|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4891 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18
jakie tu pustki
![]() my tego wątku chyba do końca lata nie skończymy jak tak dalej pójdzie ![]() Magolinko czekamy na wieści jak było u gina ![]()
#4892 |
Wtajemniczenie
|
cześć, a ja rzadko zaglądam bo mama moja przyjechała, jak już chyba ostatnio pisałam, więc będę nadrabiać z opóźnieniami
![]() miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak się namęczyłam, a TŻtowi się nie spodobało ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczynki teraz mnie przez 2 dni nie będzie, bo znajomi wynajęli domek nad jeziorem i jedziemy do nich ![]() ![]() Buziaki dla wszystkich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4894 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chłopięce też oba super ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wczorja kupiłam soie lakier - pomarańczowy, chyba chciałam być modna ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() odpocznijcie i relaksujcie się ![]() ![]() Wczoraj wybrałam się na zakupy z koleżanką w poszukiwaniu stanika - tragedia ![]() ![]() ![]() Za to kupiłam sobie czerwoną bluzke za całe 23 zł ![]() ![]() A wieczorem miałam w domu darmowy koncert Bryana Adamasa wszystko słyszałam ze stadionu, koleżanka która mieszka zaraz obok to pewnie miała dźwięk niemalże jak pod sceną ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4895 | ||
Wtajemniczenie
|
mama jeszcze nie wróciła od lekarza, więc mam chwilkę na wizaż
![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() magolinka mi też się bardzo podoba imię Lenka dla dziewczynki ![]() Cytat:
widzę, że wielkie malowanie paznokci na forum ![]() ![]() zazdraszczam Ci tego koncertu, chętnie bym się wybrała na Bryana Adamsa ![]() odnośnie wieczoru panieńskiego, to fajnie, że się jakoś będziecie odróżniać, moje dziewczyny pamiętam nie chciały ani się ubrac śmiesznie, ani szarfy, rogów, uszu króliczych, nic, a ponoć to ja jestem poważną osobą ![]() ![]() też muszę się wybrać na jakieś zakupki, wprawdzie miałam tego nie robić, ale mama dała mi już z wyprzedzeniem prezent imieninowy więc mogę sobie na to pozwolić, bo powiedziała, że mam koniecznie sobie coś kupić a nie przeznaczyć te pieniążki na fundusz rodzinny ![]() ultra ładną Ci TŻ niespodziewajkę zrobił ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Zakorzenienie
|
certi, w ogóle co świadkowa tej koleżanki wymyśliła, padłam wczoraj przy telefonie jak mi o tym mówiła
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ogólnie właśnie mamy mieć te rogi i dlatego takie diabelskie kolory przewodnie ![]() no to udanych zakupów ![]() ![]() Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2011-06-14 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4898 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem ludzi ktorzy mowia ze im sie dla siebie tylko nie chce gotowac. ![]() Ja tez uzywam maszynki - ale od roku przymierzam sie do kupienia depilatora. Znaczy w zeszlym roku w sezonie letnim myslalam troszke o tym ale przez wesele czasu zbytnio nie mialam i teraz znowu mi sie przypomnialo. ![]() Ma ktos dobry i poleca? ![]() Bardzo boli? ![]() Bardziej niz depilacja woskiem u kosmetyczki? ![]() Cytat:
Uwaga na komary!! ![]() Zazdraszczam ![]() Cytat:
![]() Lubie starego dobrego Bryana Adamsa. ![]() Cytat:
W koncu kiedys trzeba zaszalec i sie odstresowac. ![]() A teraz front remontowy. Wyszlam ze smieciami i potem mialam isc do sklepu a tu idzie do mnie fachman i mowi zebym mu pokazala gdzie maja byc gniazdka i wtyczki, antena i telefon w calym mieszkaniu. Troche pogadalismy a ten mowi ze musze tez pokazac gdzie chce wode w lazience. ![]() A ja na to ze przeciez nie wiem jaki zlew itd. ![]() No to umowilismy sie ze jak przyjedzie maz z pracy to on przywiezie elektryka i hydraulika i pozaznaczamy. My mielismy w planach wizyte w ogrodzie tescia bo trzeba podlac co nieco i kury nakarmic. Dostaja jesc co 2 dni i akurat wczoraj wypadlo. No i jak maz przyjechal to na biega bylo wszystko - zjedlismy kolacje, potem sprayowalismy sciany (ile decyzji trzeba bylo podjac ![]() Wyjezdzalismy stamtad jak juz bylo ciemno. Dobrze ze ksiezyc slicznie swiecil. Ale nic z owockow nie zebralismy bo juz czasu nie bylo. ![]()
![]() |
#4899 | ||||||
Zakorzenienie
|
witam,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja w ciazy kupilam 3 staniki ale takie zwyczajne, ja wlasnie pomalowalam pazurki na niebiesko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4900 |
Wtajemniczenie
|
uwaga uwaga
![]() ![]() zostało nam 100 postów do napisania ![]() ![]()
#4901 |
Zakorzenienie
|
No to ja dodaje swoj zeby bylo mniej.
![]() Dzisiaj panowie pracujacy ciezko przy moim mieszkaniu dostali do picia wode jak zwykle plus butle czegos podobnego do fanty. Jakbyscie widzialy ten szeroki usmiech na twarzy najstarszego i najgrubszego z nich. ![]() ![]() Powiedzieli ze zaraz po wode przyjda no i nie przychodza. Ja czekam z cwiczeniami coby sie taka cala spocona i zdyszana z maty nie zwlekac a oni nie przychodza. ![]()
![]() |
#4902 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
takie coś: http://allegro.pl/depilator-philips-...667255387.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 |
Zakorzenienie
|
Dzieki - jak juz przestane wyszukiwac sprzety do domu to zaczne sie zastanawiac na powaznie nad depilatorem
![]()
#4904 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do staników to nosze bardzo uświadomiony rozmiar aż za bardzo i właśnie dlatego nie umiałam nic znajść w rozsądnej cenie ![]() ![]() ![]() niezłe przeboje z tym remontem macie, rozrywka non stop ![]() ja też sie przymeirzałam do kupna depilatora, ale chyba jednak wole bezbolesną maszynke ![]() Cytat:
![]() ja planuję za rok we wrześniu wrócić do pracy, ale już wiem ze bedzie ciężko ![]() właśnie tak samo pomyślałam o tej cenie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Konto usunięte
|
Miałam dzisiaj rezonans. Zmasakrował mnie
![]() W końcu się też zwlokłam i zmieniłam dane w polisie na mieszkanie. To nic, że przemeldowałam się w listopadzie. Jakoś mi się zapomniało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Konto usunięte
|
trzymamy kciuki za wyniki,
jak pamiętam swój rezeonans to tak źle nie było, ja tylko chyba źle reagowałam na kontrast bo potem prawie zemdlałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Konto usunięte
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;27511720]trzymamy kciuki za wyniki,
jak pamiętam swój rezeonans to tak źle nie było, ja tylko chyba źle reagowałam na kontrast bo potem prawie zemdlałam.[/QUOTE] Ja tam żadnych odruchów nie miałam - po prostu qrwicy dostawałam :P Ale leżałam sobie bez problemu i czekałam aż się skończy. Nie zmienia to faktu, że mnie to wypompowało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 |
Wtajemniczenie
|
hej ,ja weszłam tylko na chwilkę
![]() magolina:też mi sie bardzo podoba imie Lena i myślałam tez nad takim ![]() ![]()
#4909 |
Zakorzenienie
|
cześć. ja znowuż na chwilkę i lecę spać, bo za chwilę mąż wstaje do pracy
![]() spotykam się z dziewczynkami jutro, nie mogę się doczekać ![]() a nie wiem w co się ubrać ![]() ![]() ![]() poodpowiadam jutro. dobranocek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4910 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję ze dzisiaj już lepiej się czujesz ![]() Cytat:
![]() a ja dzisiaj na calutki dzień do Wojtaska jade ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4911 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ![]() dzisiaj pierwsza ![]() byłam wczoraj sobie na zakupach i troszkę rzeczy sobie nakupowałam ![]() oczywiście musiałam troszkę większe kupić spodnie nie idealnie dopasowane bo za 2 tygodnie czy miesiąc miałabym juz tudnosc w nie się zmieścić ![]() a Magolinka dalej nas trzyma w niepewności po wizycie u gina ![]()
#4912 |
Wtajemniczenie
|
Hej hej jestem jestem
![]() wyłączyli mi internet ![]() ![]() dziękuje za kciuki, niestety płci nie poznałam, moje dziecko fikało takie koziołki że za nic nie dało sie podpatrzeć co ma miedzy nóżkami ![]() ![]() Ale poza tym wszystko ok, niestety wczoraj dostałam znów plamień i brzuch mnie napier..... dosłownie, ale wywnioskowałam że tak mi się robi mniej więcej co 4,5 tygodnia, czyli wychodziłoby na to że tak jakbym miała mieć @. Dzis już lepiej, na szczęście bo jadę dzisiaj do szkoły zawieźć promotorce te dwa rozdziały pracy co zgubiła ![]() Kochane poodpisuję jak przyjadę bo za pół godzinki muszę wyjechać, a ja jeszcze w pidżamie ![]() Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | ||||
Raczkowanie
|
Hej Laseczki
![]() Cytat:
![]() sjaonna mam tez depilator,na poczatku boli jak diabli,pozniej jak wloski robia sie delikatniejsze to mniej,tyle ze mi wrastaja ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mago to w takim razie dalej czekamy na plec dzidzi,a te krwawienie to moze faktycznie dlatego masz... buziaczki,biore sie za obiad,bo o 13 do pracy papapap,do wieczorka
![]() |
#4914 | ||||
Zakorzenienie
|
Co tak malo napisane? Co!
![]() Cytat:
Ale ty to wczoraj napisalas wiec juz pewnie sie w cos ubralas - napisz co wybralas. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakie to teraz te dziecie wstydliwe. ![]() A co do krwawien - po pewnym serialu na Discovery juz sie nie dziwie. Tam babki nie wiedzialy ze sa w ciazy az do porodu. Brzucha nie mialy wielkiego, krwawienia byly, wiec byly pewne ze ten bol to jakias straszna choroba. ![]() ![]() Cytat:
Nie wiem - teraz sie nad AGD zastanawiam, prysznicem, bateriami, meblami lazienkowymi i kolorami na sciany. Nie mam juz glowy na wiecej. Jestem multifunkcjonalna ale nie az tak. ![]() Dzisiaj na obiadek zrobilam sobie placuszki z jablkami. ![]() Pachnie teraz nimi w calym mieszkaniu. ![]() Zostawilam troche dla meza na przegryzke. A na kolacje biore sie za robienie zmutowanej wersji fasolki po bretonsku i chili con carne. Taki mix. ![]() Juz wczesniej to robilam jak nie mialam miesa mielonego. Dalam boczek uzupelnilam papryka, pomidorami i fasolka. Taki jednogarnkowiec do szybkiego odgrzania bo jak tylko maz przyjedzie z pracy jedziemy nakarmic kury, podebrac im jajka no i podlac roslinki. Mam nadzieje ze tym razem starczy nam czasu na zebranie owocow. ![]() Bo dzisiaj chyba zacmienie ksiezyca - wiec nic bysmy nie widzieli. ![]()
![]() |
#4915 | |
Wtajemniczenie
|
cześć, wpadam tylko na chwilkę bo mam kupę roboty
Cytat:
super pomysł ![]() magolina a nie pytałaś lekarza co te bóle mogą oznaczać? mały łobuziak z tego Twojego maleństwa, że nie chce rodzicom ujawnić płci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 | |
Wtajemniczenie
|
ja mam juz smaka na racuszki od jakiego czasu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No wiesz ty co ja bym musiała dzisiaj do Ciebie podjechać na te wspaniałości ![]() ![]() ![]() Na reszcie pakuje się do domku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4917 |
Zakorzenienie
|
Jak masz smaka to je sobie wkoncu zrobisz.
Ja dlugo czekalam na te placuszki. Az wreszcie sie za nie zebralam. ![]() Opowiadaj co tam w domu zrobilas - najlepiej zilustruj to zdjeciami. ![]()
#4918 |
Zakorzenienie
|
hej kobitki moje
![]() ale jestem zła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a egzamin w niedziele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4919 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
to niech ci sam namaluje ![]() miłego wypadu ![]() Cytat:
ja nie mam żadnego uśwaidomionego, czas najwyższy zakupić, ale kas na razie nie ma za wiele i dach trzeba robić... jaaa, ja też chcę na jakiś panieński, wesele choćby ![]() ale fajnie z tym koncertem. uwaga uwaga ![]() sprężamy się! jaki tytuł? ![]() ![]() nadrabiam dalej ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Wtajemniczenie
|
acelinko co za draństwo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.