|
|
#121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
MDM to ten zapach https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...dc.html&next=1
Nie chcesz oddać 2 bigów za książkę i te 2 atomki ?Mam bajki La Fontaine ale baaardzo grube i stare.
|
#122 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
Cytat:
![]() Bo ta książka na allegro jest za ok. 30 zł, a podkłady EDM chodzą najtaniej po 45 zł. |
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A perfumki ok 20zł za odlewkę by wyszło, licząc perfumki + atomki, czyli 40zł MDM + Zagorsk. Ale to już oczywiście jak uważasz, ja mogę jeszcze coś dołożyć jak coś u mnie znajdziesz
|
|
#124 |
|
Zakorzenienie
|
Ale przecież Everyday nie wysyła do Polski od kilku lat
![]() Swoje podkłady kupiłam w zeszłym roku i zawierają LL, czyli były wyprodukowane max rok temu. |
|
|
|
#125 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wysyła do Polski więc brat mi z Anglii przywozi
|
#127 |
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie obie mi się podobają i jeśli znalazłabyś coś za obie to chętnie.
Jeśli nie to bardziej przydałaby mi się ta herbaciana. ![]() Jakby zielony komplet się zwolnił to jestem chętna.
|
#128 |
|
Zakorzenienie
|
Tova- pasuje mi taka wymianka
|
|
#129 |
|
Zadomowienie
|
hej przepraszam ze dopiero teraz odp.
nasza rozmowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=528271&page=8 ja bym chciała YR Naturelle to na 100% a reszte zo zalezy co oddasz bo podoba mi sie : cien sephory https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1306642406 , kulki avonu jesli to sa diamentowe te mieszane mnie nie interesują http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1274&bih=784 , http://www.avon.sklep.pl/towar/2171/...y-i-ciala.html o te mi chodzi te bez wzorku. bo avon tez nazwał tez całą kolekcje diamentowa i walnął na opakowaniach wzorki od szminek po perełki![]() I liner espersso
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
·Odsypka cienia I'm Keeping Your CD's w plastikowej fiolce 1g ·Odsypka cienia Pressed Olive w plastikowej fiolce 1g ·Odsypka cienia Volcano Blossom w plastikowej fiolce 1g i (pogubiłam sie w opisach, wiec podam nazwy ze zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1306634766 ) : Inspiring Elegance Reticent ?
|
|
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Czyli ode mnie:
1) pędzelek z sephory 2) masażer z avonu 3)srebrne kolczyki z kryształami Swarovski A od Ciebie: 1) Jesus del Pozo – Halloween – 50 ml Jak się zgadza, to adres na PW poproszę ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
A u Ciebie znalazłam: Z MEOW sample: 1) Surfer Cat (Firefly) 2) TigersEye: Energy-Medium 3) Skinny Dippers: Dark Sphynx 4) Skinny Dippers: Dark Siamese 5) Sunsplasher!: Dark Mau 6) Sunsplasher!: Dark Sphynx 7) Sunsplasher!: Dark Siamese 8) Lily Lolo - Waikkiki (osławiony brązer) (uwaga słoiczki LL są oryginalnie bez sitka!) I z dokładek- Benefit - BADgal Lash Mascara czarna 2 testy, otwarta dwa dni temu z kartonikiem ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- ja bym chciała YR Naturelle to na 100% a reszte zo zalezy co oddasz bo podoba mi sie : cien sephory https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1306642406 , kulki avonu jesli to sa diamentowe te mieszane mnie nie interesują http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...w=1274&bih=784 , http://www.avon.sklep.pl/towar/2171/...y-i-ciala.html o te mi chodzi te bez wzorku. bo avon tez nazwał tez całą kolekcje diamentowa i walnął na opakowaniach wzorki od szminek po perełki![]() I liner espersso [/QUOTE]1) Perełki mam na 100% diamentowe (także) i mogę ooddać połowę (11 gramów) w orginalnym opakowaniu. 2) Linera espresso z Lucy Minerals także połowę w zastepczym słoiczku 3) cień Sephora beżowy 4) Green Summer z YR (bo tak się nazywają a nie Naturelle) U Ciebie znalazłam tylko Météorites Gold Temptation Pearls i Meteorites Midnight Butterfly Pearls. Ile perełek oferujesz za powyższe rzeczy? ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- [QUOTE=CzerwonaKokarda;274 66142]Znajdziesz coś u mnie za: ·Odsypka cienia I'm Keeping Your CD's w plastikowej fiolce 1g ·Odsypka cienia Pressed Olive w plastikowej fiolce 1g ·Odsypka cienia Volcano Blossom w plastikowej fiolce 1g i (pogubiłam sie w opisach, wiec podam nazwy ze zdjęcia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1306634766 ) : Inspiring Elegance Reticent Z AWGM do oddania cały cień Placid - pierwszy od lewej, pozostałe kolorki max. 1/2 opakowania Ale u Ciebie nic nie znalazlam, chyba że masz coś z mojej wishlisty. Moze jakieś fajne baśnie? |
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ta zielona i kryształowa (przezroczysta) zawieszka nadają się na prezent?
Czy widać, że są używane?
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-06-12 o 19:04 |
|
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nic z Twojej wish nie mam do wymiany. A co do baśni to tylko Charles Perrault: Baśnie dla dzieci. Piękne, kolorowe wydanie, ale niestety trochę obtarte rogi, przyklejony kawałeczek grzbietu (bo się odrywał).
Mogę porobić zdjęcia, jeśli byłabyś zainteresowana.
|
|
|
|
#134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym nie są używane. Zrobiłam je dla znajomej, która się później rozmyśliła. Nie lubie takich dużych kryształów - bo liść jest ogromny, ten bananek trochę mniejszy (niewiele krótszy od kciuka) ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#135 |
|
Zakorzenienie
|
Hm to tak
:1 - dolny róg 2 - górny róg 3 - to naderwanie grzbietu, które jest przyklejony 4 - jeszcze jedna wada (niestety.. dzieło mojej siostry), obrysowane litery długopisem.. myślę, ze to zetrę, ale wgniecenie zostanie 5 - okładka 6 - tutaj pokazuję jak są wydane te baśnie, te obrazki stanowią tło dla tekstu Baśnie: Jaś i Małgosia Śpiąca królewna Kopciuszek Czerwony Kapturek Kot w butach Paluszek |
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie jeśli Ci odpowiada to chętnie się zamienię za te 3 zawieszki Swarowskiego,
a w zamian oddam praktycznie nową maskarę Benefit i wszystkie sampelki, które chciałaś. Czyli: Z MEOW sample: 1) Surfer Cat (Firefly) 2) TigersEye: Energy-Medium 3) Skinny Dippers: Dark Sphynx 4) Skinny Dippers: Dark Siamese 5) Sunsplasher!: Dark Mau 6) Sunsplasher!: Dark Sphynx 7) Sunsplasher!: Dark Siamese 8) Lily Lolo - Waikkiki (osławiony brązer) (uwaga słoiczki LL są oryginalnie bez sitka!) I z dokładek- Benefit - BADgal Lash Mascara czarna 2 testy, otwarta dwa dni temu z kartonikiem za zawieszki Swarowskiego liść banan ![]() zielona Za pudełeczko byłabym wdzięczna. ![]() Mam nadzieję, że doczytałaś o terminie wysyłki, jeśli Ci to nie przeszkadza, to zapraszam na PW, dogramy szczegóły. Jak jeszcze coś mineralnego dołożę, dam znać może uda nam się jeszcze powiększyć wymiankę. ![]()
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
Sorry że tak długo to trwało ale mam masę rzeczcy na głowie.
Ostatecznie podoba mi się to: Utrwalacz koloru pomadki Sally Hansen - ubytek 50% Pędzelek Sephora Professional Flat Liner użyty kilka razy ale czysty i nie zniszczony Ceramiczny zestaw do masażu avon - nowy nie używany Cienie jasnofioletowe Bourjois (3 na trzecim zdjęciu) zużycie ok 20% Niebieski cień z Sephory - użyty max 3 razy Puder rozświetlający Wet'n'Wild - użyty raz Cień Bedtime Story sampel 1g - raz użyty Puder Pearl Beige odsypka w strunie Puder rozświetlający EDM Viki's Radiant Creation sampel 1g - raz użyty Escada Moon Sparkle 30 ml zostało ponad 15 ml - (najchętniej na inne perfumy, mogą być męskie, lub na coś ekstra)
|
#139 |
|
BAN stały
|
moze cos za Escada Moon Sparkle 30 ml zostało ponad 15 ml - (najchętniej na inne perfumy, mogą być męskie, lub na coś ekstra) ?
|
|
|
|
#140 |
|
Raczkowanie
|
a mogłoby byc: to
Blushe próbki od poziomu 2 do 5 warmy Full matte: Brazilian, caramel coretto, moccacino, creme brulee, mocha java krem z kwasami Glyco -A nowy w zamian za to co wymieniłam? - 2 cienie i 2 odsypki linerów po 1 ml? |
|
|
|
#142 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Rezygnuję z wymianki, bo książeczki już zakupiłam
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Utrwalacz koloru pomadki Sally Hansen - ubytek 50% Pędzelek Sephora Professional Flat Liner użyty kilka razy ale czysty i nie zniszczony - poszło do króliczka Ceramiczny zestaw do masażu avon - nowy nie używany-poszło do króliczka Cienie jasnofioletowe Bourjois (3 na trzecim zdjęciu) zużycie ok 20% Niebieski cień z Sephory - użyty max 3 razy Puder rozświetlający Wet'n'Wild - użyty raz Cień Bedtime Story sampel 1g - raz użyty Puder Pearl Beige odsypka w strunie Puder rozświetlający EDM Viki's Radiant Creation sampel 1g - raz użyty-wycofałam z wątku-prezent Escada Moon Sparkle 30 ml zostało ponad 15 ml - (najchętniej na inne perfumy, mogą być męskie, lub na coś ekstra)[/QUOTE] ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Cytat:
Jak spisują się paletki cieniowe? ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Może masz coś z mojego wisha, bo przesypałam już dla Ciebie te eyelinery. |
||||
|
|
|
#143 |
|
Zakorzenienie
|
Możesz mi wycenić te cienie (oczywiście chodzi mi o wartość tych cieni mniej więcej, wg tego za ile je kupowałaś)?
|
|
|
|
#144 |
|
Raczkowanie
|
w zamian za probki linerów mogłabym zaproponowac np:
nowa odzywke herbal essences nawilzenie po brzegi primer meow primp anf preen sk tłusta - próbka heavenly rice powder z ADwG - próbka divine powder AdwG - w słoiczku wieksza próbka |
|
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to słoiczek próbka.
Jest zresztą wpisane pod listą z próbkami. ![]() Nie wiem na ile wyceniasz te zawieszki. Ja ostatnio zastanawiałam się nad zakupem kompletu Swarków na allegro i one były po 35-40 zł (komplet 3 szt). Więc myślałam: 2 zawieszki za maskarę (sporo mnie kosztowała) i jedna - za 8 sampli, ale jeśli uważasz, że to za mało to możesz sobie jeszcze kilka dobrać. Chociaż cena za sample (u producenta) to akurat 35-40 zł (allegro drożej ).Moim zdaniem jest równo, ale sampli mam sporo, jak chcesz to bierz więcej.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-06-15 o 12:53 |
|
|
|
#146 |
|
Zakorzenienie
|
Hej znajdziesz cos u m nie za Olive Fair? LL to co to za formula?
|
|
|
|
#147 |
|
Zakorzenienie
|
To nie formuła.
Mój Olive Fair ma formułę intensive, a ll znaczy że jest z lauryl lysine w składzie. Teraz EDM do wszystkiego dodaje ten nieszczęsny lauryl lysine, a wiele osób ll uczula (np. mnie). |
|
|
|
#148 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze wiedziec, widzisz cos w zamian?
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Odpowiem wieczorem, jak mi naprawią internet
|
|
|
|
#150 |
|
Raczkowanie
|
przypominam się z eyelinerami...
może jednak jakos cię przekonam ![]() moze za czekolade albo jakis bobofrut dla dziecka
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

?

bo podoba mi sie : cien sephory