|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIX
polecę skrótem ( czyli będą dwie strony
) Winter - ściskam - wiem jak to jest jak coś tkwi i ciśnie we gardle ale moze publicznie nikt nie ma śmiałości dopytywać o szczegóły - ja też przyznam nie zawsze nadrobię WSZYSTKO - i wiele sygnałów umyka Ju- wielkie gratki za Guciowy klubik - oby to był strzał w dychę ( i super że mierzysz hippie łuskowe buty Polly - obluczyłam pokaz sukienek - i tak świetnie Tobie jest w "marzeniu pedofila" wszak nie wygladasz na swój wiek tak czy inaczej, leży idealnie ale jakos do okazji mi średnio pasuje - za bardzo królewna śnieżka, lub Brodka tym razem miałąm skojarzenie z Folkową Brodką, ale masz w niej wszyyyyystko proporcjonalne : w sumie sehr gut "sam seks" leży bossssko - ale też z seksem mi sie nie skojarzył za bardzo - no może taka Sahron Stone ( bez twarzy) i wręczanie Oscarów - troche za bankietowa zbyt trendowata jak na Ciem Gejsza pasuje Ci moim zdaniem bardzo ale przy szyi troche za duzo wiązań , a moze to tylko wrazenie złudne Suwak jest fajny - sama mam i lubuję - jest styl z przymrużeniem oka - nie postarza nie odmładza - czad, ale czy am może jakieś ciekawe plecy? bo dekolt trochę taki bez szaleństw, za płytki w tych 4 najbardziej mi sie podobałaś bo było widać figurę - nie zakryły Cie a pokazały - ale nie doczytaąłm którą wybrałaś eksplodujaca wymietła Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-06-16 o 01:09 |
|
|
|
#2042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak z kozakami miałam, prać, nie prać i koniec końcem wylądowały w automacie, żyjom po rozpierdzieleniu kuchni wygląda toto tragicznie Cytat:
będzie boleśnie, bo ja mam wstyd w standardzie , a oni mają taką wypasioną chatę ![]() i wróc jeszcze
|
|
|
#2043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zatem nie oczekują nic innego, zwłaszcza że mówisz ze żona ma sie zająć projektowaniem wnętrza - no to heloł - luz bluz tylko moze umów sie z Gryxem żeby zadzwonił do Ciebie po 2 godzinach pomiarów albo tak tuż przed herbatką jako eeeeeeeeeeee jako pan ze Szkoły ze jest probelm z Twoim egzaminem i musisz sie stawic natychmiast celem wyjaśnienia
|
|
|
|
|
#2044 |
|
Zakorzenienie
|
ja nic nie nadrobię , muszę wsta o 6.30 , lecie do roboty , w międzyczasie do ZUS, po południu na poczte z torbą przesyłek, na dworzec kupi bilety do Poznania, ( nie znam jeszcze połączeń
![]() nie fiem jak to wszystko zrobię , pewnie do fryzjera nie zadążę ,
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na poprzedniej chacie też syf był, bo nie!!!! remontujemy, kasy szkoda, bo się sądzimy i do wyroku się nie opłaca, bo nie wiadomo co dalej , a teraz tu remontujemy od ponad dwóch lat i też syfnie no mówię Ci wstyd jak wuuj
|
|
|
#2046 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o widzisz! spisałas dokłądnie moje spostrzezenia! dokładnie! nawet o tej krolewnie sniezce pisąłam ![]() wybrałam na razie suwak (albowiem wesela mam 2, nie wiem zy doczytałas) i kcem do niego czerwone wiszące kolczyki, czerwone pazury i kopertowke (jakoms stara se przemaluje )moze jutro wrzuce typy do przemalowania najpierw mialam wizje ze do suwaka kopertofke z filcu ale nie bede dokładac tych 60 zeta
|
|
|
#2047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zdążysz ![]() o czym myślisz w zamian za EdM ![]() zażarłam pyszniaste było
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-16 o 01:40 |
|
|
|
|
#2048 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - nie doczytałąm - ale no to jednak jest dobrze - ale dzielna byłaś Ci powiem taki maraton kieckowy - jedne dzień to jeszcze ale tyle dni, tyle podejść - kurde należy Ci się odpoczynek - nie wiedziałam o 2 weselach - ale warto było
sfycięstfo a moja krafcowa ma nagłom operację i leżem - wesele w sierpniu ![]() ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- a ja woń trupka(ę) |
|
|
|
#2049 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Tak też mi się coś kojarzyło, fajnie będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak to mawiają "jak się pier... niczy, to wszystko na raz" ![]() Najgorsze, zaraz po wojnie, zarazie, pożarze i remoncie Ale jeszcze tylko parę dni, a nie będzie mnie budzić "kur* ja pier* bo ci zaraz chu* wyj*" Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci- wróciłam, ale na króciutko Cytat:
Ja z kolei jutro leniwie- będę przeistaczać się z robala w motyla, być może zdążę tylko pomalować paznokcie i ogólny look. Bo jestem z Kolcią umówiona pod Chopinem i zakładam sukienkę dopasowaną, szytą ze skosu, z zorżety, którą dziś nabyłam za 15 zł- szara w czarne, duże róże, dopasowana- ale się cieszę! ![]() I już dobranoc ostatecznie
|
|
#2051 | ||
|
Zakorzenienie
|
sobie, bo P. nie jada ![]() nawet kiedyś było ale koparka rozjechała ![]() a kochani sąsiedzi niby mają ogrodzenie, a dziki i tak wlajzły i rozbabrały kompostownik![]() Cytat:
noooo Cytat:
![]() i mam otwartą głowę nawet postanowiłam więcej burdlu zrobić będzie też gruz, a co, jak remont to remont w duszy mam, tzn. mam ważniejsze rzeczy na głowie niż latanie ze szmatą
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-06-16 o 02:09 |
||
|
|
|
#2052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale poczucie humoru, podejście do różnych spraw, i spojrzenie - i mi się nasunełło moze w rzeczywistości jest o pierdyliard razy lepiej, pewnie tak - nei kciałam urazić, wiesz nie? widły do kraciastej koszuli - że niby "country dizajn" jak w "So bye-bye, miss american pie, drove my chevy to the levee, but the levee was dry. Cytat:
u nas jakos tak śie wszyscy trendują, adidasiory to siłka i bieganie a na sklepy to odpicować sie cza jak conajmniej i do kościoła - taka mentalnosć ![]() w sumie wolałam jako kolegę ![]() ja polecaąłm Oeparol pomadke do ust i Oeparol kapsułki do łykania - tne krem polecałą Pin
|
||
|
|
|
#2053 | ||
|
BAN stały
|
Co zjadłaś?!
A to co?! Cytat:
Cytat:
--- Tak fogle, to jak miałem dedniętego kompa, rozbiórka CN 21 była |
||
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2055 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i b. doszukuje się podobieństwmienso z wora no takie upieczine we rękawie z warzywami cudo na b. ostro ![]() ątróbka yes yes yes buuu Cytat:
![]() łoglondam kolorowych all
|
|
|
#2056 | |||
|
BAN stały
|
Mam deja vu teraz
Jest cała seta tylko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
--- Ja też spadam |
|||
|
|
|
#2057 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ha! Pierwsza!
|
|
|
|
#2058 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
winter ![]() ale mnie dziś brzuch boli.... wzięłam nospę i na razie nie pomoga
|
#2059 |
|
Zakorzenienie
|
ja znowu tylko macham
|
|
|
|
#2060 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Farbami machnij zwykłą.Idę remontować... |
||||
|
|
|
#2061 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2063 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nie idź, posmęć tu. Pomoże. Mnie jak posmęcę to pomaga. Cytat:
Cytat:
Słyszałam o tych dyskryminowanych. Mają walczyć z tym w ten sposób że będą karmić w miejscach publicznych - metro, tramwaj, autobus, schody itd. w większych i mniejszych grupkach. Wczoraj się nawet na jedną nadziałam - dziecko już spało a ta nadal z cyckiem na wierzchu, wszyscy sie odsuwali... |
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2064 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o jacie! i co teraz zrobisz? ![]() Cytat:
a czemu sie czują? tzn ja osobiście tez uwazam ze są..ale nie wiem czy chodzi mi o ten sam aspekt .co lepsze matki niekarmiace piersia tez są dyskryminowane ...tak ze fogle...prze....ane
|
|
|
#2065 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przecież można się przysłonić , czy coś... ja bym tak robiła, dla własnego komfortu przecież , w życiu nie wystawiłabym cycka w autobusie miejskim.. ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Polly no dlatemu że ludzi obrusza wystawianie cyków wszędzie , w restauracji, w sklepie , w autobusie i fogle. ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- oesu...... Dżoana mówi że ma rozmiar 32C........
|
|
#2066 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no i dopsze...osobiscie popieram, a dziecko na pewno nie spało , jakby wzieła cyca to by sie rozdarło...wiem cos o tym .Bo ja nie godzę sie z tym ze przyzwoite i akceptowalne jest pokazywanie tyłków, staników (sama widzialam), pępków, tatuazy, zwisajacego sadła, kolczyków wszędzie i to wszystko w imie tolerancji i swobody, ale kobieta karmiąca publicznie jest beeee ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
no własnie-rozumiem ze jak mają dzieci to mają siedziec w domu
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2068 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ale ludzie mają takie podejscie , nawet słyszałam na własne uszy .MNie szokuje to ze w przestrzeni publicznej i w mediach jest coraz wiecej golizny (np prawie gołe babki na bilbordach ) a w sprawie karmienia piersia coraz większe sredniowiecze . Dodatkowo szokuje mnie to , bo od kilku lat jest prowadzona akcja na rzecz propoagowania karmienia piersią i uswiadamiania wszystkim jakie to wazne, dobre i wogole....Jakos mi sie to logicznie wszystko nie łączy .zastanawiam sie tez nad tym, ze moze te matki jednak przesadzają troszkę ...bo pisze taka jedna z drugą ze karmiły w parku i taka babcia sie na nie wgapiała z potępieniem przez 5 minut....nosz kurna jak ja karmiłam to nie strzelałam gałami naokoło w poszukiwaniu potepienczych wzroków tylko robiłam swoje i sie zwijałam.Inna sprawa jest w markecie...są tam pokoje do karmienia...tyle ze zamkniete na klucz byłam w swoim markecie ze 100 razy i nie mam pojecia gdzie jest recepcja ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- tak ze w sumie to nie wiem co chcialam powiedziec
|
|
|
#2069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
54,5 ![]() ale wyglądam dobrze, kurczę Cytat:
A jednak- no jest coś takiego, że mi po prostu głupio, jak w miejscu publicznym matka wyciąga pierś- a sama karmiłam piersią. No nie wiem, coś takiego krępującego jest dla mnie w tym widoku... Oczywiście, można odpowiedzieć, że to już mój problem. Szczególnie, że matka karmiąca w miejscu publicznym zazwyczaj wcale nie uważa za stosowne zrobić to dyskretnie ...
|
|
#2070 | |
|
Nindżopesz
|
O, temat dla mnie
![]() Ja się czuję dyskryminowana bo: - jak małe ryczy bo kce cyca a ja publicznie nie daję to się patrzą co za wyrodna matka wiezie w wózku ryczące niemowlę i nic z tym nie robi - jak wezmę na ręce to i tak ryczy a ja mam lęki, że upuszczę a poza tym jak tu jeszcze wózek ciągnąć - jak zacznę karmić to będzie obciach. Generalnie karmię czasami pokątnie tj. na pustawym placu zabaw zastawiona wózkiem, parasolką, krzakiem, włosami i jeszcze kocem. To dopiero musi dziwnie wyglądać ![]() Cytat:
![]() Nie odważyłabym się. No i dobrze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

)
: w sumie sehr gut 

, a oni mają taką wypasioną chatę 
od ponad dwóch lat

sobie, bo P. nie jada