnie było bardzo ok nawet przez chwilę nie było niezręcznej ciszy i dbała o mnie w trakcie wesela jak juz padałam ze zmęczenia Poza tym wódkę z nią piłam to co innego jej zostało :P Co do eksiątka to nie wiem co mu się urwało ale najwidoczniej postanowil namiętnie zasypywać mnie relacjami z Belgii ![]() A erotoman gawędziarz ma dziewczynę - wolę nie komentować tego faktu - co nie zmienia faktu,że nadal do mnie świruje ale w komentarzach do niej achy i ochy lecą... 1 wszy raz zobaczyłam na własne oczy jak się kobiety poniżają...Laska zasypuje go achami i ochami,kochaniami,moimi mężczyznami i milionem innych ajlawciów....Żenua rzekła bym ![]() Ja właśnie już dawno chciałam ale mama krzywo patrzyła...A teraz no cóż mam 22 lata,stać mnie i odpowiadam za swoje ciało także zamierzam spełnić swoją zachciewajkę ale chyba jednak dopiero w połowie sierpnia jak już się wyurlopuję żeby się goiło dobrze ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Nie skomentuje jaki obraz mi się w głowie pojawił
|
|
#1038 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
Gorzej jakby zawsze była niemiła ![]() Biedne eksiątko, nie ma się pewnie komu wygadać ![]() Albo dziewczyna erotomana-gawędziarza nie wie albo udaje, że nie wie, że misio podrywa pewnie nie jedną dziewczynę, no bo on pewnie taki wspaniały, że nie można go zostawić, bo gdzie lepszego znajdzie? ![]() No najlepiej po urlopach
. "Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." . Edytowane przez mrytka Czas edycji: 2011-06-15 o 18:54 |
|||
|
|
|
#1039 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a ja rozpaczam 3 miesiąc za jednym ![]() no to chyba mi
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
że polubią mnie od razu nie znam rodzica,który mnie nie lubi to jest po prostu niemożliwe Kolegów ma na miejscu nie styka mu ?? Podchodzę do Niego jak do kolegi i nie zamierzam tego zmieniać chociaż widzę jakiekolwiek starania z jego strony...Troszkę tylko po nie w czasie ![]() Mrytka...Erotomana gawędziarza widziałaś prawda?? ![]() Wysłać Ci jego przecudnej urody kobietę?? W życiu nie widziałam takiej desperacji u faceta Jeśli się odważę (a mam nadzieję bo M.... mnie zachęca do tego) to sie pochwalę prędzej tutaj niz na fejsie:P nie bardzo chcę żeby pół rodziny wiedziało co sobie wytatuowałam ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- [1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;27534286] no to chyba mi [/QUOTE]Welcome
|
|
#1042 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za rady
Na razie skupiam się na mgr, i jeśli będzie trzeba to skończę ten 'związek' bo nie chcę marnować niepotrzebnie czasu na kogoś kto nie traktuje mnie poważnie.. Chcę to wyjaśnić jak najszybciej ale nie mam pojęcia kiedy się spotkam z panem x, a do tej pory przestanę chyba się odzywać bo nawet nie mam ochoty na żaden kontakt z Nim . coś czuję, że niedługo zawitam na to forum ponownie .
|
#1043 |
|
Raczkowanie
|
Doszłam do wniosku, że tylko ja się starałam a jak on zrobił to ze 3 razy w ciągu calęgo bycia razem to wypominał mi to przy każdej okazji. Tak nie może być. Nie ukrywam, że nadal mam nadzieję ale jeżeli chciałby wrócić, musiałabym postawić wiele warunków bo drugi raz nie chcę przechodzić przez takie piekło.
|
|
|
|
#1044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
efekt motyla kurka rurka....No nie widac.... a szkoda mógłby mieć wiele.... Nie mam ochoty nawet plakac teraz... czuje tylko ogromnie ogromne przeswiadczenie ze zmarnowalismy nasze uczucie a przede wszystkim on. |
|
|
|
|
#1045 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ups...:P:P |
|
|
|
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
pisze tu bo chce napisac do niego
|
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Sylvia, niby co chcesz mu napisać? Nie rób tego!!
|
|
|
|
#1048 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O tą kwestie się nie będziesz musiała nigdy martwić w takim razie ![]() Kobiety mu brak No racja, późno sobie przypomniał ![]() Jego widziałam ![]() Cytat:
Wybacz, ale nie jestem na bieżąco, bo nie było mnie tu kawał czasu
|
|
#1049 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1050 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I to, że można wyczytać wiele mądrości
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

ja fanka Barcy 
ale ja juz kilka lat im kibicuje oraz kocham panstwo o imieniu hiszpania
hihi

Nie mogłam uwierzyć w to że mnie tak potraktował.